Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    29-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtvaardigheid ?

     

    "Belgisch kiessysteem ongunstig voor Vlamingen"

    Bewerkt door: redactie − 29/05/14, 17u40  − Bron: Belga
    © photo news. Bart De Valck, voorzitter van de Vlaamse Volksbeweging (VVB).

    De Vlaamse Volksbeweging (VVB) heeft met een actie nabij het federaal parlement het Belgische kiessysteem aangeklaagd. Dat vertoont volgens de Vlaams-nationalisten een democratisch deficit in het nadeel van de Vlamingen. De organisatie klaagt aan dat volgens het principe "één man, één stem", elke stem hetzelfde electoraal gewicht moet hebben, maar dat is volgens de VVB niet het geval in België.

    "Het principe 'één man, één stem' was de slogan voor tal van strijdbewegingen voor onafhankelijkheid en de dekolonisatie. Iedere persoon heeft logischer wijze recht op één stem en elke stem moet hetzelfde electoraal gewicht hebben. Maar dat is niet het geval in België", zo stelde Bart De Valck, voorzitter van de Vlaamse Volksbeweging.

    "Een snelle blik op de resultaten van de jongste verkiezingen volstaat om aan te tonen dat iedere stem niet hetzelfde gewicht heeft. Zo leverde Vlaanderen 63 procent van de stemmen en heeft het slechts recht op 58 procent van de zetels in de Kamer. De Waalse kiezers vertegenwoordigen 33 procent maar hebben recht op 43 procent van de zetels. Deze rekenwijze bewijst dat het Belgische verkiezingssysteem ongunstig is voor de Vlamingen terwijl zij de meerderheid vormen", besloot De Valck.


    27-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afwachten zeker ?

    Krijgt Vlaanderen wat het koos? - Guido Moons Auteur: Guido Moons

    ma 26/05/2014 - 00:07 Guido Moons Wanneer het stof van verkiezingsdag 25 mei zal gaan liggen zijn, blijft in Vlaanderen zeker en vast één duidelijke vraag: gaat, hopelijk eerder vroeg dan laat, de Vlaamse kiezer krijgen wat hij gekozen heeft?

    De uitslag van de roemruchte “moeder aller verkiezingen” heeft een meer dan uitgesproken overwinnaar opgeleverd: de N-VA heeft ruim 30% van alle stemmen in Vlaanderen naar haar kant weten te halen. In een normaal functionerende democratie zou men daaruit kunnen besluiten dat de overwinnende partij de volgende dag een regering kan vormen, die voluit gaat om dat programma te realiseren.

    En daar knelt in dit land dus het schoentje: België is geen normaal functionerende democratie. Iedereen die voor zijn televisietoestel het verloop van de verkiezingenuitslagen en interviews volgde, heeft ook PS-kopstuk Paul Magnette horen verklaren dat: “de socialistische partij in België de grootste partijpolitieke formatie is”. Een goede verstaander hoorde Magnette met die uitspraak de vorst in Laken waarschuwen: “Sire, zorg ervoor dat de socialisten in Laken eerst ontboden worden en een informatie-opdracht toegeschoven krijgen en laat De Wever maar even buiten wachten op de stoep.”

    M. a. w. Magnette negeert straal de stembusuitslag in Vlaanderen, het oude hatelijke “et pour les flamands la même chose” is niet ver weg. Deze woorden voorspellen weinig goeds. Want dit is België ten voeten uit: twee democratieën die diametraal anders gekozen hebben: in Vlaanderen staat men voor een centrumrechts beleid in Wallonië staat men voor een uitgesproken links maatschappelijk model. Iedereen die in Vlaanderen de stembusgang aandachtig volgt, zal zich natuurlijk afvragen hoe de Vlaamse partijen de komende regeringsformatie zowel op Vlaams als op federaal niveau zien; de maandagse partijbureaus zullen morgen toch wel enige duidelijkheid brengen?

    N-VA en CD&V

    De grafieken in “Verkiezingen 14” wezen overduidelijk uit dat een samengaan van N-VA en CD&V in het Vlaams parlement een onloochenbare meerderheid oplevert. Indien het enkel van de N-VA zou afhangen, was de nieuwe Vlaamse regering reeds op zondagavond 25 mei gevormd. De hamvraag blijft echter hoe CD&V daarover intern echt denkt? Is men binnen CD&V eerder voorstander van een gelijktijdige vorming van zowel een Vlaamse als van een federale regering of gaat de Vlaamsgezinde vleugel van die partij, waartoe ook Kris Peeters behoort en met hem ieder die voorstander was én blijft van het vroegere kartel, op zijn strepen staan?

    Tijdens de voorbije campagne heeft Peeters trouwens meer dan eens gezegd dat, indien het van hem zou afhangen, het gedaan is met die samenvallende verkiezingen. De zeer nabije toekomst zal uitwijzen hoe sterk de voorstanders van de letter “V” van CD&V in hun schoenen staan.

    Zonder N-VA

    Natuurlijk kan niet ontkend worden dat een tripartite ook mogelijk is en blijft op Vlaams niveau. Ook voor dat scenario wordt met argusogen naar CD&V gekeken. Deze partij bekleedt dus momenteel een sleutelpositie, die niet te onderschatten is. Meteen staat echter ook de Vlaamse geloofwaardigheid van deze partij op het spel. Voor men op het CD&V-partijsecretariaat deze knoop gaat doorhakken, zou het toch geen slechte gedachte zijn om eerst even de verkiezingsuitslagen van de voorbije 50 jaar naast elkaar te leggen en nog even een rondje te hersenhozen over de diepere betekenis van hun verkiezingsslogan: “een sterker Vlaanderen, een sterker land”.

    Want, laat ons elkaar geen Liesbeth noemen, is deze roemruchte Vlaamse partij echt zo gelukkig met het feit dat zij vandaag de tweede sterkste partij is in Vlaanderen met 20% van de Vlaamse stemmen? Bart De Wever heeft overschot van gelijk wanneer hij voor de camera’s van “Verkiezingen 14” verklaart dat hij geen euforische verklaringen wenst af te leggen want dat de verantwoordelijkheid van een partijvoorzitter immens is. Dat geldt ook voor Wouter Beke van CD&V. Want wanneer zijn partij kiest voor een tripartite op Vlaams niveau is het wel “over en uit” voor NV-A maar zou het eveneens wel eens “over en uit” kunnen zijn met de Vlaamse geloofwaardigheid van die partij met alle electorale gevolgen van dien voor de toekomst.

    De limiet

    Want wat ligt er nu voor de hand? Laat ons a.u.b. niet rond de pot draaien: de meerderheid in Vlaanderen heeft vandaag gekozen voor het zo vlug mogelijk op de sporen zetten van een regering waarvan de hoofdtaak hierin bestaat: werk maken van Vlaamse welvaart en welzijn. Indien het de CD&V menens is met hun verkiezingsslogan “een sterker Vlaanderen, een sterker land”, weten ze wat hen te doen staat. Het oude SP.A-boegbeeld Louis Van Velthoven, gewezen voorzitter van de Vlaamse Raad (voorloper van ons huidige Vlaamse parlement), sprak ooit de gevleugelde woorden: “De tijd is voorbij dat er een hoger belang kan ingeroepen worden dan het Vlaamse”, laat dat het adagium zijn voor alle verkozenen voor het Vlaamse parlement.

    Het zoeken en puzzelen voor een nieuwe federale regering belooft weer een helse klus te worden. Maar zoals de kaarten nu opnieuw geschud zijn, mag er toch even verwezen worden naar een andere historische uitspraak, namelijk van een gewezen CD&V-zwaargewicht, Yves Leterme, die in een niet zo ver verleden volgende profetische én actuele woorden spraak: “dit land is op de limieten gestoten van het federale overlegmodel”. Gaan de komende weken en maanden ik-weet-niet-hoeveel politici met een ijver, een betere zaak waardig, zich als kamikaze piloten te pletter onderhandelen om een onwerkbaar politiek staatsbestel overeind te houden. Het zou toch misschien wel beter zijn het zo ‘verfoeide’ confederale scenario te bekijken, niet?

    (Guido Moons is ere-voorzitter VVB (Vlaamse Volksbeweging).)


    23-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Info voor Mei.

    Actie bij CD&V: "quo vadis?"

    Photo de Vlaamse Volksbeweging.

    Onder de actieslogan “CD&V quo vadis?”, die in spandoekvorm aan de ingang van het partijsecretariaat van de CD&V in Brussel werd opgehangen, hielden actievoerders van VVB en TAK donderdagaond een stille wake. Ook de spandoeken “Kiest CD&V voor Vlaanderen, of voor het Belgisch deficit?!” én “Vlaanderen nog vijf jaar Belgisch monddood gemaakt!?” werden meegedragen. Met tientallen kleine leeuwenklevers, die al jaren worden gebruikt tijdens de Gordel, werd op de voorgevel een grote VL gevormd om de CD&V te waarschuwen dat de “V” van CD&V al in vrije val verkeert.  De actievoerders kleefden een rode zelfklever op de mond om de CD&V duidelijk te maken dat door hun “Belgische loodgietersmentaliteit” Vlaanderen vier jaar monddood werd gemaakt en dat dit rampscenario zich nooit meer mag voor doen. De actievoerders brandden 15 minuten lang 15 noveenkaarsen in de laatste hoop dat het geestelijk gezond verstand zegeviert. Zoniet mag de CD&V zich verwachten aan een bikkelharde “JA voor Vlaanderen”- campagne tijdens de regeringsonderhandelingen. Wij zullen niet dulden dat CD&V opnieuw kiest voor de Belgische en dus francofone belangen en dat Vlaanderen nogmaals het kind van de rekening wordt.

    Na het cordon tegen het Vlaams Belang, lijkt een nieuw cordon in de maak. Na de sp.a en Open VLD laat ook de CD&V zich verleiden door de sirenenzangen (lokroep van ministerportefeuilles) van de Franstalige partijen. De scherpe uitlatingen van CD&V-voorman Wouter Beke n.a.v. de videoboodschap van N-VA-voorzitter Bart De Wever aan Franstalig België tonen aan dat CD&V een heel eind meestapt in het vals francofoon verhaal dat enkel en alleen de V-partijen verantwoordelijk zijn voor het communautaire geruzie. Nog volgens Wouter Beke is er met de splitsing van BHV een definitief einde gekomen aan de “grensoorlog” in België. Voor VVB en TAK klinkklare onzin uiteraard. De actualiteit van de voorbije weken sterkt ons in die opvatting. Voeg daar nog een uitspraak bij als “Een Vlaamse meerderheid? Als het even kan, wel ja.” (Wouter Beke in De Tijd van 21 februari) en het lijkt er op alsof men in de Wetstraat 89 de publieke opinie alvast aan het voorbereiden is op een mogelijke regeringsdeelname van CD&V aan een federale regering zonder Vlaamse meerderheid.

    De Vlaamse kiezer weet wat hem te doen staat op 25 mei. Het is nog niet te laat!


    21-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst in Ardooie.

    Kunst bij de middenstand 13 juni t.e.m. 29 juni 2013

    Van 13 tot en met 29 juni 2014

    Voor de 3de keer organiseert de middenstandsraad 'Kunst bij de Middenstand'. Hierbij stellen enkele kunstenaars hun werken tentoon bij  Ardooise en Koolskampse handelszaken.

     

    Dit jaar nemen 22 kunstenaars en 31 handelszaken deel. De meeste kunstenaars zijn woonachtig te Ardooie of Koolskamp, maar er doen dit jaar ook enkele Izegemse kunstenaars mee. Ook nieuw is dat Ar-Difo, de Ardooise Foto- en Diakring, tentoonstelt in enkele handelszaken.

     

    Kunst bij Middenstand gaat door van vrijdag 13 juni (= weekend van de batjesdagen) tot en met zondag 29 juni 2014 (= weekend van Ardooie Ommegang).

     

    Klik hier voor de lijst deelnemende middenstanders.

     


    19-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Info voor op 25 Mei.
    Vlaamse meerderheid wil niet langer monddood worden gemaakt

    Een vijftiental actievoerders van de Vlaamse Volksbeweging (VVB) en het Taal Aktie Komitee (TAK) voerden in het kader van de campagne 'Ja voor Vlaanderen' een prikactie aan het federale parlement. De politie liet gedijen en het actiemateriaal bleef geruime tijd hangen. De plaats werd niet toevallig gekozen. Het federale parlement is immers de plaats waar sinds 1830 de Vlaamse meerderheid systematisch wordt onderdrukt via grendels, alarmbelprocedures en andere.
    De laatste twee federale regeringen, en dan vooral de regering Di Rupo 2, gaan echter opnieuw een stap verder. Vandaag hebben Belgische regeringen blijkbaar geen steun van de meerderheid in Vlaanderen meer nodig. Dit heeft verregaande gevolgen: een linkse belastingregering, een zesde staatshervorming die niet deugt en het ene 'compromis belge' na het andere.
    Compromissen waarbij de ene partij alles toegeeft en de andere tot in het absurde niets, zijn geen eerbare compromissen. Een extreem voorbeeld is recent nog de splitsing van het gerechtelijk arrondissement BHV, waarbij een vergissing bij de CD&V rond de werklast door de Franstaligen als een verworven recht wordt beschouwd. Gevolg: tekort aan Vlaamse magistraten en extra aanwervingen en overschot aan Franstalige zijde. Dat de Vlaamse partijen in de federale regering deze vergissing niet kunnen rechtzetten, maakt de situatie pijnlijk duidelijk.
    Nochtans lijkt alles erop te wijzen dat Franstaligen en traditionele partijen opnieuw voor een regering zonder N-VA en Vlaams Belang en dus zonder meerderheid in Vlaanderen zullen kiezen. Het cordon tegen N-VA van de Franstaligen, het belgicisme van Open VLD en sp.a en de wetenschap dat CD&V uiteindelijk altijd en ten koste van alles ‘het land wil redden’.
    Om deze redenen eisen VVB en TAK met hun actie dat de Vlaamse stem niet langer monddood wordt gemaakt. Om dat uit te drukken, brachten we als monddood gemaakte Vlamingen met een klever voor de mond de grendels en belangenconflicten terug naar het parlement waar ze zijn uitgevonden om van een meerderheid een minderheid te maken.
    VVB en TAK roepen de Vlaamse kiezer op om twee keer na te denken alvorens voor een Belgischgezinde partij te stemmen. Vlaanderen heeft in België geen toekomst meer. Daarom, Vlaamse kiezer, laat u niet weer monddood maken en kies op 25 mei voor Vlaamse onafhankelijkheid! De enige oplossing om ook in de toekomst onze welvaart veilig te stellen voor onze kinderen en kleinkinderen.
    Voor de Vlaamse Volksbeweging, Bart De Valck, voorzitter Wart Van Schel, hoofd communicatie
    Voor het Taal Aktie Komitee,

    Roel De Leener, woordvoerder 

     


    16-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aktie 18 Mei aangepast (Dehaene)

    Beste,

     

    Gezien de omstandigheden hebben we besloten om de Antwerpse actie van zondag 18 mei af te lasten.  Geen actie aan Park Spoor Noord, dus.

    We plannen wel een andere actie in het kader van onze ‘ Ja voor Vlaanderen’-campagne.   We starten omstreeks 10u30 en de actie kent een einde omstreeks de middag.  Geïnteresseerden kunnen voor verdere informatie (o.a. plaats)  contact opnemen met:

    Bart De Valck: 0499/21.24.48.

    Wart Van Schel: 0494/44.59.40.

     

    Wij zijn er alvast bij . En u?

     

    Met vriendelijke groeten,

     

    Wart van Schel (communicatieverantwoordelijke)

    Joris De Kerpel (afdelingsverantwoordelijke)

    Erik D’Hamers (verantwoordelijke vorming)

    Bart De Valck (voorzitter)


    15-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aktie 18 mei.

    Beste,

     

    Nog 14 dagen en het zijn verkiezingen.  Er rest ons nog 1 weekend om actie te voeren in het kader van onze campagne "Ja voor Vlaanderen" en de politici in casu de CD&V op hun verantwoordelijkheid te wijzen. 

    Stappen ze weer in een francofone federale regering zonder meerderheid in Vlaanderen of kiezen ze resoluut voor Vlaanderen?

     

    Nu zondag 18 mei  moet je erbij zijn in Antwerpen. We geven er een laatste lap op voor de beslissende stembusgang.  We spreken af om  9 uur voor de vroege(Antwerpse) vogels,  om 10u30 verwachten we iedereen voor een grote actie.

     Parkeren  kan best op het Damplein. Dit plein ligt vlak naast Park Noord.  We zien elkaar bij  onze ‘Ja Voor Vlaanderen’-bus. Ter plaatse kan je ook telefonisch contact opnemen met Bart (GSM: 0499/21.24.48).

    We houden er een ludieke actie bij de CD&V-meeting.   Wij zorgen voor het materiaal.  

    De nationale pers zal aanwezig zijn. We  moeten  dus een goede beurt maken en rekenen op je aanwezigheid!

     

    Wees op tijd zodat we de afspraken en het verloop van de actie goed kunnen communiceren.

     

     

    Gelieve om organisatorische redenen vooraf te verwittigen aan:

    Bart De Valck epost: Bart.de.valck@telenet.be GSM: 0499/21.24.48.

    Of Roel Deleener 0485/62.43.02.

     

     

    Wij zijn er alvast bij.  Tot zondag!

     

    Met vriendelijke groeten,

     

    Wart van Schel (communicatieverantwoordelijke)

    Joris De Kerpel (afdelingsverantwoordelijke)

    Bart De Valck (voorzitter)

     


    10-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rysselende molen te Ardooie.

    ARDOOIE - De Rysselende molen in Ardooie is na een renovatie van 14 jaar terug maalvaardig. De eigenaar Paul van Gierdegom is alvast heel tevreden met het prachtige resultaat van zijn geliefde molen. De heropening van de molen zal doorgaan op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 mei en dit telkens van 14 tot 18 uur.


    03-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.L.A.S -namiddag.

    Afdeling Ardooie-Koolskamp



    dinsdag 13 mei  van 14:30u. 17:00
    Voordracht door Marcel Denduyver: op de vlucht voor de aanstormende Wereldoorlog I
    CC t' Hofland, Oude Lichterveldestraat 13 Ardooie
    met voorzitter Fons Lammertyn flammertyn@gmail.com

    Waar gaan de vluchtende West-Vlamingen heen?

    Vooral naar Frankrijk, Engeland en Nederland. In 1918 zijn in Frankrijk 300.000 van de twee miljoen vluchtelingen Belgen. Ze worden eerst onthaald als helden, maar later omwille van de taal wel eens verward met Duitsers en les boches du Nord genoemd. Velen komen in de landbouw terecht. Maar eigenlijk vindt men ze overal: als mijnwerker, in havenbedrijven, in de metro, bij de spoorwegen.  Wie niet in eigen onderhoud kan voorzien, moet naar een tenten- of barakkenkamp. Ook in Nederland werken velen bij boeren, in fabrieken, in mijnen. Vier jaar lang zou het land 80.000 Belgische vluchtelingen van alle standen en rangen opvangen. In 1915 zijn er in Groot-Brittannië 200.000 Belgen.

    Het eerste jaar zijn ze bijzonder welkom, maar er komen problemen. De taal natuurlijk. Maar ook het verschil in gewoontes zoals het eten, ze rijden rechts met de fiets, de kinderen drinken bier.

    Deelnameprijs: leden € 4,00

    Niet-leden € 6,00

    meer info bij:

    contact voor meer info:
    Brugstraat 47/3
    8850 ARDOOIE
    051-20 23 44|0477-63 90 84
    flammertyn@gmail.com


    02-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulp met het .....................

    Invullen belastingaangiften

    De Federale Overheidsdienst Financiën houdt zitdagen voor het invullen van de belastingaangiften van het aanslagjaar 2014 (inkomsten 2013) voor natuurlijke personen (loontrekkenden en gepensioneerden).

     

    De volgende zitdagen zijn voorzien in het gemeentehuis  te ARDOOIE op:

    • Vrijdag 6 juni 9u00 tot 12u00 en 13u30 tot 16u00

       

    • Vrijdag 21 juni 9u00 tot 12u00 en 13u30 tot 16u00

       

    Het is de bedoeling om de aangiften onmiddellijk elektronisch via het systeem TAX-on-Web te verwerken.
    Dit biedt als voordeel dat het veel vlotter gaat en dat er onmiddellijk een afrekening kan worden gemaakt.

     

     

    belastingaangifte



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!