diashows
Inhoud blog
  • vennenplas en vaart
  • de Pollen in Overijsel (NL)
  • Ribhouse Geesteren Overijsel (NL)
  • de weilanden van Geesteren
  • het boerenland van Geesteren

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    fotografie
    21-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.randtuinen langs paden


    Bij de buren is het goed fotograferen:  artistieke buurvrouwen met groene vingers!




    Risotto met tonijn

    400g rijst, 1 blik tomatenblokjes, 1 kleine ui, 3 teentjes knoflook, 3el olijfolie, 1el gehakte basilicum, 1el oregano, 1el tomatenpuree,
    1 Spaanse peper, 2el kappertjes, 1 blikje tonijn, 8 zwarte olijven zonder pit, 100g geraspte Parmezaanse kaas, 1el peterselie.

    Fruit ui en knoflook in olie. Voeg tomaat, oregano, tomatenpuree en Spaanse peper toe.
    Laat de saus 20 min. pruttelen totdat het vocht is verdampt.
    Kook de rijst, voeg de kappertjes, olijven en stukjes tonijn met de olie bij de saus.
    Breng de saus op smaak met peper en zout, voeg basilicum toe en warm de saus nog enkele minuten door.
    Strooi er peterselie over en serveer warm met de rijst, Parmezaanse kaas en ciattabrood.


    Eetse met (hete) hapjes!





    21-11-2016, 20:23 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    20-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tuinoverzicht


    Een prachtige vijvertuin in beeld!





    Gevulde champignons


    8 middelgrote champignons, 1 kleine rode gedroogde chilipeper, 400g spinazie, 1 kleine gesnipperde ui,
    2 teentjes gesnipperde knoflook, 1 bol mozzarella, 1 citroen, 1tl verse tijm.

    Borstel de champignons schoon en neem de steeltjes weg. Plaats ze in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met  zout en kruimel de peper over de champignons.
    Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180 graden ged. 20 min.
    Was de spinazie en kook deze gaar, laat uitlekken en hak fijn.
    Fruit de ui, knoflook en tijm in olijfolie glazig en meng met de spinazie.
    Vul de champignons met de spinazie en leg een plakje mozzarella op de vulling.
    Meng citroensap met het oliekookvocht en giet over de kaas.
    Plaats in oven tot de kaas gesmolten is en serveer met risottorijst.

    Zet u op de tuinbank aan tafel en smul ze!



    20-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de vijver met goudvissen


    Een vijver is een aantrekkelijk onderdeel van een tuin.
    In en rond een vijver is er altijd wel wat te beleven!







    Bonenschotel

    2 blikken kidneybonen, 1 blikje mais (200g), 400gr lamsgehakt, 100gr spekjes, 2 grote uien gesnipperd, 100gr gesniperde winterwortel, 1dl bouillon, 3 uitgeperste knoflooktenen, 1 grote rode paprika in reepjes gesneden, 4el olijfolie, 150gr tomatenpuree, 1tl chilipoeder.

    Verhit in een pan met dikke bodem 4el olijfolie. Bak het gekruid gehakt los en kruimelig.
    Fruit dan de uiensnippers, wortel, spekjes en de reepjes paprika mee.
    Blus af met bouillon en roer vervolgens alle overige ingredienten erdoor met als laatste de bonen en de mais.
    Laat 15 min. zachtjes op een laag pitje sudderen. Breng op smaak met peper en zout.





    19-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    18-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffie(klets)tuin


    Een leuk idee, zo'n koffiekletsprieel!




    Oorlogstaart

    750g moesappels, 1 l melk, custardpoeder, suiker, rode jam, 1 rol beschuiten.

    Maak van de moesappels een stevige appelmoes, voorzie deze van suiker en kook een liter stevige custardpudding.
    Spoel een flinke schaal om met water, stort de helft van de pudding in de schaal en bedek de pudding met beschuiten.
    Schep hier de appelmoes op tot de beschuiten goed bedekt zijn en leg hierop weer een laag beschuiten.
    Stort hierop de andere helft van de custardpudding en zet de schaal een nacht in de koelkast.
    Stort de volgende dag het nagerecht op en plat bord en versier het met toefjes rode jam.
    Snijd deze aan als een taart en verdeel het over de borden.


    Smulze!



    18-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    17-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijver- en Theetuin


    Prachtig overzicht!





    Wintersoep met paling

    800 gr paling, 1 dikke prei, 200 gr winterwortel, 2 eierdooiers,
    1 dl room, 3 stelen bleekselderij, 4 takjes peterselie, 1,5 l bouillon.

    Snij de groente fijn, stroop de paling, snij in stukken en kruid met peper en zout.
    Smelt de helft van de boter in een pan, verdeel de groenten en voeg een scheutje bouillon toe.
    Leg de paling op de groenten, verdeel de overige boter en strooi de tuinkruiden erover.
    Laat de pan afgedekt 20 min. zachtjes verwarmen, giet de bouillon erbij en breng de soep aan de kook.
    Laat 10 min. doorwarmen, haal de paling uit de soep en leg op voorverwarmde borden.
    Klop dooiers los met room en een scheutje met bouillon en voeg al roerend aan stoofvocht toe.
    Blijf roeren tot de soep licht gebonden is, breng op smaak met peper en zout en schep de soep over de paling.

    Eet smakelijk maar vergeet niet het maag(vlug)zout bij de hand te houden!





    17-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tuinen langs de weg


    Lekker fietsen of wandelen en dan mooie tuinen fotograferen!






    Andijvie-stampot

    600g sukadelapjes, 50g mosterd, 1 zakje braadjus, 1kg aardappelen, 500g gesnipperde andijvie, 2dl melk, 4el boter, 0,5 tl tijm, 2 laurierblaadjes, 1tl zout.

    Kruid de lapjes met peper en zout en bestrijk ze met mosterd.
    Bak ze aan in boter, leg ze in een ovenschaal en giet de braadjus over het vlees.
    Voeg de tijm en de 2 laurierblaadjes toe en stoof ze in de oven gaar bij 150 graden in ong. 2 uur.
    Schil de aardappelen, was en snij ze in stukken en kook ze gaar in zout water (1 tl zout).
    Pureer de aardappelen en voeg de gesnipperde andijvie toe.
    Voeg de melk toe en breng op smaak met peper en zout (evt. met nootmuskaat).
    Roer vóór het serveren de boter door de puree en dien op met het gestoofde sucadelapje.


    Succes en eet smakelijk van dit heerlijke streekgerecht!





    16-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sfeervolle tuinkiekjes


    Als de winter komt er aankomt, kunnen we weer stoken!






    Borstplaat

    200g suiker, 0,5dl melk, borstplaatvorm, boterhampapier, voor chocoladesmaak: 1 afgestreken el cacao, voor koffiesmaak: 1 volle tl oploskoffie, voor vruchten of amandelsmaak: 1/4 flesje essence.

    Roer in een klein pannetje, bij voorkeur een steelpan, de suiker en melk en laat de suiker langzaam smelten.
    Roer er de cacao of de oploskoffie door (essence mag nooit meekoken!).
    Laat de massa zachtjes inkoken tot één van de eerste druppels van een lepel in een kopje met koud water meteen een balletje vormt.
    Neem de massa van het vuur (roer er dan evt. de essence door) en laat dit al roerende afkoelen tot ze nog juist kan worden uitgegoten.
    Giet het dan vlug in de met boter ingepenseelde of in koud water gedoopte borstplaatvormen,
    die op een ingevet velletje boterhammenpapier of beboterde stenen tafel liggen.
    Laat de borstplaat ong. 5 min. liggen, zet ze dan met vorm en al op haar kant en laat ze opdrogen en koud worden.


    Matig van snoepen, hoor!




    15-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berk en Merbulaan


    De witte berk (Betula alba) in onze tuin.






    Oma's toetje

    1 l melk, 5 beschuiten, 1/2 potje aardbeien- of kersenjam, 3el custard of vanille-pudding, 3el suiker.

    Neem 5 boterhambordjes en doe op elk bordje een el melk, hierop de beschuit en bedek deze met de jam.
    Kook de melk, meng ondertussen de custard- of vanillepudding met de suiker en maak dit aan met een beetje melk.
    Zodra de melk kookt, het mengsel in de pan gieten en op een laag pitje 2 min. doorkoken.
    Dan de pudding over de beschuiten gieten, zodat je geen jam meer ziet.
    Het toetje is nog lekkerder als je het daags van tevoren maakt.

    Ouderwets smullen maar!





    De witte berk met de Merbula in onze tuin.


    14-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herfst achtertuin Koewacht



     

     sMorgens 20 minuten op Olijfolie kauwen is gezond. Ga er maar aanstaan!

    Het is goed voor het gebit en voert giftige afvalstoffen af.

     


    13-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse lelie en hanging basket


    De Turkse lelie doet het goed tegen de bontgekleurde Hortensia-bloemen!






    Bonensoep

    500g witte bonen geweekt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 groene paprika, 2 stelen bleekselderie, 1 kleine venkelknol, 100g peultjes, 1 prei,
    (400g) gepelde tomaten, 2el olijfolie, 1,5 l kippenbouillon, 3el droge sherry, 1 tl paprikapoeder, 1 laurierblad, 150g salamiblokjes.


    Was de bonen grondig, kook de bonen gaar in de bouillon; snij de ui, selderie, knoflook, venkel, paprika en de prei fijn.
    Roerbak de groenten in de olie, voeg de tomaten toe en voeg de sherry, iets zout, wat versgemalen peper, het paprikapoeder en het laurierblad toe.
    Laat dit 5 min. sudderen, doe daarna de bonen met bouillon erbij en voeg vervolgens salami en peultjes toe.
    Laat de soep nog ong 15 min. pruttelen, breng de soep op smaak met peper en zout en serveer met knoflook-croutons.

    Lekker verwarmend voor een trieste herfstdag!



    Een verwarmend hoekje van onze tuin.


    12-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde diashow mooie tuinen








    Kalkoenfilet met kerriesaus


    250g kalkoenfilet, 1/2l kippenbouillon, 100g champignons, 1 gesnipperde ui, 1 teentje knoflook, 1el kerrie, 2el boter, 2el bloem, 125 ml magere yoghurt, 1el room, 1tl gemberpoeder.

    Snij de filet in stukjes en pocheer ze in de bouillon.
    Fruit de ui met het kerriepoeder en gemberpoeder in boter samen met de in plakjes gesneden champignons en de knoflook en roer tot slot de bloem erdoor.
    De bouillon al roerend toevoegen tot een dikke saus.
    Voeg yoghurt en room toe en breng de saus op smaak met peper en zout.
    Giet de saus over de kalkoenstukjes en serveer met friet en salade.



    Eet smakelijk!



    11-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aanvang diashow vlinders op bloemen en planten


    Prachtige foto's genomen in onze voortuin!




    Tuinkruiden

    Composieten (samengesteldbloemigen)
    kleine (buis-)bloemetjes tezamen, de kroonbladeren zijn sier (aantrekking bij bv zonnebloemen),
    de helmdraden (knoppen) zijn vergroeid bij echte, zoniet schijncomposieten.

    Dragon
    Er zijn 2 soorten: de Russische en de Franse.
    De Russische dragon zaait zich uit, is donkerder en ruwer dan de Franse dragon, die geen zaad vormt en van warmte houdt.
    De vermeerdering van de Franse soort geschiedt door uitplanten van de wortel, die beschermd dient te worden.

    De beiden soorten zijn goed voor een betere spijsvertering in de maag en na de maag door galaanzetting.
    De thee van dit kruid is goed bij pijnlijke menstruatie.
    Voor het lekkere wordt kruidenlikeur van dit kruid bereid!

    Goudsbloem
    De gehele plant bevat bitterstoffen en is bloedzuiverend, wondhelend, krampopheffend, jeukverzachtend, maar is soms allergies (uitproberen op de pols).





    10-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    09-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koolwitje op lavendel


    De hommels en dit koolwitje zitten graag op de lavendelbloemen van de buren





    Tuinkruiden

    Lelie-achtige
    Daslook, bieslook, ui, knoflook (lookgeur), prei (wordt ook gebruikt als groente), kraailook (=wild, woekert),
    meiklokje (=lelietje van dalen) is giftig en dus geen tuinkruid!!
    Te onderscheiden van daslook door manier van bovenkomen: komt opgerold boven (daslook komt open boven!).

    Omschrijving van de eerste genoemde tuinkruiden

    Bieslook
    Vochtige grond, geen natte voetjes. Humus in zandgrond. Donker-kiemer. Uitjes planten. Randbeplanting. Oppotten (water geven).
    Tinctuur maken (gehele plant incl. wortels). Papje voor insektenbeten. Ontstekingremmend (arthritis)

    Ui
    Watje over ui wrijven en in oor steken voor oorontsteking.
    Bij ernstige gevallen fijngesnipperde ui in zakdoekje doen en op oor leggen of er tegen houden.
    Preiblad (wit) rond keel bij ontsteking; ajuinsap, getrokken met suiker, op tong laten smelten (of bijenhoning, verstuivers van propolis-, populier- en wilde kastanje-tinctuur).
    Uienaftreksel in hoofdhuid masseren.
    Ui even opkoken tot glazig om rond de vinger te krijgen bij onstoken nagel, feit en ingegroeide nagel.
    Werkt prikkelend op maag en darmen (buikpijn, opgezwollenheid en winden), te voorkomen door ui 10 tellen in heet water te leggen.
    Er ontstaat dan tevens een aftreksel met homeopatische werking om de symptomen te voorkomen.
    Schijven ajuin: bij hoofdpijn (bloedtoevoer wordt verzorgd).

    Knoflook
    Iedere dag gebruiken om niet meer te stinken op de duur.

    Knoflook-tinctuur--> goed voor ader-elasticiteit/gladheid; effectief bij hartproblemen (beginnend infarct) en wondverzorging, bij darmontsteking, jicht en ontsteking ischiaszenuw.




    Een uitsnede van het koolwitje!

    09-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    08-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Distelvlinders gespot


    Distelvlinders houden van de geurige bloemen van de Cotoneaster.
















    En van lekker warme kasseien (kinderkopjes)!

    08-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    07-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Distelvlinders op Hortensia


    De Hortensia is ook een geliefde plant voor Distelvlinders!










    07-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    06-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Distelvlinders


    Een bonte verzameling!












    06-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Distelvlinders op vlinderstruik


    Hier volgt een prachtige serie Distelvlinders!




















    05-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    04-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zandoogje op Hemelsleutel

    Een lust om te zien!




    Sla-groente

    De slasoorten vormen de grote groep van de bladgroenten en zijn een rijke aanvulling in een gevarieerde groententuin.
    Ze zijn rauw moeilijk verteerbaar, vandaar dat het nuttig is ze voor het gebruik erg klein te scheuren of te snijden.
    Ook goed kauwen!

    De kropsla beïnvloed het slapen, vandaar dat hij ideaal is bij het avondmaal.
    Andijvie, vooral de krulandijvie, stimuleert de eetlust. Paardebloemsla beïnvloedt de lever. Veldsla levert vit.C in de winter.
    Tuin- en veldkerssla zuivert het bloed en de capucijnesla ofwel de Oostindische kers heeft een remmende werking op ongunstige bacteriën.
    De gele of oranje bloemen zij eetbaar en worden gebruikt om schotels te versieren.




    04-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zandoogjes op Laurier


    Het Zandoogje met gesloten en met geopende vleugeltjes
    .





    Slasoorten en vinaigrette

    In het sla-assortement verliest de gewone krop terrein, ten koste van de langer houdbare ijsbergsla.
    Met de overige, meer exotische sla-soorten, zoals lollo rossa, radicchio rosso en eikenbladsla wil het niet erg lukken.

    Vinaigrette
    De vaste verhouding van de vinaigrette is 1 deel azijn op 3 delen olie, te vermengen met de staafmixer.
    De talloze soorten olie, azijn en mosterd maken het mogelijk om eindeloos te variëren.
    Gembersap, tomatenketchap of honing zijn dé middelen om het zure van de vinaigrette terug te dringen.

     De sla kan ook smaakvoller gemaakt worden door het toevoegen van kaas en/of spekblokjes.
    Hoe geprononceerder de smaak van de kaas, hoe kleiner de blokjes moeten zijn.
    En als de spekblokjes na het uitbakken nog even door de keukenmachine worden gehaald,
    dan worden het in de sla lekkere kleine, zoute korreltjes!




    03-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    02-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlinders op bloemen en planten


    Een sfeervolle dia van het Koolwitje!




    Sla-groente
    (door onze voedingsconsulente)

    Sla is een heel eenvoudige groente, een basis-grondstof in de keuken, vaak niet meer dan alleen de garnering op een schotel.
    De Grieken en Romeinen aten, volgens zeggen, al een wild soort sla.
    Ze kenden een rustgevende werking toe aan het wit sap in de stronk. Of dit nu nog opgaat is de vraag.
    Door de massaproduktie en gewasbescherming gaat veel van het natuurlijk karakter verloren.
    Toch zijn er mensen die slaap krijgen na het eten van sla of zelfs hoofdpijn krijgen.

    Sla is een prima voorgerecht, want het is vezelrijk en zet daardoor het spijsverterings-stelsel aan het werk.
    Vanwege deze voedingsvezels eet men de sla het best vooraf teneinde opstopping in het maag-darmstelsel te voorkomen.
    Sla hoor je te scheuren en niet te snijden, volgens de Fransman.
    Door het krenken van de bladeren zou te veel vitamine C verloren gaan!

    Slateelt was lang volledig zware handarbeid.
    Kruipen over het veld om de plantjes te zetten en opnieuw kruipen om te oogsten.
    Alhoewel het uitplanten vandaag de dag veelal machinaal geschiedt is het oogsten nog al te vaak handwerk.
    Het vollegronds-seizoen loopt van maart tot augustus.
    In voor- en najaar duurt het 7-8 weken voordat een krop gesneden kan worden.
    In hoogzomer is daar maar 4 weken voor nodig, waardoor in één seizoen 3 oogsten van één veld kan worden gehaald.


    Een motje nestelde zich op het dubbele glas van onze huiskamer!

    02-11-2016, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 30/11-06/12 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!