diashows
Inhoud blog
  • vennenplas en vaart
  • de Pollen in Overijsel (NL)
  • Ribhouse Geesteren Overijsel (NL)
  • de weilanden van Geesteren
  • het boerenland van Geesteren

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    fotografie
    17-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelderse roos in verschillende benaderingen


    De Gelderse Roos is een zeer opvallende struik
    te vinden op bosachtige en vochtige plaatsen.
    De witroze vlakke bloemtuilen bestaan uit twee verschillende delen
    de buitenring wit en grootbloemig
    het binnenvlak met kleine wit-roze bloemetjes.












    de bovenstaande foto in zwart-wit weergegeven!













    de bloem in uitvergrote vorm weergegeven!



    17-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    16-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koraalduivel en een veertje


    Deze uitsnede van een foto, gemaakt in de Antwerpse Zoo, geeft het lijnenspel weer van de Koraalduivel.
    Een echte veelvraat met giftige stekels.
    De vis plant zich razendsnel voort en zonder natuurlijke vijanden een plaag!





    Als een veertje aan een twijg
    wapperend in de wind
    denk ik aan jou en zwijg
    ik ben jou goed gezind!


    16-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een (duiven)veer laten en een orchidee voor beijzeld raam


    Als een gelaten (duiven)veer in het gras
    overdenk ik hier mijn zonden.
    en het komt mij goed te pas
    er geen te hebben gevonden!




    Laat eens een veer!


    Vegetarische hamburger

    250g kikkererwten (12 uur geweekt in koud water), 2tl zout, 4 teentjes knoflook, 1tl pikant paprikapoeder, 3el gesnipperde tuinkruiden, 1 gesnipperde ui, 1 geraspte wortel, evt een tl sambal.

    Meng alle grondstoffen, maal met een staafmixer alles fijn, de massa mag niet meer uit elkaar vallen.
    Maak 8 ballen, druk deze plat en frituur op 175 graden goudgeel.
    Serveer met een knoflooksaus.


    Orchidee met een beijzeld raam als achtergrond.
    Deze dia werd mij toegezonden door een mede-cursiste
    van een digitale fotocursus

        

    15-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    14-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlinders artistiek en in verval


    Het Koolwitje op de lavendel is hier sterk vergroot en versterkt.
    Een artistiek uiterlijk is het resultaat! Experimenteer ook maar eens!






    Krokant gegratineerde macaroni met kaas
    hoofdgerecht voor 4 personen
    bereidingstijd ca. 15 min., in de oven ca.20 min.

    zout, 350g macaroni, 400g gesneden prei, 2 potjes (200g elk) kant-en-klare kaassaus (Buitoni),
    200g schouderham in blokjes, 250g geraspte jonge belegen kaas,
    1 zakje gemengde sla, kant-en-klare slasaus/dressing naar keuze.

    Verwarm de oven voor op 220 graden C, vul een grote diepe pan 3/4 met warm water en voeg 1 tl zout toe.

    Zet de pan op een hoog vuur en breng het water aan de kook.
    Voeg de macaroni en de prei toe, kook de macaroni gaar (kijk op het pakje) en giet de macaroni af.
    Meng de macaroni en de prei in een ovenvaste schaal met de kaassaus, de ham en de kaas.
    Zet het gerecht in de oven tot het gerecht goudbruin is (ca. 20 min.).
    Meng de sla vlak voor het eten met de slasaus/dressing.



    Op deze dia zien we het verval van een Distelvlinder in een vijver gelijk erwtensoep!


    14-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jantje op het naaktstrand (mop kinderwijsheid)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Jantje mocht met zijn ouders mee naar het naaktstrand.
    Eenmaal daar aangekomen en na zich op het strandlaken geïnstalleerd te hebben, vraagt Jantje:
    Hoe zit dat nu: ik zie pappa's met kleine plassers en pappa's met grote plassers?
    Dat zit zo, Jantje
    , zegt zijn vader: de pappa's met de kleine plassers,
    dat zijn de geleerde mannen
     en de pappa's met de grote plassers zijn de domme mannen!
    Jantje denkt erover na. Even later vraagt hij:
    hoe komt dat nu, dat ik mamma's zie met kleine borstjes en mamma's met grote borsten?
    Ah wel
    , zegt zijn vader,"dat komt zo Jantje: de mamma's met de kleine borstjes zijn de slimme vrouwen
    en de mamma's met de grote borsten zijn de domme vrouwen!
    Jantje denkt er over na. Na een tijdje vraagt zijn moeder:
    Jantje, heb jij je vader soms gezien?
    Ah wel, zegt Jantje, die heb ik net zien praten met een hele domme mamma
    en hoe langer hij praat, hoe dommer hij wordt!


    Papa, wat is eigenlijk een slippertje,
    wil Jantje graag weten.
    Dat is genot zonder trouw, ventje,
    is het antwoord.

    13-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    12-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cultuur - natuur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat een schrille tegenstelling van cultuur en natuur!.
    Dat licht door die schijnhulst is wel prachtig!
    De spullen van de buren wat minder...

    Bijlagen:
    TUINIEREN de moestuin.doc (220.5 KB)   

    12-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paté met cranberrycompôte
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Paté met Cranberrycompôte

    4 plakjes paté van 75g, 150g gemengde salade, 1 zakje cranberry, 1 blikje ananas, 75g suiker.

    Bessen afspoelen, ananas uit laten lekken en in stukjes snijden.
    De bessen met 0,5dl ananassap en suiker in 10min. zachtjes gaar koken tot de bessen openbarsten.
    Laat afkoelen en meng de salade met een cider-dressing.
    Verdeel de sla over 4 bordjes en leg de plak paté op de salade.
    Serveer met de compôte. Lekker als voorafje!

    Bijlagen:
    POT en KUIP PLANTEN.doc (41.5 KB)   

    11-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    10-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiatori met tonijntapenade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Radiatori Tonnati

    Dit frisse Italiaanse gerecht staat in een mum van tijd op tafel en smaakt overheerlijk.
    Een passende (Italiaanse) wijn completeert het geheel.

    450g radiatori, peper en zout.

    voor de tapenade:
    100g zwarte olijven, 1el kappertjes, 10 ansjovisfilets, 125g tonijnfilet (uit blik), 100ml olijfolie,
    4 gedroogde tomaatjes (geweekt), 2el basilicum (gehakt) en 1el citroensap.

    voorbereiding:
    Hak alle ingrediënten voor de tapenade fijn en meng ze door elkaar.
    Breng op smaak met peper en zout.

    afwerking:
    Kook de pasta al dente en meng er de tonijntapenade doorheen.
    Breng op smaak met peper en zout.

    Tip: ook lekker als vulling op een sandwich of stokbrood!

    Bijlagen:
    KAMERPLANTEN.doc (30 KB)   

    10-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haardhout met petunia en vogelplankje


    Buiten kun je niet veel doen met kwakkelweer, maar binnen kun je lekker de openhaard aanmaken (als je die hebt, natuurlijk)!
    Wij teren op de houtvoorraad van een omgelegde Berg-den
    alsook op zijn afgeworpen dennenappels als aanmaakhoutjes.
    Dat ruikt erg lekker! Het dennenhout brandt erg mooi,
    waarschijnlijk vanwege de grote hoeveelheid harsolie, die het bevat.








    IJsgebakjes

    Schep op 4 kant-en-klare gebaksbodems 2 bolletjes roomijs en één lepel vruchtencocktail (blik).
    Versier de ijsgebakjes met slagroom en garneersnoepjes.




    Dit plankje met zilveren vogeltjes is een erfstukje van mijn overleden ouders. Een stukje nostalgie dus. Het souvenier uit 'Het Zwarte Woud'en meegebracht door één van de kinders heeft jarenlang in hun interieur gepronkt. Het hangt nu in ons portiek.


    09-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    08-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Landhuisje en Bosgeest

    Je maakt een foto van een treurig wintertuintje bij de geburen
    En bij nader inzien blijkt er dan
    een kindje naar buiten te gluren
    Dat gegeven maakt er een speciale dia van!




    Witlofsalade met krokante walnoten

    3el suiker, 1el water, 20 walnoten, 100g vers geschaafde oude kaas, 300g witlofblaadjes,
    1/2 kropje rode sla, 1 bosje rucola, 2 á 3 el citroensap, 1el ahornsiroop, 3el olijfolie.

    Smelt de suiker en blus het af met water.
    Voeg de walnoten toe en caramelliseer ze in 3 tot 5 min. goudbruin.
    Laat de noten afkoelen en snijd ze in fijne reepjes.
    Snijd de witlofbladeren los en pluk de rode sla.
    Maak een dressing van de olijfolie, ahornsiroop en het citroensap.
    Snijd de witlofbladeren in repen, meng ze met de dressing en laat ze uitlekken.
    Meng de rucola en de rode sla met de rest van de dressing en verdeel het sla-mengsel over de borden.
    Maak een bolletjes-salade van de witlof en leg dit op het bedje van rucola en rode sla.
    Garneer met de walnoten en oude kaas.



    Is het waar, ligt daar midden in het bos
    Een geest tussen de afgevallen bladeren?
    De blik van het wolfs-oog laat mij niet los
    De grote tanden , dát moet ik omkaderen!

    08-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    07-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie akker en berk

    De akker ligt er heel mooi bij
    alles netjes op een rij
    ook in het najaar heeft het graan
    een waardevol bestaan






    Gemarineerde forel met basilicumsaus

    4 forelfilets, 1el zeezout, 1tl suiker, versgemalen peper, 60g verse basilicum,
    4 teentjes knoflook, 30g pijnboompitten, 4 slagen versgemalen peper, 1dl olijfolie, 2el ciderazijn.

    Strooi zout, suiker en peper over de vis, verpak in aluminiumfolie en laat minstens 24 uur in de koelkast rusten.

    Meng basilicum, knoflook, pijnboompitten in een foodprocessor.
    Roer er de olijfolie door en breng de saus op smaak met azijn, peper en zout.
    Snijd de forelfilet in dunne plakjes en serveer met een salade, pestosaus en vers brood.




    De berk in al zijn pracht en praal
    Al glinsterend in de zon
    Het andere lijkt maar kaal
    Behalve het gazon



    07-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    06-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de akker en het schilderij


    Met dat laagje rijp erop ligt deze akker er bij als een schilderij!







    Paddenstoelen met knoflook

    2 bakjes grotchampignons, 1 gesnipperde kleine ui, 2 teentjes knoflook, 4el olijfolie, 2el grof gehakte kervel.

    Paddestoelen schoonmaken, steeltjes afbreken, onderste stukjes eraf snijden en steeltjes fijnsnipperen.
    Het uitje fruiten in 3el olie en de paddestoelhoedjes toevoegen.
    Bak ca. 5 min. onder voortdurend omscheppen met peper en zout.
    Verdeel over 4 voorverwarmde borden.
    Rest van de olie verhitten en de knoflook en de fijngehakte steeltjes op hoog vuur kort bakken.
    Mengsel over de hoedjes verdelen en bestrooien met verse kervel.
    Maal er wat verse zwarte peper over en serveer met stokbrood.



    Dit schilderij werd verkregen door bewerking met Photofiltre,

    gratis te downloaden van internet en
    is zeer gebruiksvriendelijk voor een beginner!


    06-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    05-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dennenappels



    Deze dennenappels zijn de vruchten van een spar. Echter alle soorten van sparren, lariksen en dennen vallen onder de familie van de dennen. Dus is de naam dennenappel juist, zo ook de naam van  de spar, die we met Kerstmis bezingen als : oh dennenboom... 






    Forel met tomaat

    4 forellen, 1 citroen, 1 teentje knoflook, 2el olijfolie, gesnipperde ui, 4el paneermeel,
    1 glas droge witte wijn, 3 vleestomaten in dikke plakken gesneden, 3el gehakte basilicum.

    Was de vis schoon en droog de vis af. Maak insnijdingen en vul deze
    met stukjes knoflook en citroensap en laat 30 min. marineren.
    Neem een ovenschaal, giet er een paar lepels olijfolie in en leg de plakjes tomaat samen met de uien in de schaal.
    Leg de vis op de tomatenplakjes en giet er de wijn over.
    Strooi er paneermeel en knoflook over en royaal basilicum, breng op smaak met peper en zout.
    Gaar de vis in 20 min. in een oven van 200 graden.
    Serveer de forel met gekookte worteltjes en gebakken aardappelen.



    Een drieling...

    05-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De boskreek vroeger en nu







    Mosterdsaus met gerookte zalm

    4 eierdooiers, 50g mosterdpoeder, 1dl honing, 1dl witte wijnazijn,
    1el gehakte dille, 25g boter, 2dl slagroom

    Meng mosterdpoeder, honing, azijn, gehakte dille en de eierdooiers.
    Laat de saus au bain-marie al roerend dikker worden.
    Breng op smaak met peper en zout en roer er de boter door.
    Laat de saus goed koud worden, voeg slagroom toe en klop stijf.
    Serveer de saus met gerookte zalm en een gemengde salade.

    Een lekker smulgerecht!




    04-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitsnedes waterkant en wilde bieslookpollen


    Zijn ze weer niet schitterend, de uitsnedes! Meestal doen ze het vrij goed en beter dan het totale plaatje. Zeker wanneer je meer van detail houdt!











    Je voelt je als een molletje zo klein, wanneer je naar dit plaatje kijkt. Het is net of je er tussen zit.
    Nu maar wilde bieslook eten!

    03-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een bij op een Hortensiabloem

     
    Een uitsnede van de orginele foto, waardoor er een flinke vergroting en een schilderachtig effect is ontstaan!




    Kalfsentrecôte met dragonsaus
    (voor 6 personen)

    3 kalfsentrecôtes (ca. 300g elk), zout en witte peper (uit de molen), 150g boter, 2dl droge witte wijn (bv Sauvignon),
    1 gesnipperd sjalotje, 4dl (kalfs)vleesfond (uit potje), 2tl allesbinder, 3el crème fraîche,
    12 verse dragonblaadjes (in smalle draad-reepjes gesneden), 3 à 4 kerstomaatjes, evt. 1 of meer toefjes peterselie.

    Om te voorkomen dat het vlees tijdens het bakken krom kan trekken is het verstandig
    om de vetranden om de 2 cm met de punt van een mesje diep in te snijden.
    Maak het vlees daarna droog met keukenpapier en wrijf het in met wat zout en peper.
    Verhit een grote koekenpan en laat de helft van de boter er heet in worden.
    Leg de rest van de boter op de koudste plek van de koelkast.
    Wacht tot het schuim op de boter begint weg te trekken en bak de entrecôtes aan weerszijden lichtbruin.
    Temper daarna de warmtebron en laat nog 7-8 min. zachtjes bakken.
    Keer het vlees tijdens het bakken nog enkele malen om en verpak de entrecôtes na het bakken in aluminiumfolie.
    Laat het vlees tenminste 10 min. rusten en verwijder de bakboter dan, op 2el na, uit de pan.
    Laat het sjalotje er 2 min. zachtjes in fruiten en blus de pan met de wijn.
    Roer de aanzetsels van de bodem van de pan los en laat alles nog 2 min. koken.
    Schenk het resterende mengsel door een fijn zeefje in een pannetje, voeg de fond toe en breng alles opnieuw aan de kook.
    Laat alles zolang koken tot door het indampen niet meer dan de helft van de oorspronkelijke hoeveelheid is overgebleven.
    Roer allesbinder en créme fraîche door het residu en voeg de dragondraadjes er aan toe.
    Klop daarna de in 4 stukjes verdeelde ijskoude boter door de saus.
    Neem het pannetje van de warmtebron op het moment dat de boter nog net niet helemaal in de saus is opgenomen.
    Blijf dan nog 20-30 sec. in de saus kloppen en roeren. Voeg er naar smaak zout en/of peper aan toe.
    Snijd elke entecôte in de lengte doormidden en leg ze op een voorverwarmde schaal.
    Schenk de helft van de saus erover en dien de rest van de saus apart in een sauskom op.
    Schik gehalveerde kerstomaatjes rondom het vlees en leg er, noodzakelijk is het niet, een of meer toefjes krulpeterselie bij.

    Tip: geef er geblancheerde en daarna in wat boter warm gemaakte peultjes,
    jonge sperzieboontjes of haricot verts en kleine gekookte of gebakken aardappeltjes bij.


    De orginele foto, waarvan bovenstaande uitsnede is gemaakt.


    02-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde diashow tussen kunst en kitsch


    De berk in groepje van drie heeft wel wat speciaals!







    Linzensoep

    150g linzen, 2 groentenbouillontabletten, 1 grote ui, 1el boter, een halve liter-blik gepelde tomaten,
    1dl droge witte wijn, 1 appel, 1el citroensap, 1tl kerriepoeder, zout, peper, tabasco, 1/2tl suiker.

    De linzen wassen en opzetten met een halve liter koud water en de bouillontabletten en in ca. 40 min. gaar koken.
    Ui snipperen en in de boter fruiten, in de pan met linzen, ui, tomaten met sap en wijn toevoegen.
    Nog 5 min. koken, geschilde appel in blokjes snijden en besprenkelen met citroensap.
    In koekenpan de appel ca. 1min. zachtjes bakken en de kerriepoeder erover strooien.
    Soep door en door heet laten worden, dan appel erdoor roeren.
    Op smaak brengen met zout, peper, 4dr tabasco en suiker.







    01-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    31-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aanvang Diashow Tuinflora en -Fauna


    Tagliatelle

    benodigdheden:

    200g tagliatelle; 150 gr erwten; 10 muntblaadjes; 50 gr rucola; 100 gr feta-kaas; sap van een halve citroen; 3el olijfolie









    Bereidingswijze:

    Kook de pasta gaar volgens gebruiksaanwijzing in gezouten water.
    Giet de pasta af, voeg de gewassen rucola toe en roer tot de rucola slinkt.
    Kook de erwten in 3 min. beetgaar.
    Was de muntblaadjes en snij deze in fijne snippers.
    Voeg citroensap en olijfolie toe, kruimel de feta-kaas door de pasta en breng op smaak met vers gemalen zwarte peper en een weinig zout.
    Dien alles op en garneer eventueel met zwarte olijven.


    Eetsmakelijk!





    31-03-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    08-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.insecten op plantenbladeren

    Vliegende insecten  Zeeuws-Vlaanderen



     

     

     

     


    08-03-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    07-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ribes Forsytia en Narcissen

    Nederland Zeeuws-Vlaanderen Koewacht

















    07-03-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 30/11-06/12 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!