Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    21-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuk om weten.
    Zeer goede spreker.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gek van Leuven.

    Louis Tobback: "We gaan dikke nek De Wever stoppen.

    Louis Tobback

    Louis Tobback

    Het was een weinig hartelijke ontmoeting vorig weekend tussen Leuvens SPA-burgemeester Louis Tobback en N-VA-lid Eric Defoort. De twee liepen elkaar tegen het lijf op de nationale luchthaven van Zaventem.

    Een balsturige Tobback begon meteen over "die dikke nek uit Antwerpen".  Bedoeld werd Bart De Wever. "Voor wie neemt die dikke nek zich, we gaan hem wel stoppen", was de teneur van Tobbacks uitval. "Hij zou moeten weten dat 70 procent van de Vlamingen niet voor hem heeft gestemd."

    Waarop Defoort repliceerde: "Louis, ik begrijp je ongerustheid; 86 procent van die Vlamingen heeft niet voor jouw partij gestemd."

    Waarna het weer rustig werd in het vlieghavengebouw. Bron :HLN.


    20-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeker lezen.

     

    Vandaag in de Franstalige pers: Hoera, een tripartite op komst! La Libre Belgique steelt werkelijk de show. Op de voorpagina een grote foto van Bart De Wever met daaronder de tekst: De Wever est (quasi) isolé. Dat blijkt dan een conclusie te zijn uit televisiedebatten, waarin vicepremier Steven Vanackere (CD&V) zijn best deed in het denigreren van de N-VA. Maar is dat iets nieuws? Redacteur Martin Buxant schreef een stuk met als titel: "Une tripartite classigue dans l'air". Men kan zich daarbij afvragen of de krant wel beseft dat zo'n tripartite aan Vlaamse kant geen meerderheid heeft. Het editoriaal (van Vincent Slits), onder de titel "Lassitude" rekent eerst ook nog even af met Alexander De Croo. Maar de Franstaligen mogen geen akkoord sluiten tot elke prijs. Was er dan een teken dat ze dat wilden doen? Zaten die niet in de loopgraven van Moureaux?

     

    Lassitude

    semaine, cela fera donc un an que le gouvernement Leterme tombait victime d'un Alexander De Croo qui croyait alors pouvoir se faire un prénom en jouant les gros bras de la cause flamande. Un an, des élections et plusieurs formules royales de chargés de mission en "eurs plus tard, le pays reste dans l'impasse politique la plus totale. Le fossé entre le nord et le sud du pays est toujours immense. Au point d'en être encore au stade où les "négociateurs (?) ne parlent que de "philosophie de la future réforme de l'Etat, dernier écran de fumée pour ne pas oser dire ouvertement que rien ne fait consensus aujourd'hui. Rien. Ni sur Bruxelles, ni sur l'ampleur des transferts de compétences, ni sur les mécanismes de financement ou sur le degré de responsabilisation des entités fédérées. Rien, on vous le dit. La population, elle, a décroché. Quant à la N-VA, (quasi) isolée sur la scène flamande, elle s'enferme dans sa posture favorite en se disant prête à débrancher la prise quitte à plonger le pays dans un scénario de "no man's land, démonstration par l'absurde de sa théorie sur l'"ingouvernabilité de la Belgique. Trop divisé et les yeux rivés sur les communales de 2012, le CD&V n'a, lui, jusqu'ici pas eu le courage de s'émanciper clairement d'un Bart De Wever, maître du jeu et des sondages. Cette lassitude ne peut cependant justifier la conclusion d'un accord à n'importe quel prix sur le dos des francophones. Ce serait créer à terme les conditions de l'éclatement du pays. Rien de moins. Lassés, nous sommes donc condamnés à le rester : il n'y a pas d'autre issue que de continuer à négocier. A essayer en tout cas.

    Vincent Slits, La Libre Belgique, 18 april 2011.  Bron : Doorbraak.


    16-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franstaligen met een plan B.
    Bart let op Uw ganzen.
    Snappen de kenners de politiek nog wel? De politieke wetenschapper Herman Matthijs van de universiteit VUB zegt in Knack: "Ik hou er rekening mee dat we op een morgen wakker worden met het nieuws dat Wallonië en Brussel uit België gestapt zijn". Hij merkt op dat zelfs de Waalse socialisten al een Plan B lijken te hebben voor als de staatshervorming mislukt, maar hij hoort aan Vlaamse zijde nooit iets over een Plan B.

    14-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.S.Z ,zeker lezen.
    Spuw niet in de hand die geeft...

    null

    Zowat twee weken geleden stelde de Gentse economieprofessor Koen Schoors de transfers van Vlaanderen naar Wallonië voor als een leugen. "Een ideologisch verlangen naar meer autonomie wordt verkocht onder het mom van beter bestuur" (Knack).

    Guido Celen van het Aktiekomitee Vlaamse Sociale Zekerheid (AK-VSZ) reageert gepikeerd (Knack).

    Het AK-VSZ pleit ervoor om de sociale zekerheid volledig (de bevoegdheden én de financiering) te splitsen en over te hevelen naar de gemeenschappen.
    "Vlaanderen wil solidair blijven met Wallonië, maar dan op basis van een onderhandelde regeling die degressief in de tijd en resultaatsgebonden is. Solidariteit moet berusten op verantwoordelijkheidszin bij de gever en ontvanger. Niemand mag spuwen in de hand die geeft"

    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook uw mening ?
    Carl Devos (Politicoloog aan de Universiteit Gent) in :
    "Je kan niet ontkennen dat de onafhankelijkheid dichterbij komt door de huidige impasse. Als je me dat een jaar geleden had gevraagd, had ik dat weggelachen. Nu sluit ik echt niet uit dat het ervan komt. En velen met mij. Dat is veelzeggend."
     
    Als dit ook uw mening is laat het dan ook weten in mijn gastenboek.
    Ik heb reeds lang die gedachten.

    10-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zoek naar ?

    Gemeente op zoek naar Skobiak

    ARDOOIE - Vanaf volgend jaar start Westtoer met een gegidste rondleiding door Ardooie. De bekende volksfiguur Skobiak zal toeristen voor een halve dag per fiets meenemen door het Ardooise landschap en langs de Ardooise horeca. Maar nu is de gemeente nog op zoek naar mensen die in de huid van Skobiak willen kruipen. Belangrijkste vereiste is dat de kersverse Skobiak de streek een beetje kent en over het nodige inlevingsvermogen beschikt om Skobiak te vertolken
    Would be Skobiaks kunnen zich melden bij Luc Vanneste op 051-74.40.40.

    06-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opletten geblazen.

    Vandaag in de Franstalige pers: De symbolische stichting van de staat Wallo-Brux (5 april 2011)

    Juicht, francofonen. In Namen werd de Franse Gemeenschap omgedoopt tot 'Fédération Wallonie-Bruxelles'. Een krant als Le Soir is vanzelfsprekend enthousiast. Een drievoudig signaal aan de Vlamingen volgens het commentaar van Véronique Lamquin: 1. Brussel is een gewest 'à part entière', wat Kris Peeters ook mogen zeggen. 2. De toekomst wordt voorbereid. Als België teloor gaat dan is de Federatie Wallonië-Brussel daar als plan B en 3.Dit is een blijk van grote eensgezindheid van de vier Franstalige partijen. Drie keer bingo dus.Bron :Doorbraak.

    02-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ode aan Jef Burm.

    Acteur Jef Burm overleden

    02/04/11, 18u42
    © belga

    dm UPDATE De Vlaamse acteur Jef Burm is vandaag op 87-jarige leeftijd overleden, vermoedelijk aan een hersenbloeding. Dat meldt zijn familie. Burm was een tv-pionier en is bekend van BRT-reeksen als 'De Paradijsvogels' en 'Het Pleintje'. Hij zat ook in het panel van het VTM-spelprogramma 'Dierenplezier'.

    • © belga
    Jef Burm, geboren in Sint-Niklaas, behoorde samen met Tone Brulin, Roger Coorens (inmiddels overleden) , Marc Leemans en Dora van der Groen tot de in 1950 afgestudeerde derde lichting van de jonge Studio van het Nationaal Toneel van België onder de leiding van Herman Teirlinck en Lea Daan

    Paradijsvogels tot Wittekerke
    Burm speelde van in het begin van de Belgische televisie, dus van in 1953,  mee in een lange reeks televisiefilms en tv-series. Zo had hij rollen in 'De Paradijsvogels', 'Slisse & Cesar', 'Het Pleintje', 'Wittekerke', 'Nonkel Jef' en 'Alexander'. Het was vooral de rol van Rietje Rans in 'De Paradijsvogels' die hem grote bekendheid bezorgde.

    Burm was ook op het witte doek te zien. Zo zette hij de rol van pastoor neer in 'Boerenpsalm'. Andere films op zijn palmares zijn onder andere 'Zware Jongens' en 'Blinker en het Bagbag-juweel'.

    Jef Burm heeft als woordkunstenaar, chansonnier, cabaretier en komisch acteur ook tal van zaalvoorstellingen gerealiseerd, waaronder 'Allo Sjoe' met Denise De Weerdt  en de revues van Anton Peters in Blankenberge.

    Hoorspelen
    Als hoorspelacteur, verbonden aan het Dramatisch Gezelschap van de BRT, is Jef Burm onder andere te horen in 'De vertraagde film' (Herman Teirlinck - Frans Roggen, 1967), 'Een bruiloftsdag' (Paolo Levi - Herman Niels, 1970), 'Tobias of het einde van de angst' (Marie Luise Kaschnitz - Walter Eysselinck, 1970) en 'Verloop van een ziekte' (Klas Ewert Everwyn - Herman Niels, 1978).

    Ereburger van Meise
    In 2004 werd hij ereburger van Meise, een titel die daarvoor enkel Eddy Merckx was toegekend. In 1971 ging hij met zijn vrouw Josée Ellegiers in Meise wonen. (belga/mvdb/lb)

    31-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe zeker mee.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bevlaggingsactie Ronde van Vlaanderen (03-04-2011 09:00:00 VVB Nationaal )

    Bevlagging van startplaats,aankomstplaats, hellingen en kasseistroken van Ronde van Vlaanderen. Met nadruk op de Vlaamse aanwezigheid aan het eindpunt in Meerbeke.
    Meerbeke Steenweg naar Halle, Meerbeke
    Info: Steven Vergauwen (steven.vergauwen@vvb.org) 03 320 06 30
    -------------------------------------------------------------------------------------

    28-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de franstalige pers.

    Vandaag in de Franstalige pers: De gepeilde kiezer heeft ongelijk (28 maart 2011)

    Het was ons bekend dat de kiezer in de media wel eens ongelijk krijgt, hoewel de beslissing van de kiezer in een democratie moet worden gerespecteerd en uitgevoerd. "De kiezer heeft ongelijk" heeft een zelden gezien verlengstuk gekregen in La Libre Belgique, die haar driemaandelijkse peiling naar de kiesintenties (samen met RTL-TVI) maandag publiceerde en becommentarieerde. Volgens commentator Francis Van de Woestyne heeft de gepeilde kiezer 'sans doute' ongelijk. PS en cdH verdienen volgens hem geen verlies in de peilingen, want ze zijn niet verantwoordelijk voor de 'blocage'. Dat euvel zal dan wel toe te schrijven zijn aan de Vlaamse partijen, vooral N-VA, die toch wel wint zeker in de peiling van de Libre. Hoe onrechtvaardig toch. Als die peilingen niet zeggen wat media graag willen horen, zouden ze die dure bezigheden dan niet beter stopzetten?

    27-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorpost aan het werk.

    Voorpost: "Onderhandel enkel nog over splitsing"

    © photo news

    Tweehonderd leden van de radicale Vlaamse actiegroep Voorpost hebben vanmiddag gedemonsteerd in de Franstalige grensgemeente Edingen voor 'de teruggave van de bij de vorige Belgische staatshervormingen ontstolen Vlaamse gebieden'.

    © photo news
    Het gaat volgens woordvoerder Bjorn Roose van Voorpost onder meer om een tiental gemeenten zoals Edingen, Tubeke, Komen en Ploegsteert die in 1962 oorspronkelijk Vlaams waren ingekleurd, maar bij de uiteindelijke staatshervorming werden ondergebracht bij Wallonië.
     
    De Vlaamse manifestanten wandelden naar het centrum van de gemeente waar aan het gemeentehuis een korte toespraak werd gehouden. Er daagden ook een honderdtal Franse tegenbetogers op die door een politiecordon op afstand werden gehouden.
     
    Projectiel
    Er deed zich één incident voor, een Vlaamse vrouwelijke manifestant diende te worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens woordvoerder Roose werd zij getroffen door een projectiel uit de Franstalige tegenbetoging.
     
    Voorpost eist dat de actuele onderhandelingen over de staatshervorming nog enkel gaan over de definitieve splitsing van België en de totstandkoming van een vrije en onafhankelijke Vlaamse republiek. "Er kan geen sprake zijn van welke territoriale toegevingen dan ook aan de Franstaligen in een ruil voor een zogenaamde uitbreiding van bevoegdheden voor Vlaanderen en Wallonië. En elke onderhandeling over de splitsing van B-H-V moet worden stopgezet", klonk het. "Over iets wat zelfs volgens de Belgische grondwet een recht is, moeten we niet onderhandelen", aldus Voorpost. (belga/sps)

    26-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA nu in Ardooie.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    ARDOOIE - De N-VA heeft zijn nieuwe Ardooise afdeling gelanceerd met een startvergadering in aanwezigheid van parlementslid Siegfried Bracke. Hij gaf zijn blik op de huidige politieke situatie en gaf alvast enkele tips voor de Ardooise
    N-VA'ers. Een volgelopen foyer van 't Hofland kwam luisteren naar Brackes uitleg. Opmerkelijk: in het publiek waren ook een aantal leden uit het huidige schepencollege aanwezig,leden van N-VA afdelingen uit het omliggende en zelfs de vader van senator L.Ide van de N-VA.
    Verder ook de voorzitters en of secretarissen van de V.V.B en het Davidsfonds van Ardooie en Koolskamp .
    Wij wensen de afdeling alle succes toe ,en hopelijk met een aantal aktiviteiten om de bevolking te kunnen sensibiliseren  en te activeren om mee te werken om het sociale leven nog te verbeteren in Vlaanderen en te Ardooie.

     


     

    25-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrouwen in politici ?

    Het vertrouwen in Belgische politici is nu lager dan ooit, schrijft HLN. Wie toch nog in het federale parlement geïnteresseerd is, kan daar alles over lezen in een nieuw boek. 45 euro. Meer info en online bestellen




    Het is ook het einde van de week,nu genieten van een zonnig weekend.

    --------------------------------------------------------------------------------------

    22-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor ons leesgenot.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bibliotheek Ardooie wordt gerenoveerd.

    ARDOOIE - De gemeente heeft lang moeten zoeken naar een architect om de bib te renoveren, maar nu is er eindelijk één gevonden. Het geklasseerde gebouw werd twintig jaar geleden nog aangepakt, maar is nu opnieuw aan serieus wat oplapwerk toe.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    21-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat nu ?

     

    Vandaag in de Franstalige pers: Gesjoemel Daerden: een zaakje voor de PS?

    Een onderzoek naar het revisorenkantoor van de Daerdens? Komt de portefeuille en de zetel van de minister van Pensioenen in gevaar? Le Soir zegt dat de francofone partijen vinden dat dit een zaak is die de PS maar moet 'regelen'. Maar komt er een aanval van de Vlaamse partijen? Of krijgt Michel Daerden dan de Koekelberg-behandeling? Als hij van Vlaamse kant wordt aangevallen, dan wordt hij een slachtoffer van de Vlamingen. "Le cible" zoals Le Soir al eerder schreef.

    Quid du ministre Daerden? (Le Soir)

     

    Comme nous l'annoncions ce week-end, le dossier Daerden (révisorat d'entreprise) est mis à l'instruction. Le ministre fédéral des Pensions (PS) est-il dès lors sur un siège éjectable ? Pour le moment, personne ne bouge. Les partis francophones estiment manifestement que c'est au PS à régler la question, ou au Premier ministre. Une attaque viendra-t-elle des partis flamands? Ou les affaires courantes éviteront-elles une démission au ministre d'un gouvernement déjà démissionnaire ? 

    (klein bericht in Le Soir, maandag 21 maart 2011)


    17-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws ?

    16/03: Bye bye Belgium.

    Met veel genoegen geven we u inzage in een dienstnota van l'armée belge/belgisch leger. Vanaf 1 juli 2011 mag de badge 'Belgium' niet meer te zien zijn op de stadskledij van de landmacht. Een visionair aan het werk binnen het leger?

    belgië weg weg weg

    16-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu sportelen.
    Start To Run

    Ook dit jaar kunnen beginnende lopers een sessie Start To Run volgen bij de sportdienst.

     

    De eerste les gaat door op 4 april. Met een frequentie van 2 à 3 maal per week oefenen we om na 8 weken rustig 5 km te kunnen lopen.

    Alles op eigen tempo, want we maken gebruik van een hartslagmeter (ter plaatse te verkrijgen). Meer info op deze folder.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------




    11-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu ?

    Vandaag in de Franstalige pers: Brussel uitbreiden, ja maar alleen in Vlaanderen

    Vandaag op de voorpagina van Le Soir, de uitbreiding van Brussel, die officieel niet op de onderhandelingstafel is, maar toch niet ver af is ... denkt Le Soir. Brussel uitbreiden, geen probleem, maar ook naar Waals-Brabant? Behalve de MR vinden alle andere Francofonen dat een 'te gevoelig' onderwerp. Het innemen van Vlaams gebied is blijkbaar niet te gevoelig.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

    09-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe leden N-VA .

    Antoine Denert naar N-VA

     

    KRUIBEKE - Burgemeester Antoine Denert van Kruibeke wordt lid van de N-VA. Ook zowat alle andere leden van zijn Groep D.E.N.E.R.T. worden lid van die partij. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

    Groep D.E.N.E.R.T. had jarenlang een absolute meerderheid in Kruibeke, maar zag die positie fel verzwakt worden bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen. Het Vlaams Belang pikte toen vier zetels van de partij in.

    Een aantal leden van de partij opperde daarom het idee om zich opnieuw meer te gaan profileren als flaminganten. Een logische stap want heel wat leden van de partij hebben een verleden bij de Volksunie.

    Enkele weken geleden sloot de bijna voltallige Groep D.E.N.E.R.T. zich aan bij de lokale afdeling van de N-VA. De partij telt nu in één klap het grootste aantal mandatarissen in de gemeente.

    Groep D.E.N.E.R.T. zal onder haar huidige naam de legislatuur uitdoen. Maar bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen wil Denert onder de vlag van N-VA een gooi doen naar een nieuwe ambtstermijn. Bron : De Standaard.



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!