Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    03-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Catalanen.

     
    Wij zullen er ook zijn,vergeet Uw Leeuwenvlag niet.Voor alle inlichtingen tik op de slogan.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werk.

    Jobkorting: eigen keuzes met eigen geld

    Jan Van de Casteele 02-03-2009

    2,6 miljoen werkende Vlamingen krijgen in februari 250 of 300 euro meer loon. In De Standaard en De Morgen reageerde onder meer Christine Mattheeuws, voorzitter van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (DS en DM, 27 feb).

    Ze ergert zich aan het feit dat Brusselse werknemers die niet krijgen, dat ook Vlaamse werkgevers gevestigd in Brussel of Wallonië de jobkorting moeten verrekenen met bedrijfsvoorheffing van maand februari als ze werknemers hebben die in Vlaanderen wonen, dat werkmers uit Wallonië of Brussel niet kunnen genieten van dit eenmalig (Vlaams) voordeel. Dat ook de tijdelijke werklozen buiten de gunstmaatregel vallen en dat de 900.000 zelfstandigen pas met vertraging en na belastingen op enig voordeel mogen rekenen.
    ‘De jobkorting geeft in elk geval aan met welke problemen we te kampen zullen krijgen als meer bevoegdheden zullen worden geregionaliseerd… Zou het niet verstandiger geweest zijn om alle Belgen te laten genieten van een jobkorting via de belastingbrief, zonder enige discriminatie tussen de werkenden?’, zo besluit Mattheeuws.

    Peter De Roover, dit keer in een lezersbrief, reageert in De Standaard: ‘Christine Matteeuws noemt het een probleem dat de jobkorting alleen in het Vlaams Gewest wordt toegepast. Los van andere bedenkingen die men bij de jobkorting kan formuleren, wil ik toch even verduidelijken dat het niet de Vlamingen zijn die erop hebben aangedrongen dat Brussel een apart gewest zou worden. Integendeel.

    Verder is het geen probleem, maar juist de bedoeling van het overdragen van bevoegdheden naar de deelstaten dat er een verschillend beleid wordt gevoerd aan weerszijden van de grenzen. Het gaat dus om het maken van eigen keuzes met eigen geld, niet over eerlijk of oneerlijk.

    Is het (on)eerlijk dat iemand uit Aken een schrootpremie krijgt die iemand aan deze zijde van de grens niet krijgt? Wat een geluk voor de Duitsers dat ze niet moesten wachten op een akkoord met België om die schrootpremie in te voeren’, aldus nog De Roover.

    De Brusselse werkgeversorganisatie BECI (Brussels Enterprises Commerce And Industry) is gewonnen voor de jobkorting van de Vlaamse regering. Roel Veyt van Beci : ‘We zijn voor elke lastenverlaging die de economie verse zuurstof geeft. We vinden het wel jammer dat de andere gewesten niet volgen. BECI merkt voorts nog op: 'De jobkorting is weliswaar een gewestelijke, maar geen communautaire kwestie. 120.000 Franstaligen die in de Vlaamse rand wonen, zijn vandaag ook aan het feest.’ (DS, 24 feb.)

    02-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen in Spanje.
    Zondag waren er regionale verkiezingen in Baskenland en Galicië.



    null


    In Baskenland verliezen de nationalisten de meerderheid sinds 30 jaar. In Galicië winnen de conservatieven.
    VRT - deredactie.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rapport.

    Nieuw (Waals) rapport ontnuchterend voor Waals Gewest

    Jan Van de Casteele 02-03-2009

    Een vergelijkend rapport van Waals Gewest met gelijkaardige EU-regio's levert abominabele cijfers op: Wallonië blijft achter in Europa. Integraal rapport: zie bijlage.

    De socio-economische raad van het Waals Gewest toont in een lijvig rapport dat het voornemen van Rudy Demotte (PS) om van Wallonië het ‘Eldorado van de lage landen’te maken nog even een luchtspiegeling zal blijven. Opmerkelijk is dat de studie in De Morgen veel aandacht kreeg (Tine Peeters, 27 feb.), terwijl andere Vlaamse kranten er minder (of geen) aandacht voor hadden.

    In een vergelijking met vijftien Europese regio's met een gelijkaardig industrieel verleden scoort Wallonië abominabel. Het Waals Gewest blijft in de schaduw van regio's zoals Baskenland of Nordrhein-Westfalen, die evenzeer worstelen met de overgang van een traditionele industrie naar een ultramoderne kenniseconomie.

    Vooral de jeugdwerkloosheid is ronduit dramatisch: gemiddeld ligt de werkloosheidsgraad in de vijftien gebieden bij jongeren op 14 procent, Wallonië klokt af op 28 procent.

    Lidstaten binnen de Europese Unie kwamen overeen dat 85 procent van de twintigers op zijn minst een diploma van het secundair onderwijs op zak moet hebben. Vlaanderen haalde dat cijfer al in 2004 en bereikte in 2007 zelfs 87 procent, Wallonië geraakte in datzelfde jaar niet verder dan 79 procent. (zie ook KORT, 2 feb.)

    De meeste cijfers van de benchmarkstudie dateren van 2005, waardoor de effecten van het Marshallplan - waar Waalse politici graag mee zwaaien - nog niet meegerekend zijn. Jean-Pierre Dawance, de hoofdauteur van de studie, waarschuwt wel dat de huidige recessie van de doelstellingen van het Marshallplan een utopie zal maken. ‘Die doelstellingen moeten vanaf nu beschouwd worden als idealen’, meent Dawance. Vlaanderen wordt trouwens doorheen de hele studie gepresenteerd als de strever van de klas, waar Wallonië van moet afkijken, kopiëren en vooral veel leren.

    Inkomen

    Het gemiddeld inkomen ligt in Wallonië bijna 12 procent lager dan in Vlaanderen. Als België honderd punten scoort op de welvaartsschaal, situeert Vlaanderen zich op 106, Wallonië op 94 en Brussel op 85.

    Armoede

    In het Waals Gewest riskeert één kind op de vijf in aanraking te komen met armoede, een op de zes Walen leeft onder de armoedegrens (17 procent) of moet rondkomen met een maandelijks inkomen van maximaal 860 euro. In Vlaanderen zit 11,4 procent van de inwoners onder de armoedegrens.

    Leefloon

    De cijfers over de leefloners zijn even onthutsend: een derde van de Waalse leefloners is jonger dan vijfentwintig, terwijl dat in Brussel en Vlaanderen respectievelijk 25,7 en 26,4 procent bedraagt. Vooral alleenstaanden - in Wallonië bestaat één huishouden op drie uit één persoon - dreigen onder de armoedegrens te belanden.

    Integraal rapport: zie bijlage

    Bijlage



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zeg je nu ?
    Zou dat waar kunnen zijn ?

    Een Vlaming op drie ziet liefst De Wever als minister-president

    Zowat drie op de tien Vlamingen (29,9 procent) zien in NV-A-voorzitter Bart De Wever de nieuwe Vlaams minister-president. Dat blijkt uit de maandelijkse verkiezingspoll van het gratis blad De Zondag, waaraan 1.671 mensen deelnamen.

    Dewinter op drie
    De Wever gaat huidig Vlaams minister-president Kris Peeters (21,7 pct) en Vlaams Belanger Filip Dewinter (19,8 pct) vooraf. Dan volgen Jean-Marie Dedecker (LDD, 10 pct), Frank Vandenbroucke (sp.a, 5 pct) en Dirk Van Mechelen (Open Vld, 4 pct). SLP'er Geert Lambert en Mieke Vogels (Groen!) sluiten de rij.

    Verzoener Peeters
    Kris Peeters lijkt op te treden als verzoener, stelt De Zondag. Hij kaapt vaak voorkeursstemmen weg bij kiezers die op andere partijen dan de zijne stemmen. (belga/odbs)

    01-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over een pintje bier.
    Een leuk avondje uit ,zeker iets om bij te zijn.

    JAAR van het BIER
    Geschiedenis van Koolskampse brouwerijen en herbergen, door André CALLEWAERT
    in O.C. 't Zonneke om 20.00 u.
    dinsdag 24 maart 2009


    27-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLAAMS HUIS,JA
    Vlaams Huis?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht (Open VLD) ziet maar weinig nut in het Vlaams Huis dat Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) in New York heeft geopend. Hij is ook "behoorlijk kwaad" op de kritiek van Peeters op de federale diplomatie. Geert Bourgeois (N-VA) reageert dan weer gepikeerd op de uitspraken van De Gucht.
     
    Ook u kan vandaag (vrijdag 27-02) uw mening kwijt op www.deredactie.be waar men volgende vraag stelt: Vindt u een Vlaams Huis een goede manier om Vlaanderen te promoten in het buitenland?
     

    Volgende week zal er in de Spaanse hoofdstad Madrid trouwens opnieuw een Vlaams Huis geopend worden. Het zal al de tiende Vlaamse stek in de wereld zijn.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dat geloofwaardig ?

    CD&V dreigt met nieuwe eenzijdige BHV-stemming

    Caluwé wil er desnoods de val de regering-Van Rompuy bij nemen.
    CD&V dreigt - opnieuw - met een eenzijdige stemming over Brussel-Halle-Vilvoorde in het parlement. Dat zegt CD&V-fractievoorzitter Ludwig Caluwé in een interview met de Concentra-kranten.

    Na 7 juni
    Indien de Franstaligen niet zelf met aanvaardbare voorstellen voor de dag komen, zal CD&V na de verkiezingen van 7 juni de splitsing van het kiesarrondissement in de Kamer mee goedkeuren, zegt Caluwé.

    Val regering-Van Rompuy
    Zo'n Vlaamse forcing inzake de splitsing van BHV zullen de Franstaligen natuurlijk niet aanvaarden. Concreet zou dat een zware politieke crisis en wellicht de val de regering-Van Rompuy betekenen. Dat neemt Caluwé er evenwel bij. "Dat is dan hun verantwoordelijkheid", herhaalt de CD&V-fractievoorzitter in het Vlaams Parlement.

    Belangenconflict
    Op dit ogenblik is zo'n stemming nog niet aan de orde, omdat er nog een belangenconflict hangende is. Dat schort de parlementaire procedure op. "Over enkele maanden zijn alle mogelijke vertragingsmanoeuvres rond BHV echter afgelopen en kan er dus een eenzijdige stemming komen", aldus Caluwé. (belga/bf) en De Morgen.

    24-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook niet te vergeten.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zondag 5 april 2009

    De VVB kleurt Ronde van Vlaanderen

    Op zondag 5 april is het weer zover: tussen Brugge en Meerbeke (Ninove) zal een ware volksverhuizing plaatsvinden. Duizenden – wat zeg ik? Zonder overdrijven: een paar miljoen Vlamingen - zullen Vlaanderens mooiste hetzij vanuit de luie zetel, hetzij langs het parcours volgen. Uiteraard zet de VVB weer alle zeilen bij om Vlaanderen op de kaart te zetten. Alle helpende handen blijven welkom. ‘Hoe meer, hoe liever’ is ook hier het motto. Tijd en zin om er eens lekker tegenaan te gaan en de sfeer op het terrein zelf te proeven? Neem dan als de bliksem contact met het Oost-Vlaamse VVB-secretariaat: 09 234 01 42, 0494 41 10 53 of jo.van.bever@vvb.org. Jo zal je dan doorverwijzen naar de lokale verantwoordelijken. In ieder geval: tot 5 april. Dat spreekt voor zich!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even lachen ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Vlaamse Volksbeweging (V.V.B ) is overal.

    23-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Symposium,zeker te volgen.

    Crisis en autonomie: symposium AK-VSZ over vergrijzing en ontgroening

    Jan Van de Casteele 23-02-2009

     

    Precies omwille van de financiële en economische crisis is een overtuigde en overtuigende keuze voor Vlaamse autonomie van zeer groot belang. In de aanloop naar de verkiezingen organiseert het Aktiekomitee Vlaamse Sociale Zekerheid (AK-VSZ) op zaterdag 21 maart een symposium over “Vergrijzing en ontgroening”.

     

     

    Het symposium heeft plaats in het KBC-auditorium in Leuven. Er zijn referaten over gezondheidszorg (Danny Pieters, KU Leuven), kinderbijslagen (Roger Pauly, Gezinsbond), werkloosheid (Jan Van Doren, VOKA), pensioenen (Alain Mouton, Trends), fiscale autonomie (Koen Aelgoed, KU Leuven). Herman Deweerdt en Gui Celen (AK-VSZ) zorgen voor inleiding en besluit. Om 11 uur politiek debat, gemodereerd door Bruno Huygebaert. (Meer info: AK-VSZ, Hoogstratenplein 1, 2800 Mechelen, tel 015 28 90 96;  inschrijven kan tot 12 maart via e-post: akvsz@vnz.be).


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe vorzitter.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    N-VA heeft nieuwe jongerenvoorzitter

    De 23-jarige David Manaigre uit Assenede is de nieuwe voorzitter van Jong N-VA. Hij volgt Bas Luyten op, die na twee termijnen geen kandidaat meer was om zichzelf op te volgen aan het hoofd van de jongerenafdeling van N-VA. De eerste uitdaging van Manaigre zal erin bestaan de partij ten volle te ondersteunen in de nakende verkiezingsstrijd.

    De verkiezing van de nieuwe voorzitter vond zaterdag plaats in Hasselt. Manaigre, die politieke wetenschappen studeert aan de UGent, krijgt meteen ook een plaats in het partijbestuur en partijraad van de Nieuw-Vlaamse Alliantie. Hij wordt bijgestaan door nationaal secretaris Lieven De Rouck, die zijn mandaat verlengt. Nationaal penningmeester wordt Wim De Waegenaere uit Izegem. (belga/svm)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met 7 juni in mijn gedachten.
    Wij houden van trukken noch tirelantijnen,
    Heeren van Havere, weet het goed!
    Wij zijn Germanen, geen Latijnen,
    Opene harten, zuiver bloed!
    Heb ik geen recht, ik heb geen land;
    Heb ik geen brood, ik heb geen schand;
    Vlaanderen, Vlaanderen, met hand en tand
    Sta ik recht voor u,
    Vecht voor u!


    Dichter : Rene' De Clercq

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pannenkoeken.

    Pannenkoeken

    ARDOOIE - De harmonie Sint-Cecilia houdt de traditie van hun pannenkoekenverkoop in ere. De pannenkoeken kunnen besteld worden en worden achteraf aan huis geleverd of afgehaald in de basisschool De Boomgaard. Bestellingen en info bij Arthur Samijn, Rozenstraat1, 051-74.63.34. (dbm)


    22-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honger ? Nu inschrijven.
    En nu met ons allen aan tafel.
    Afbeelding

    21-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoeken naar boeken.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    ZOEKEN NAAR BOEKEN
    Hupoar@skynet.be is op zoek naar
    de volgende boeken:
    1-Geyl en Vlaanderen,deel 1
    2- Geyl en Vlaanderenn deel 3
    documenten Mens en tijd uitgave
    De Nederlandse boekhandel.
    3 Priester Daens,uit de memoires der familie van Luc Delafortrie.
    Vlaams pocket Nr41,uitgave Heideland.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start verkiezingen.

    "Crisis maakt autonomie dringender dan ooit", zegt N-VA

    Op een partijcongres in Hasselt heeft de N-VA vandaag zwaar uitgehaald naar de regeringspartijen CD&V en Open Vld. Die partijen gebruiken de economische crisis als drogreden om de Vlaamse eis naar meer Vlaamse bevoegdheden naar de achtergrond te duwen, terwijl de crisis meer Vlaamse autonomie "dringender dan ooit" maakt, zei N-VA-voorzitter Bart De Wever.

    Het congres is het sluitstuk van de precampagne 'Afrit Vlaanderen, uitrit crisis', die de N-VA voert in de aanloop naar de Vlaamse verkiezingen van 7 juni. De Vlaamse parlementsleden van de partij stelden een aantal punten voor die in het N-VA-verkiezingsprogramma worden opgenomen.

    Aanvullende kinderbijslag
    Zo pleit de partij ervoor dat de volgende Vlaamse regering de federale kinderbijslag aanvult met 500 euro per kind tot de leeftijd van drie jaar. En om het "Belgische" monopolie in de energiesector te doorbreken, moet Vlaanderen een eigen energiemaatschappij oprichten, vindt N-VA.

    "België is contrafederatie"
    "België werkt niet meer", meent de Vlaams-nationalistische partij. "België is geen federatie, geen confederatie, maar een contrafederatie. Alles geraakt in België geblokkeerd", zei De Wever.

    Sneer naar vroegere kartelpartner
    De Wever haalde zwaar uit naar de vroegere kartelpartner CD&V en premier Herman Van Rompuy. "Het siert u niet dat u gekozen hebt om premier te zijn van een anti-Vlaamse regering. We zullen u bestrijden te land, ter zee en in de lucht", zei De Wever. (belga/eb)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Datum noteren a.u.b !!!

    ik kies voor Vlaanderen

    Vind hier alle informatie over de VVB-verkiezingscampagne

    Klik hier voor de projecttekst van de Vlaamse Volksbeweging

    Schrijf hier in voor drie maanden gratis Doorbraak


    20-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lang nog ?

    "Hoe lang gaan CD&V en Open Vld Reynders nog tolereren?"

    Het arrest van de Raad van State over de werking van Financiën bewijst volgens N-VA-Kamerfractieleider Jan Jambon eens te meer dat minister van Financiën Didier Reynders "onbekwaam is om zijn departement te leiden". Jambon vraagt zich ook af hoe lang CD&V en Open Vld "het wanbestuur" van Reynders nog gaan tolereren. "Mister 'geen probleem' is immers hoe langer hoe meer zelf het probleem", aldus Jambon, die eens te meer aandringt op het ontslag van Reynders.

    De Raad van State heeft in een recent arrest de samenstelling van het directiecomité van het departement Financiën vernietigd. Alle beslissingen die de jongste tijd genomen werden door de belastingdiensten, dreigen daardoor in de prullenmand te belanden. Dat staat vandaag in De Morgen, dat spreekt van "een nieuwe bom onder de hervorming van Financiën, die al sinds 2002 in de soep draait".

    Onbekwaamheid
    De N-VA ziet in het arrest van de Raad van State een nieuw bewijs van de onbekwaamheid van Reynders. Toch mag die "al 10 jaar op zijn post blijven zitten". "Niet alleen onder Paars, ook onder Van Rompuy mag Reynders zijn wanbeleid voortzetten. Waar blijft dat 'goed bestuur' dat CD&V voor de verkiezingen beloofd had?", aldus Jambon.

    Jambon noemt de Coperfin-hervorming "een compleet fiasco". "Nu bevestigt ook de Raad van State dat de directieraad illegaal is samengesteld. Ook voor het personeel van Financiën is het demotiverend om op zo'n manier te moeten werken. Hoe kan zo'n dienst dan goed draaien?", luidt het.

    Wanbeleid
    Jambon dringt opnieuw aan op het ontslag van Reynders. Tegelijk vraagt hij zich af "hoe vaak hij dat nog zal moeten eisen". "Premier Van Rompuy, de CD&V en Open VLD houden deze man immers voortdurend de hand boven het hoofd, ook al wordt zijn wanbeleid elke dag opnieuw bevestigd. Reynders staat boven de wet blijkbaar. In elk ander land, correctie, in elk 'normaal' land had hij al lang moeten opstappen", besluit Jambon. (belga/sps) :
    Bron:De Morgen;

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan sport doen.

    WIELERTOERISTEN

    ARDOOIE - Openingsrit van 37 tot 55 kilometer voor het nieuwe seizoen van de West-Vlaamse wielertoeristen. Zaterdag 21februari van 8 tot 15uur, zondag 22februari van 8 tot 10uur, De Tassche Roeselarestraat.

    Info:051-74.57.48.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!