Broccolistamppot samen met spekjes en groenten in tomatensaus
Ingrediënten voor 2 personen 400 gram aardappelen,
Broccoli
Knoflook
2 uien
1 halve prei
2 tomaten
30+ kaas
1 rode paprika
Kleine gerookte spekjes
Tomatenpuree
Stampot: Aardappelen koken (25min), broccoli koken (7 min). Dit samen prakken met 2 teentjes geperste knoflook, en hier de kaas doorheen raspen naar smaak.
Saus: De uien, prei, tomaten, rode paprika en knoflook fruiten. Spekjes vervolgens toevoegen en 2 eetlepels tomatenpuree toevoegen. Dit alles nog even op een laag pitje en klaar!
Deze saus gecombineerd met de stampot is heerlijk! Ziet er ook zeer kleurrijk uit. (Gifgroene stampot met knalrode saus)
Smakelijk!!!!!!!
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
|