Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    07-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar is het spook terug.
     

    'Te weinig Nederlandstalige rechters voor BHV'

    Uit een nieuwe werklastmeting, die De Tijd kon inkijken, blijkt dat er in de toekomst te weinig Nederlandstalige rechters zullen zijn in het arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde. Volgens de krant moeten de politieke partijen opnieuw onderhandelen over de splitsing van het gerechtelijk arrondissement.

    'B-H-V moet heronderhandeld worden'

    'B-H-V moet heronderhandeld worden'


    ZEKER  WETEN !!!


    Hallo ? CD&V en OPEN VLD.

    Doet er iets aan.


    DE POSTJES zijn belangrijker ,zeker .

    Uit de werklastmeting blijkt dat er meer Nederlandstalige rechters nodig zijn dan in het akkoord voorzien.

    Nu is nog een rechter op de drie in Brussel Nederlandstalig, in de toekomst zou dat maar een op de vijf zijn. Volgens de nieuwe werklastmeting is dat veel te weinig.

    Foute cijfers
    Het was al eerder duidelijk dat het akkoord over de splitsing van het gerechtelijk arrondissement BHV onderhandeld was op basis van foute cijfers. Toch wilden de Franstalige partijen het akkoord niet meer wijzigen.

    Minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open VLD) stelde daarom het advieskantoor KPMG aan om de reële werklast bij de Brusselse rechters te meten.

    Volgens De Tijd besluit KPMG dat er bij de arbeidsrechtbank 34 procent Nederlandstalige rechters nodig zijn, dus 12 rechters in plaats van de geplande 5. Dat is meer dan de huidige 9 Nederlandstalige arbeidsrechters in Brussel.

    En bij de Brusselse rechtbank van eerste aanleg zou de burgerlijke afdeling ruim 35 procent Nederlandstalige rechters moeten krijgen. Voor de hele rechtbank van eerste aanleg zijn er 29 procent Nederlandstaligen nodig, dus ook meer dan afgesproken.


    01-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkgenoegens.
    Parkconcert Ardooie

    Parkconcert - donderdag 29 augustus 2013, 20u30, Mgr. Roelenspark Ardooie (bij bibliotheek), GRATIS 

    Lost Barron (20u30) is samengesteld uit leden van The Stools, Empire en Old Vows die samen de stevigerekant van de rock opzoeken. Hierin worden verschillende muzikale invloeden samengesmolten tot eenenergieke set. Na een reeks succesvolle optredens is Lost Baron klaar om zich volledig te geven op hetparkconcert!

     

    Die Verdammte Spielerei (21u30), dat is het zotste wandelorkest dat je ooit hebt gezien. Ze marcherenfier als een fanfare. Of waggelend als een rij eenden. Maar verloren lopen ze nooit, dank zij hun immeractieve en zeer oplettende Herr Kapellmeister.Ze hebben een zéér verrassend repertoire. Typische fanfaremuziek, maar ook eenpolka of een populaire radio-melodie. Een meezingnummer of een rocksong. Enaltijd wel een of andere gekke verrassing. Het zijn brave mensen, maar ook eenbeetje zot.

     

    Die Verdammte Spielerei  Lost Barron


    20-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktrock Leuven.
    Heb jij zin om Marktrock anders mee te maken? Als steward, dynamische cocktailshaker of standhouder van onze VVB-stand? De VVB ondersteunt het idee om Marktrock gratis te houden voor een breed publiek en in het bijzonder de wil om podia aan te bieden aan aanstormend muzikaal talent van eigen bodem. Van vrijdagavond 9 tot en met zondagavond 11 augustus kan je ons vinden op de Vismarkt in Leuven. Wie tot in de late uurtjes meedraait moet zich geen zorgen te maken: er is mogelijkheid tot overnachting. Buiten de exotische drankjes vind je op onze stand info over onze ICEC-partners uit Catalonië, Baskenland, Schotland..., die samen met ons voor 30 maart één miljoen handtekeningen verzamelen voor Europees recht op "Self determination" (zelfbeschikkingsrecht/onafhankelijkheid). Wie zin heeft in leuke contacten en werken in een gezellige Vlaamse sfeer neemt snel contact op met : Dieters Delrue : 0486/91.35.21. Michael Discart: 0477/57.80.16. Met Vlaamse groeten, Bart De Valck (provinciaal voorzitter Vlaamse Volksbeweging vzw)

    19-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citaat.
    Er zijn veel mensen aan politiek gestorven,doch slechts weinig politici.
    Jean de Boisson;

    12-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Nationale feestdag in Ardooie.

    In Ardooie moeten we niet lang zoeken naar leeuwenvlaggen. Een deel van de Brugstraat kleurde bijna zwart-geel.Ook in de Oude Lichterveldsestraat,Cauwestraat,Watervalstraat ,Sprietstraat ,Stationstraat,e.a wapperde de leeuw aan private woningen.
    En met het parkconcert was het feest kompleet.Nu nog het 11 julifeest van de N-VA, een fietstocht en daarna een B.B.Q ,meer met dan niet zijn zeker,ofwel,als ik denk wat er gebeurde een 15 a 20 jaar geleden.

    Drukker Luc Vanhecke, die ook nog toevallig in het geboortehuis van Cyriel Verschaeve woont, komt vrank en vrij voor zijn mening uit.

    Zelfstandigen

    ‘Ik weet dat er tijden waren, na de oorlog, dat het niet hoorde om de Vlaamse vlag uit te hangen. Maar de tijden zijn veranderd. Veel zelfstandigen durven geen kleur bekennen, ik wel. Ik ben flamingant en waarom zou ik mij daarvoor moeten schamen? De vlag is voor mij het symbool van een volk dat erkend wil worden. Ik ben trouwens voorstander van de republiek Vlaanderen’, zegt Luc Vanhecke. ‘Veel zelfstandigen durven geen kleur bekennen, ik wel’, zegt drukker Luc Vanhecke.
    Bron en foto / Het Nieuwsblad.


    07-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook in Ardooie .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Ardooie feest op 11 juli
    ARDOOIE - De Vlaamse feestdag zal ook in Ardooie gevierd worden. Er gaat een volksfeest do ...
        Lees meer »  

    04-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningskwestie ?

    Monarchie rijmt niet op democratie

    aanvulling 11 juliboodschap

     

    Monarchie rijmt niet op democratie !

    Met de actualiteit van de jongste uren voor ogen kan het niet anders dan dat de VVB een belangrijk post scriptum toevoegt aan de 11 juli-verklaring van dit jaar.

    De VVB is het volmondig eens met Albert II: we zijn het koningschap moe!

    Er is echter wel een klein interpretatieverschil: volgens de Vlaams-nationale drukkingsgroep mag de monarchie definitief afgevoerd worden. Immers, monarchie rijmt niet op democratie. Anno 2013 beleven we in dit land een volslagen anachronisme dat de leiding van een staatsbestel bepaald wordt door een quasi middeleeuwse erfopvolging.

    Wel geeft de VVB toe dat met het aantreden van de nieuwe monarch, die zijn bijna fysieke afkeer voor alles wat van ver of dichtbij te maken heeft met een mogelijk scheiding van België, er zich misschien wel onverhoopte perspectieven zullen aan bieden voor de voorstanders van Vlaamse onafhankelijkheid. Een onafhankelijkheid, die dan eindelijk concreet gestalte kan krijgen in een democratische Vlaamse republiek.

    Namens de Vlaamse Volksbeweging, Guido Moons, algemeen voorzitter


    03-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tekenen a.u.b ,nu doen.

    Europese handtekeningencampagne treedt in volle voetlicht

    11 juliboodschap VVB

    steven vergauwen 02-07-2013

    Europese handtekeningencampagne treedt in volle voetlicht

    De Vlaamse Volksbeweging hield een persconferentie om de Europese handtekeningenactie voor ‘het recht op zelfbeschikking van de Europese volkeren’ te lanceren . Deze petitie is de aanloop naar een grote gezamenlijke Europese manifestatie in Brussel op zondag 30 maart 2014, een goede twee maanden voor de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen. De Vlaamse Volksbeweging zal samen met haar Europese partnerorganisaties binnen ICEC in Catalonië, Schotland en in nog veel andere gebieden binnen de EU minimum één miljoen Europese handtekeningen verzamelen.

    Wat Is ICEC?

    ICEC staat voor International Commission of European Citizens en is bedoeld als een verzameling van vertegenwoordigers uit socio-culturele, economische en politieke middens uit alle Europese hoeken. Academici, zakenmensen, kunstenaars, politiek actieve organisaties maken er deel van uit. Ook politieke partijen werken hier aan mee.

    Deze Europese campagne startte in alle luwte op 1 april van dit jaar. Ondertussen hebben al zo’n honderdvijftigduizend personen de petitie getekend. U kan via de Nederlandstalige toegangspoort www.zelfbeschikking.eu terecht op deze Europese website.

    Wat is het doel?

    De Europese wetgeving negeert het universeel recht op zelfbeschikking. Dat is struisvogelpolitiek. In 2014 houden de Schotten hun referendum, Catalonië maakt plannen voor 2015. Als voorstanders van Vlaamse onafhankelijkheid kijken we ook met meer dan alleen maar interesse uit naar wat er zal gebeuren na de Vlaamse verkiezingen van juni 2014. Hoe zal de Europese Commissie reageren op een mogelijke onafhankelijkheidsverklaring in een van bovenvermelde landen? De EU heeft zich immers ook te houden aan de universele mensenrechten. We willen dat de Europese Commissie dit recht bespreekt, behandelt en inschrijft in de Europese wetten.

    11 juli

    De voorstelling van deze campagne zit vervat in de 11 juliboodschap van de VVB. De binnenlandse actualiteit, de noodzaak van een soevereine staat met vaste grenzen, het belang van een groene en Vlaamse Gordel rond Brussel, het nieuwe nationale voetbalstadion... Dit alles komt aan bod in de 11 juliboodschap van de VVB, gebracht door afscheidnemend nationaal voorzitter Guido Moons. U vindt deze boodschap onderaan deze tekst. Daarnaast kwamen ook Paul Van Cappellen (binnen de VVB verantwoordelijk voor Europa) en Jean-Pierre Rondas aan het woord. Zijn verklaring “Waarom ik teken?” verschijnt binnenkort op de webstek van Doorbraak (www.doorbraak.be ) .


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I.C.C.E.C handtekeningen.

    Kort genoteerd

     
    03-07-2013

    OVV schaart zich achter ICEC-campagne
    Het Algemeen Bestuur van het OVV (Overlegcentrum Vlaamse Verenigingen) kwam maandag 1 juli samen en schaarde zich in groten getale achter de Europese handtekeningencampagne van ICEC en de VVB. Alle info via www.zelfbeschikking.eu .
    Een aktie voor op de 11 Julivieringen.Wij doen mee,U ook ?

    01-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegijzeld dorp ?
    ENECO TOUR - Aankomst en start in Ardooie

    Eneco TourDe ENECO Tour is dit jaar aan zijn 9de editie toe. Als trouwe partner mag Ardooie terug deze exclusievewielerwedstrijd organiseren met een aankomst op maandag 12 augustus en start op dinsdag 13augustus.

    Net zoals vorige jaren zullen de grootste wielersterren ook nu weer van de partij zijn, met alsspeciale naam op de deelnemerslijst, de koning van de voorjaarsklassiekers, Fabian Cancellara. Dit jaar start de Eneco Tour met een eerste etappe in de kustgemeente Koksijde om na 147,4 km en eenplaatselijke ronde te finishen in de Stationsstraat van Ardooie, waar eerder Tom Boonen (2008), Tyler Farrar(2009), André Greipel (2010-2011) en Svein Tuft (2012) de ritwinst behaalden.

    Met een sterk deelnemersveld,een gevarieerd parcours en een spannend wedstrijdverloop belooft het een interessante en wervelendewielershow te worden.Iedereen kan zijn eigen favorieten komen aanmoedigen en genieten van de ambiance rondom dit topevenement. De wedstrijd kan gevolgd worden op een reuzengroot scherm ter plaatse. Ook aan de thuisblijverswordt gedacht. Sporza zendt iedere etappe uit.

     

    Traditiegetrouw organiseert de gemeente Ardooie op maandag 12 augustus samen met enkele sponsorse en VIP-arrangement. Dit VIP-gebeuren in de evenementenhal "De Ark" start om 12u met een uitgebreidereceptie, gevolgd door een feestelijk buffet en dessert.Vanaf 13u30 gaat het VIP-tourcafé open met uitgebreide eet- en drankgelegenheid. Kaarten hiervoor kunnenin het gemeentehuis aangekocht worden.

     

    Eneco KidsrideDe wielerliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen bij de start opdinsdag 13 augustus, want dan worden op het Polenplein de renners aan het grote publiek voorgesteld.Ook dit jaar kunnen onze jonge wielerfans zelf meedoen aan een etappevan de Eneco Tour tijdens de Eneco KidsRide, een sportieve uitdaging voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Samen met enkele wielerkampioenenwordt het laatste stukje van het officiële wedstrijdparcours afgelegd.Vorig jaar mochten we 120 kinderen inschrijven. De Eneco KidsRide is geen wedstrijd, deelnemen is het belangrijkst!

    Voor en na de Eneco KidsRide zijn de kinderen welkom in de uniekeEneco KidsArea vlakbij de finish. Hier kan men genieten van leuke attracties. Er zijn ook tal van toffe prijzen te winnen, iedereen krijgt een leukeherinnering aan zijn/haar deelname aan de Eneco KidsRide en enkele gratis drankjes. Men staat ook meteenop de eerste rij wanneer de profrenners aankomen en strijden om de overwinning. Niet te missen dus!

    Gelieve er rekening mee te houden dat er een parkeerverbod zal zijn op heel het parcours en langs enkele omliggende straten.

    Eneco Tour plan

      www.enecotour.com

       




      26-06-2013
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu doen,niet uitstellen.
       

      Kort maar krachtig,zelfbeschikkingsrecht nu.


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams nationale feestdag.
      Klik op de afbeelding om de link te volgen
      Vlaanderen Feest! Ook in Ardooie-Koolskamp.

      Donderdag 11 juli vliegen we de zomer in! 

      Naar jaarlijkse traditie vieren we de Vlaamse Feestdag met een volksfeest, dit jaar in de vorm van een parkconcert: een gezellige babbel, een hapje en een drankje en de leuke muziek van Kalafonia.

      Samen met 5 niet onknappe vrouwen (waaronder zijn eigen vrouw) komt Koen Dewulf graag naar je toe om te doen wat hij altijd al woudoen: gewoon op een rustige manier pareltjes van liedjes brengen! Luisteren of meezingen? Dat beslis je zelf!

      Muziek van Louis Neefs, Willem Vermandere, Jan De Wilde,Yevgueni, Kommil Foo, Les Poppies, Ierse Traditionals, eigen werk, ...

       

      Koen Dewulf Vlaanderen Feest!




      19-06-2013
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wezefeesten Ardooie
      Gezocht: Oud leerlingen.

      De Wezefeesten moesten vijftig jaar geleden geld opbrengen voor de school.

      ARDOOIE - De Wezefeesten in Ardooie bestaan dit jaar vijftig jaar. De organisatoren zijn op zoek naar oud-leerlingen van het schooltje waarnaar de feesten genoemd werden.

      De wijkfeesten werden in 1963 gestart om geld in te zamelen voor het schooltje van de Weze. Voor de jubileumeditie willen de organisatoren zoveel mogelijk oud-leerlingen van de school samenbrengen.

      De Wezefeesten worden deze zomer gevierd op 9, 10 en 11 augustus. Op het feestprogramma staat onder andere een diepvriesgroentenkaarting, maar ook een sportieve tijdrit voor wielertoeristentrio’s, een gezinssneukelfietstocht, een barbecue en op zaterdagavond een traktaat voor alle bewoners en oud-leerlingen met een gratis optreden van De Romeo's gevolgd door een foute party.

      De eerste Wezefeesten in 1963 werd tussen pot en pint besproken. Op de koer van de school werd een boerenkar omgetoverd tot podium en het afdak van de school diende als overdekt terras.

      School dicht

      De Wezeschool sloot in 1987 de deuren, maar de feesten bleven bestaan. Bij de start van het schooltje in 1870 waren er maar liefst 248 kinderen. Voor er sprake was van de Wezefeesten om geld in het laatje te brengen, onderhield de zustergemeenschap er een boerderij en boomgaard.

      In 1932 werd het uiteindelijke schoolgebouw opgetrokken. Later kwam er een kapel naast de school. Vandaag zijn er woningen in de oude gebouwen en in de kapel is een cultuurcentrum ondergebracht. Bron:Het Nieuwsblad.


      13-06-2013
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummers overspoelen onze deelgemeente Koolskamp.

      KOOLSKAMP - Het dorpsplein van Koolskamp wordt op zaterdag 29 juni overspoeld door drummers. Er zullen vijf gezelschappen te zien zijn, onder meer the Beverly Drumband uit Roeselare die eerder Europees kampioen werd.

      Voor de tweede maal organiseert muziekmaatschappij Sint-Cecilia Drums@Koolskamp het evenement. Het gaat om een taptoe waarbij vijf gezelschappen hun kunnen tonen.

      Belgium’s got talent

      Aansluitend op de taptoe is er een avondfeest met een optreden van The Stools. Het drumspektakel zelf start om 18 uur.

      Beng! start de show. De percussiegroep was te zien tijdens Belgium's Got Talent en haalde er de halve finale.

      De drumbands De Verenigde Vrienden uit Staden, Time-out uit Tielt en de eigen drumband KMM Sint-Cecilia vervolledigen de affiche.

      De grootste smaakmaker is echter The Beverly Drumband uit Beveren-Roeselare. Zij werden in het voorbije muzikale seizoen Europees kampioen in Doornik tijdens een kampioenschap georganiseerd door IPE, Indoor Percussion Europe.

      Tickets voor het spektakel kosten zes euro en zijn via de website van de muziekvereniging te reserveren.


      01-06-2013
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA Ardooie-Koolskamp in 11 Juli stemming.
      VLAANDEREN  FEEST OOK  ARDOOIE-KOOLSKAMP.
      Foto

      Beschrijving:

      N-VA Ardooie-Koolskamp nodigt u van harte uit op haar 11 juli-barbecue. Het aperitief wordt u aangeboden.

      • Datum: zaterdag 13 juli 2013 vanaf 19.30 uur.
      • Plaats van het gebeuren: St Maartenshove bij Ignace Poignie en Hilde VanHuylenbrouck, St. Maartensstraat 15, Koolskamp.
      • Volwassenen: 12,50 euro; kinderen onder 12 jaar: 7 euro.
      • Niet vergeten van uw huis te bevlaggen,en hang het beest (leeuw) uit. Profiel

      U kan inschrijven via e-mail: flammertyn@gmail.com of ignace.poignie@telenet.be.

      Reservatie is geldig na betaling op onze rekening met vermelding van het aantal volwassenen en kinderen. Het bedrag kan gestort worden op rekening van N-VA Ardoooie-Koolskamp: 973-0018023-15. Uiterste datum van inschrijving: 8 juli 2013.

      In de namiddag verkennen we de gemeente met de fiets. Niet vergeten de bandendruk na te kijken en dan de remmen los ,fietsen op een gematigd tempo en de goede (?) fietspaden opzoeken.
      Foto


      Start om 14,30 uur aan het gemeentehuis.

      Plaats:
      Ardooie-Koolskamp
      Adres:

      St Maartenshove, St. Maartensstraat 15, Koolskamp


      31-05-2013
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gasboete weg ermee.

      VVB verwerpt onderdeel GAS-boetewet

      guido moons 30-05-2013

      Namens de VVB (Vlaamse Volksbeweging) onderschrijven we de oproep tot verzet tegenover de nefaste politiek van de GAS-boetes. Als Vlaamse Volksbeweging zijn we vooral van mening dat de GAS-boetes meer dan eens en onterecht het democratisch recht boycotten om als burgers openlijk te protesteren tegen bepaalde gevolgen van de politieke besluitvorming in dit land. Daarvoor verwijzen we o. a. naar het Vlaams protest in de Vlaams-Brabantse gemeenten met faciliteiten waar een aantal basturige francofone burgemeesters maar al te graag gebruik (of beter misbruik) maken door het democratisch protest pogen te fnuiken via de GAS-boetes.

      Het recht op vrije meningsuiting is een fundamenteel recht. Het is in de openbare ruimte aan politiereglementen onderworpen. Maar de manier waarop de steden hiermee omgaan in hun politiereglementen holt dit recht uit en maakt het tot een gunst. Sociale of politieke actie is geen overlast. Daarom blijven we vragen dat GAS niet kan worden opgelegd als de feiten begaan zijn als onderdeel van het gebruik van het recht op vrije meningsuiting, op vereniging en vergadering en van het recht op staken.

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uw handtekening A.U.B

      Handtekeningenlijsten beschikbaar

      steven vergauwen 30-05-2013

      Op 1 juli 2013 houden we in Brussel een persconferentie over onze Europese petitiecampagne. Dat wordt de officiële start in Vlaanderen. Maar ondertussen zijn al heel wat VVB-leden op de baan. Om hen te helpen stellen we de beide soorten handtekeningenlijsten al ter beschikking. Klik hiervoor op volgende link:

      http://www.vvb.org/info/ICEC_Handtekeningen_4_8.pdf


      28-05-2013
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vl@s aktiviteit.

      Afdeling Ardooie-Koolskamp

      Dinsdag 11 juni van 14:30u. 17:00
      Ludieke voordracht door Mr Fernand Vandamme uit Brugge: Politiek en politici .
      CC 't Hofland Oude Lichterveldsestraat 13 Ardooie  Info : Fons Lammertyn tel:051-20-23-44 of 0477-63-90-84

      Fernand Vandamme, advocaat,

      Volksvertegenwoordiger, Schepen en gemeenteraadslid van de stad Brugge.

      Voordracht: Over politiek en politici

      Gezellig samenzijn bij koffie en versnaperingen

      Deelnameprijs: leden € 4,00 niet-leden € 6,00


      24-05-2013
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst in Ardooie.
      Kunst bij de middenstand 8 juni t.e.m. 16 juni 2013

      Kunst bij de middenstand



      "Kunst bij de Middenstand" is een evenement waarbij 25 Ardooise en Koolskampse kunstenaars één of meerdere werken tentoonstellen bij 33 handelszaken in Ardooie. Aan dit evenement is een wedstrijd gekoppeld.

       

      Het is de bedoeling dat men alle vragen oplost door te stoppen bij iedere handelszaak. Men kan er een fiets- of wandeltocht van maken en intussen zo de vragen oplossen.

       

      Hoofdprijs is een prachtig schilderij 'Infinito' van kunstenares Marie-Anne Vandeghinste en is te bezichtigen in het gemeentehuis.

      Kunst bij de middenstand

       

      Wedstrijdformulieren kan men bekomen bij alle handelszaken en in het gemeentehuis.

       

      Er is ook een schiftingsvraag, nl. "Wat is het totale gewicht van het te winnen kunstwerk 'Infinito' én alle schildersattributen? (staat opgesteld in het gemeentehuis)

       

      De wedstrijdformulieren moeten ingediend worden in het gemeentehuis ten laatste zaterdag 22 juni 2013.

       

      De prijsuitreiking zal doorgaan donderdag 27 juni om 20u in de raadzaal van het gemeentehuis, waarbij het kunstwerk 'Infinito' wordt uitgereikt door kunstenares Marie-Anne Vandeghinste.

       

      Klik hier voor de lijst deelnemende middenstanders.

       

       




      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De V.V.B in Oudenaarde.
      Een V.V.B uitstap met een grote culturele uitstraling.Zeker meedoen.
       
      Tik op de banner en je weet meer .


      Foto

      WELKOM OP MIJN BLOG.
      Foto

      Foto

      Gastenboek

      Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


      Foto

      Klik op de op leeuw aub
      Foto


      Nieuws Politics

      Foto

      Archief per maand
    • 02-2023
    • 01-2023
    • 12-2022
    • 11-2022
    • 10-2022
    • 09-2022
    • 08-2022
    • 07-2022
    • 06-2022
    • 05-2022
    • 04-2022
    • 03-2022
    • 02-2022
    • 01-2022
    • 12-2021
    • 11-2021
    • 10-2021
    • 09-2021
    • 08-2021
    • 07-2021
    • 06-2021
    • 05-2021
    • 04-2021
    • 03-2021
    • 02-2021
    • 01-2021
    • 12-2020
    • 11-2020
    • 10-2020
    • 09-2020
    • 08-2020
    • 07-2020
    • 06-2020
    • 05-2020
    • 04-2020
    • 03-2020
    • 01-2020
    • 12-2019
    • 11-2019
    • 10-2019
    • 09-2019
    • 08-2019
    • 07-2019
    • 06-2019
    • 05-2019
    • 04-2019
    • 03-2019
    • 02-2019
    • 01-2019
    • 12-2018
    • 11-2018
    • 10-2018
    • 09-2018
    • 08-2018
    • 07-2018
    • 05-2018
    • 04-2018
    • 03-2018
    • 02-2018
    • 01-2018
    • 12-2017
    • 11-2017
    • 10-2017
    • 09-2017
    • 08-2017
    • 07-2017
    • 06-2017
    • 05-2017
    • 04-2017
    • 03-2017
    • 02-2017
    • 01-2017
    • 12-2016
    • 11-2016
    • 10-2016
    • 09-2016
    • 08-2016
    • 07-2016
    • 06-2016
    • 05-2016
    • 04-2016
    • 03-2016
    • 02-2016
    • 01-2016
    • 12-2015
    • 11-2015
    • 10-2015
    • 09-2015
    • 08-2015
    • 07-2015
    • 06-2015
    • 05-2015
    • 04-2015
    • 03-2015
    • 02-2015
    • 01-2015
    • 12-2014
    • 11-2014
    • 10-2014
    • 09-2014
    • 08-2014
    • 07-2014
    • 06-2014
    • 05-2014
    • 04-2014
    • 03-2014
    • 02-2014
    • 01-2014
    • 12-2013
    • 11-2013
    • 10-2013
    • 09-2013
    • 08-2013
    • 07-2013
    • 06-2013
    • 05-2013
    • 04-2013
    • 03-2013
    • 02-2013
    • 01-2013
    • 12-2012
    • 11-2012
    • 10-2012
    • 09-2012
    • 08-2012
    • 07-2012
    • 06-2012
    • 05-2012
    • 04-2012
    • 03-2012
    • 02-2012
    • 01-2012
    • 12-2011
    • 11-2011
    • 10-2011
    • 09-2011
    • 08-2011
    • 07-2011
    • 06-2011
    • 05-2011
    • 04-2011
    • 03-2011
    • 02-2011
    • 01-2011
    • 12-2010
    • 11-2010
    • 10-2010
    • 09-2010
    • 08-2010
    • 07-2010
    • 06-2010
    • 05-2010
    • 04-2010
    • 03-2010
    • 02-2010
    • 01-2010
    • 12-2009
    • 11-2009
    • 10-2009
    • 09-2009
    • 08-2009
    • 07-2009
    • 06-2009
    • 05-2009
    • 04-2009
    • 03-2009
    • 02-2009
    • 01-2009
    • 12-2008
    • 11-2008
    • 10-2008
    • 09-2008
    • 08-2008
    • 07-2008
    • 06-2008
    • 05-2008
    • 04-2008
    • 03-2008

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto


      Blog tegen de regels? Meld het ons!
      Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!