Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    04-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verenigingen nog meer in de kou.
    Stel deze pagina in als uw startpagina Voeg deze pagina toe aan uw favorieten
    nieuwsblad.be/Ardooie - Ardooie@nieuwsblad.be

    03/05/2008

    Stoelen

    ARDOOIE - Het aanbrengen en wegbrengen van stoelen en tafels door de gemeente wordt beperkt tot de eigen zalen van de gemeente. Wie in een tent of op een andere locatie stoelen wil gebruiken kan dit, maar moet dan zelf instaan voor het transport. (mr)

    Na het optrekken van de huurprijs van een zaal nu dit.Wat volgt er nog?

    03-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WANNEER ?
    Wanneer valt de regering?



    de vraag is nu al niet meer OF de regering valt maar WANNEER zij valt breng uw stem uit via www.wanneervaltderegering.be
    en win een iPhone

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Van Franschmans en Walenmannen - Vlaamse seizoenarbeiders in den vreemde in de 19de en 20ste eeuw, is een boek over de Vlaamse gastarbeiders in Frankrijk en Wallonië, die bieten plantten en rooiden of werkten in de suikerfabrieken en de cichoreiovens. Het was zwaar werk, ver van huis, en niet altijd in menswaardige omstandigheden. Getuigenissen en authentiek fotomateriaal. 20 euro. Meer info en online bestellen


    02-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CDenV aan het woord.

    02/05 Van Peel haalt uit naar Franstaligen

    Marc Van Peel (CD&V) heeft zwaar uitgehaald naar de Franstaligen, die er volgens hem verantwoordelijk voor zijn dat de regering Leterme I van de ene crisis in de andere belandt. De Antwerpse havenschepen zei dit in een interview met ATV.

    Van Peel waarschuwt de Franstalige partijen MR, PS en CDH dat - indien de regering zou vallen - niemand aan Vlaamse kant nog geneigd zal zijn een nieuwe regering te vormen, laat staan ze te leiden.

    "Yves Leterme tracht al maanden de regering drijvende te houden. Als men hem weer zou laten mislukken, speelt men langs Franstalige kant met vuur," aldus Van Peel.

    (Bron: ATV)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mag gezien worden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De schrijver van de Leeuw van Vlaanderen,steek het niet onder stoelen of banken.
    Foto:Heer Vomit.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verenigingen in de wind.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Huurprijs van zalen fors duurder

    ARDOOIE - Als de gemeenteraad straks het nieuwe zalenreglement goedkeurt, wordt het gebruik van de zalen fors duurder. Volgens de schepen van cultuur zal er ook strenger opgetreden worden bij overtredingen. 'Wie een feestje bouwt op naam van een cultuurvereniging en het blijkt een privaat feest te zijn, zal gesanctioneerd worden samen met de vereniging. Wie eigen dranken serveert, riskeert een boete van 250 euro'. Het nieuwe reglement eist een onmiddellijke opkuis die meteen gecontroleerd zal worden. Verenigingen moeten voortaan zelf kuismateriaal meebrengen.

    Drastisch is de verhoging van de huurprijs tot 25procent. Vooral de gebruikers van het Zonneke in Koolskamp moeten dieper in de clubkas tasten. Voor hen wordt het 33procent meer. (mr)

    01-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VANDAAG.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Feestdag van O.H HEMELVAART ( Rerum Novarum ) en feest v/d ARBEID.
    Een zeldzaam iets,beide feestdagen op de zelfde dag,het kan verkeren.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboorte van een groot dichter.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 1 Mei  1830 is Guido Gezelle geboren.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij wil blijven zeker?
    01-05-2008
    Ik ben er, en ik wil er blijven.
    Op het VRT-nieuws (deredactie.be) van dinsdag 29 april 2008 nuanceert politicoloog Carl Devos het uitstel van de plenaire zitting van de Kamer voor deze week. Hij wijst erop dat het geen "gewone week" is, gezien de verlofdagen donderdag en vrijdag aanstaande. Professor C. Devos merkt ook op dat heel wat dossiers op het vlak van de staatshervorming technisch niet voorbereid zijn. Dit is allemaal naast de kwestie professor. Het gaat om de splitsing van BHV en over niets anders. Wordt er op 8 mei 2008 over het splitsingsvoorstel BHV, al dan niet gestemd, door de Kamer, dat is de vraag en het probleem. Al de rest, over een korte week en dossiers die nog niet in orde zijn, is er met de haren bijgesleurd. Trouwens bij het pogen om een regering, Leterme I, te vormen werd er nog wel op zaterdag en zondag vergaderd. Laten we dus niet om de pot draaien en uitvluchten zoeken. De Premier wil absoluut een stemming vermijden over BHV vermits dit de val van zijn regering kan betekenen en dat risico wil hij niet lopen. Leterme heeft de afgelopen 9 maanden er alles aan gedaan om in de 16 te geraken en hij zal er alles aan doen om daar zolang mogelijk te blijven. Al de rest is voor hem bijzaak. Met Vlaamse groeten. Gos.

    30-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed om weten.
    Stel deze pagina in als uw startpagina Voeg deze pagina toe aan uw favorieten
    nieuwsblad.be/Ardooie - Ardooie@nieuwsblad.be

    25/04/2008

    Vuilniszakken hamsteren baat toch

    ARDOOIE - De aankondiging van een fikse prijsverhoging van de rode huisvuilzak, zette de Ardooienaars er eind vorig jaar toe aan om hun voorraad op te slaan. Vorige maand liet het gemeentebestuur echter weten dat de oude rode zakken slechts tot eind augustus bruikbaar zouden zijn. Dat lijkt nu toch niet het geval te zijn. Hamsteraars zullen hun oude zakken kunnen blijven gebruiken tot ze op zijn, zonder daarvoor een boete te krijgen.

    Samen met de andere gemeenten van IVIO, de intercommunale voor huisvuilverwerking, boog Ardooie zich over een mogelijke oplossing om de oude zakken van de nieuwe te kunnen onderscheiden. Even werd gedacht aan een sticker die zou verkocht worden om het prijsverschil te overbruggen. Maar er stelden zich zoveel praktische problemen dat Ardooie, net zoals andere gemeenten, tijdens de volgende IVIO-bestuurraad het standpunt zal innemen om geen enkele maatregel te treffen. (mr)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zullen ze woord houden ?

    Kartel CD&V en N-VA stemt volgende week over B-H-V

    Yves Leterme.
    Het kartel CD&V/N-VA blijft bij het standpunt dat het politiek bestuur maandag over Brussel-Halle-Vilvoorde innam: de Vlaamse voorstellen om de kieskring te splitsen moeten volgende week op de agenda van de plenaire Kamer komen, maar tegelijkertijd moet er ruimte blijven voor onderhandelingen. Dat bleek deze namiddag na afloop van een vergadering van de CD&V/N-VA-kamerfractie. (belga/ka)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madam NON.

    Premie arbeidsmobiliteit: de recuperatie van Milquet

    Jan Van de Casteele 30-04-2008

    De Franstalige ministers zijn bezig aan hun project van federale recuperatie (Meer België, dus minder Vlaanderen). De Kamercommissie Sociale Zaken slaagde er op 29 april niet in te stemmen over de begroting en de beleidsnota van minister van Werk Joëlle Milquet. Dat betekent dat de begroting ook volgende week nog niet plenair kan worden behandeld en gestemd.

    Vlaamse meerderheidspartijen én oppositie trokken flink van leer tegen het werkstuk van de cdH-voorzitster. Te weinig ambitieus, er staat geen aanzet in tot regionalisering van de
    arbeidsmarkt, de mobiliteitspremie van 75 euro die de minister wil geven aan Franstaligen die in Vlaanderen komen werken is onaanvaardbaar ... Het zijn maar enkele voorbeelden. N-VA had al aangekondigd de nota niet te zullen goedkeuren.

    Bedoeling is dat volgende week dinsdag tot de finish wordt vergaderd en dat om 15.30 uur wordt gestemd. (Belga, 29 april)
    De beleidsvoorstellen die de federale minister van werk Joëlle Milquet heeft uitgewerkt, handelen uitgebreid over de vorming, begeleiding en activering van werkzoekenden. Materies die de verantwoordelijkheid zijn van gemeenschappen en gewesten. Je moet maar het lef hebben dergelijke voorstellen te doen, luttele weken na het sluiten van een regeerakkoord dat een nieuwe fase in de staatshervorming in het vooruitzicht stelt, met verdere regionalisering van het arbeidsmarktbeleid als speerpunt.

    Blikvanger in het plan is een nieuw premiestelsel voor werkzoekenden, ondermeer om de arbeidsmobiliteit tussen de gewesten te versterken. Het plan wordt gelanceerd over de hoofden heen van de regionale minister-presidenten, die hierover reeds enige tijd overleg plegen. Het is nochtans aan hen om afspraken te maken.

    Weggegooid geld

    De voorgestelde federale mobiliteitspremie vormt op zich weggegooid geld. De thans reeds bestaande mobiliteitspremie leverde niets op. Waarom zou deze premie - voor een vergelijkbaar bedrag - meer resultaat hebben? Sleutels voor een versterkte mobiliteit dienen gezocht in een echte activeringspolitiek die werkzoekenden intensief begeleidt en controleert op werkbereidheid, gekoppeld aan een beperking van de uitkering in de duur en vlottere vervoersmogelijkheden.

    Het regeerakkoord voorziet overigens in een geleidelijke vermindering van de uitkering naargelang de duurtijd van de werkloosheid (de zogeheten degressiviteit van de uitkering), naar het voorbeeld van de rest van Europa. Maar daar is niets van terug te vinden in het beleidsplan van Milquet. Ze houdt het bij nog eens bijkomende, federale premies, terwijl de federale kas nu al leeg is, zoals Guy Verhofstadt bij zijn afscheid deemoedig toegaf.

    Een uiteraard niet toevallig is de voorgestelde mobiliteitspremie een toetje voor in hoofdzaak Waalse en Brusselse werkzoekenden. Ze geldt immers enkel voor werkzoekenen woonachtig in gemeenten met hoge werkloosheid, die een job aanvaarden in een ander arrondissement met lage werkloosheid. Die krijgen 75 euro per maand gedurende een jaar. Een Brusselaar die 5 km verder een job vindt aan de luchthaven van Zaventem krijgt een premie, zo ook de inwoner van Ath die wat verder in Kortrijk aan de slag gaat. Maar niet de Kortrijkzaan die dagelijks naar Brussel pendelt, of de Limburger die de file-ellende op de E313 trotseert voor een job in de Antwerpse haven. Blijkbaar hebben de vakbonden geen probleem met deze ongelijkheid, want ze keurden het voorstel van Milquet goed in het beheerscomité van de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA). Maar, tja, de vakbonden mogen zelf instaan voor de uitbetaling van de premie en aldus nog eens Sinterklaas spelen voor werklozen.

    Meer info:

    Lees in de rubriek Actueel (12 februari) ook het artikel "Mobiliteit. Liggen de Walen aan de ketting?"

    http://www.vvb.org/actueel/141/23191


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prijsuitreiking.
       
    Pieter Pourbusprijs 2008 voor Geert Bourgeois     28/04/08
    De Confederatie van Immobiliënberoepen reikt de Pieter Pourbusprijs 2008 uit aan Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois (N-VA). Volgens CIB Vlaanderen is sinds het aantreden van Bourgeois in 2004 veel gerealiseerd dat van nut is voor de Vlaamse vastgoedmakelaars gespecialiseerd in de nichemarkt van het toeristisch vastgoed: “Belangrijk voor de toekomst van de sector van de huurvakantiewoningen zijn de goedkeuring van het reisbureaudecreet, het logiesdecreet en het 3de Kustactieplan”.

    29-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bom (B.H.V)nog niet ontploft.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BHV: meerderheid schrapt plenaire vergadering van woensdag

    De Kamer komt woensdag plenair niet samen. Dat heeft de conferentie van de voorzitters dinsdagmiddag beslist. Over de agenda van volgende week - en dus over de vraag of BHV op de agenda komt - is nog geen beslissing gevallen. De oppositie schreeuwde na afloop moord en brand over de beslissing die de meerderheid oplegde. Het parlement wordt virtueel afgeschaft, luidde het.

    De vijf meerderheidspartijen stelden op de vergadering van de conferentie van de voorzitters voor om de plenaire zitting van woensdag te schrappen. Op die manier krijgen de premier en de regering de tijd om een oplossing uit te werken voor BHV, legde Open Vld-fractieleider Bart Tommelein na afloop van de vergadering uit. Tommelein stelde de kritiek van de oppositie te kunnen begrijpen, maar benadrukte verschillende keren dat dit een uitzonderlijke situatie is. Sp.a-fractieleider Peter Vanvelthoven had het over een absoluut dieptepunt. LDD-voorzitter Jean-Marie Dedecker had het over een aanfluiting van de democratie en een kleine staatsgreep van de meerderheid. (DWM)
    Bron:De Tijd.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een circus !!!!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Laat ons even lachen,maar toch maar groen.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoed af voor T.A.K
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Stop het circus

    Een muur voor het gemeentehuis van Linkebeek

    Verzonden op: 28-04-2008

    Verzonden door: Roel De Leener (0485) 62 43 02

    Aantal keren gelezen: 35

    25 aktievoerders van het Taal Aktie Komitee hebben maandagavond een muur gemetseld voor de toegangsdeur van het gemeentehuis van Linkebeek. Op die muur werd de slogan "Stop het circus" aangebracht.

    Damien Thiéry had een paar uur eerder nog maar eens een gemeenteraad voorgezeten als waarnemend burgemeester. Wat ons betreft was het de laatste (vandaar de muur voor de deur). Het is de hoogste tijd dat Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Marino Keulen de kandidatuur van Thiéry en co - die inmiddels toch al bijna 3 weken terug werd overgemaakt aan de minister - afwijst.

    Eén aktievoerder ging gekleed als Mega Mindy; een tiental aktievoerders droeg Mega Mindy maskers en/of een speciaal ontworpen t-truitje. Zij droegen de boodschap mee "tijd voor een MEGA-Vlaams beleid".

    Het is wat ons betreft Mega Mindy tijd, het is tijd voor dappere en moedige Vlaamse politici: - Politici die er geen drie weken over doen om kandidaturen af te wijzen van mensen die er een sport van hebben gemaakt wetten naast zich neer te leggen en die nog in geen honderd jaar de Vlaamse voogdij over hun gemeenten zullen aanvaarden - Politici die het niet in hun broek doen wanneer ze eindelijk de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde kunnen stemmen. De smeekbede van de Vlaamse partijen aan Franstalig België om toch maar weer een belangenconflict in te roepen om zo het dossier BHV wat verder op te schuiven is ronduit pathetisch! - Politici die niet buigen voor Waalse nons tegen gerechtvaardigde Vlaamse verzuchtingen. De Vlaamse partijen trokken naar de kiezer met een programma voor een stevige staatshervorming. Ze deden dat niet omdat ze zo graag de staat hervormen, wel omdat die hervormingen zo noodzakelijk zijn om onze welvaart voor de toekomst te bewaren. Geen mens begrijpt waarom er bijna één jaar later nog steeds geen noemenswaardige stap werd gezet. Geen mens kan aanvaarden dat die stappen er wellicht niet zullen komen. Het is symptomatisch dat diegenen die aanvankelijk de trom roerden nu al enkele maanden de eersten zijn om de verwachtingen te temperen. - Politici die in de tegenaanval durven te gaan wanneer Franstalig België de Brusselse Vlamingen van de kaart veegt met een Waals-Brusselse federatie en partijen als het FDF zonder schroom pleiten voor de verhuis van alle Vlaamse instellingen uit Brussel.

    Verder werden speciaal ontworpen Mega Mindy affiches en affiches met de slogan "Faciliteiten weg ermee" aangeplakt op het gemeentehuis.

    De ordediensten die blijkbaar onraad hadden geroken en tot één uur na de gemeenteraad massaal aanwezig waren, kwamen terug ter plaatse, maar toen was de laatste aktievoerder al gaan vliegen.


    28-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CDenV en B.H.V
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CD&V: Mededeling van het politiek bestuur van CD&V over BHV

    (28/04/2008)

    CD&V vraagt de normale voortzetting van de parlementaire procedure en dus de agendering van het wetsvoorstel mbt de splitsing van BHV op de openbare zitting van de Kamer van 8 mei aanstaande. 
      
    Tegelijk is CD&V bereid tot onderhandelen. Dat bleek al uit de mogelijkheid van een onderhandelde oplossing in het advies van de Senaat in het kader van de procedure tot belangenconflict over BHV. Alsook in de memorie van toelichting van het eerste pakket mbt de staathervorming. 
      
    Deze onderhandelingen moeten in een sereen klimaat plaats hebben. 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BOM B.H.V
     Nieuws

    N-VA wil splitsing B-H-V snel op agenda van Kamer

    De N-VA pleit voor een snelle agendering en stemming van het wetsvoorstel tot splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde (B-H-V) in de plenaire vergadering van de Kamer. "Op 8 mei kan een democratische meerderheid in het land de splitsing van B-H-V goedkeuren", zegt de partij vandaag na afloop van het partijbestuur.

    De N-VA zegt anderzijds te beseffen "dat de Franstalige partijen nog precies evenveel vertragingsmogelijkheden hebben, zowel voor als na de stemming in de Kamer." In dat licht is en was de N-VA bereid om rond de tafel te gaan zitten om te onderzoeken of de Franstaligen in het kader van een globaal akkoord bereid kunnen gevonden worden om hun verzet tegen de splitsing van B-H-V op te geven", zegt de partij. (belga/ka)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer blauw op straat a.u.b
    Stel deze pagina in als uw startpagina Voeg deze pagina toe aan uw favorieten
    nieuwsblad.be/Ardooie - Ardooie@nieuwsblad.be

    28/04/2008

    Brutale overval op moeder en dochter
    Zelfs bejaarde moeder werd gekneveld

    ARDOOIE - In de nacht van zaterdag op zondag pleegden vier gemaskerde mannen een gewelddadige homejacking in de Steenovenstraat8. De villa is bewoond door een moeder en haar dochter. Beiden werden hardhandig aangepakt. De daders gingen aan de haal met een aanzienlijke som geld en juwelen.



    In de Steenovenstraat8 wonen Lory Demasure (57) en haar 82-jarige moeder Maria Bonte. Zaterdagnacht rond 1uur werd Lory gewekt door een vreemd lawaai.

    'Ik dacht dat mijn moeder beneden bezig was met snoep te zoeken, wat wel meer gebeurt. Toen ik ging kijken liep ik recht in de armen van de vier gemaskerde mannen', vertelt een zeer emotionele Lory.

    Het ging allemaal razendsnel en vooraleer ze goed en wel besefte wat er gebeurde, was de dame al vastgebonden aan handen en voeten. 'Twee van hen bleven bij mij en de andere twee gingen op strooptocht in huis. Ze troffen mijn moeder aan en ook zij werd hardhandig aangepakt en vastgebonden. Maar het gaat allemaal zo rap. Je hebt er geen idee van.'

    Lory Demasure is zaakvoerster van een tapijtenhandel die voornamelijk in de groothandel zaken doet. Een deel van het cliënteel is ondermeer te vinden in het circuit van de Franse marktkramers. Maar of dat er voor iets tussen zit, wil niemand gezegd hebben.

    Wel is het slachtoffer ervan overtuigd dat de daders goed wisten dat de villa bewoond was door twee dames.

    De homejackers hebben met behulp van een koevoet de deur geforceerd om toegang te krijgen tot de villa. Eens de twee dames aan handen en voeten waren gekneveld ze in de badkamer geduwd. Onderhandelen met de daders haalde niet veel uit. 'Ik probeerde op ze in te praten maar het lukte niet. Steeds was het in het Frans argent, encore, trésor. Toen ik een portefeuille met geld (die overigens als afleiding steeds beschikbaar ligt in geval van nood nvdr.) aanwees, bleek hun honger niet gestild. Weer was het van argent, encore, trésor. Ze haalden het hele huis ondersteboven. Nadat een van hen me nog bedreigde met een keukenmes gingen ze aan de haal met geld en alle juwelen.'

    Korte tijd na de vlucht konden moeder en dochter zich losmaken en de politie verwittigen. Van de daders is er vooralsnog geen enkel spoor.



     Marc Debruyne


    27-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag rustdag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!