Voor 4 à6.personen: 600 g zoete aardappelen of pompoen, in stukjesxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
1 rood Spaans pepertje, in ringetjes 2 courgettes, in plakjes 4 middelgrote aardappelen, in plakjes olijfolie zeezout
Voor de eiermix:
6 eieren 250 cl room 50 g gemalen parmezaan 2 eetlepels gehakt basilicum zwarte peper uit de molen
Verwarm de oven voor op 180° C. Leg de groeten met het pepertje op bakpapier op de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en kruid met zout. Bak ongeveer 40 minuten. Doe de groenten in een koekenpan van 20 cm diameter. Klop de eieren los met de kaas, het basilicum, de room en peper. Schenk bij de groenten. Bak 8 à 10 minuten op het vuur. Zet dan nog 2 à 3 minuten onder de hete grill. Laat
5 minuten staan alvorens aan te snijden. Lekker met een groene salade en toost.
|