Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    24-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalig Kerstfeest.

    Prettig feest in een wit Vlaanderen.
    http://img46.imageshack.us/img46/1076/kerstboom.jpg 


    23-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misschien onze toekomst ?

    Fout kaartje bij Flanders House

    Opschudding alweer bij onze Franstalige vrienden. Aanleiding dit keer is een uitnodiging voor een Vlaams-Nederlandse cocktailavond van het Flanders House in New York. Op die uitnodiging figureert een kaartje van Nederland en Vlaanderen waarop Wallonië 'opgeslorpt' is door Frankrijk en Brussel niet netjes op z'n plaats ligt. Een materiële fout, aldus Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois.

     

    Brussels minister voor Toerisme (wat overigens een gemeenschapsmaterie is) Christos Doulkeridis is geshoqueerd. Hij vindt dat Brussel als merk veel bekender is dat het als zodanig moet worden uitgespeeld als 'toegangspoort' voor de grote gewesten. Ook de Franstalige media pikken het verhaaltje gretig op. In het Vlaams Parlement krijgen de Franstaligen de steun van Open VLD, die bij monde van Sven Gatz en Ann Brusseel de minister-president en minister Bourgeois zullen interpelleren.

     

    Als u het ons vraagt is dit much ado about nothing. Vergeleken met sommige desinformatie die Franstaligen over Vlaanderen verspreiden in het buitenland is dit nog een lachertje.


    21-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen nu...........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
       
    De N-VA groeit door     20/12/09
    Als er nu verkiezingen zouden plaatsvinden, zou de N-VA zowel sp.a als Open Vld voorbijfietsen en na CD&V en Vlaams Belang de derde partij in Vlaanderen worden. N-VA-voorzitter Bart De Wever zou samen met Vlaams minister-president Kris Peeters ook uitgroeien tot de populairste politicus. Dat blijkt uit een peiling van La Libre Belgique. Opvallendste vaststelling is dat de N-VA haar opmars voortzet. De N-VA tikt af op 15%, een stijging met 1,9% ten opzichte van de verkiezingen van juni.
    download.saipm.com/pdf/libre/BARRES_FLA.pdf

    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor met de dagen (geschenk).
    Brussel-pakket 30.00EUR
    Brussel-pakket
    Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)

    Naar aanleiding van het Brusselcongres van de VVB op 24 april volgend jaar bieden we als eindejaarsgeschenk een uniek boekenpakket aan over Brussel. Drie boeken, waarvan de adviesprijs boven de 60 euro ligt, bieden we aan voor 30 euro, verpakking en verzending inbegrepen. Een buitenkansje! Het pakket bestaat uit "Een troon in Brussel" van Paul Beliën, "Brussel is ook van ons" van Marc Platel en "Wat met Brussel?" geschreven door een schare uitgelezen Brussel-kenners.

    Tel:03-320-06-30 of e-post:secretariaat@vvb.org

    19-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun de V.V.B en Doorbraak.
    Actie 500 x 50 euro 50.00EUR
    Actie 500 x 50 euro
    Grotere afbeelding (opent in nieuw venster)

    500 VVB-leden of Doorbraak-abonnees zoeken we, die elk 50 euro veil hebben om door te breken met Doorbraak. Om een veelkleurig magazine met scherpe analyses die je elders niet kunt lezen, te verspreiden in Vlaanderen. 500 leden en abonnees die Doorbraak in de bus willen zien vallen van wie nog een Vlaamsgezind duwtje in de rug nodig heeft? Duwt u mee? Stort dan 50 euro via overschrijving of paypal. Het is tijd voor de durvers. Het is tijd voor een doorbraak!


    18-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemmen voor Vlaams-waalse miss .
    Wordt een Vlaamse Waalse Miss Maxi?
    De Vlaamse Annick De Smet (36) uit Ghoy (Lessines, Hainaut) is de enige Waalse finaliste van de wedstrijd Miss Maxi Belgium 2009 voor volslanke dames (maat 46-56). De finale vindt morgen plaats in Antwerpen. Annick werkt op een notariskantoor in Geraardsbergen, is getrouwd, heeft een kind en houdt van dansen, lezen en koken. Annick verhuisde naar Wallonië omdat ze daar een stukje bouwgrond had. Volgend jaar doet Wallonië ook mee aan de Miss Maxi verkiezingen.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N.S.V erkend door P.F.K
    SAMEN STERKER.NSV! Gent erkend in het PFK
    De Gentse NSV! werd erkend aan de universitaire instellingen door het Politiek-filosofisch Konvent (PFK) van de UGent. Sinds een jaar of drie tracht de NSV! (Nationalistische Studentenvereniging) erkend te worden aan de universitaire instellingen van de UGent. Meer bepaald, in het Politiek Filosofisch Konvent (PFK). Dit PFK is een vergadering waar 15 politiek geëngageerde en filosofisch geïnspireerde verenigingen deel van uit maakten. Lees meer...

    16-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat met Brussel ?
    BRUSSEL HOORT BIJ VLAANDEREN!

    Op 24 april 2010 organiseert de Vlaamse Volksbeweging een congres over de positie van de hoofdstad Brussel in Vlaanderen. Hier volgen enkele beschouwingen waarom Vlaanderen Brussel zeker niet mag loslaten.

    Feit is dat de Franstalige elite in Brussel nog steeds overduidelijk de touwtjes in handen heeft. Dit francofone beleid heeft er toe geleid dat het Gewest Brussel één puinhoop is geworden. Brussel is daarenboven een fiscaal paradijs voor bedrijven die quasi nooit gecontroleerd worden, grote delen van de agglomeratie liggen er verkommerd bij, de verkrotting en leegstand viert hoogtij tot de prijs van het onroerend goed laag genoeg is voor de bevriende vastgoedontwikkelaars. Waarna veelal allochtone en verarmde inwoners worden verjaagd naar nieuwe porbleemwijken, nu zelfs richting Charleroi en Ninove.

    Het Brussels inkomen blijft dalen, de werkloosheid blijft stijgen, ruim 25% van de Brusselaars, vaak jongeren, leven onder de armoedegrens. De kwaliteit van het Brussels Franstalige onderwijs is ondermaats zodat allochtone ouders hun kinderen naar Nederlandstalige scholen sturen.

    Wie van zijn land en volk houdt, dus ook van zijn hoofdstad, mag dan ook zijn rug niet draaien naar de problemen maar helpt ze op te lossen zoals generaties Vlamingen voor ons deden.

    Daarom is een breuk tussen Vlaanderen en Brussel verwerpelijk en is het best dat we, na het opheffen van Brussel als derde gewest, van de stad een volwaardige hoofdstad maken. We mogen het werk van generaties moedige Vlamingen in Brussel niet zomaar in de vuilbak gooien!

    Brussel is de enige wereldstad die Vlaanderen telt en die internationaal ook als zodanig erkend wordt. Een hoofdstad is trouwens niet alleen de zetel van parlement en regering. De stad wordt pas hoofdstad wanneer zij het centrum is geworden van al de politieke, economische en culturele functies samen. En dan mag men nog de zetel van de politieke en administratieve instellingen van een onafhankelijk Vlaanderen morgen overbrengen naar Mechelen, Leuven of Antwerpen, Brussel zou daarom niet ophouden de werkelijke hoofdstad van de Vlaamse natie te zijn.

    Het zou dan ook een politieke dwaasheid zijn te beweren dat Vlaanderen het zonder Brussel wel zou kunnen. Het verlies van Brussel zou voor het Vlaamse volk een grote economische en culturele ramp zijn.


    15-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed om te weten.
    ARDOOIE - De openingsuren van het wijkkantoor van de lokale politie, in de Oude Lichterveldsestraat, worden gewijzigd. Voortaan geldt volgende uurregeling. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. Op maandag en woensdag kan men terecht tussen 13 en 18 uur.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griep.

    Mexicaanse griep: taalgrens = zorggrens

    Jan Van de Casteele 14-12-2009

    Zelfs de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep splijt België in twee. Vlaanderen vaccineert massaal, Franstalig België niet. En dat terwijl de campagne nationaal werd georganiseerd. ‘Dat heeft alles te maken met een totaal andere visie op gezondheidszorg’, zegt Louis Ide, N-VA-senator en arts. ‘En dat terwijl de campagne nationaal werd georganiseerd.”

    Ide, zelf ook griepcoördinator, weet dat de Vlamingen inzake vaccinaties (hersenvliesontsteking, pneumokokken….) altijd al voortrekkers waren, ondanks het verzet van de Franstaligen.

    Tot voor kort kon Vlaanderen niet vaccineren als de Franstaligen niet meewilden (vb: . vorig jaar baarmoederhalskanker). De nieuwe Vlaamse Regering zorgde ervoor dat dit niet meer kan gebeuren (protocolakkoord dat asymmetrie in de preventie toelaat). Maar omdat men bij de Mexicaanse griep even overwoog om de vaccinatie te verplichten (zoals voor polio, kinderverlamming), werd de procedure institutioneel toch een federale zaak. De griepcommissaris moest voor heel het land een uniform beleid uitstippelen.

    Vlaanderen is met een kleine 60% van de bevolking goed voor 89 procent van de geregistreerde vaccinaties (542.044 op 608.111 Belgen).

    Dat er minder geregistreerd wordt in de Franse Gemeenschap hoeft niet te verbazen als je weet dat 62% van de Vlaamse huisartsen met een elektronisch medisch dossier werkt ten opzichte van slechts 41% van de Waalse en 37% van de Brusselse huisartsen. Het verzet tegen al wat informatica is (zoals E-Health) is ook veel groter in Franstalig België. ‘Het zoveelste bewijs dat de taalgrens een zorggrens is’, aldus Ide.

    Dat blijkt alvast uit het kaartje dat we als illustratie bij dit stukje meegeven (bron: Louis Ide en PM N-VA)


    14-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo Vlaanderen ?

    94 procent van de Catalanen willen onafhankelijkheid

    In een symbolisch referendum in 166 gemeenten hebben de Catalanen zich gisteren voor de onafhankelijkheid van hun welstellende regio in het noordoosten van Spanje uitgesproken. Het 'ja' haalde het met een overweldigende meerderheid van 94,71 procent. Dat melden de burgerorganisaties die de volksraadpleging organiseerden.

    Er nam wel slechts 30 procent van de betrokken Catalanen aan de bevraging deel. De organisatoren hadden toch op 40 procent gehoopt. De vraag van het referendum was: "Bent u ervoor dat Catalonië een soevereine, sociale en democratische staat, geïntegreerd in de Europese Unie, wordt?" (afp/adb)

    13-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een voorbeeld voor Vlaanderen ?

    Catalanen houden referendum over onafhankelijkheid

    Honderdduizenden inwoners van het Spaanse Catalonië gaan vandaag naar een referendum over of hun staat een onafhankelijke staat binnen de Europese Unie moet worden. De volksraadpleging is symbolisch en niet-bindend, maar zal de separatistische tendensen in Catalonië mogelijk verder aanwakkeren.

    Verregaande autonomie
    "Bent u het ermee eens dat Catalonië een sociale, democratische en onafhankelijke staat en lid van de Europese Unie moet worden'', is de vraag die circa 700.000 kiezers (ongeveer 10 procent van de Catalaanse bevolking) in meer dan 160 gemeentes krijgen voorgelegd. Een flink deel van de Catalanen wil dat de regio, die nu al verregaande autonomie geniet, zich volledig afscheidt van Spanje.

    Niet erkend
    De centrale regering in Madrid erkent de door lokale organisaties georganiseerde volksraadpleging niet. Volgens de Spaanse grondwet mag alleen de staat referenda uitroepen. In september werd in de Catalaanse gemeente Arenys de Munt al een niet-bindend referendum over onafhankelijkheid gehouden. De uitslag in het circa achtduizend zielen tellende plaatsje liet aan duidelijkheid niets te wensen over: 96 procent zei 'ja' tegen onafhankelijkheid. (anp/adb)

    10-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De V.V.B verliest een boegbeeld.
    10-12-2009
    Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...Huguette De Bleecker-Ingelaere overleden

    Huguette De Bleecker

    Vandaag bereikt ons het bericht dat Huguette De Bleecker-Ingelaere is overleden. Huguette, de "Passionara van de Vlaamse Beweging" was in een niet zo ver verleden provincie- en gemeenteraadslid voor de toenmalige Volksunie. Later werd zij vooral actief in de niet-partijpolitieke Vlaamse Beweging.

    Zij was o.a. voorzitter van het O.V.V. (Overlegcentrum Vlaamse Verenigingen), waarnemend co-voorzitter van de V.V.B. (Vlaamse Volksbeweging), voortrekker van  De Draak (dé Gentse Taalwerkgroep), actief in de Culturele Kring Sluizeken-Muide en nog zoveel meer.

    Boeroepshalve was zij vroeger lerares Geschiedenis. Vandaar haar ongebreidelde liefde voor de geschiedenis van de stad Gent, haar geboortestad die zij zo in haar hart gesloten hield. Iedereen heeft wel eens een voordracht van haar bijgewoond, elkeen is wel eens in Gent door haar gegidst. Met Huguette nemen we afscheid van een grote dame, van een gedreven Vlaams-nationaliste die haar Heel-Nederlandse sympathieën nooit onder stoelen of banken stak.

    Woensdag 16 december om 11u00 nemen we afscheid van Huguette in de Kerk Heilig Kerst (Sleepstraat, hoek met de Doornzelestraat) in de wijk Muide-Sluizeken die haar zo dierbaar was.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst in Ardooie.

    Za 12 dec

    Kerstmarkt

    Dit jaar wordt wordt er in cc 't Hofland een Kerstmarkt georganiseerd. Op die namiddag wordt het volledige culturele centrum in de sfeer van Kerstmis gehuld. De Ardooise kerstmarkt is de ideale geschenkenbeurs voor wie een uniek kerstgeschenk wil. Meer dan 40 standen presenteren een ruim aanbod aan diverse artikelen. De Kerstmarkt is een organisatie van Pasar Ardooie-Koolskamp.
    12/12/2009
    Ardooie

    09-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht voor het Zangfeest.
     
    Kaarten kan men nu reeds bestellen,alle info bij het A.N.Z,ticketservice 070/345-345,allen daarheen.

    07-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag klimaatconferentie.
    Van 7 tot 12 december vindt in de Deense hoofdstad Kopenhagen de klimaatconferentie plaats die voor een opvolger van het Kyoto-protocol moet zorgen. Dat nieuwe protocol moet leiden tot concrete acties om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en het opwarmen van de aarde tegen te gaan.


    Wij wensen ze alle succes toe.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek.

    Gentse groep SAF wint zesde Nekka-wedstrijd

    In een volle Ancienne Belgique en voor de ogen van Minster van Cultuur Joke Schauvliege won gisteren de Gentse groep SAF de zesde editie van de Nekka-wedstrijd, nipt voor Senne Guns en de Nederlandse Renee van Bavel, die beide ex aequo eindigden op de tweede plaats.
    De Gentse levensliederen van SAF overtuigden de jury, tesamen met het enthousiasme van de zanger en de virtuositeit van de muzikanten.
    SAF wint hiermee een ticket voor de Nekka-Nacht 2010 op vrijdag 23 en zaterdag 24 april en zal aan de zijde mogen staan van de centrale gast Raymond vh Groenewoud.

    http://vi.be/saf
    www.nekka.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrede sluiten ? Met kerstboom ?

    Duitstalige Gemeenschap schenkt kerstboom aan Vlaams parlement

    Het Vlaams parlement heeft maandag een kerstboom ontvangen van het parlement van de Duitstalige gemeenschap. Volgens Jan Peumans, voorzitter van het Vlaams parlement, gaat het om een ‘indrukwekkend exemplaar’ uit de Hoge Venen.

    ‘De eindejaarsfeesten doen de banden tussen de gemeenschappen van België blijkbaar dichter aanhalen’, klinkt het. Amper enkele weken geleden ging het er nochtans iets minder vriendelijk aan toe. Toen boycotte Peumans (N-VA) het feest van de Duitstalige gemeenschap omdat het parlement van de Duitstaligen een nieuw belangenconflict had ingeroepen tegen de het voorstel om de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde te splitsen.


    06-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar het Polenplein.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    ARDOOIE - Het staat vast dat er in december een vervolg komt op de Middenstandsmarkt. Dit initiatief lokte vorig jaar ruime belangstelling en de evaluatie ervan roept om een tweede editie. De organisatie is weer in handen van de middenstandsraad.
    Kom dus allen op Zondag 13 december naar het Polenplein te Ardooie.

    05-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het spook B.H.V .

    Werkgroep B-H-V voert actie aan woning Dehaene

    De Werkgroep B-H-V, bestaande uit de Vlaamse Volksbeweging, het Taal Aktiekomitee en het Halle-Vilvoorde Komitee, heeft vanmiddag onder het motto 'splits BHV zonder prijs' actie gevoerd aan de woning van Jean-Luc Dehaene. De voormalige ex-premier werd recent aangesteld als koninklijk opdrachthouder om een oplossing te zoeken voor de splitsing van het kiesarrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde. De actie verliep zonder incidenten.

    Fopspenen
    Een 50-tal militanten trok te voet van de kerk van Strombeek-Bever naar de woning van Dehaene in Vilvoorde. De actievoerders deelden onderweg fopspenen uit om aan te geven "dat ze zich niet meer laten paaien met een zoethoudertje". De Werkgroep eist met name "een zuivere splitsing van de vermelde kieskring zonder toegevingen" en wees hierbij op het feit dat Vlaams-Brabant grondwettelijk integraal deel uitmaakt van het ééntalige Vlaanderen.

    Geen vertrouwen
    Ten huize Dehaene bleek de ex-premier niet aanwezig. De desiderata werden dan maar aan diens vrouw overgemaakt. Celie Dehaene kreeg ook een resem krantenknipsels met daarin oude beloften van de CD&V met betrekking tot de splitsing. De actievoerders lieten ook duidelijk verstaan in deze kwestie absoluut geen vertrouwen te hebben in Dehaene. Ze hadden een grote spandoek bij met daarop de tekst "respect voor Vlaams-Brabant" en schilderden op het wegdek voor de woning van Dehaene "splits BHV zonder prijs". (belga/ep) .Bron :De Morgen.


    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!