Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    29-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.V.B en Baskenland.
    INFO :
    De VVB in Baskenland EPI bijeenkomst vestigt aandacht op zelfbeschikkingsrecht en het Bakisch vredesproces
    Van zaterdag 21 tot en met vrijdag 27 april bevond een VVB-delegatie zich in Baskenland in het kader van ons Europees project EPI (European Partnership for Independence). Een fotoverslag en artikels uit Baskische kranten vind je op de facebookpagina van de VVB. http://www.facebook.com/#!/vlaamsevolksbeweging In de loop van de volgende dagen volgen nog meer verslagen. ...

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ?

    Het einde van de IJzerbedevaart ???

     
    DIKSMUIDE - De IJzerbedevaart is al jaren niet meer de publiekslokker die hij in betere tijden was. Enkele duizenden Vlaamsgezinden komen er nog voor naar Diksmuide. Sinds enkele jaren is zelfs de radicalere afscheuring van de IJzerwake in Steenstrate - een door het Vlaams Belang opgezette manifestatie - populairder.

    Nu gonst het van de geruchten dat de IJzerbedevaart er het bijltje bij zou neerleggen en dat de editie van deze zomer de allerlaatste zou kunnen zijn. Dat schrijft het Vlaams-nationalistische maandblad Doorbraak, maar wordt ontkend door het IJzerbedevaartcomité zelf.

    Volgens het magazine zal voorzitter Paul De Belder volgende week communiceren over 'iets', maar is niet duidelijk wat dat 'iets' betekent. Maar het tijdschrift gaat ervan uit dat er iets op til is. De geruchten zijn 'net iets te hardnekkig en te verspreid om helemaal zonder grond te zijn. De 85ste IJzerbedevaart zou wel eens de laatste kunnen zijn.' Doorbraak vindt dat trouwens niet erg omdat de traditionele bedevaart niet langer de kaart van Vlaamse onafhankelijkheid trekt en als enige thema nog 'vrede' heeft. 'Maar het is wel het einde van een tijdperk.'


    28-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans-Vlaanderen nodigt uit.

    Mars van de Vlaamse identiteit
    36ste Mars aan de Peene

    Zaterdag 28 april 2012 om 14u30

    Dorpsplein – Noordpeene.
    Bienvenue chez les flamands



    Mars van ongeveer 8 km door de Vlaamse velden tussen Zuytpeene en Noordpeene



    Zoals elk jaar in april, en dit sinds 1977 zonder onderbreking, verzamelen de Frans-Vlamingen zich zwijgzaam op het slagveld aan de Peene, waar in 1677 het lot van Zuid-Vlaanderen bezegeld werd. Het despotische Franse gezag slaagde er toen in om, na 70 jaar van knevelarij en talrijke oorlogen, de voormalige Nederlanden te ontmantelen en ons welvarend en ontwikkeld vaderland te ontbinden en te veranderen in een "Nord Pas de Calais" zonder ziel, dat alle records breekt qua ellende, werkloosheid en lelijkheid, een ware anomalie in dit welvarend noordelijke Europa waar wij integraal deel van uitmaken.

    Deze vreedzame en stille mars is een unieke gelegenheid voor de Frans-Vlamingen om eraan te herinneren dat ze als volk bestaan en dat ze niet willen verdwijnen.

    Terwijl Frankrijk een surrealistisch pseudodebat voert over zijn eigen identiteit, hebben wij Vlamingen geen enkele twijfel over de onze.
    Hieraan zal tijdens de tocht herinnerd worden aan de voet van de herdenkingszuil van deze brutale annexatie door Frankrijk.

    Onze identiteit is geen ideologische zoals de Franse identiteit! Wij Vlamingen zijn geen papieren, abstracte en onderling verwisselbare "burgers",
    maar vrije mensen, met hun wortels in een gemeenschappelijke geschiedenis, in één land en één volk!
    De strijd van de Vlamingen is onderdeel van de universele strijd voor het volkerenrecht, zonder hetwelk er geen "mensenrechten" bestaan.


    Vlaanderen is onze identiteit!
    Laten we die samen verdedigen!


    Het is de uitdaging om het aantal deelnemers elk jaar te verdubbelen! Spreek erover in uw omgeving! Kom in grote getale met uw gezin, uw vrienden en uw vlaggen! Verspreid dit bericht via het internet!

    Wij rekenen op u om deze manifestatie kenbaar te maken en om mensen te mobiliseren! Het is aan de Vlamingen om dit evenement te doe slagen!

    De verenigingen
    Streekverbond Vlaanderen-Artesië-Henegouwen, Michiel de Swaenkring en Westhoek in actie
    nodigen u uit om deel te nemen aan deze unieke jaarlijkse manifestatie.


    27-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenteraadsverkiezingen.
    OOK  IN  ARDOOIE ??????????????????????????????????????????????????????


    WE  ZULLEN  ZIEN.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet laten gebeuren!!!
    De communautaire strijdbijl begraven ? Franstaligen rol Uw matten.

    geen gordel in rode  


    De nakende "splitsing" van BHV zorgt bij sommige Vlaamse politici voor waanvoorstellingen.

    Eerder op het jaar hoorden we Servais Verherstraeten (CD&V) in Sint-Genesius-Rode de hoop uitspreken dat de Franstaligen het gezond verstand zouden laten zegevieren en niet langer onaanvaardbare kandidaat-burgemeesters zouden voordragen. We dachten bij onszelf .. Mol ligt nogal veraf van de zes en de man weet dus niet beter.

    Deze week was het echter aan Luc Van Biesen (Open VLD) die een oproep lanceerde om tot een gemeenschappelijke lijst te komen met de gematigde Franstaligen (hij doelde dan op MR en cdH). De Kraainemnaar had beter moeten weten en kreeg binnen de 24 uur nul op het rekest van zowel MR als cdH.

    Vandaag is er dus de aankondiging van de burgemeester van Sint-Genesius-Rode Myriam Delacroix-Rolin (cdH en benoemd nochtans) dat de gordel dit jaar niet in Sint-Genesius-Rode mag starten. (http://www.lesoir.be/actualite/belgique/elections_2010/2012-04-26/rhode-saint-genese-refuse-d-accueillir-le-gordel-911865.php)

    Het weze duidelijk: de Franstaligen hebben de strijdbijl hoegenaamd niet begraven. Waarom zouden ze ook? in het BHV-akkoord krijgen ze nieuwe munitie aangeboden om de aanspraken op Vlaamse gemeenten nog luider te laten weerklinken. Dit zal blijken na de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar. Dit zal nog duidelijker worden na de volgende federale verkiezingen (van ten laatste 2014).

    De Doomsten, Van Rompuys, Van Biesens enz. van deze wereld plegen schuldig verzuim als zij deze plannen voortzetten.

    Inmiddels kregen we van een leukerd deze afbeelding toegestuurd met de vriendelijke woorden "gordel in a gat". Nogmaals bedankt mevr. Rolin voor de communautaire vrede!

    26-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse verkozenen nu aktie A.U.B !!!
     

    Gordel niet meer welkom in Sint-Genesius-Rode

    De gemeente Sint-Genesius-Rode geeft de organisatie van de Gordel geen toestemming om een start- en aankomstplaats in te richten in de gemeente "voornamelijk om financiële redenen."
    Gordel 2011

    Gordel 2011 (© DCAL)

    "De Franstalige meerderheid in het college heeft, voornamelijk om financiële redenen, beslist om voortaan geen toestemming te geven aan de Gordel om een start- en aankomstplaats in te richten in de gemeente", klinkt het in een persbericht van de faciliteitengemeente.

    Sint-Genesius-Rode had niet verwacht dat de Gordel opnieuw zou plaats vinden. Vorig jaar kwam er een pak minder volk af op de manifestatie en de organisatie heeft al meermaals verklaard dat er na het akkoord over een nieuwe staatshervorming, met de splitsing van B-H-V, misschien geen nieuwe editie nodig is.

    "Tegen alle verwachtingen in hebben we van de organisatoren van de Gordel de vraag gekregen om de manifestatie opnieuw te laten doorgaan in de gemeente", aldus nog het gemeentebestuur.

    De eigenlijke reden is uiteraard dat de Gordel een Vlaamstalig initiatief is en dat we in een jaar van verkiezingen zitten", zegt Nederlandstalig schepen Anne Sobrie op FM Brussel. "De Franstaligen proberen zich te profileren als Franstaligen." Sobrie stemde wel voor toestemming en brak zo de consensus in het college. Ze bracht ook de provinciegouverneur op de hoogte en hoopt dat die nu ingrijpt.

    Volgens Sobrie is er ook niet echt sprake van een beslissing, omdat er geen unanimiteit was binnen het schepencollege. "Het ligt nu in handen van de gouverneur."


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schande,dit niet laten gebeuren!!!
    Sint-Genesius-Rode schrapt de Gordel
    Belga

    do 26/04/2012 - 16:38 De faciliteitengemeente Sint-Genesius-Rode verbiedt de organisatie van de Gordel. Het initiatief komt van de ICGB, de partij van de burgemeester. Anne Sobrie, de enige Vlaamse schepen in de gemeente, reageert verbaasd.

    Als reden voor het verbod zegt de burgemeester dat ze niet wist dat er dit jaar nog een Gordel zou zijn, en dat het evenement ongepast is in een verkiezingsjaar.

    De enige Vlaamse schepen in Sint-Genesius-Rode heeft een brief gestuurd naar de de provinciegouverneur. Ze hoopt dat die haar kan helpen om het sportevenement toch te laten doorgaan in de gemeente. Ze laat in alle geval weten dat ze het consensus van de gemeenteraad breekt.
    WIE DOET ER IETS AAN ???


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets voor fietsers.

    Skobiakfietstocht

    De plaatselijke volksfiguur Skobiak, een stevige boer die met zijn voorkomen dorpskinderen angst inboezemt, neemt je mee voor een fietstocht langs enkele mooie plekjes van een nog overwegend landelijke gemeente en laat je proeven uit de 'groentetuin van Europa'. De rust, het fraaie landschap met veel prachtige hoeven, akkers en weilanden zijn enkele kenmerken die deze route typeren. In Koolskamp maakt je kennis met de geschiedenis van 'Koolskamp koers', één van de oudste wielerwedstrijden van België.

    De fietstocht neemt je vervolgens mee langs imposante watertoren, één van de grootste van Vlaanderen, en langs de Heilig-Hartkapel, beter gekend als het 'bomkapelleke'. Skobiak laat je ook de hoeve 'vanhoutte' zien, waar hij een groot deel van zijn leven sleet. Met zicht op de Rysselendemolen hoor én zie je hoe de groenteteelt het landschapsbeeld overheerst.

    De tocht wordt afgesloten met een laatste stop in een café-bierproeverij.

     

    FIETSTOCHT - 15 KM - ARDOOIE/KOOLSKAMP

    "Na het zware werk en de zondagsmis smaakt een Skobiak-pint nog het best. Wát dat precies is moet je in Ardooie komen ontdekken!"

     

    • Start en aankomst: Marktplein, 8850 Ardooie (start aan het standbeeld van Skobiak)
    • Duur: 4 uur
    • Reservatie: Gemeentehuis Ardooie, Polenplein 15, 8850 Ardooie, tel. 051/74.03.55, bij voorkeur via e-mail op info@ardooie.be of fax 051/74.03.69
    • Wanneer: Van april tot november, tussen 14u en 18u, vooraf reserveren, niet op maandag en dinsdag (café OPCD gesloten)
    • Prijs: €50/groep + €6/persoon
    • Download hier de infokaart.

     

    in het spoor van Skobiak


    25-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig van de jeugd.
    50 zakken zwerfvuil opgeruimd
    Foto - Klik
    ARDOOIE - ARDOOIE - Zo'n 102 leerlingen van het Instituut Heilige Kindsheid en gemeenteschool De Zonnebloem hebben afgelopen zaterdag de Ardooise straten een pak properder gemaakt tijdens de jaarlijkse zwerfvuilactie. In totaal we..."
    Lees meer »

    23-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De V.V.B is strijdvaardig.

    Vlaamse Volksbeweging gelooft niet meer in Belgische staatshervormingen.

    ‘Als politieke drukkingsgroep bedankt de VVB feestelijk voor een eventuele 7de en mogelijk 8ste staatshervorming. Het is integendeel de hoogste tijd dat Vlaanderen opteert voor een deugdelijk en verantwoord project van Vlaamse staatsvorming!’ Dat verklaarde VVB-voorzitter Guido Moons tijdens de meeting die de Vlaamse Volksbeweging (in samenwerking met het Overlegcentrum van Vlaamse Verenigingen) zondag hield in Dilbeek. Het was voor een nokvol CC Westrand dat de staatshervorming van Di Rupo op de korrel werd genomen en werd gepleit voor een Vlaamse staatsvorming. Gastspreker Marc Platel, gewezen Wetstraat-journalist voor de radio en ex-hoofdredacteur van Het Belang van Limburg, citeerde tijdens zijn toespraak uit de Crisp-studie over het Brussel-akkoord van Di Rupo: ‘un pas symbolique accompli dans le sens d’une reconnaissance de la Région de Bruxelles-Capitale en tant que Région à part entière.’ Kurt Moons, voorzitter van Pro Flandria en CEO van Eddy Merckx Cycles, verklaarde dat deze regering juist het tegengestelde doet van wat nodig is. ‘Vlaanderen is allicht één van de meest solidaire regio’s van de wereld. (...) Tot waar gaat deze solidariteit zonder in naïviteit te vervallen?’ aldus Kurt Moons. In zijn slottoespraak riep voorzitter Guido Moons de talrijk opgekomen en geestdriftige aanwezigen op om de volgende maanden de publieke opinie mee gevoelig te maken voor de nadelen van de staatshervorming van de regering-Di Rupo die absoluut niet tegemoet komt aan de Vlaamse verzuchtingen en nog nieuwe bijkomende hinderpalen opwerpt voor meer Vlaamse autonomie in de toekomst.

    Bijlage


    Teksten toespraken
    (71 Kb)






    21-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch niet vergeten zeker ?

    Strijdmeeting in Dilbeek

    zondag 22 april 10.30 uur

    Dat de Di Rupo-akkoorden geen geschenk zijn voor Vlaanderen, hoeven we je niet meer te vertellen. Om dit nog eens duidelijk in het daglicht te stellen, is er binnen het OVV (Overlegcentrum van Vlaamse Verenigingen) het volgende afgesproken.

    Op zondag 22 april vanaf 10.30 uur organiseert de VVB (in samenwerking met het OVV) een strijdmeeting in cultureel centrum Westrand in Dilbeek. Het motto is ‘naar een Vlaamse staatsvorming’.

    De tijd van de staathervormingen is immers voorbij. Het is voor iedere nuchtere, weldenkende mens nu wel duidelijk dat er geen goede Belgische staatshervormingen kunnen zijn. Toch niet voor Vlaanderen, wel voor Wallonië, Brussel en België. Dus gedaan met rommelen in de marge. Op deze strijdmeeting zullen we ons alternatief, het enige goede alternatief trouwens, naar voren brengen. Enkel Vlaamse staatsvorming kan in Vlaanderen soelaas brengen.

    In een regie van Herwig Van Onckelen word je een gevarieerd programma gebracht. Met sprekers als Marc Platel, Kurt Moons en Guido Moons (geen familie!) is de toon al gezet. Elk vanuit hun specialiteit zullen ze aantonen dat het zo niet verder meer kan en dat er een alternatief is. VRT-journalist Wilfried Haesen staat in voor de presentatie en zal de diepsnijdende bindteksten van Anton Aldi brengen. De sensatie van het voorbije Zangfeest Tantris, staat in voor de muzikale noot. Samen met boodschappen van onze partners in het buitenland een ideaal programma voor een strijdmeeting. Een meeting waar geen VVB’er mag ontbreken.

    Laat deze gelegenheid niet voorbij gaan om je Vlaamse batterijen op te laden. Tot in Dilbeek.

    Met de bus naar Dilbeek

    Wie met de bus naar Dilbeek wil, krijgt onderstaande mogelijkheden aangeboden. Een ritje heen en terug kost 10 euro. Inschrijven vooraf is wel noodzakelijk via secretariaat@vvb.org of op nummer 03 320 06 30.

    De uren van de bussen die in Grondvest april verschenen, zijn allemaal met een kwartier vervroegd. Hier volgen de juiste uren.

    Bus 1: Oostende – Brugge - Gent - Aalst

    Bus 2: Antwerpen - Berchem - Mechelen

    Provincie Antwerpen             

    Antwerpen

    PIVA - Desguinlei

    09.00 uur

    Berchem

    Kerk

    08.45 uur

    Mechelen

    Rode Kruisplein

    09.30 uur

    Provincie West-Vlaanderen

    Brugge

    Autodeelparking Loppem

    08.50 uur

    08.50 uur

    Oostende

    Prov. instituut voor zeevisserij (Mercatorlaan)

    08.30 uur

    Provincie Oost-Vlaanderen             

    Aalst

    Kerkhof

    09.40 uur

    Gent

    P+R Gentbrugge (viaduct)

    09.25 uur


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij doet het.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In Antwerpen: Bart Dewever lijsttrekker voor de gemeenteraads verkiezingen in oktober.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oppassen geblazen.
    Valse politiemannen op parking De Ark
    ARDOOIE - ARDOOIE - Een aantal bezoekers van sporthal De Ark in Ardooie vond donderdag een bericht onder de ruitenwissers van hun auto met de melding dat hun voertuig 'volledig verkeerd geparkeerd' stond.

    ..."
    Lees meer »

    19-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog muziek in Ardooie.

    MET EEN APERITIEFJE IN DE HAND.

    ARDOOIE
    - Op zondag 22 april gaat het aperitiefconcert door georganiseerd door de Koninklijke Muziekvereniging Sint Cecilia.

    De Koninklijke Muziekvereniging Sint- Cecilia uit Ardooie is een actieve muziekgroep met een 120 tal leden. Peter Lejaeghere is de dirigent. Op zondag 22 april gaat hun jaarlijks aperitiefconcert door. Er zijn optredens voorzien van het Jeugdensemble Flierefluiter, het Trommelkorps en het groot orkest. De presentatie ligt in handen van Benjamin Sercu. Zoals de naam van hun concert al doet luiden is er een heerlijk aperitief bij de inkomprijs inbegrepen.

    • Wanneer? Zondag 22 april.
    • Waar? C.C. 't Hofland.
    • Uur? 11 uur.
    • Prijs? 7 euro waarbij gratis één aperitief. Kinderen beneden de 12 jaar mogen gratis binnen.

    17-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen en fietsen.
    In VOEREN.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek debat.

    Vlaams nationale partijen aan het woord.
    Voor Gentse studenten en andere politiekers.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikaal Ardooie.
    Vrij podium voor accordeonisten
    Foto - Klik
    ARDOOIE - ARDOOIE - Op zondagnamiddag 22 april gaat er een vrij podium door voor accordeonisten. Dit is een organisatie van Duo Accordi en men wil op deze manier de accordeon promoten naar het publiek toe...."
    Lees meer »

    13-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezellig eens samen.
    AAN  TAFEL..............................................................................................
    TAK ZWIJN

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat nu ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    12/04: Gerechtelijk B-H-V wordt niet gesplitst.

    Fernand Keuleneer, advocaat van de Belgische bisschoppen en een door veel magistraten erkend expert in de splitsings-materie (dus uit vrij onverdachte hoek), zegt dat het BHV-akkoord een slecht akkoord was van bij de aanvang.
    Vertel ons iets dat we nog niet wisten...

    ° Het gerechtelijk arrondissement wordt niet gesplitst. Het blijft als een geheel bestaan. Enkel het parket wordt effectief gesplitst: er ontstaat een afzonderlijk parket voor Halle-Vilvoorde.
    ° De Brusselse rechtbanken worden opgedeeld in een Nederlandstalige en een Franstalige rechtbank, waarbij het aantal Nederlandstalige rechters drastisch verlaagd wordt.
    ° In een arrondissement dat voor een groot deel bestaat uit Nederlandstalige gemeenten, zal het aantal Franstalige rechters toenemen en het aantal Nederlandstaligen afnemen.
    ° De Nederlandstalige substituten worden bijgestaan door 20 procent uit Brussel gedetacheerde Franstalige magistraten, die operationeel afhankelijk zijn van de Nederlandstalige procureur des Konings van Halle-Vilvoorde, maar hiërarchisch ondergeschikt blijven aan de Brusselse procureur des Konings.

    KNACK

    12-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu ?
     

    Gezien: Politie zit in de problemen;

    Zeg nu nog eens dat de parkeerproblemen in de stad niet aangepakt worden. Zelfs de arm der wet blijkt niet veilig. Getuige deze politiewagen die met wielklem gespot werd.
    Zonder genade

    Zonder genade (© rtbf)

    De patrouillewagen in kwestie staat op de Emiel Bockstaellaan, vlakbij het commissariaat van Laken. De bal ging aan het rollen nadat onder meer de RTBF deze foto op Facebook zette.

    Volgens een aandachtige buurtbewoner staat het voertuig er al meer dan een week en weet ook de politie niet altijd hoe ze me zo’n klem moet omgaan: “Gisteren twee agenten gezien die het ding probeerden te verwijderen met een schroevendraaier.”

    Volgens de politie zelf is het probleem ondertussen opgelost. Meer zelfs: de politie was zelf de dader. "Het voertuig stond in panne," zegt politiewoordvoerder Christian De Coninck aan brusselnieuws.be. "Uit veiligheidsoverwegingen hebben we er dan een wielklem op gezet. Voor alle duidelijkheid: het voertuig stond reglementair geparkeerd."

    Welke veiligheidsproblemen er zijn voor politiewagens met technische mankementen is niet duidelijk. De politie ontkent alvast dat er wagens gestolen worden.


    08-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij doet het weer.
    In de Hel van het Noorden,en dat voor de vierde keer,wie anders dan TOM  BOONEN.
    © belga.
    Dank U TOM.

    06-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen.
    Wij wensen U allen een...............................................................................................



    03-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supporter nr1.
    Jonge fan bij Tom Boonen.
     Tom Boonen

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Vlaanderen.
    Dank u ,Tom Boonen voor die prachtige overwinning ,doet je het over in de Hel van het Noorden ?



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!