Tagliatelle met courgette, tomaat en gehaktxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
± 75 gram tagliatelle 1/2 kleine courgette 1 sjalotje 1 teentje knoflook 1 vleestomaat 1 eetlepel olie 75 gram gehakt zout, peper 2 theelepels paprikapoeder 1 eetlepel fijngehakte basilicum 1 theelepel gedroogde oregano
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Was de courgette en snij deze in heel dunne reepjes.
Pel en snipper het sjalotje en de knoflook en snipper deze fijn. Verhit de olie en bak hierin de sjalot en de knoflook glazig.
Voeg het gehakt toe en bak dit mee tot het rul en gaar is.
Maak op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
Ontvel de tomaat en verwijder de pitjes.
Snij de tomaat in kleine blokjes. Laat de tagliatelle goed uitlekken.
Roer het gehaktmengsel, de tomaatblokjes, basilicum en oregano door de tagliatelle.
Even proeven: en smullen maar!
|