Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    19-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze kust VLAAMS !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Franstalige reclame op Kusttram

     

    Beste Taalrespect,
    Toen ik in Nieuwpoort voor het rode licht stond te wachten, kwam er een kusttram van De Lijn aangereden, waarop in koeien van letters franstalige reclame gevoerd werd voor/door een Vlaams bedrijf dat vakantiewoningen aan de Vlaamse kust probeert te verkopen. Blijkbaar is onze Vlaamse kust nog niet verfranst genoeg, en wordt er getracht nog meer Nederlandsonkundigen naar 't zeetje te lokken.
    Het bedrijf in kwestie, Zee & Polder uit Kortemark (!) en De Lijn gaan hier wel heel kort door de bocht. Ik dacht dat De Lijn een Vlaams overheidsbedrijf was, waar blijft het respect voor de Vlaming?
    Met vriendelijke groeten,

     

    18-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook wij leven mee.

    Roger Van Houtte overleden

    Woensdag 17 november overleed Roger Van Houtte. Roger was sinds de doorstart van Doorbraak lid van de kernredactie en verzorgde op deze webstek vaak de rubriek ‘vandaag in de Franstalige pers’. De onwetendheid in Vlaanderen over wat in Franstalig België geschreven werd was voor hem een stokpaardje geworden.

     

    Roger studeerde politieke en sociale wetenschappen aan de K.U.Leuven. Hij begon zijn journalistieke carrière bij De Nieuwe Gazet - Het Laatste Nieuws. Hij werkte er van oktober 1973 tot december 1985. Daarna ging hij aan de slag bij de Gazet van Antwerpen van januari 1986 tot zijn ontslag op 19 november 2008, bijna 3 jaar geleden. De krant had niet de moed bij het melden van zijn dood te vermelden dat hij om politieke redenen was ontslaan, ze lieten uitschijnen dat hij zelf was vertrokken. Vanaf 2009 ging Roger Van Houtte aan de slag bij de N-VA als senior writer. Als tekstschrijver voor de partij schreef Roger in het ledenmagazine maar ook vele toespraken, columns en opiniebijdragen voor N-VA-parlementsleden. Namens de N-VA zetelde hij in de Expertencommissie voor Overheidscommunicatie, verbonden aan het Vlaams Parlement.

    Roger was een gewaardeerd Doorbraak-medewerker wiens artikels vaak en graag werden gelezen en naar wiens stem werd geluisterd op een redactieraad. Daarnaast was Roger een volbloed journalist die raak en helder schreef, maar met een hart voor de mensen. Roger was zestig, zijn overlijden komt veel te vroeg. In de volgende Doorbraak zal de redactie hem op gepaste wijze gedenken. De redactie biedt de familie haar medeleven aan. 


    17-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toneel in ons dorp.
  • De toneelvrienden van het Arko Dorpstheater brengen een moderne klucht.

    De toneelvrienden van het Arko Dorpstheater brengen een moderne klucht.

    ARDOOIE - Het Arko Dorpstheater speelt terug toneel. Op vrijdag 18 november gaan ze van start met het komische stuk Verf. Alle voorstellingen gaan door in CC 't Hofland.
    Kaarten te verkrijgen op 051-74-49-78,kostprijs 7.00 euro.


  • 16-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het steunen waard.


     
    Oproep aan alle bewoners van de rand en ook van elders uit Vlaanderen.


    10-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichten.

    Beste poëzieliefhebber,

     

    De Schaduw haalt weer het kruim van de Nederlandstalige dichters naar de kapel. We nodigen u heel graag uit op zaterdag 19 november om 20u voor de vijfde editie van de Literaire Living.

     

    Tickets kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de deur. Studenten betalen 8 euro. Reserveren kan via www.deschaduw.net

     

     

    ANTON KORTEWEG (NL)
    Voor de vijfde editie van Literaire Living halen we Nederlander Anton Korteweg (1944) naar de Cultuurkapel. Na meer dan twintig bundels en bloemlezingen is Korteweg de evenknie van generatie- en stijlgenoten Gerrit Komrij en Rutger Kopland. Hij is de dichter van het ‘comfortabel ongelukkig’ zijn, het lijden aan het eigen geluk. Hij beschrijft de meest menselijke gebeurtenissen op een ironische toon, waardoor de gevoelens nooit te hoog kunnen oplaaien. ‘Het is erg, maar nu ook weer niet zo erg’, redeneert hij. Misschien kent u Korteweg, vroeger directeur van het Letterkundig Museum in Den Haag, wel van zijn vele fietsgedichten of van de evergreen ‘Weggaan’: ‘Als een auto die lang in de regen gestaan heeft / optrekt en wegrijdt, blijft waar hij stond achter / een plek die zich van de rest van de straat / onderscheidt, even nog, tot hij ook nat is / en niet afzonderlijk meer bestaat. // Dat is wat blijft als je weggaat.’


    PHILIP HOORNE
    Philip Hoorne (1964) gaat op een hardere, sarcastischere en meer hedendaagse manier verder in die traditie van Korteweg. Hoorne bracht eind 2009 zijn eerste drie bundels samen in De grootse hits! De jaren nul. Hij is naast dichter en prozaschrijver (verhalenbundel Het vlees is haar) ook poëziecriticus voor Knack en oprichter van Poëzierapport.be (nu onderdeel van de poëziesite decontrabas.com). Op Literaire Living kijken we uit naar Hoornes ‘best of’ en naar veelbelovend nieuw werk.


    LIES VAN GASSE
    Sinds Lies Van Gasse (1983) in 2009 debuteerde met de bundel Hetzelfde gedicht steeds weer is ze als dichteres en beeldend kunstenares een van de actiefste jonge stemmen in de Vlaamse poëzie. In 2010 verscheen het ‘beeldgedicht’ Sylvia (2010), waarin ze tekst en tekening combineerde, en dit jaar verscheen haar tweede bundel Brak de waterdrager. Ook haar project en uitgave Waterdicht met dichter Peter Theunynck werd enthousiast onthaald op Kunstenfestival Watou dit jaar. Tijdens Literaire Living maakt Van Gasse ook live pentekeningen bij de voordracht van de andere dichters.


    MAARTEN INGHELS
    Maarten Inghels (1988) debuteerde beloftevol in 2008 met Tumult in de Sandwich-reeks onder redactie van Gerrit Komrij. Dit voorjaar verscheen zijn meer maatschappelijk geïnspireerde Waakzaam. Een lijvige, luide bundel vol razende prozagedichten over de wereld van vandaag. Inghels coördineert ook de Eenzame Uitvaart in Antwerpen, waarbij dichters een gedicht schrijven voor mensen die eenzaam sterven. Hij was ook al tweemaal curator van het internationale Felix Poetry Festival in Antwerpen. En dat voor iemand van amper 23.

     

    WINNAAR POEZIEWEDSTRIJD

    De winnaar van de poëziewedstrijd zal eerstdaags bekend gemaakt worden via www.deschaduw.net. Hij/ zij krijgt de nog vrije fauteuil op de Literaire Living.


    muziek: TOM PINTENS

     

    presentatie: JOHAN VANDENBROUCKE EN ANN MESKENS


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petitie.

    Overlegcentrum van Vlaamse Verenigingen

    Nieuw op de OVV webstek

     

    Petitie ter erkenning van de Vlaamse rol in de totstandkoming en ontwikkeling van de Verenigde Staten

     

     

    Bij 25.000 stemmen moet het Witte Huis de vraag onderzoeken en kunnen we Vlaanderen weer een beetje meer een plaats op de kaart geven.

    Je hoeft geen Amerikaan te zijn om de petitie te ondertekenen, dus zeker doen!

    Klik hier of op onderstaande balk om naar de petitie te gaan

     

    We petition the obama administration to:

    recognize the contribution of Flemish Americans to the establishment and settlement of America.

    Flanders is the most populous part of Belgium and Flemings have had a continuous and sustained role in discovering and settling America. Someone as iconic a symbol as Henry Hudson was surrounded by Flemings. He was recruited by Emanuel Van Meteren (of Antwerp), given maps by Petrus Plancius (of Dranoutre near Ypres) and Judocus Hondius (from Wakken near Ghent) and his contract was signed by Dirck van Os (from Antwerp). George Washington is a direct descendant of the Count of Flanders and Benjamin Franklin, the Roosevelts, Lord Baltimore (the founder of Maryland), a dozen signers of the Declaration of Independence, John Jay (the 1st Chief Justice) and many others have Flemish ancestors. More than 1 million Americans can count ancestors that are Flemish. It is time they are recognized.

     


     

    04-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw verschenen.
    Zeker eens lezen ,dat is iets voor de winterse maanden.
    TOT  AAN  DE  IJZER.
    Kort na de Eerste Wereldoorlog verscheen het boek Jusqu'à l'Yser. Het wordt beschouwd als de beste Belgische literaire getuigenis over de oorlog, die ook volop in België woedde. Nu pas is er een Nederlandse versie verschenen: Tot aan de IJzer. 23 euro. Meer info en online bestellen / Franse versie


    01-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 November.
    Allerheiligen
    onder kille stenen liggen verhalen
    van berusting en idealen
    van een lach en een traan
    van zweven en ondergaan
    van luiheid en zwoegen
    van kerken en kroegen
    van verlangens en hopen
    van eigen levens slopen
    toch maakt het me sereen
    hier zijn ze allen één
    stuk voor stuk
    geluk en ongeluk

    Johan V.D.B

    30-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerheiligen nadert.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maak even de tijd om te denken aan onze overleden familieleden en Vlaamse voormannen.

    Sterven is het uitdoven van een lamp,niet de vernietiging van het licht.
    Tagore,

    29-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet schrikken in het weekend.
    En ook niet bibberen en beven.
     

    Prettig weekend.

    28-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn Walen goede buren ?

    "Hier komt geen Vlaming binnen"
    Hij is uitgeroepen tot de meest efficiënte en klantvriendelijke technieker, de Vlaming Filip Berden, dus het stak hem toen hij voor een groot bedrijf een storingsafspraak wilde maken met een Waals paar, in Wellin, en te horen kreeg: "Hier komt geen Vlaamse technieker binnen". Men zei dat die aversie de schuld was van Bart de Wever. Berden is geheel ontgoocheld: "Ik ben altijd met alles in orde, ik probeer zo goed mogelijk Frans te spreken, ik doe mijn schoenen uit bij moslims. Zaterdag heb ik weer een afspraak in Wallonië, maar ik ga niet meer, ik laat me niet meer belachelijk maken." Hij vermoedt zelfs dat de Waalse overheid Vlaamse ondernemers bewust tegenwerkt. "Ik keur mazout-tanks, heb alle diploma's en een blanco strafregister maar ik mag in Wallonië geen keuringsattesten afgeven. Anderhalf jaar ben ik daar al mee bezig." Meer bij het Belang van Limburg


    27-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor Ardooie en omstreken.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoe ziet jouw favoriete landschap eruit?

    Wat vind jij het mooiste plekje in je buurt? Wat maakt een landschap mooi? Welke elementen verstoren het landschap? Deze en een pak andere vragen krijg je voorgeschoteld bij de enquête 'Hoe ziet jouw favoriete landschap eruit?'. Geef jouw mening en schrijf zo mee aan het toekomstbeeld van het landschap van de groentestreek. Wie de vragenlijst invult, maakt daarenboven kans op een smaakvolle prijs. Je hebt nog tot 2 november de tijd om de enquête in te vullen.

     

    Met deze enquête willen de Vlaamse Landmaatschappij en het Stad-Land-schap 't West-Vlaamse hart achterhalen welk toekomstbeeld van het landschap de inwoners van de streek voor ogen hebben. De online enquête vind je via www.westvlaamsehart.be/mijnlandschap




    23-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racisme ?
    Wie/wat is de schaam van belgie ?

    Als je zo'n zin leest vraag je je wel af "wie de schaam van belgie is"...
    Zij die de nederlandse taal, de eerste taal van dit beschamend land zo goed onder de knie hebben, of zij die met 5-0 gaan verliezen in het buitenland.

    Voor wat het waard is : De Voetbalkrant : Tik even op de krant en lees verder.

    22-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe iets er aan.
     

    Splitsing gerechtelijk B-H-V gebaseerd op foute cijfers

    © brusselnieuws.be
    Minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V) geeft toe dat het akkoord over de splitsing van het gerechtelijk arrondissement B-H-V op onjuiste cijfers berust. De Orde van Vlaamse Balies is alvast niet tevreden. “De Vlaamse rechtszoekende is de dupe.”
    Splitsing zorgt voor commotie

    Splitsing zorgt voor commotie

    De splitsing van het gerechtelijke arrondissement Brussel (onderdeel van B-H-V) lokt gemengde reacties uit. De Franstalige Balie is bijzonder tevreden; de Orde van Vlaamse Balies zegt dat het akkoord op verkeerde cijfers steunt.

    Volgens het akkoord komen er 20 procent Nederlandstalige magistraten in Brussel tegenover 80 procent Franstalige. Maar volgens regeringsonderhandelaars zijn de statistieken om de nieuwe verdeling te rechtvaardigen, fout. Dat schrijft de krant De Tijd.

    De Orde van Vlaamse Balies komt met cijfers die aantonen dat de nieuwe verdeling alvast niet strookt met de huidige situatie. Voor de rechtbank van eerste aanleg is de werkelijke verdeling 32 procent Nederlandstaligen tegenover 67 procent Franstaligen, voor de arbeidsrechtbank is dat 27 tegenover 73. De rechtbank van koophandel krijgt in het akkoord een 40/60-verdeling, terwijl dat in werkelijkheid 45/55 is.

    De Orde meent dat de Vlaamse rechtszoekende in Brussel het slachtoffer zal worden van het akkoord. “Dit betekent dat voortaan minder Nederlandstalige magistraten hetzelfde volume aan werk moeten doen. De Vlaamse magistraten zijn dan ook terecht zeer boos. We eisen een onmiddellijke werklastmeting en niet binnen drie jaar zoals het akkoord vermeldt,” aldus de Orde.

    ‘Beter administratie hervormen’
    De onjuiste cijfers waarop het akkoord steunt, werden aangeleverd door het kabinet-De Clerck. De minister geeft toe dat “met de cijfers die nu bekend raken, het akkoord er anders zou hebben uitgezien.” Maar hij wil niet spreken van een fout.

    “Hadden we geweten dat de cijfers fout waren, hadden we zelf navraag gedaan. Dit is echt vervelend. We voelen ons gepakt,” zegt een onderhandelaar in De Tijd. “Als de administratie al niet met juiste cijfers komt, dan denk ik dat we beter de administratie hervormen in plaats van het gerechtelijk arrondissement,” meent justitiespecialist Renaat Landuyt (SP.A).

    De Clerck denkt dat het B-H-V-akkoord nog kan worden aangepast. “Het is evolutief. De weg naar de goedkeuring in het parlement is nog lang,” stelt hij.


    21-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarheid komt boven.

    21/10: Juicht, Belgen, juicht.

    Het compromis over de splitsing van het gerechtelijk arrondissement is wel degelijk een gedrocht (en het zijn niet wij, alom gekende ambetanteriken, die het zeggen). De Vlaamsche politiekers die zich met de glimlach laten rollen bestaan dus nog wel degelijk. Belgiës toekomst is verzekerd!

    Eerst laten we de Franstalige balie aan het woord. In hunner nieuwsbrief verkondigen zij blijde en triomfant: Aan alle eisen die door onze balie naar voren werden geschoven, wordt tegemoetgekomen. Het fundamentele recht van rechtspraak in de eigen taal en het recht op een billijk proces worden gerespecteerd. Waar de Franstalige rechtzoekenden nu over geen enkele toevlucht beschikken wanneer hun juridische rechten geschonden worden, zal het respect voor hun rechten in de toekomst aan strikte controle onderworpen worden.

    De Orde van Vlaamse balies antwoordt met ene mededeling onder de titel 'Vlaamse rechtzoekende dupe'. De advocatuur was geen vragende partij voor de splitsing, wel voor een betere en vlottere rechtsbedeling. De splitsing zoals die nu wordt doorgevoerd zal die niet brengen. De verdeling van het aantal magistraten bij de rechtbanken in Brussel (80 procent Franstalig en 20 procent Nederlandstalig) is volgens de balie niet gemaakt op basis van de reële instroom van vonnissen en zaken. De werklast van de Nederlandstalige magistraten zal dus zwaarder worden en dat is onaanvaardbaar. De Orde eist een onmiddellijke werklastmeting en niet binnen drie jaar zoals het akkoord vermeldt.

    Minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V) geeft inmiddels toe dat zijn kabinet enigszins verkeerde cijfers heeft doorgespeeld aan de onderhandelaars. Maar dat is geen erg: de weg door het parlement is immers nog lang.

    Inderdaad: het akkoord kan bijgesteld worden nu er nieuwe cijfers opduiken. En de Franstaligen zullen dat met de glimlach doen, zo kennen we ze.

    Franstalige balie juicht, Vlaamse orde twijfelt aan gebruikte cijfers (standaard.be)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te gek om waar te zijn.
    EN  TOCH !!!

    Burgemeester weg, burgemeester terug
    Het is in Wallonië nooit eerder gebeurd, volgens La Meuse, dat een burgemeester van een gemeente overstapte naar een buurgemeente. Maar Michel Daerden doet het. Hij werd afgezet in Ans bij Liège, maar is nu door het socialistische bureau van de regio Liège eerste geplaatst op de lijst voor de verkiezingen in oktober 2012 in buurgemeente Saint-Nicolas. Maar volgens de krant komen daar nu de eerste protesten los en op het gemeentehuis is al enige tijd gestaakt tegen het parachuteren van Daerden.


    20-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de wandelaars.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Prachtige wandelingen door en rond ons dorp.

    Herfstwandeling.

     

    Zaterdag 22/10/2011: Spartastappers Ardooie (391)
    8850 Ardooie    West Vlaanderen   07.00 - 15.00u.
    Herfstwandeling:        5-10-12-15-20 km


    Start: De Biekorf, Biekorfstraat 5 Ardooie.
    Rustige herfstwandeling door het landelijke Ardooie en Koolskamp.
    Inschrijvingsgeld: € 1.50.

    Alle info: Verhaest G. TEL: 051/24.50.09 GSM: 0475/47.27.23
    secretaris@spartastappers.be
    -------------------------------------------------------------------

    17-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat hem wapperen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    The Observer wil Vlaamse Leeuw behouden

    'Houd je leeuw, Vlaanderen!' Dat schrijft columnist David Mitchell in de Britse weekendkrant The Observer. Hij doet dat naar aanleiding van de oproep van minister-president Kris Peeters (CD&V) om op zoek te gaan naar een 'positiever', 'warmer' en 'meer open' logo voor Vlaanderen dan een bloeddorstige leeuw.

    Doet Vlaanderen meer kwaad dan goed door uit te pakken met een klauwende leeuw als symbool? De Britse columnist David Mitchell zou het zonde vinden om de koning der dieren zomaar af te schrijven.

    De leeuw is net een krachtig symbool, vindt hij. 'Het is een perfect soort ijdele bullshit dat grote investeerders cool vinden.' Minister-president Peeters moet zeker niet vrezen dat velen die leeuw letterlijk zullen nemen.

    We moeten het probleem ook niet overschatten, vervolgt Mitchell. Indien die paar buitenlanders die überhaupt vooroordelen over Vlaanderen hebben, negatief tegen Vlaanderen aankijken, zal dat meer te maken hebben met de rivaliteit tegenover de Franstalige Belgen.

    Een paar slippers

    Trouwens, welk soort embleem zou dan wel 'openheid' en 'warmte' kunnen uitstralen?, vraagt Mitchell zich af. 'Open armen en een paar slippers? Een regenboogvlag met een kop warme chocolademelk? Een 24/24-winkel in een woestijn? Geloof me: Vlamingen zijn beter af met een leeuw.'

    Nee. Het enige imagoprobleem van Vlaanderen is een gebrek aan imago, aldus nog David Mitchell in The Observer. 'Hun profiel is een half onbeschreven blad' - de helft van het onbeschreven blad België. 'Cultureel en cartografisch is België gewoon een grijze zone tussen Frankrijk, Nederland en Duitsland. Een plaats waar je door moet marcheren als ze wil binnenvallen.'
    Bron :De Standaard.


    16-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet met mij.
    DOORSTUREN A.U.B .


    Tik even op de hand voor alle informatie,doen he'.


    14-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veroveren Waalse grond.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Meer Vlaams en Engels in Marche
    Tien procent van de huizen die in en rond Marche-en-Famenne worden verkocht, gaan naar Vlamingen. Dat zijn steeds vaker geen tweede huizen, men komt hier gewoon de oude dag doorbrengen. Een van de makelaars die in het nieuwsweekblad Le Vif aan het woord komen, heeft ook steeds meer Engels sprekende klanten. Marche heeft van zijn website al  een Nederlandstalige en Engelse versie gemaakt. Het aantal Nederlanders huizenkopers in het gebied is sterk gedaald.



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!