diashows
Inhoud blog
  • vennenplas en vaart
  • de Pollen in Overijsel (NL)
  • Ribhouse Geesteren Overijsel (NL)
  • de weilanden van Geesteren
  • het boerenland van Geesteren

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    fotografie
    28-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptische woestijnarchitectuur


    Ga er maar aanstaan!






    Gezond snoep

    Snoepjes (16 stuks)

    Maal 200g amandelen, 8 grote ontpitte dadels, 100g gedroogde vijgen en 150g donkere rozijnen
    door de vleesmolen en draai bolletjes van het maalsel. Eventueel bestrooien.

    Dadelines

    400g dadels, 80g geraspte kokos op de zelfde wijze bereiden als hierboven

    Energiereep (ca. 24 repen)

    Meng tot deeg :
    70g sesamzaad +70g amandelen (als poeder verwerkt), 100g ontpitte dadels + 100g gedroogde bananen
    + 200g gedroogde vijgen  + 120g rozijnen + 1,5dl appelsap + 80g geraspte kokos (gemengd in de mengbeker).
    Rol uit met een deegrol en snij de repen uit (aan één kant Hostipapier).

    Saus op ijs

    Mix aardbeien met amandelen.

    Snoep gezond maar suikerpatiënten moeten hiermee toch wel uitkijken!




    Hier zou ik toch niet uit willen drinken!

    28-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fata Morgana in de Egyptische woestijn


    Op weg naar het achtste wereldwonder...




    Gekruide Sinaasappeltaart met Gember

    80g geraspte kokos, 12 gepelde navelsinaasappelen, 12 theel geraspte gemberwortel, 2 theel gemalen kardamon (kruid), 2 sappige mango's
    of papaya's, 6 eetl agar-agar (staven weken, sliertjes en poeder hoeft niet), 2dl water en muntblaadjes om te versieren.


    Bereiding
    Mix de geraspte kokos met de ontpitte sinaasappelen, gember, kardamon, mango of papaya.
    Maak de agar-agar klaar en voeg dit aan het mengsel toe.
    Breng het mengsel over in de taartbodem en versier. Laat opstijven en smullen maar!






    Om nooit meer te vergeten!

    27-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tempel en graven


    Te veel tempels gezien!





    Gezonde taarten

    Maal fijn tot meel met een koffiemolen: 80g zonnbloempitten, 150g sesamzaad, 150g amandelen, 60g geraspte kokos.
    Pureer: 200g (bruine) geweekte rozijnen en 150g ontpitte zachte dadels.
    Voeg alles tesamen, goed mengen en kneden. Breng het deeg in een vorm als taartbodem.


    Vulling:
    Snijd 10 á 12 grote perzikken (geschild) in schijven en meng dit met 6el vers sinaasappelsap.
    Maak 200g amandelen fijn en voeg dit samen met 6el ahornsiroop (sap van esdoorn ingedikt) of 2el goedlopende honing, 3dl water en 2tl vanille-extract tot een romige saus in de mixer.

    Druppel op de laagste mixerstand 2dl neutrale olie(distel) bij.
    Bestrijk de taartbodem met de brei, leg daarboven op schijfjes perzik, dan weer brei, dan weer perzik.
    Versier met muntblaadjes en plaats 2uur in de koelkast.

    Andere taartvullingen:

    Pruimentaartvulling
    14 verse pruimen, 6 dadels, 2tl gemalen kaneel, 1/2tl foelie, 2el geraspte kokos.

    Ananasvulling
    2el foelie, 8 bananen, 50g geraspte kokos, 2 kleine vliegtuigananassen, 4tl honing, 4tl agar-agar, 2dl water 1 rijpe kiwi.

    Bestrooi de taartbodem met foelie. Rangschik de bananen in schuine plakjes in de vorm.
    Meng de kokos, ananas en honing tot een romige saus in de mixer.
    Verwarm het water tot koken, breng de agar-agar erin en roer 2 á 3min. door.
    Meng het agar-agar-mengsel bij de ananas in de mixer (de hoogste stand).
    Pel de kiwi, snij in de lengte doormidden en, snij plakjes en leg deze over de taart.
    Overstrooi met kokosschilfers.

    Smul gezond!




    Het waren dappere strijders...


    26-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tempel Aboe Simbel


    Deze tempel was het klapstuk van de reis langs de Nijl.






    Vegetarisch avondmaal

    Kastanjepastei met witte koolsla in een knoflook-kruidendressing

    (3-4pers)

    1. de pastei

    250g gepelde kastanjes, 1 dikke ui, 150g wortel, 150g knolselder, 3dl water.

    De gepelde kastanjes stomen in de ketel tot ze gaar zijn.
    Ondertussen de overige ingrediënten schoonmaken en fijnschaven.
    Dan alles samen in een mengbeker doen, het water erbij en en mixen tot een gladde massa.
    In een pot doen en warm houden voor het opdienen.

    2. witte koolsla

    1 middelgrote kool fijnschaven in nogal grove stukjes.

    3. knoflook-kruidendressing

    1 geplette of gehakte knoflookteen, 5el olijfolie, 1/2tl kervel, 1/2tl marjolein, 1/4tl pepermunt, 1/2tl tijm, 1/8tl dragon, 1/2tl groentebouillon.
    (De opgesomde kruiden zijn in gedroogde vorm).


    Alle ingrediënten in een kom goed door elkaar kloppen of in de mixer.
    Vermengen met de koolsla en wat laten trekken. Eventueel 3el appelsap of 2el vers citroensap doorroeren.

    Veel succes en smulze!



    Hoeveel kiekjes zouden er van deze tempel al gemaakt zijn?

    25-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tempel Aboe Simbel en Ramses II


    Een prachtige  lokatie na een hete, maar fascinerende tocht door de woestijn.






    Varkensfilet met pestosaus

    12 plakjes platgeslagen varkensfilet van 40g, 60g basilicum, 4 teentjes knoflook,
    30g pijnboompitten, 4 slagen versgemalen peper, 1dl olijfolie, 100g Pecorino-kaas.


    Meng basilicum, knoflook, pijnboompitten in een foodprocessor.
    Roer er de helft van de olijfolie langzaam door.
    Voeg de geraspte kaas door het mengsel en roer er de rest van de olie door.
    Breng de saus op smaak met peper en zout.
    Bestrijk het vlees met een kruiden-olijfolie en bak kort in een grillpan.
    Serveer met de saus, een gemengde salade en gebakken krielaardappeltjes.

    Eetsmakelijk!



    Ramses II is watching you...


    24-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hierogliefen


    Mooie Hiërogliefen (monumentaal Egyptisch schrift in de vorm van mensen, dieren en dingen, gegraveerd in tempels door priesters).






    Jacobsschelpen met garnalensaus

    200g Jacobsschelpen, 150g verse garnalen, 1el kervel, 2 sjalotjes, 75g ongezouten boter, 1/2 dl witte wijn, 1dl slagroom, versgemalen witte peper.

    Fruit de sjalotjes in 1 lepel boter, voeg wijn en azijn toe en laat 3 min. koken. Voeg slagroom toe en laat nog eens 3 min. koken.
    Meng de helft van de garnalen met boter en draai tot een gladde massa.
    Breng de saus opnieuw aan de kook, voeg Jacobsschelpen toe en laat kort meesudderen.
    Roer er de garnalenboter door en voeg restant garnalen toe met de kervel.
    Laat de saus niet meer koken en breng op smaak met peper en zout.
    Serveer als een voorgerecht met toast.

    Een luxieus voorgerecht of tussendoortje!



    Soms worden de graveringen gerestaureerd!


    23-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde Dia-show Egypte







    Filosoof

    500g soepvlees, 2 uien, laurier, peper en zout, azijn, beetje bloem, peperkoek, gare aardappelpuree, beschuit, boter.

    Kook het soepvlees gaar en maak er hachee van: snij het in stukjes en meng het met de laurier, de klein gesneden uien,
    wat peper en zout, de azijn, de bloem en 2 plakjes kleingesneden en met water gestoofde peperkoek.
    Schep de hachee in een ingevette ovenschaal, daar bovenop de puree.
    Verkruimel de beschuit op de bovenste laag en leg er wat klontjes boter op.
    Ong. 30 min. in een voorverwarmde oven, stand 6.
    Smaakt lekker met appelmoes.

    Tip: Gebruik de bouillon van het soepvlees voor heldere groentensoep.






    22-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aanvang tussen kunst en kitsch


    Kunst













    Kitsch

    21-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    20-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fotobewerking Erica-heide


    De vrijwel orginele foto









     






    De orginele foto wat bijgesneden en versterkt!

    20-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    19-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.drie is teveel!


    Drie is teveel
      is een gezegde dat hier niet opgaat!
    Aanvankelijk stond er maar één takje op deze foto.
    Door gebruik te maken van de kloonstempel van het bewerkingsprogramma Photofilter
    zijn er de twee zijstengels bijgekomen en dat ziet er toch veel leuker uit.




    Tomatensoep
    voorgerecht voor 4 personen
    bereidingstijd ca. 10 min.

    1 liter tomatensap, 1el suiker, 2 kippenbouillontabletten, 4 takjes peterselie en 1/8 liter slagroom.

    Doe het tomatensap met de suiker en de bouillontabletten in een grote pan.
    Zet de pan op een hoog vuur en breng de soep aan de kook. Zo nu en dan even roeren.
    Knip de blaadjes van de takjes peterselie fijn en giet in 4 soepkommen een scheutje slagroom.
    Roer de rest van de slagroom door de soep en schep de soep in de koppen.
    Strooi de peterselie erover en dien op. Eetsmakelijk!


    Deze dia geeft de plant in zijn oorspronkelijke staat weer.

    19-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zweefvliegen op Boshelianthus en Guldenroede


    Jonge steekbeesten in wording...





    Voorkomen wilde flora

    Natte gebieden ( grachten, sloten, vijvers e.d.)

    - in diep water:
    kikkerbeet, kroos, fonteynkruid, waterpest, waterlelie, gele plomp, waterranonkel, waterdrieblad
    - in ondiep water:
    waterviolier (proper water), lisdodde, gele lis, dotterbloem, riet, zwanenbloem (proper water), blaartrekkende boterbloem
    - in moerasgebied:
    kattestaart, moerasspirea, valeriaan, koninginen(lever)kruid, harig wilgenroosje, moeras-vergeet mij niet, smeerwortel
    - in natte grond:
    watermunt, waterweegbree
    - ven (heidegrond): zonnendauw (blaasjeskruid, vleesetende planten), beenbreek, veenpluis, wollegras, dopheide.





    Bijen op Gulden Roede

    18-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    17-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelderse roos in verschillende benaderingen


    De Gelderse Roos is een zeer opvallende struik
    te vinden op bosachtige en vochtige plaatsen.
    De witroze vlakke bloemtuilen bestaan uit twee verschillende delen
    de buitenring wit en grootbloemig
    het binnenvlak met kleine wit-roze bloemetjes.












    de bovenstaande foto in zwart-wit weergegeven!













    de bloem in uitvergrote vorm weergegeven!



    17-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    16-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koraalduivel en een veertje


    Deze uitsnede van een foto, gemaakt in de Antwerpse Zoo, geeft het lijnenspel weer van de Koraalduivel.
    Een echte veelvraat met giftige stekels.
    De vis plant zich razendsnel voort en zonder natuurlijke vijanden een plaag!





    Als een veertje aan een twijg
    wapperend in de wind
    denk ik aan jou en zwijg
    ik ben jou goed gezind!


    16-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een (duiven)veer laten en een orchidee voor beijzeld raam


    Als een gelaten (duiven)veer in het gras
    overdenk ik hier mijn zonden.
    en het komt mij goed te pas
    er geen te hebben gevonden!




    Laat eens een veer!


    Vegetarische hamburger

    250g kikkererwten (12 uur geweekt in koud water), 2tl zout, 4 teentjes knoflook, 1tl pikant paprikapoeder, 3el gesnipperde tuinkruiden, 1 gesnipperde ui, 1 geraspte wortel, evt een tl sambal.

    Meng alle grondstoffen, maal met een staafmixer alles fijn, de massa mag niet meer uit elkaar vallen.
    Maak 8 ballen, druk deze plat en frituur op 175 graden goudgeel.
    Serveer met een knoflooksaus.


    Orchidee met een beijzeld raam als achtergrond.
    Deze dia werd mij toegezonden door een mede-cursiste
    van een digitale fotocursus

        

    15-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    14-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlinders artistiek en in verval


    Het Koolwitje op de lavendel is hier sterk vergroot en versterkt.
    Een artistiek uiterlijk is het resultaat! Experimenteer ook maar eens!






    Krokant gegratineerde macaroni met kaas
    hoofdgerecht voor 4 personen
    bereidingstijd ca. 15 min., in de oven ca.20 min.

    zout, 350g macaroni, 400g gesneden prei, 2 potjes (200g elk) kant-en-klare kaassaus (Buitoni),
    200g schouderham in blokjes, 250g geraspte jonge belegen kaas,
    1 zakje gemengde sla, kant-en-klare slasaus/dressing naar keuze.

    Verwarm de oven voor op 220 graden C, vul een grote diepe pan 3/4 met warm water en voeg 1 tl zout toe.

    Zet de pan op een hoog vuur en breng het water aan de kook.
    Voeg de macaroni en de prei toe, kook de macaroni gaar (kijk op het pakje) en giet de macaroni af.
    Meng de macaroni en de prei in een ovenvaste schaal met de kaassaus, de ham en de kaas.
    Zet het gerecht in de oven tot het gerecht goudbruin is (ca. 20 min.).
    Meng de sla vlak voor het eten met de slasaus/dressing.



    Op deze dia zien we het verval van een Distelvlinder in een vijver gelijk erwtensoep!


    14-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jantje op het naaktstrand (mop kinderwijsheid)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Jantje mocht met zijn ouders mee naar het naaktstrand.
    Eenmaal daar aangekomen en na zich op het strandlaken geïnstalleerd te hebben, vraagt Jantje:
    Hoe zit dat nu: ik zie pappa's met kleine plassers en pappa's met grote plassers?
    Dat zit zo, Jantje
    , zegt zijn vader: de pappa's met de kleine plassers,
    dat zijn de geleerde mannen
     en de pappa's met de grote plassers zijn de domme mannen!
    Jantje denkt erover na. Even later vraagt hij:
    hoe komt dat nu, dat ik mamma's zie met kleine borstjes en mamma's met grote borsten?
    Ah wel
    , zegt zijn vader,"dat komt zo Jantje: de mamma's met de kleine borstjes zijn de slimme vrouwen
    en de mamma's met de grote borsten zijn de domme vrouwen!
    Jantje denkt er over na. Na een tijdje vraagt zijn moeder:
    Jantje, heb jij je vader soms gezien?
    Ah wel, zegt Jantje, die heb ik net zien praten met een hele domme mamma
    en hoe langer hij praat, hoe dommer hij wordt!


    Papa, wat is eigenlijk een slippertje,
    wil Jantje graag weten.
    Dat is genot zonder trouw, ventje,
    is het antwoord.

    13-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    12-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cultuur - natuur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat een schrille tegenstelling van cultuur en natuur!.
    Dat licht door die schijnhulst is wel prachtig!
    De spullen van de buren wat minder...

    Bijlagen:
    TUINIEREN de moestuin.doc (220.5 KB)   

    12-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paté met cranberrycompôte
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Paté met Cranberrycompôte

    4 plakjes paté van 75g, 150g gemengde salade, 1 zakje cranberry, 1 blikje ananas, 75g suiker.

    Bessen afspoelen, ananas uit laten lekken en in stukjes snijden.
    De bessen met 0,5dl ananassap en suiker in 10min. zachtjes gaar koken tot de bessen openbarsten.
    Laat afkoelen en meng de salade met een cider-dressing.
    Verdeel de sla over 4 bordjes en leg de plak paté op de salade.
    Serveer met de compôte. Lekker als voorafje!

    Bijlagen:
    POT en KUIP PLANTEN.doc (41.5 KB)   

    11-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    10-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiatori met tonijntapenade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Radiatori Tonnati

    Dit frisse Italiaanse gerecht staat in een mum van tijd op tafel en smaakt overheerlijk.
    Een passende (Italiaanse) wijn completeert het geheel.

    450g radiatori, peper en zout.

    voor de tapenade:
    100g zwarte olijven, 1el kappertjes, 10 ansjovisfilets, 125g tonijnfilet (uit blik), 100ml olijfolie,
    4 gedroogde tomaatjes (geweekt), 2el basilicum (gehakt) en 1el citroensap.

    voorbereiding:
    Hak alle ingrediënten voor de tapenade fijn en meng ze door elkaar.
    Breng op smaak met peper en zout.

    afwerking:
    Kook de pasta al dente en meng er de tonijntapenade doorheen.
    Breng op smaak met peper en zout.

    Tip: ook lekker als vulling op een sandwich of stokbrood!

    Bijlagen:
    KAMERPLANTEN.doc (30 KB)   

    10-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    09-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haardhout met petunia en vogelplankje


    Buiten kun je niet veel doen met kwakkelweer, maar binnen kun je lekker de openhaard aanmaken (als je die hebt, natuurlijk)!
    Wij teren op de houtvoorraad van een omgelegde Berg-den
    alsook op zijn afgeworpen dennenappels als aanmaakhoutjes.
    Dat ruikt erg lekker! Het dennenhout brandt erg mooi,
    waarschijnlijk vanwege de grote hoeveelheid harsolie, die het bevat.








    IJsgebakjes

    Schep op 4 kant-en-klare gebaksbodems 2 bolletjes roomijs en één lepel vruchtencocktail (blik).
    Versier de ijsgebakjes met slagroom en garneersnoepjes.




    Dit plankje met zilveren vogeltjes is een erfstukje van mijn overleden ouders. Een stukje nostalgie dus. Het souvenier uit 'Het Zwarte Woud'en meegebracht door één van de kinders heeft jarenlang in hun interieur gepronkt. Het hangt nu in ons portiek.


    09-04-2015, 00:00 geschreven door wilhelmina3

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 30/11-06/12 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!