Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    30-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Vlaanderen.

    Ronde van Vlaanderen. (31-03-2013 10:00:00 VVB Nationaal)



    Iedereen die zin heeft om tijdens Vlaanderen's mooiste het terrein op te gaan,de dwangarbeiders van de weg aan te moedigen en het geheel bovendien nog wat meer Vlaams cachet te geven, contacteert stafmedewerker Jo Van Bever, jo.van.bever@vvb.org, 09 234 01 42 of 0494 41 10 53.

    Parochiaal centrum Nederholbeekstraat, Etikhove.

    Info: Steven Vergauwen (steven.vergauwen@vvb.org)

    25-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse actieve senioren.

    Afdeling Ardooie-Koolskamp


    Dinsdag 26 maart van 14:30u. 17:00
    Voordracht: Robots in het operatiekwartier
    't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13 8850 Ardooie
    Voordracht over de meest moderne technieken in de gezondheidszorg

    Inlichtingen bij Fons Lammertyn.
    Tel: 051-20-23-44

    Deelname: leden € 4 ,niet leden 6 euro.


    23-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiezen.

    18 september 2014: referendum over Schotse onafhankelijkheid

    Steven Vergauwen 22-03-2013

    Volgend bericht verscheen op donderdag 21 maart op deredactie.be, de nieuwssite van de VRT. Een bericht dat we u niet willen onthouden. Schrijf dus nu al in uw agenda: 18 september 2014.

    Op 18 september 2014 houden de Schotten een referendum over onafhankelijkheid. Dat heeft de Schotse minister-president Alex Salmond aangekondigd. Salmond had het over "een historische dag". Het referendum valt overigens in een jaar waar Schotland op wel meerdere vlakken in de kijker staat.

    Salmond (foto's: oktober 2012) is langer bezig met het streven naar meer Schotse autonomie. Hij was dan ook in zijn nopjes toen hij vandaag in het parlement in Edinburgh een datum kon aankondigen. Hij had het over "een historische dag voor de inwoners die over de toekomst zullen kunnen beslissen." De vraag voor de zowat 5 miljoen Schotten zal even kort als simpel zijn: "Moet Schotland een onafhankelijk land worden?"

    Dat het referendum er kwam, stond al langer vast. Alleen over de datum was nog veel te doen. Londen wou het zo snel mogelijk, terwijl de Schotse nationalisten van de SNP (Scottish National Party) liever nog wat tijd wilden kopen om de Schotten te overtuigen.

    2014, een bijzonder jaar voor de Schotten

    Ruim drie eeuwen nadat Schotland in 1707 bij de Britse kroon werd gevoegd, zou volgens peilingen slechts 30 procent voor afscheiding stemmen. 50 procent zou een status-quo van de huidige situatie verkiezen. De drie grootste politieke formaties in Groot-Brittannië - conservatieven, links en Liberal Democrats - gaan alle drie campagnevoeren tegen de onafhankelijkheid.

    Toch maakt Salmond zich sterk dat hij zijn landgenoten in de 547 resterende dagen kan overtuigen om te stemmen voor "een nieuwe, gemoderniseerde relatie met andere wetgevende regio's in het Verenigd Koninkrijk." Andere argumenten van Salmond zijn dat Schotland zelf zijn olie-inkomsten zou kunnen beheren, zijn eigen Europese koers zou kunnen varen en zijn (toeristische) troeven internationaal beter zou kunnen uitspelen. Salmond heeft met zijn SNP op eigen houtje een meerderheid in het Schotse parlement.

    Schotse nationalisten dromen al weg bij een 2014 vol hoogtepunten, want volgend jaar vieren de Schotten ook de 700e verjaardag van de historische overwinning op de troepen van de Engelse koning Edward II in Bannockburn. Tegelijk mag Schotland in 2014 de Gemenebestspelen of Commonwealth Games organiseren, in Glasgow.


    22-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In t'Hofland op 13 april om 20 uur te Ardooie.
    Ardooie Theatert: Het zesde metaal - Ploegsteert.

    Zesde Metaal





    Het eerste album van Cappelles groep Het Zesde Metaal (Akattemets) werd niet voor niets door Focus Knack tot ‘meest onderschatte plaat van 2008' gebombardeerd. Bijna vier jaar later heeft Het Zesde Metaal een vervolg aan dat straffe debuut gebreid. En Cappelle heeft zijn unieke stijl niet verloochend. Integendeel, op Ploegsteert graaft hij nóg dieper in hart en hoofd, zowel bij zichzelf als bij zijn publiek. En met zijn schier onuitputtelijke arsenaal aan 
    dichterlijke vondsten zorgt Cappelle ervoor dat een glimlach uiteindelijk altijd de bovenhand haalt.


    Voor de theatertournee van Ploegsteert zijn de liedjes van Het Zesde Metaal speciaal gearrangeerd voor viool, altviool, cello en contrabas. De guest appearance van Cappelles artistieke soulmate Roos Rebergen (frontvrouw van de succesvolle Nederlandse band Roosbeef) maakt de ontdekkingstocht nog opwindender.

     

    Het album ‘Ploegsteert' werd uitgebracht in februari 2012 en werd lovend ontvangen door de muziekpers. Begin februari was Het Zesde Metaal te gast in De Laatste Show.


    21-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T.A.K aktie.

    TAK overplakt anderstalige aankondigingen in Zaventem, Vilvoorde en Machelen.

    © photo news. Archiefbeeld van een betoging van TAK.

    Militanten van het Taal Aktie Komitee (TAK) hebben in Vilvoorde en Machelen de anderstalige aankondigingen overplakt aan de haltes van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB. In Zaventem werden om dezelfde reden een tiental grote panelen van vastgoedmakelaars aangepakt. Dit gebeurde telkens met witte zelfklevers, een leeuwtje en de slogan "De Rand, groen en Vlaams."

    Aanleiding voor de actie is een nieuwe veroordeling van de MIVB door de Vaste Commissie voor Taaltoezicht wegens het niet naleven van de taalwetgeving. TAK neemt het niet "dat de MIVB de Brusselse realiteit - zijnde meertalige aankondigingen en Nederlandsonkundig personeel - exporteert naar Vlaamse gemeenten." Ook Vlaams minister Geert Bourgeois stelde in een recente brief aan de bevoegde Brusselse minister Brigitte Grouwels dat de informatie op haltes in Vlaanderen uitsluitend Nederlandstalig mag zijn.

    Vlammende Vlaming
    Het Taal Aktie Komitee voerde ook actie aan panelen van vastgoedmakelaars in Zaventem en stelt in een mededeling er zich over te verbazen hoe het gemeentebestuur van Zaventem dit probleem maar niet onder controle krijgt. "Misschien moet schepen voor Vlaams karakter Eric Van Rompuy wat minder de vlammende Vlaming uithangen in het Vlaams parlement en wat meer Vlaamse daadkracht tonen in de eigen gemeente", luidt het. Bron:De Morgen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een aanrader.
    Zeker het bezoeken waard.

    16-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaar en duidelijk.

    VVB hakt knopen door

    Secretariaat 16-03-2013

    De Vlaamse Volksbeweging (VVB) organiseerde op zaterdag 16 maart een symposium over confederalisme en onafhankelijkheid. Een volgelopen ‘Schelp’ van het Vlaams Parlement hoorde een vraag aan de politiek om duidelijke keuzes te maken waarbij ook de N-VA niet werd gespaard.

    Het symposium was bedoeld als ‘reflectiemoment’ in een periode waarin ‘independentisten en confederalisten‘ elkaar verkeerdelijk als vijanden zien. Zo opende VVB-voorzitter Guido Moons. Hij zette de toon door te stellen dat onafhankelijkheid nodig is en de VVB als drukkingsgroep daarop zal blijven hameren.

    Prof. Bart Maddens (KU Leuven) schetste het ruime kader van het confederalismedebat. Dat is volgens hem het foute debat omdat politieke instellingen zichzelf ontwikkelen. Later wordt er door politicologen een naam op geplakt. Maddens had vier vragen voor de verandering die de N-VA wil doorvoeren: blijft er een Belgisch parlement? Moet er een Belgische Grondwet blijven of worden het grondwetten op deelstaatniveau? Blijft België deel van de EU of worden de sub-entiteiten deel van die unie? En in hoeveel deelentiteiten moet België worden geconfedereerd? In het programma van de N-VA is niet altijd een duidelijk antwoord te vinden op die vragen. En de overkoepelende vraag blijft: hoeveel moet er federaal blijven? Maddens eindigde dat onderdeel met een oproep tot duidelijkheid: ‘de N-VA heeft duidelijk nog wat huiswerk’. Er wordt later in 2013 of 2014 een congres van de N-VA over dat confederalisme verwacht. Maddens ging ook nog in op de zesde staatshervorming. Volgens hem heeft die de Vlaamse eis voor een confederalisme met twee onmogelijk gemaakt: ‘Brussel is de grote overwinnaar van het Vlinderakkoord’. En daar zal in de toekomst rekening mee gehouden moeten worden. Een co-bestuur van Brussel door Vlaanderen en Wallonië is niet ondemocratisch als de Brusselaars een duidelijke stem hebben. Een derde onderdeel in het referaat van prof. Maddens was de vraag hoe de communautaire big bang moet worden georganiseerd. Hij waarschuwde dat 2014 wel eens de grootste anticlimax uit de Vlaamse beweging zou kunnen worden: ‘Als de traditionele partijen en Groen kunnen, zullen ze de N-VA buitenspel zetten’. Als de V-partijen incontournable worden, zijn er drie mogelijkheden. De Vlaamse regering kan de federale regering met legale middelen onder druk zetten. Ze kan dan de federale machine laten stokken door elke samenwerking te weigeren en belangenconflicten in te roepen tegen federale regeringsbeslissingen. Ten tweede is er de Catalaanse weg: een soevereiniteitsverklaring waarin Vlaanderen in het Vlaams Parlement het recht op zelfbeschikking opeist. En ten derde het grondwettelijk kader verlaten. Dat is niet zo revolutionair als het klinkt, zei Maddens. De Franstaligen deden het al (dreigden er al meermaals mee, tot recent toe).

    In een debat bogen Dave Sinardet, Jean-Pierre Rondas, Fernand Keuleneer en Alain Mouton zich over de vraag ‘moeten we bang zijn van onafhankelijkheid?’. Waarin vooral een strijd over doel en middelen, wenselijkheid en haalbaarheid en van autonomie en unitarisme werden besproken.

    In een samenvattend referaat werkte Peter De Roover, politiek secretaris van de VVB, de stelling uit dat Vlaanderen te groot en België te klein is voor een federaal systeem. Vlaanderen staat niet dichter bij de bevolking dan België en België biedt tegenover Vlaanderen geen schaalvoordeel. De deelstaten en de federale staat zijn, doordat ze van dezelfde grootte zijn, veroordeeld om constant met elkaar te concurreren. Extra staatshervormingen zullen dit probleem volgens De Roover niet oplossen, enkel verergeren. Daarbij zorgt het overaanbod aan overheden ook voor overregulering en regelneverij. De Roover riep op tot duidelijkheid in het debat. Wie meer Vlaanderen wil, moet beseffen dat dit inhoudt dat België verdwijnt. Wie pleit voor meer België moet het ermee eens zijn dat alle grendels en evenwichten verdwijnen.

    De voorzitter van de Vlaamse Volksbeweging, Guido Moons, sloot krachtig af met een oproep om de taalgrens eindelijk te respecteren. Hij gaf alle Vlaamse regeringspartijen, inclusief de N-VA, een veeg uit de pan omdat ze niets ondernemen tegen de oprichting van de Brusselse Hoofdstedelijke Gemeenschap. Volgens Moons holt die constructie de taalgrens uit. Hij verwijst daarmee naar de uitspraak van Laurette Onckelinx dat die BHG de ‘desenclavement de Bruxelles’ is. Hij verweet voorts de N-VA dat ze in dit dossier op een wel heel slappe koord dansen. Voor de VVB blijft de optie onverminderd: taalgrens is staatsgrens.


    13-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA O.C.M.W raadsleden dan toch verkozen .

    ARDOOIE - Carmen Vandemaele (N-VA) is nog een keer verkozen tot de OCMW-raad. Hetzelfde gebeurde al op 7 januari, maar de deputatie vernietigde die verkiezing, omdat de N-VA alleen maar vrouwelijke kandidaten hadden voorgesteld als effectief kandidaat en als opvolger. Om dat nu recht te zetten, werden ook Fons Lammertyn en Noël Feys voorgesteld als N-VA-kandidaat. Uiteindelijk werd opnieuw alleen Vandemaele erin gestemd, waardoor in feite niets veranderd is aan de OCMW-raad. Zowel meerderheid als oppositie hadden hun bedenkingen bij deze kafkaiaanse manier van werken van de provincie.


    08-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Madam 2013.

    klok 8 maart 2013
    N-VA Blikvanger

    De Limburgse onderneemster Grete Remen is de 'Vlaamse Madam' (VlaM) van het jaar. "De VlaM-trofee bekroont straffe Vlaamse madammen die bewijzen dat ook vrouwen hun mannetje kunnen staan", legt N-VA-Kamerlid en initiatiefneemster Sarah Smeyers uit. Dit jaar gaat de trofee naar een ondernemende zakenvrouw. Met die keuze willen de vrouwelijke parlementsleden van de N-VA de aandacht vestigen op de maatschappelijke rol van ondernemers. "Ondernemende zakenvrouwen zoals Grete Remen bieden net dat tikkeltje meer", aldus Vlaams Parlementslid Lies Jans. Grete Remen staat aan het hoofd van het Limburgse natuurvoedingsbedrijf Damhert, een KMO die een bijzonder sociale filosofie huldigt en veel aandacht heeft voor ecologie. Het bedrijf stelt opvallend veel vrouwen en enkele mensen met een mentale beperking te werk. Het is al de zesde keer dat de N-VA-vrouwen naar aanleiding van Internationale Vrouwendag de VlaM uitreiken.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T.A.K ,ken je toch ?

    Tentoonstelling 40 jaar T.A.K

     

    Naar aanleiding van het verschijnen van het boek over veertig jaar TAK vindt ook een eenmalige tentoonstelling plaats. ‘TAK, veertig jaar Vlaams-nationale straatagitatie’, biedt een unieke terugblik op vier decennia al dan niet ludieke actie. De tentoonstelling staat opgesteld in GC De Camme aan de Tervuursesteenweg 173 in de Steenokkerzeelse deelgemeente Perk. Enkel te bezichtigen op zaterdag 9 maart van 14 tot 19 uur. Een aanrader!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leeuwenvlag.

    Vlaamse leeuw op kamp mag weer in Waals dorp . 

    © belga. In augustus van vorig jaar hadden leden van de KSJ Mopertingen (Bilzen) een Vlaamse Leeuw gehesen tijdens hun kamp in Royompré.

    De gemeente Jalhay heeft eerder deze week een nieuw reglement aangenomen voor het hijsen van vlaggen op jeugdkampen. Dat meldden de Sudpressekranten en L'Avenir. De gemeenteraad keurde het reglement unaniem goed. Bedoeling is om voortaan polemieken, zoals tijdens het kamp van KSJ Mopertingen afgelopen zomer, te voorkomen.

    Volgens het nieuwe reglement is het hijsen van de Vlaamse leeuwenvlag niet verboden, maar samen met die vlag moet een gelijk aantal Belgische tricolore vlaggen van gelijkaardige omvang gehesen worden. Het reglement wordt nog in het Nederlands vertaald en zal dan naar alle jeugdverenigingen in Vlaanderen opgestuurd worden.

    Op de kampeerterreinen en speelvelden zullen alleen nog vlaggen geduld worden van het land, het Gewest, Europa en de koepel waartoe de jeugdbeweging behoort. Het reglement is gebaseerd op het reglement dat eerder door de gemeente Houffalize was opgesteld.
        
    In augustus van vorig jaar hadden leden van de KSJ Mopertingen (Bilzen) een Vlaamse Leeuw gehesen tijdens hun kamp in Royompré, een deelgemeente van Jalhay, wat strijdig was met het reglement van die gemeente.

    In de zomer van 2010 had de gemeente Jalhay, waar elke zomer tientallen kampen plaatsvinden, met gelijkaardige problemen af te rekenen gehad. Bron:HLN.


    07-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.V.B in Brussel.

    TV Brussel bij VVB Vlaams Huis.

    De nieuwe Brusselse afdeling VVB Vlaams Huis organiseerde, in de aanloop naar het symposium van 16 maart, een brunchgesprek met mr Frank Judo, eminent jurist, Brusselaar en Vlaams beweger in hart en nieren. Hoe het er aan de rijk gevulde tafel in het Vlaamse Huis aan toe ging, registreerde TV Brussel. Het verslag staat op  http://www.tvbrussel.be/nl/video/4/hoe-ziet-brussel-eruit-een-confederale-staat

    06-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed om te weten.
    Wie is uw wijkagent?

    De politiezone Regio Tielt heeft een nieuwe website. Via deze website kunt u opzoeken wie uw wijkagent is. 

    Via de knop 'wie is uw wijkagent?' krijgt u een keuzelijst per gemeente en via uw straat komt u bij uw wijkagent.  Onmiddellijk ziet u ook de contactgegevens van de wijkagent. Om misbruik te voorkomen werden de foto's van de wijkagenten beveiligd met een watermerk.

     

    Via de nieuwe webstek wil de politiezone tevens de bevolking beter informeren over het reilen en zeilen binnen de politiezone. 

     

    Politie

    Een overzicht

    Op de website is heel wat nuttige informatie te vinden.

    • De contactgegevens met openingsuren van de verschillende diensten zijn eenvoudig te raadplegen.
    • Via police-on-web kan de burger o.a. online aangifte doen van een aantal kleinere misdrijven zoals fietsdiefstallen en vandalisme.
    • Afwezigheidstoezicht kan zowel online via police-on-web of via een af te drukken formulier worden aangevraagd
    • De verkeerskrant 'mobi 5448' die tweemaandelijks verschijnt met o.a. de aankondiging en de resultaten van de snelheidscontroles
    • Ook allerlei nieuwsberichten, veelgestelde vragen met hun antwoorden, praktische info rond preventie en veiligheid zijn terug te vinden
    • De website heeft ook een contactformulier. Er wordt uitdrukkelijk gevraagd om dit formulier niet te gebruiken om verdachte handelingen te melden! Om geen tijd te verliezen moet hiervoor rechtstreeks contact opgenomen worden met de dienst 101!

    Toekomst

    Het is de bedoeling om de website actueel te houden en in de toekomst verder uit te bouwen tot een volwaardig interactief communicatiekanaal.

    De website is echter nog niet voor mobiele dragers geoptimaliseerd.  Niet alle pagina's kunnen op een smartphone of tablet weergegeven worden. 

     

    De nieuwe website is terug te vinden op www.pzregiotielt.be.


    03-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangfeest .
    Vijfduizend aanwezigen tonen aan dat Vlaanderen leeft en wil streven naar zelfstandigheid.


    Vlaanderen een volksgemeenschap waar iedereen welkom is .


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zingen maakt blij.
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    STRAKS 14 H30  LOTTO    ARENA ANTWERPEN


    Affiche Zangfeest 2013



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!