VOOR 4 PERSONENxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
4 tournedos- 4 eierdooiers- 200 g boter- 2 soeplepels fijngehakte dragon- 3 soeplepels dragonazijn- 3 soeplepels water- 1 koffielepel ketchup- 1 koffielepel tomatenpuree- 2 tomaten- een schaaltje tuinkers
Bak de tournedos naar believen bleu, rosé, à point of bien cuit in een pan met wat boter. Hou warm.
Laat de boter smelten en klaar ze.
Breng het water met de dragonazijn aan de kook op een zeer zacht vuurtje. Doe er de eierdooiers bij en blijf roeren.
Doe de opgeklopte eierdooiers bij de geklaarde boter en meng goed.
Voeg er de fijngehakte dragon bij, de tomatenpuree, de ketchup en de in stukjes gesneden en ontpitte tomaten.
Leg de tournedos op warme borden samen met een toefje tuinkers en fijne frietjes.
Serveer de choronsaus apart.
|