Voor 8 personen:
Plet 160 g (wal)noten. Besprenkel zalmmedaillons lichtjes met arachideolie. Bestrooi ze met de noten en druk lichtjes aan. Leg ze op aluminiumfolie, op een grote bakplaat. Zet ze 10 minuten in de oven op 175°C. Maak een vinaigrette met 6 eetlepels notenolie en 2 eetlepels sherryazijn, kruid met peper en zout en werk af met gehakte bieslook. Bak 600 g bospaddenstoelen kort in arachideolie, vermeng met 2 geplette knoflookteentjes en 2 eetlepels gehakte gladde peterselie. Verdeel ze over voorverwarmde borden. Leg er een zalmmedaillon bij en lepel wat vinaigrette over de warme paddenstoelen.
Tip:
Kook de noedels in water met een blokje (groente)bouillon, giet ze af en vermeng ze met een nootje boter;xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
|