Champignons met pesto-roomkaas en gedroogde tomatenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten voor 4 personen
12 grote champignons 2 gedroogde tomaten (op olie goed uitgelekt) 125 gram verse roomkaas (bijv. Mon Chou ) 1 eetlepel rode pesto 1 eetlepel fijngeknipte peterselie 1 glas witte wijn 1 verkruimeld bouillontablet 50 gram geraspte belegen kaas.
Bereidingstijd ± 25 minuten
Gedroogde tomaten fijnsnijden.
Roomkaas vermengen met gedroogde tomaten, pesto en de helft van de fijngeknipte peterselie.
Steeltjes uit champignons halen en champignons schoonmaken. Oven voorverwarmen op 200°C. Witte wijn + verkruimelde bouillontablet in de schaal gieten.
Champignons vullen met roomkaaspesto.
Naast elkaar in de schaal zetten.
Bestrooien met geraspte kaas. Oven voorverwarmen op 200° C. ± 20 minuten bakken in het midden van de voorverwarmde oven.
Garneren met de rest van de peterselie.
|