Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    15-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioenschap van Vlaanderen.

    Beleef het mee in onze deelgemeente Koolskamp.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons dorp.

    Dorp op zijn Zondags 28/09//2014

    Locatie Bufferbekken aan Berlingmolenstraat:

    - 14u: viering 25 jaar AMAR met gratis receptie

    - 14u30-15u30: vrije start sneukelfietstocht met bedrijfsbezoeken naar Darvan, Ardo, Hof de Veldroute, project OCMW Zilveren Vingers. (gratis maar inschrijven is verplicht)

    - 14u30-15u30: vrije start gezinswandelzoektocht met hapjes. (gratis maar inschrijven is verplicht)

     

    Inschrijven voor de sneukelfietstocht of gezinswandeltocht kan tot vrijdag 26 september via milieu@ardooie.be of 051 74 03 64 met vermelding van het aantal personen en het startuur.

     

    Locatie Mgr. Roelenspark

    • 16u: gratis doorlopende kinderanimatie met o.a. ballonplooien, grime, djembé.
    • 19u: gratis optreden Marcell Trioen

    De bar wordt verzorgd door de Landelijke Gilde Koolskamp met dranken aan democratische prijzen.

    Dorp op zijn Zondags is tot stand gekomen dankzij medewerking van de gemeente Ardooie, milieuraad Amar en het Stadlandschap West-Vlaamse Hart.

     

    landschap


    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.V.H.V roept op.

    Openingsdebat: Bourgeois I

    Dinsdag, 30-09-14 om 20:00

                                                                                                                                                                           

                                                                                                                
                                                                                                                                

    Datum: Dinsdag, 30-09-14 om 20:00

    Plaats: Blandijn, aud. D

    Adres: Blandijnberg 2, 9000 Gent

    Facebook: https://www.facebook.com/events/284516485068257/?fref=ts

    Extra info:

    Op dinsdag 30 september organiseert het KVHV-Gent (Katholiek Vlaams Hoogstudenten Verbond) naar goede gewoonte een groot openingsdebat voor de Gentse studenten. Gezien de politiek bewogen tijden belooft deze editie dan ook een klepper van formaat te worden. Om 20.00u is iedereen welkom in auditorium D van de Blandijn (Faculteit Letteren & Wijsbegeerte) om er de coryfeeën van het Vlaams Parlement aan het werk te zien. 

    Niet alleen op federaal, maar ook op Vlaams niveau veroorzaakten de verkiezingen van 25 mei 2014 een ongekende cesuur in het politieke landschap. Het Vlaams Regeerakkoord (Vertrouwen, Verbinden, Vooruitgaan) behelst enkele hete hangijzers zoals onderwijs, economie, zorg, mobiliteit en ruimtelijke ordening. De nieuwbakken Vlaamse Regering staat de komende vijf jaar dus voor enkele cruciale uitdagingen die Vlaanderen zal voelen.

    Op dinsdag 30 september werpt het KVHV de heren van de regeringspartijen voor de leeuwen van de oppositie. Onder impuls van moderator Wouter Verschelden zullen ze zich buigen over voornoemde themata.
    Regeringspartijleden
    - Matthias Diependaele (N-VA)
    - Koen Van den Heuvel (CD&V)

    nemen het op tegen:
    - Chris Janssens (VB) 
    - Bart Van Malderen (sp.a) 
    - Björn Rzoska (Groen) 

    moderator:
    - Wouter Verschelden (newsmonkey)

    Na het debat volgt een gratis vat in de Verbondsbar van het KVHV (Willem Tellstraat 23), alwaar u tussen pot en pint de discussie verder zetten kan.


    13-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te vergeten.

    U komt toch ook ?

    foto van Vlaamse Volksbeweging.


    10-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.V.B naar Spanje en Schotland.

    Delegaties van de Vlaamse Volksbeweging naar Barcelona en Edinburgh.

    De eerste VVB-delegatie vertrok deze ochtend naar de Catalaanse Diada ( 11 september).  Ze gaan er de meer dan 1 miljoen betogers gaan vervoegen.

     

    De Vlaamse Volksbeweging zal morgen donderdag 11 september met een delegatie (een twintigtal militanten) aanwezig zijn op de ‘Diada’, de nationale feestdag van Catalonië. Volgende week stuurt de vereniging ook een waarnemer naar Schotland op de dag van het referendum over Schotse onafhankelijkheid. Beide activiteiten passen in de samenwerkingsverbanden voor zelfbeschikking en onafhankelijkheid die werden opgezet met Europese partners in Schotland, Catalonië, Baskenland, Zuid-Tirol, Veneto… (ICEC – International Commission for European Citizens & EPI – European Partnership for Independence).

     

    Morgen worden in de Catalaanse hoofdstad zowat 2 miljoen aanwezigen verwacht. Deze ‘Diada’ wordt een hele bijzondere editie. Niet alleen is het dit jaar 300 jaar geleden dat Catalonië zijn politieke zelfstandigheid verloor, de mobilisatie is ook bijzonder groot omdat de Catalanen de druk willen opvoeren in verband met het referendum over onafhankelijkheid dat hen voor 9 november is beloofd. De Spaanse regering blijft zich ertegen verzetten en sommige Catalaanse partijen lijken te aarzelen om door te zetten. Daarom zullen de betogers morgen langs de grote boulevard een gigantische ‘V’ gaan vormen, voor ‘votar’ (stemmen): de Catalanen eisen het recht om te mogen stemmen over hun eigen toekomst.

     

    Een aantal leden van de Vlaamse Volksbeweging zijn al sinds zondag in Catalonië. Ze waren eregasten op een meeting Arenys de Munt, waar enkele jaren geleden de eerste lokale volksraadpleging plaatsvond, die later uitgroeide tot de massabeweging die de referendumbeweging nu is geworden. Morgen zal de VVB mee optrekken in de manifestaties rond de ‘V’ en bemannen ze een Vlaamse stand op het centrale plein. VVB-vertegenwoordigers zullen ook deelnemen aan debatten rond de kwestie ‘de EU en het zelfbeschikkingsrecht’.

     

    Volgende week zal de Vlaamse Volksbeweging ook een bestuurslid afvaardigen naar Schotland.

     

    De gebeurtenissen in deze twee naties in West-Europa zijn van grote betekenis voor Vlaanderen. Ze tonen aan dat zelfbeschikking niet slechts een wensdroom is van enkelen, maar een politiek doel van velen in de betrokken landen. En zeker in Schotland wordt vandaag aangetoond dat het niet slechts een utopische droom is maar een reële optie die morgen werkelijkheid kan worden. 

    De Vlaamse Volksbeweging wil met haar aanwezigheid Catalanen en Schotten een hart onder de riem steken maar ook lering trekken uit de dynamiek die de independentisten in beide landen hebben weten tot stand te brengen.


    07-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was een succes.

    Onze niet officiële Vlaamse Gordel met de Marnixring Dilbeek en de VVB haalde 750 deelnemers. Het dubbele van de eerste Gordel 32 jaar geleden. Een signaal en een succes! Dank aan alle deelnemers met een groot hart voor de Vlaamse rand!!!

    Onze niet officiële Vlaamse Gordel met de Marnixring Dilbeek en de VVB haalde 750 deelnemers. Het dubbele van de eerste Gordel 32 jaar geleden. Een signaal en een succes! Dank aan alle deelnemers met een groot hart voor de Vlaamse rand!!!

    03-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De GORDEL.

    AFSPRAAK IN DILBEEK OP 7 SEPTEMBER DE GORDEL IN ERE HERSTELLEN.

    De traditie van De Gordel is abrupt afgebroken toen het ‘Gordelfestival’ in het leven werd geroepen. Na de schertsvertoning vorig jaar wil de VVB mee helpen de enige echte Gordel in ere te herstellen. Een eerste stap in die richting wordt gezet op zondag 7 september in Dilbeek en Sint-Genesius-Rode.

     Nadat Carla Galle en Bloso enkele jaren geleden hadden beslist dat De Gordel niet meer nodig was, werd door de vzw De Rand het ‘Gordelfestival’ op poten gezet. Een festival dat amper bekend is en dat van elke politieke betekenis werd ontdaan. Zo was het mogelijk dat Nestlé een compleet tweetalige stand had in Hofstade (Zemst) vlakbij Mechelen. Na een interventie van VVB en TAK en met de steun van toenmalig parlementslid en huidig Vlaams minister voor de Vlaamse Rand Ben Weyts (N-VA) werd dit rechtgezet. Vanuit de organisatie ter plaatse ‘wilde men zo vroeg op de dag niet aan politiek doen’. Daarmee was de toon gezet. BHV was gesplitst en De Gordel moest in de eerste plaats leuk zijn. Dat er amper geïnteresseerden opdaagden, was een detail. Dit jaar werd het Gordelfestival over een nog langere periode gespreid en nog minder mensen weten van het bestaan af. Een Vlaams symbool dreigt zo voorgoed verloren te gaan.

    In Dilbeek, voorheen een van de Gordeltrefpunten, neemt Marnixring Dilbeek om de aangehaalde redenen dit jaar het initiatief om een deel van de echte Gordel te laten herleven. Op de eerste zondag van september worden daarom twee wandelingen georganiseerd in Dilbeek om het Vlaamse karakter van de Rand te onderstrepen. De VVB ondersteunt dit initiatief en roept haar leden en sympathisanten dan ook op om die dag aanwezig te zijn. Na de rampzalige ‘splitsing’ van BHV is een succesvolle Gordel immers meer dan ooit nodig.

     

    Daarom ook wordt in dezelfde context opnieuw een fietstocht georganiseerd. Naar aanleiding van het initiatief van Marnixring Dilbeek had de VVB een eerste gesprek over de toekomst van De Gordel met Ben Weyts, minister van de Vlaamse Rand. Zoals te begrijpen valt, komt deze Gordel te snel om veel te veranderen. Met het oog op de volgende jaren zal de VVB echter verder met de minister in overleg treden opdat De Gordel snel en maximaal in ere zou worden hersteld.

    In afwachting vind je hieronder alle practica voor De Gordel van zondag 7 september in Dilbeek.

    FIETSEN
    De VVB roept alle fietsende leden op om te verzamelen om 12 uur aan het Patattenveld tegenover het gemeentehuis in Dilbeek. Van daar is er om 12.15 uur in vervoer voorzien (voor de deelnemers en hun fietsen) naar de startplaats. Die ligt aan het Kerkplein in de Vlaamse faciliteitengemeente Sint-Genesius-Rode, vlakbij het ‘te mijden’ Gordelsecretariaat. Het vertrek is voorzien om 13 uur. ‘Taalgrens wordt staatsgrens, JA voor Vlaanderen’, luidt onze slogan.

    Daarom fietst de VVB van Sint-Genesius-Rode een deel (35 kilometer) van de 100 km-omloop tot Dilbeek. Vooraf inschrijven via het VVB-secretariaat (secretariaat@vvb.org of 03 320 06 30) is de boodschap, met vermelding VVB fietstocht Gordel. We vragen een deelname in de kosten van tien euro, een consumptie inbegrepen.

     

    De plaatsen voor de fietstocht zijn beperkt (vervoer per bus van Dilbeek naar Sint-Genesius-Rode.)  Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen op secretariaat@vvb.org

    WANDELEN

    Op zondag 7 september worden ook twee wandelingen georganiseerd door Marnixring Dilbeek met de steun van het gemeentebestuur en andere organisaties zoals de VVB.  Vertrekken kan tussen 14 en 16 uur op het Patattenveld tegenover het gemeentehuis in Dilbeek. Er is keuze tussen een gezinsvriendelijk parcours (vijf kilometer met zoektocht voor de kinderen tussen 6 en 12 jaar) of een iets langere wandeling (tien kilometer). Er zijn drankstanden (van 14 tot 18 uur) op het Patattenveld en in het Saviocafé.


    02-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dagje uit.



    Na onze succesvolle gordelwandeling in Sint-Genesius-Rode en Linkebeek van vorig jaar, steken de Marnixring Dilbeek en de VVB een tandje bij. We helpen graag aan het welslagen van hun initiatief want allemaal willen we de gordel in ere herstellen.

    Afspraak zondag 7 september in Dilbeek (patattenveld, tussen Gemeentehuis en cc Westrand)

    Fietsers worden om 12u verwacht (inschrijven via secretariaat@vvb.org)
    om 12u15 worden fietsers en fietsen vervoerd naar Sint-Genesius-Rode
    waar om 13u het startschot wordt gegeven voor een fietstocht naar Dilbeek (35km)
    Deelname in de kosten: 10 euro (drankje inbegrepen)
    om organisatorische redenen is inschrijven voor de fietstocht verplicht

    Wandelaars verwachten we vanaf 14u
    Ze hebben de keuze tussen een wandeling (met fotozoektocht voor 6 tot 12 jarigen) van zo'n 5 km
    en een iets langere wandeling van 10 km.

    Je kan deze activiteit steunen en delen via https://www.facebook.com/events/543551095774488 

    ~~~~~~~~~~~~~~~~

    Noteer ook al onze jaarlijks weerkerende cantus in jullie agenda's - zaterdag 29 november in Erpe-Mere


    30-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA op de gemeenteraad te Ardooie.
    N-VA plaatst wateroverlastprobleem op politieke agenda

    West-Vlaanderen / Hooglede / Ardooie / Izegem - Gemeenteraadslid Kurt Eeckhout (N-VA) uit Ardooie dient een toegevoegd punt over de wateroverlast in voor de gemeenteraad van 1 septembe...r.

    Ook gemeenteraadslid Kristof Pillaert (N-VA) uit Hooglede zal tijdens de gemeenteraadszitting van 4 september vragen over de wateroverlast stellen. In Hooglede werd onder andere de buurt rond de Gitsbergstraat zwaar getroffen. Ook Izegems provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) wil een grondige evaluatie van de investeringen en wil een overzicht van de pijnpunten die bij de zware regenval naar boven kwamen.

    Meer info op: http://west-vlaanderen.n-va.be/nieuws/n-va-plaatst-wateroverlastprobleem-op-politieke-agenda
    Meer weergeven
    — met Kurt Eeckhout en 2 anderen in Ardooie.
    Foto: N-VA plaatst wateroverlastprobleem op politieke agenda

West-Vlaanderen / Hooglede / Ardooie / Izegem - Gemeenteraadslid Kurt Eeckhout (N-VA) uit Ardooie dient een toegevoegd punt over de wateroverlast in voor de gemeenteraad van 1 september.

Ook gemeenteraadslid Kristof Pillaert (N-VA) uit Hooglede zal tijdens de gemeenteraadszitting van 4 september vragen over de wateroverlast stellen. In Hooglede werd onder andere de buurt rond de Gitsbergstraat zwaar getroffen. Ook Izegems provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) wil een grondige evaluatie van de investeringen en wil een overzicht van de pijnpunten die bij de zware regenval naar boven kwamen.

Meer info op: http://west-vlaanderen.n-va.be/nieuws/n-va-plaatst-wateroverlastprobleem-op-politieke-agenda

    29-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer voor Vlaanderen ?

    © getty.

    Amper drie weken voor het referendum over onafhankelijkheid voor Schotland hebben de voorstanders van de afscheuring duidelijk terrein gewonnen. Een peiling van het instituut Survation in opdracht van de krant Daily Mail geeft aan dat een meerderheid van slechts 53 procent bij Groot-Brittannië wil blijven, terwijl 47 procent voor onafhankelijkheid is. De peiling houdt geen rekening met mensen die nog geen keuze gemaakt hebben.

    Op 18 september kunnen 4,2 miljoen kiezers in Schotland een antwoord geven op de vraag: "Moet Schotland een onafhankelijk land worden?". De Britse regering, die bij een afscheuring een pak belastinginkomsten zou verliezen en kosten zou moeten maken om structuren te veranderen, is fel tegen onafhankelijkheid. Premier David Cameron beloofde Schotland donderdag nog meer autonomie als de bevolking ervoor zou kiezen bij Groot-Brittannië te blijven.


    26-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een leuke namiddag.

    Seniorenmatinée 29 september 2014

    In alle uithoeken van Vlaanderen en daarbuiten zorgt dit olijke trio voor ambiance met hun eigen interpretatie van volks- en straeteliedjes.Deze brengen ze op ludieke wijze. Ze worden niet alleen begeleid door accordeon, Vlaamse doedelzak, draailier en gitaar maar ook van pollepel, paraplu, wasbord en boombas maken ze gretig gebruik. 


    Muzikale ambiance die zowel de jeugd van tegenwoordig als deze van drie generaties ver weten te smaken.

     

    SENIORENMATINEE


    24-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ijzerwake 2014.

    Bron: Belga  © epa.

    "De nieuwe Vlaamse regering heeft geen gemeenschappelijke visie op het verder institutioneel ontwikkelen van de eigen deelstaat. We hadden van een V-partij, zeker als leidende partij, meer verwacht." Zo zei voorzitter Wim De Wit zondag op de 13de IJzerwake. "Vlamingen, gedenk de slag der Gulden Sporen" was de slogan van deze editie aan het monument van de gebroeders Van Raemdonck in Steenstrate (Ieper). De organisatie telde 4.500 deelnemers.

    Wim De Wit. © belga.

    De Wit erkende dat de centrumrechtse Vlaamse regering beantwoordt aan de verkiezingsuitslag in Vlaanderen. Maar de samenstelling werd beïnvloed door de situatie op federaal vlak. "Dit is onmiskenbaar een inbreuk op de goede werking van de Vlaamse democratie", vond hij. Deze regering zal zwaar moeten besparen, maar "wie enkel saneert zonder de transfers aan te pakken, versterkt België en verzwakt Vlaanderen".

    In de verschillende toespraken was kritiek te horen op de N-VA, zonder de partij bij naam te noemen, en het ontbreken van het communautaire in het Vlaams regeerakkoord. "De Vlamingen wordt verzocht om alle communautaire verzuchtingen op te bergen en enkel oog te hebben voor de sociaaleconomische problemen", aldus De Wit. Maar Vlaanderen kan volgens hem geen antwoord bieden op de problemen zolang de beslissingsmacht over alle belangrijke dossiers federaal blijft en de miljardentransfers naar Wallonië niet stoppen. Alles, tot en met de vliegroutes boven Brussel, is communautair en dus zeker de sociaaleconomische problemen, klonk het.

    De IJzerwake-voorzitter herhaalde dat de zesde staatshervorming voor hem een stap naar de ultieme vergrendeling is. "De enige mogelijkheid om daar nog vanaf te geraken is uit de Belgische grondwet te stappen", stelde hij. Daarom moeten alle Vlaamse partijen, ook de Vlaams-nationale partijen, nu meer dan ooit hun verschillen opzij zetten en een gemeenschappelijke strategie ontwikkelen die leidt naar een onafhankelijk Vlaanderen.


    22-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studenten sluit aan .

    Zeker doen.

    Photo de KVHV-Gent.


    21-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gordelen.

    Zeker eens meedoen de moeite waard.


    18-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet vergeten .

    Vlamingen, gedenk de slag der Gulden Sporen

    12de IJzerwake, 25 augustus 2013, SteenstrateVlamingen,

    Voor de 13de keer reeds zal de IJzerwake plaatsvinden te Steenstrate bij
    Ieper, aan het monument voor de gebroeders van Raemdonck.

    In augustus 1914 brak de eerste Wereldoorlog uit, nadat “een
    revolverschot, afgevuurd door een Belgisch FN-pistool in Sarajevo, het oude
    Europa op zijn grondvesten deed daveren
    ” (In Vlaanderens velden, Jan
    Huijbrechts, 2013).

    IJzerwake wil dit eerste oorlogsjaar – in augustus net 100 jaar geleden
    begonnen – uitgebreid belichten, en enkele gesneuvelden van dat jaar in beeld
    brengen. Nu de media volop focussen op de Eerste Wereldoorlog zullen wij een
    vaak vergeten aspect belichten: de achteruitstelling van de eenvoudige Vlaamse
    jongens, die wel goed genoeg waren als kannonnenvlees, maar verder werden
    geminacht en gecommandeerd in een taal die velen onder hen niet eens machtig
    waren…

    Lees verder op www.ijzerwake.org


    15-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gordel is er weer ???
    Photo de couverture

    10-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Propaganda.

    Wil je ook zo een t-shirt ?

    View image on Twitter

    Bel naar V.V.B Nationaal 03 366 18 50


    09-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lang nog ?

    Op weg naar een nieuw rekord ?

    Permalink voor ingesloten afbeelding     


    28-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook in Ardooie.

    ,Wateroverlast in talrijke straten  ,zo ook bij onze krantenboer en in de omliggende gemeenten.

    JVB

    • VRT
    • VRT

    27-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Vlaamse regering.

    Korte reaktie.

    Ik ben half tevreden,met die drie partijen regering ,maar fier en trots zeker niet.

    En U ?



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!