Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    09-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar gaan we heen,als Rerum Novarum nu gevierd word op 1 Mei ?
    Stel deze pagina in als uw startpagina Voeg deze pagina toe aan uw favorieten
    nieuwsblad.be/Ardooie - Ardooie@nieuwsblad.be

    08/04/2008

    ACW viert Rerum Novarum op 1 mei

    ARDOOIE - Het Ardooise ACW viert op 1 mei, de Dag van de Arbeid, Rerum Novarum. De dag begint met een eucharistieviering in de parochiekerk om 9.30 uur.

    De Bewegingsboom die het ACW binnenkort zal planten, zal er worden ingezegend. Na de misviering staat de tuin van de pastorij open voor een receptie, aangeboden door het ACW Bestuur.

    In de namiddag organiseert Vakantiegenoegen desmoefelfietstocht. Die begint om 13.30 uur aan de kerk. De fietsers maken een lus langs landelijke wegen over een afstand van veertig kilometer. Onderweg zijn er haltes met een hapje en een drankje. Bij aankomst in het Hofland wordt een avondmaal aangeboden. Voor de smoefeltocht moet op voorhand ingeschreven worden. Dat kost 15 euro voor volwassenen en 11 euro voor kinderen, avondmaal inbegrepen. (mr)

    Info en inschrijvingen over de smoefelfietstocht bij Rita Watteny, 051-74.60.23.

    08-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franstalige burgemeesters.

    Keulen gaat zelfde kandidaten niet benoemen

    Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Marino Keulen (Open Vld) gaat de geweigerde kandidaat-burgemeesters van drie faciliteitengemeenten rond Brussel niet benoemen als ze zich opnieuw kandidaat stellen. De minister ziet geen nieuwe elementen in hun dossier om van mening te veranderen.

    Taalwetgeving niet gerespecteerd
    Op 14 november weigerde Keulen om de Franstalige kandidaat-burgemeesters van Wezembeek-Oppem, Kraainem en Linkebeek te benoemen. Hij deed dat omdat ze voor de verkiezingen Franstalige oproepingsbrieven hadden verstuurd, wat in strijd is met de taalwetgeving. Ze hadden ook toegelaten dat er Frans was gesproken tijdens de gemeenteraad.

    "Beslissing al duidelijk gemaakt"
    Le Soir schrijft dat de drie geweigerde kandidaat-burgemeesters opnieuw zullen worden voorgedragen. Maar minister Keulen denkt er niet aan ze alsnog te benoemen. "Ik heb dat toen al duidelijk gemaakt. Nu zijn er ook geen nieuwe elementen in het dossier", zegt Keulen. De minister wijst er op dat de drie kandidaten de beslissing om hen niet te benoemen niet hebben aangevochten voor de Raad van State.

    "Hopen op gezond verstand"
    "Ik hoop dat in de drie gemeenten het gezond verstand bovendrijft", zegt Keulen, die er op wijst dat hij in Wemmel, Drogenbos en Sint-Genesius-Rode wel burgemeesters heeft benoemd die voorgedragen zijn door een Franstalige meerderheid. (belga/vsv)
    Bron:H.L.N

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is leterme die leider of redder ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De redder
    ----------------
    "Wij willen een leider, die leiden kan,
    een sterke man, een harde man;
    die geen vijanden telt en geen vrienden ontziet.
    Wij willen een redder!" - Gij, roept hem niet.
    Maar als hij komt uit eigen drang,
    en gaat zijn wondere, hoge gang,
    door velen gevolgd, met velen in strijd,
    o, hoed u voor laster, hoed u voor nijd.
    Want doornen groeien er scherp in de heg,
    en stenen liggen te grijp langs de weg.
    En het grauw voelt steeds als een brand in zijn bloed,
    wat het liefst de profeet en de Heiland doet.
    Gij, roept hem niet, noch benijdt hem niet.
    Meer dan gij lijdt hij nood en verdriet,
    eindigend eenzaam, die eenzaam begon.
    Want zie: rechtvaardigheid is zijn zon!

    René de Clercq
    (uit 'De Noodhoorn', Nenasu, Utrecht, 1943)

    07-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Vlaanderen: Vlaanderen-Europa in wording.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de heuvel aan de kapel staat een kwartet jongemannen met een gecombineerde Vlaams-Italiaanse vlag te zwaaien. Het blijken vier Italiaanse studenten: Matteo Caruso, Giacome Carmine, Giacome Giannini en Giovanni Ferri. 'Mijn vrienden komen allemaal uit de streek van Lombardije; zelf woon ik al twee jaar in Brussel waar ik het laatste jaar burgerlijk ingenieur volg', zegt Matteo in meer dan behoorlijk Nederlands.

    Het viertal bestelde de Vlaamse vlaggen bij Vlaanderen Vlagt maar wil tegelijk zijn roots niet verloochenen. 'We hopen uiteraard dat Alessandro Ballan mag winnen.' Met winnaar Devolder konden ze later uitgebreid met de leeuw zwaaien.
    Bron: Het Nieuwsblad.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugd,muziek en nederlands
    Heideroosjes
    De Nederlandse punckrockband is van plan naar Amerika te trekken en daar optredens te houden. Vraag van Veto (Leuvens studentenblad): “Let je erop dat je voor de optredens een setlist samenstelt met alleen Engelstalige nummers? Nee, daar letten we niet op. Wij zijn de Heideroosjes. (..) Het blijkt trouwens dat ze de Nederlandstalige nummers heel erg leuk vinden. Het is de exotische factor zeg maar, anders zijn we “just another band”. Ze vinden het wel grappig. Ze kunnen het niet verstaan, maar het gevoel dat je wilt overbrengen begrijpen ze wel. De energie is hetzelfde.”

    06-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groet aan de Ronde van Vlaanderen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ARDOOIE  GROET  DE  RONDE  VAN  VLAANDEREN.

    Proficiat  Stijn Devolder winnaar van de Ronde van Vlaanderen 2008.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningshuis ????!!!!!!!

    De Naakte Kroon

    De Naakte Kroon Met “De Naakte Kroon” heeft Jan Van Den Berghe, “royaltywatcher”, een boekje geschreven over de verborgen geschiedenis van de koningshuizen. De vele halve en hele gekken, schuinsmarcheerders en machtswellustelingen die de koninklijke stambomen rijk zijn verschijnen allemaal op het toneel.

    De liaisons aan het hof, de hiërarchie tussen de minnaressen, de gearrangeerde huwelijken lijken niet te tellen. De Europese vorstenhuizen komen naar voor als een Sodom en Gomorra van ontucht, Van Den Berghe graaft schandaal na schandaal op. Neef met nicht, vader met dochter of schoondochter,… incest is niet vreemd onder de kroon.

    Hij bespreekt de verschillende belangrijke dynastieën als geheel (ze zijn allemaal met elkaar verweven) en de belangrijksten (de Habsburgers, de Romanovs, de Coburgs, de Wittelbachs de Hohenzollern) ook nog eens apart. Alle roddels worden bovengespit en met een gevoel voor drama beschreven.

    Van Den Berghe is duidelijk geen monarchist, een keuze waar hij vrij in is, maar hij ziet er geen graten in om het koningshuis als hefboom te gebruiken voor zijn eigen carrière. Dit boek reikt dan ook niet veel verder dan een uitvergrote roddelrubriek in een derderangs tijdschrift. Het geschiedkundige nut ervan zal er zijn (minnaressen hadden in sommige gevallen politiek gewicht), maar is toch ver te zoeken. Van Den Berghe is zeker geen slecht schrijver, met momenten zelfs humoristisch, maar lijkt soms ietwat makkelijk te willen scoren. Schandalen zijn van alle tijden en zelfs zonder monarchie is er geen ontkomen aan, kijk maar naar de Monika Lewinskis en Carla Brunis van deze wereld.

    Er zou ook nog een tweede deel op dit boek komen, “De Worm In De Troon”, maar die kelk zal ik met plezier aan mij laten voorbijgaan.

    Door robin aerts (toegevoegd op 31/03/2008)

    • Auteur: Jan Van Den Berghe
    • ISBN: 9789022321058
    • Pagina's: 364
    • Prijs: 22.5 EUR Bestel dit boek
    • Uitgever: Uitgeverij Manteau

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat CELIS.
    04-2008 Algemeen
    Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...OVER ONZE VLAAMSE CULTUUR...
    Het is Richard Celis weer eens gelukt om een gevulde “Schelp” in het Vlaams parlement bijeen te krijgen voor een symposium over ons Vlaams cultuurbeleid.  Vertegenwoordigers van de 5 cultuurfondsen (Davidsfonds, Marnixring, Masereelfonds, Rodenbachfonds, Vermeylenfonds en Willemsfonds), genootschappen zoals de Orde van den Prince en verenigingen zoals het Overlegcentrum van Vlaamse Verenigingen (OVV) en het VVA formuleerden er hun visie op het congresthema “Welke Vlaamse cultuurpolitiek voor het volgende decennium?” Dit initiatief was niet onuitgegeven: de Beweging Vlaanderen-Europa liet zich inspireren door een eerder debat over het Vlaamse cultuurbeleid sinds de invoering van de culturele autonomie. Dit vond plaats in 1990 toen de toenmalige Vlaamse Culturele Koepel de vijf eerste Vlaamse Ministers van Cultuur samenbracht. Nu, bijna 20 jaar later, werd dit debat met hun opvolgers herhaald. En dit met Patrick Dewael, Hugo Weckx, Luc Martens en  vertegenwoordigers van Paul Van Grembergen en Bert Anciaux. Symposiumvoorzitter Prof.dr. Jan De Groof vatte bondig samen door te stellen dat het beleid Poma-Dewael cultuur benaderde vanuit een economisch standpunt en een aanzet gaf voor meer Vlaamse cultuur in het buitenland. De ministers Weckx en Martens zagen cultuur meer vanuit welzijnsoogpunt en zorgden voor een solide decretale onderbouw en decentralisatie. Het beleid Van Grembergen-Anciaux schroefde de verzuiling terug, zorgde voor een heruitvinding van het middenveld en voor meer cultuurparticipatie en een spectaculaire stijging van het budget. Conclusie: er is behoefte aan meer debat, de verschillende overheidsniveau’s dienen beter gecoördineerd te worden, niet alleen planning en kwaliteit stimuleren maar ook het vrij initiatief, een inhaalbeweging maken voor de achtergestelde sectoren en een buitenlands cultureel beleid stimuleren.  Cultuur is iets buitengewoon in de zin dat zij ons nieuwe dingen doet ontdekken. Maar cultuur heeft ook met het dagelijkse leven te maken, cultuur is de ziel van een gemeenschap.  Wie de verscheidene, meer dan interessante toespraken hierover wil raadplegen, kan deze aanvragen via een berichtje op deze weblog of via www.vlaandereneuropa.net

    05-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn eieren nu goed of slecht.
    Eieren van scharrelpoliticologen, met een overdosis aan dioxine     (05/04/08 - De Standaard)
    "Die pleidooien voor het afschaffen van de aparte deelstaatverkiezingen verraden een stuitend gebrek aan geloof in de kiezer of zelfs ronduit wantrouwen in de kern van de democratie." Dat stelt Peter De Roover nog eens scherp.
    Tot nu ging de dynamiek van de staatshervorming ervan uit dat structuren moeten worden aangepast aan feiten. De versterk-België-stroming gelooft dat aangepaste structuren de feiten zullen veranderen. Ideeën als unitaire kieskringen en samenvallende verkiezingen zijn onuitgegeven in de wereld, maar worden bij ons gepresenteerd als eieren van Colombus. Eieren van scharrelpoliticologen, met een overdosis aan dioxine. Rechtlijnig met het contract dat de partij afsloot met de kiezer wezen de fractieleiders van CD&V in federaal en Vlaams parlement deze kunstgrepen af. Maar Belgisch premier Leterme ontpopt zich nu tot spookrijder op de CD&V-snelweg en bepleit samenvallende verkiezingen. Niet lang geleden waarschuwde hij zijn kartelpartner de CD&V niet te chanteren. Vandaag schuift hij de N-VA brutaal opzij als quantité négligable. Bart Maddens tekende gisteren loepzuiver uit dat Leterme daarmee de facto de Vlaamse verkiezingen afschaft. Terecht volgt de vraag waarom hij dan niet consequent de afschaffing van dat Vlaams parlement voorstelt. Copernicaans is zijn voorstel zeker. Dat geen enkel federaal land samenvallende verkiezingen kent, zou toch aan het denken mogen zetten. Het idee druist niet alleen regelrecht in tegen de belofte om het Vlaamse niveau te versterken. Het voorstel betekent een wereldwijd ongeziene degradatie van onze democratie....
    Peter De Roover, politieke secretaris Vlaamse Volksbeweging
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek VANDALISME.
       
    Inbraak in het partijsecretariaat van de N-VA     05/04/08
    Vannacht werd ingebroken in het partijsecretariaat van de N-VA. Het gaat om een daad van politiek vandalisme. De daders klommen op het balkon van de 1ste verdieping, verwijderden de leeuwenvlag en vervingen ze door een Belgische driekleur. Tot daar het ludieke … De daders drongen dan een bureau binnen waar ze pc’s en schermen omstoten en bureaumateriaal op straat smeten. De N-VA diende klacht in en het parket voerde een sporenonderzoek uit. Een passant maakte beelden van de

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu aktie tot 15 Juli.

    Voorpost start affichecampagne voor onafhankelijkheid

    Militanten van de Vlaams-nationalistische beweging Voorpost hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een vierhonderdtal affiches verspreid met de leuzes "België barst" en "Vlaanderen republiek". Dat meldt Voorpost zaterdag.

    De affiches, die wildgeplakt werden langs wegen in Vlaanderen, vormen het startsein van een nieuwe onafhankelijkheidscampagne, zo luidt het, die in de komende maanden, begeleid door andere acties, wordt voortgezet.

    Een week geleden betoogden militanten van Voorpost voor Vlaamse onafhankelijkheid in de faciliteitengemeente Kraainem. (belga/jv)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek over het Gespleten Belgie.

    Maandag verschijnt België bestaat - cultuurwijzer van een gespleten land, van de na 5 jaar vertrekkende Nederlandse Volkskrant-correspondent Bart Dirks. De geboren Limburger zegt dat Nederlanders het conflict tussen Vlamingen en Wallonië niet echt kunnen invoelen omdat ze de historische ballast niet hebben meegekregen. Het boek gaat niet alleen over politiek (twee werelden, één land), maar ook over Wallonië, dat de ommekeer zoekt (en over Namur-stad en Liège-stad), over de taalstrijd, de bouwlust, de keuken, de auto, Brussel. Antwerpen, gastarbeiders, enz. België is voorlopig nog niet af, concludeert Dirks in een interview voor Radio1. Het boek kost 16 euro. Online bestellen
    - Op di. 15 april is er een debat rond het boek in het Vlaams Nederlands Huis deBuren in Brussel, o.l.v. Piet Piryns (Knack) en met de Vlaamse cultuurminister Anciaux, de politicoloog Devos en de auteur.
    - Op do. 8 mei wordt de auteur om 19.30 uur geïnterviewd in de Selexyz boekhandel in de Dominicaner kerk in Maastricht.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht voor de P.S
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Socialisten negatief in nieuws
    Ik moet in mijn auto werken, want ik heb nog geen kantoor. Dat was de boodschap die de Waalse socialist Laloux (een federale staatssecretaris) uitdroeg op de RTBF-tv. Maar dat was niet waar. Later zei hij dat de RTBF dat graag had willen horen en ook nog wat uitspraken had weggelaten. Enkele Vlaamse kamerleden vroegen meteen zijn ontslag, vermoedelijk vergeefs. Laloux schijnt ook de tank-kaart in zijn vorige baan, schepen in Namur-stad, niet altijd formeel juist gebruikt te hebben. Bron: L'Avenir
    De Waalse socialisten in de landelijke regering zijn een schaduwkabinet begonnen voor alle ministers die met buitenlands beleid te maken hebben, om hun andere gedachten duidelijk te maken. Normaal doen alleen oppositiepartijen dat. Deze regering is een Huis van Wantrouwen, schrijft Het Laatste Nieuws.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed om te weten.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  

    Franstalig gezeur werkt: overtal aan artsen geregulariseerd


    De Standaard 27-03-2008 Pag. 11



    Het overtal aan afgestudeerde Franstalige artsen wordt geregulariseerd. De uitgangsexamens voor Vlaamse kinesisten blijven.



    brussel De federale vijfpartijenregering vergeeft het de Franstalige universiteiten dat ze jaar na jaar de wet negeerden en te veel artsen lieten afstuderen. Dat is het regeerakkoord opgenomen, zegt een boze senator Louis Ide (N-VA). Jarenlang spijkerde hij de PS-ministers van Sociale Zaken aan de muur omdat ze daar niet tegen optraden. Nu wordt dit alles geregulariseerd. Ide vraagt zich af of dat de nieuwe interpretatie is van 'responsabilisering' van de deelstaten. Midden de jaren 90 beperkte de federale regering het aantal afgestudeerde artsen dat nadien voor de ziekteverzekering mag werken, vanuit het idee 'hoe meer artsen, hoe meer uitgaven'. De deelstaten zouden een toelatingsexamen invoeren om het aantal studenten min of meer in overeenstemming te brengen met dat cijfer. Vlaanderen deed dit in 1997. Franstalig België aarzelde, stelde het uit, deed het maar half en zeurde al die tijd voor een regularisatie van het teveel aan artsen dat het liet afstuderen. Het Franstalig overtal wordt nu geregulariseerd. Een vergelijkbare beslissing viel niet voor de kinesisten. Daarvan studeren er in Vlaanderen te veel af; in Franstalig België nog meer, maar bij hen zouden erg veel Fransen zijn die meteen weer naar Frankrijk terugkeren. Minister Rudy Demotte (PS) voerde daarom een 'uitgangsexamen' voor de Vlamingen in: een honderdtal Vlaamse kinesisten krijgt dan verbod om voor de ziekteverzekering te werken. Voor hen wordt niets geregulariseerd, zegt Louis Ide. Hij pleit ervoor dat de Vlaamse minister van Onderwijs voor kinesisten een toelatingsexamen invoert zoals voor de artsen bestaat. (bm, g.teg.)



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L.D.D aan het woord.Transfers plus.
    Transfers plus.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Foto: LDD en zegen URBI et ORBI
    Saneren braakland Wallonië: "Vlaamse huizenkopers betalen mee"
     Lijst Dedecker is "ontzet" over de
    aankondiging van de Waalse milieumaatschappij Spaque dat ze 20 miljoen
    extra krijgt om braakland te saneren dankzij een nieuwe btw-inning op de
    verkoop van huizen met gronden. "De Vlaamse huizenkopers betalen mee de
    sanering van de Waalse gronden", stelt Jean-Marie Dedecker. LDD vindt dat
    de regering de btw op bouwgrond moet terugbrengen op zes procent.
       "De Vlaamse regeringspartijen OpenVLD en CD&V hebben in de federale
    regering in alle stilte 21 pct btw laten heffen op de verkoop van huizen
    met gronden in plaats van de huidige registratierechten van 10 pct. Het
    gevolg is dat de Vlaamse overheid 27,6 miljoen euro verliest aan
    registratierechten en dat de huizen voor de Vlamingen ruim 5 pct duurder
    worden. Die nieuwe belasting gaat, zo blijkt nu vandaag, voor een groot
    stuk naar de Waalse overheid om zijn gronden saneren",
    zegt Dedecker.
       "OpenVLD en CD&V hebben hun kiezers beloofd dat ze de bouw zouden
    aanmoedigen door fiscale stimulansen, maar nu hebben ze in alle stilte de
    huizenprijzen verhoogd voor de Vlamingen
    . Het gaat ook niet op om Europa
    de schuld te geven. Als wonen als een basisbehoefte wordt gedefinieerd is
    er geen enkel probleem voor Europa om naar 6 pct te gaan", meent
    Dedecker. Wat me wel opvalt bij  Dedecker, hij heeft dikwijls gelijk maar het blijft gewoonlijk  maar bij blaffen.

    04-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Vlaanderen te Ardooie.
    ACTIVITEIT : Doortocht Ronde van Vlaanderen
     datum:   6/4/2008
     uur:   Vanaf 10u15
     activiteit:   Doortocht Ronde van Vlaanderen
     plaats:   Koolskamp centrum
     inrichting:  
    Info
    Hoogdag voor Vlaanderen want dan wordt “Vlaanderens mooiste” verreden : De Ronde van Vlaanderen.

    Vlaanderens mooiste het zou evenzeer een titel kunnen zijn voor een miss-verkiezing, maar niets is minder waar wie winnaar wordt van Vlaanderens mooiste is een “crack” en wordt nooit meer uitgewist in de annalen van de wielersport.
    Ook dit jaar doet de Ronde Koolskamp aan dit als een “beetje” een eerbetoon aan 100 jaar Koolskamp-koers. Door het organisatiecomité werd een activiteit bedacht opdat alle aanwezigen die in Koolskamp de passage van de renners meemaken in het geel zouden staan langs het parcours in het centrum.
    Er worden jasjes uitgedeeld met het opschrift -100 jaar Koolskamp-koers groet de Ronde- en gevraagd wordt dat iedereen dit zou aantrekken. Zodat Koolskamp een geel lint vormt bij de doortocht van de karavaan. De jasjes worden uitgedeeld aan de invalswegen.
    Publiciteit vanaf 10u15. 

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dikke vis.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo,is dat de dikke vis die Bart De Wever op zijn bord wil ? Wel,wel,wel.
    Er zal nog lang moeten gevist worden ,denk ik.
    Wanneer begint of eindigt het visverlof ? Op 15 Juli,30 Juli,15 Augustus of ergens in 2009?
    Graag reakties of opmerkingen,laat maar komen.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provinciale vergadering V.V.B-West-Vlaanderen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  

    Vlaamse Volksbeweging West- Vlaanderen

    provinciale bijeenkomst met kadervorming op woensdag 23 april 2008 om 20 uur

    in zaal Tijl van café De Muze, Gitsbergstraat 1 in Gits, (marktplein).

    Jan van de Casteele, hoofdredacteur van ons blad Doorbraak spreekt er ons over

    Mediabeïnvloeding.

    Gelegenheid tot discussie en uitwisseling van ideeën.

    Daarna bespreking van onze gewone thema’s: ledenwerving, afdelingswerking en de politieke actualiteit.

    Voorzitter Bernard Vermeersch rekent op de aanwezigheid van ten minste één lid van elke afdeling. Belangstellende leden zijn uiteraard ook welkom.


    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichtbundel 'Nooit gebroken moed'
    Nooit gebroken moed.
    ------------------------

    De nieuwste dichtbundel van Annie Tanghe.
    De dichtbundel bevat gedichten over de repressie na de Tweede Wereldoorlog.Deze bundel sluit aan bij haar boek'Geen Verklikking'.
    Tevens staan er vier nooit eerder geplubiceerde kleurenfoto's in,twee van de barakken in het vroegere interneringskamp St-Kruis en twee originele muurschilderingen uit de tijd gemaakt door gedetineerden.
    Prijs:7 euro en 2,5 euro verzendingskosten.
    Te bestellen bij Annie Tanghe,Heulestraat 10/11 Gullegem 8560
    of annie.tanghe@skynet.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doet de V.V.B aan bevlagging te Ardooie ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo was het in 2005 op het marktplein te Ardooie met de doortocht van de Ronde van Vlaanderen ,ook werden er een 200 tal leeuwenvlagjes uitgedeeld en talrijke huizen waren bevlagt , er werden ook een aantal leeuwenvlaggen verkocht .Wat zal het nu worden in 2008 ?


    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!