8-16 plakjes Cobourg- 1-2 gedroogde pepers- 12 jeneverbessen- 2 eetlepels citroensap- 1/2 eetlepel jenever- 16 gedroogde pruimen en/of 16 gedroogde abrikozen- versgemalen peper
Bereiding:xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
1 De gedroogde pepers samen met de jeneverbessen fijnmalen.
2 Voeg er 125 ml warm water, het citroensap en de jenever bij.
3 Giet het mengsel over de abrikozen of de pruimen en laat 2 uur inweken.
4 De plakjes Cobourg open leggen. Grote plakken eventueel halveren. In elk plakje een tweetal abrikozen of pruimen rollen.
5 Een koekenpan met een anti-aanbaklaag verhitten en de rolletjes
+/- 5 minuten aanbakken,
Tip:
Kan ook gebakken worden in de oven of nog lekkerder, op de barbecue. Serveer er een glas rode wijn bij.
|