Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    26-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkconcert in ons dorp.

    Parkconcert met plaatselijk talent

    ARDOOIE - Ardooie zindert, zomert, zwaait en zoent de zomer uit. Dit is het thema van het parkconcert in het Mgr. Roelenspark. Maximus, een geboren Ardooienaar, staat er op het podium. Maximus is het alterego van Yannick Uyttenhove en is genoemd naar de grote Romeinse keizer. Yannick Uyrtenhove werkte samen met onder meer Novastar, Filip Kowlier en Ultrasonic. Met Garland Jeffreys werkte hij een Europese tournee af. In Ardooie wordt hij op het podium begeleid door de andere oud-Ardooienaar Peter Lesage. Karel De Bakker is de drummer van dienst. Als opwarmer is er percussie met de Ardooise groep Caldèra. Zij brengen opzwepende Afrikaanse ritmes.

    Dit parkconcert vindt plaats in samenwerking met de Komeet en de toegang is gratis op donderdag 28 augustus vanaf 20 uur. (mr)

    25-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse zangeres uit ons dorp.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie kent die zangeres bij naam ?
    Laat het weten in het gastenboek.

    24-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJZERWAKE.
    IJzerwake

    24/08/2008 16:52

    Op de zevende IJzerwake in Steenstrate waren zondag ook enkele N-VA'ers aanwezig, onder wie Vlaams Parlementslid Mark Demesmaeker. Ook de zowat voltallige partijtop en tientallen mandatarissen van het Vlaams Belang waren van de partij.

    Ruim 5.100 mensen zakten zondag af naar de weide aan het monument van de gebroeders Van Raemdonck voor de radicale Vlaams-nationale bijeenkomst die traditioneel de week voor de IJzerbedevaart plaatsvindt. (DWM)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Boonen wint in ons dorp.

    24/08 Tom Boonen verlaat Eneco Tour met nieuwe ritzege

    Tom Boonen heeft opnieuw zijn sterke benen getoond in de Eneco Tour. Alle vier de ritten eindigden op een massasprint en de helft van de overwinningen ging tot hiertoe naar de spurtbom van Balen die meteen aankondigde de Belgisch-Nederlandse rittenkoers voortijdig te verlaten.

    Aan de finishlijn in het West-Vlaamse Aardooie won Boonen met groot machtsvertoon voor de Nederlander Kenny Van Hummel en de Noor Edvald Boason Hagen. Tweede Belg werd Jurgen Roelandts op een zesde plaats.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eneco tour vandaag in ons dorp.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ardooie maakt zich klaar voor de Eneco Tour
    ARDOOIE - Op 24 en 25augustus heeft Ardooie de Eneco Tour te gast. De wielrenners komen vanuit Terneuzen en hebben een eerste passage in Ardooie rond 15.30uur. Daarna leggen ze nog een lokale ronde af. Op 25augustus vertrekt de wielerkaravaan om 12.30uur aan De Ark naar Oostende, met een tussensprint in Koolskamp.

    Er is een parkeerverbod in de straten waar de Eneco Tour voorbijkomt. Op zondag komt de Eneco Tour via de Meulebeeksestraat en de Oostlaan, de Roeselaarsestraat en de Beverensestraat het centrum binnengereden. Vooral de omgeving van de Stationsstraat zal afgesloten zijn voor het verkeer. Op maandag verlaten de renners Ardooie via de Melkerijstraat en de Hoge Schuurstraat. Ze rijden via de Lichterveldsestraat Koolskamp binnen om dan via de Stationsstraat en de Beverensestraat naar Roeselare te rijden. (mr)

    23-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja,hoe moet het nu verder.
    HOE MOET HET NU VERDER?

    VlaanderenDat er van het trio François-Xavier de Donnea, Raymond Langendries en Karl-Heinz Lambertz geen wonderen mogen verwacht worden, hebben de koninklijke bemiddelaars van meet af aan duidelijk gemaakt.

    Eenvoudig is het niet: de Vlaamse partijen eisen dat de Waalse politici het schimmenspel dat ze nu al meer dan een jaar opvoeren, beëindigen en constructief gaan meewerken aan een noodzakelijke staatshervorming.

    Maar dat is eigenlijk niet genoeg. De Vlaamse partijen hebben uitdrukkelijk gezegd dat ze niet langer een Waalse kat in een Brusselse zak willen kopen en dat er dus keiharde garanties moeten komen dat het niet opnieuw bij woorden blijft. Een eis waar de bemiddelaars niet meteen weg mee weten.  Hoe kan je in godsnaam een waterdichte garantie waarborgen bij een ongetwijfeld moeizame onderhandeling over de staatshervorming. En, ook al heeft dat er niets mee te maken, de splitsing van BHV en het definitief aan de deur zetten van de 3, nog niet benoemde incivieke burgemeesters in Vlaams-Brabant.

    Voorwaarden

    1. De federale meerderheid moet beloven de conclusies van de dialoog tussen de gemeenschappen te vertalen in wetteksten en grondwetteksten en die voorleggen aan het federale parlement.

    2. Er is een tijdsvoorwaarde: de fundamentele opties voor dit confederale model moeten voor de lente van 2009, dus voor de volgende verkiezingen verankerd zijn.

    3. Vlaanderen en Wallonië moeten samen kunnen bepalen wat verder tot de confederale bevoegdheden behoort.

    Uiteraard moeten ook de parlementen bij de dialoog tussen Vlaanderen en Wallonië betrokken worden. Het is duidelijk dat redelijkheid en gezond verstand moeten terugkeren, maar voor Wallonië hebben verstand en redelijkheid een heel andere betekenis.

    Voor hen keert het gezond verstand maar terug als de Vlamingen de eis tot splitsing van BHV laten vallen, de 3 incivieke burgemeesters benoemd worden, als Brussel groter wordt en er een corridor Brussel-Wallonië komt. Het gezond verstand komt terug als er bevoegdheden naar Wallonië gaan maar het gelag met federaal, dus overwegend Vlaams geld, betaald wordt.

    Als zij dit spelletje zo blijven spelen, kunnen wij ook onze eisen verharden: een terugkeer naar de democratische spelregels waarbij in een land de meerderheid beslist. Wij schaffen de pariteit in de federale regering en elders af, de grendels en alarmbellen worden naar het rijk der fabels verwezen en een democratische parlementsmeerderheid keurt BHV goed om in eenzelfde moeite de noodlottige faciliteiten af te schaffen!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zal het worden ?
    Graag Uw mening in mijn gastenboek.

    IJzercomité integreert bedevaart in toeristisch gebeuren

    Het IJzercomité doet zijn grootste vormgevingsgok in decennia: het integreert de traditionele bedevaart in een breed pacifistisch en Vlaams, maar ook toeristisch-ontspannend gebeuren. Volgende zondag oordeelt het volk.

    Tij keren
    De IJzerbedevaart, de pacifistische poot van de Vlaamse Beweging, zit al decennia op een hellend vlak. Jaar na jaar kalft het aantal aanwezigen af. Ooit was er 30.000 man; de jongste jaren nog 2.500 tot 4.000. Jarenlang werd gepoogd het tij te keren.

    Voorzitter Walter Baeten en secretaris Dirk Demeurie kregen de zegen om het over een andere boeg te gooien. De kernonderdelen van de bedevaart blijven bewaard, inbegrepen de mis voor de katholieken, de vlaggenhulde en de vlammende Vlaamse voorzitterstoespraak.

    Cultureel en ontspannend programma
    Daarrond is een breed pacifistisch, Vlaams, maar ook toeristisch, cultureel en ontspannend programma uitgewerkt. Dat heeft niet alleen rond de IJzertoren plaats, maar palmt Diksmuide en de verre IJzeromgeving in.

    Zo is er een herdenkingsparcours uitgestippeld met de nadruk op belangrijke plaatsen uit de Grote Oorlog, en een cultuurhistorisch parcours dat ook de oorlogskerkhoven van diverse nationaliteiten aandoet. De binnenstad biedt optredens allerhande over vrede, vrijheid en verdraagzaamheid. Van op de kade van "Buitenbeentje" vertrekken boottochten, ook naar de Dodengang. (belga/tdb)

    22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Splitsen,natuurlijk toch !!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    22/08/08 De Standaard
    Een fundamentele staatshervorming kan niet wachten
    Een opsplitsing van de personenbelasting is dringend gewenst om het land efficiënter te besturen. Dat zegt Fra...
    Frans Vanistendael, emeritus-hoogleraar fiscaal recht
    Meer...

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJZERWAKE;
    Doel van de IJzerwake
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De vereniging van de IJzerwake heeft tot doel in de geest van de Frontbeweging het streven naar zelfbestuur voor Vlaanderen, nooit meer oorlog en godsvrede te stimuleren en uit te dragen.
    Onder het streven naar zelfbestuur voor Vlaanderen wordt verstaan:
    het ijveren voor de oprichting van de onafhankelijke staat Vlaanderen, Brussel en de gebieden die na 1830 een Franstalig of een tweetalig statuut kregen behoren onvervreemdbaar tot Vlaanderen.
    Onder nooit meer oorlog wordt verstaan het streven naar een vreedzame oplossing voor internationale conflicten gesteund op het recht op zelfbeschikking voor elk volk. De vereniging kan alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het realiseren van haar doel.
    Onder de godsvredegedachte wordt verstaan: de oproep gericht tot alle Vlamingen om ongeacht hun levensbeschouwelijke of partijpolitieke overtuiging samen te werken voor het realiseren van de onafhankelijke Vlaams staat.

    www.ijzerwake.org


    21-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Splitsen een woord in de mode !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    'Personenbelasting moet gesplitst worden'

    rr

    Een opsplitsing van de personenbelasting is dringend gewenst om het land efficiënter te besturen. Dat zegt Frans Vanistendael, emeritus-hoogleraar fiscaal recht aan de KU-Leuven in een interview met De Standaard.

    'De Belgische staat is dood', zegt hij. 'Efficiënt bestuur en fiscale verantwoordelijkheid gaan hand in hand. Op dit ogenblik kan de federale staat het niet meer trekken, terwijl er langs Vlaamse kant geld zat is en langs Franstalige kant geld op een onverantwoorde manier wordt uitgegeven. Een fundamentele staatshervorming kan niet wachten.'

    Een regionalisering van de vennootschapsbelasting is volgens Vanistendael veel minder efficiënt, omdat die belasting veel beperkter is en dus minder fiscale verantwoordelijkheid creëert.

    'De deelstaten worden nu voornamelijk gefinancierd via de btw, maar die kun je niet regionaliseren. De personenbelasting regionaliseren is dan de meest voor de hand liggende weg om tot meer financiële en fiscale verantwoordelijkheid te komen.'

    Voor fiscaal opbod tussen de regio's is Vanistendael niet bang. Hij wijst erop dat de gemeentebelastingen nu ook al uiteenlopen. 'Ik denk niet dat mensen daarvoor gaan verhuizen'.
    Bron:De Standaard.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de gevaren op de weg ,Vlaanderen en over de taalgrens.
    Groeiende kloof in verkeersveiligheid tussen noord en zuid
    Niet Antwerpen, met haar 466.000 inwoners de grootste stad van het land, maar het relatief kleine Doornik voer...
    Peter Gorle
    Meer...





    20-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Splitsing ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    20/08/08 De Standaard
    De splitsing van België zou een goede oplossing zijn voor de topsport
    De trainer van zwemmers Fred Deburgghraeve en Elise Matthysen neemt geen blad voor de mond. Wat hem betreft ho...
    Ronald Gaastra
    Meer...

    19-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat nog allemaal,die P.S toch;!!!!!!!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Citaat van de dag titellijn.GIF (550 bytes)
    19/08/08 De Standaard
    Is Brussel van de PS?
    Enkele kranten maken melding van een incident in Brussel waarbij een PS-gemeenteraadslid en N-VA-jongerenvoorz...
    Meer...


    18-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrepen of niet,het kan niet.!!!!!!!!!!!!!!
     Nieuws

    "Clerfayt heeft het nog steeds niet begrepen"

    Bernard Clerfayt.
    De Brusselse N-VA meent dat staatssecretaris en burgemeester van Schaarbeek Bernard Clerfayt "het nog steeds niet begrepen heeft". De partij reageert daarmee op het pleidooi van de FDF-staatssecretaris vandaag in Le Soir om de taalwetten in Brussel aan te passen "aan de sociale realiteit in Brussel".

    Clerfayt vindt de regel die zegt dat er 25 pct Nederlandstalige ambtenaren moeten zijn in de Brusselse gemeentelijke administraties achterhaald. Nergens in Brussel wonen meer dan 15 pct Nederlandstaligen wonen, zegt Clerfayt. Hij stelt voor om het aantal Nederlandstalige ambtenaren overeen te laten komen met het aantal behandelde dossiers in het Nederlands.

    Eis tweetaligheid
    Volgens de N-VA gaat Clerfayt "voorbij aan de essentie". Indien er in gemeentediensten een meerderheid van Vlamingen werkt, is dat ook en vooral omdat er een vereiste is van tweetaligheid. En die eis hangt samen met de hoofdstedelijke functie van Brussel als hoofdstad van de Vlaamse en Franse Gemeenschap, en met haar internationale functie", zegt de Brusselse N-VA-afdeling in een mededeling.

    "Het versterken van de internationale rol van Brussel is enkel mogelijk indien de hoofdstedelijke functie versterkt wordt. Dit kan enkel indien Brussel zich niet enkel profileert als een Franstalige stad die neerkijkt op het Nederlands", zegt de N-VA. (belga/ka)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strammer spieren over de taalgrens ???
    Waalse spieren strammer     18/08/08
    Op basis van de vele vragen die Louis Ide stelde in de senaat kon hij naast een analyse van de medische beeldvorming in Vlaanderen nu ook een gelijkaardig dossier samenstellen inzake kinesitherapie. Daaruit blijken andermaal grote verschillen met Wallonië en Brussel. De stelling taalgrens = zorggrens, blijft dan ook overeind.
    www.n-va.be/kinesitherapie

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graag Uw mening in mijn gastenboek.
     Nieuws

    "Strenge taalregels aanpassen aan sociale realiteit in Brussel"

    Burgemeester van Schaarbeek Bernard Clerfayt (FDF).
    Bernard Clerfayt (FDF), staatssecretaris Financiën en burgemeester van Schaarbeek, stelt voor om de "strenge taalregels die gelden voor overheden, en die rekening moeten houden met verdeelsleutels, aan te passen aan de sociale realiteit in Brussel".

    Clerfayt heeft het vooral over de taalwetten van 1962-1963 die garanderen dat er in de Brusselse gemeenten "25 procent Nederlandstalige ambtenaren moeten zijn, terwijl er nergens meer dan 15 procent Nederlandstaligen wonen". De burgemeester stelt voor het aantal Nederlandstalige ambtenaren overeen te laten komen met het aantal behandelde dossiers in het Nederlands.

    Clerfayt is ook voor het idee om bepaalde ambtenaren Arabisch, Turks, Duits of Bulgaars te laten spreken. Hij voegt er ook aan toe dat men de 120.000 Franstalige kiezers in de rand dezelfde garanties zou kunnen geven als de 60.000 Vlaamse kiezers in Brussel: 17 zetels in het Vlaamse parlement en een minister in de regering. (belga/tdb)

    17-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dat een aktie tegen de GORDEL ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Franstalige tegenaktie op de komende Gordel ! Het franstalige belgisistische gemeenteraadslid Yvan de Beauffort uit Schaarbeek houdt op zondag 7 september e.k. om 10.00u. een tegenaktie tegen De Gordel aan het gemeentehuis van Wezembeek-Oppem. Het kan er nog stuiven .... lees mee : "Le 7 septembre 2008, Bruxelles vous invite à participer à LA BRETELLE . - un parcours promenade à vélo festif et familial - Il suivra à peu de chose près et en toute sympathie le parcours de son équivalent néerlandophone De Gordel. Départ à Wezembeek-Oppem de la Maison Communale à 10h00. (sous réserve de la réception des autorisations nécessaires. nous vous tenons au courant) But : découvrir notre bel hinterland bruxellois, ces communes avec lesquelles nous avons tant de bret'elles... (le parcours sera déjà fléché de noir et jaune... on y ajoutera un peu de rouge et vert...) . A vos agendas ! Vive Bruxelles ! Faites passer le mot ! Nous vivrons une journée sportive et tranquille mais ferme pour exprimer notre attachement à une région forte dans un pays ambitieux ! Une bière bruxelloise offerte à tout participant avec un vélo original ! www.la-bretelle.be .

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaggenoorlog ?

    Vlaggenoorlog aan gemeentehuis Lennik

    (VRT)

    zo 17/08/08 09:15 - Vannacht hebben onbekenden de Belgische vlag opgehangen aan het gemeentehuis van Lennik. Burgemeester De Waele heeft de driekleur onmiddellijk laten verwijderen.

    Op 11 juli had burgemeester Willy De Waele (Open VLD) alle Belgische vlaggen aan de gemeentelijke gebouwen laten vervangen door de Vlaamse leeuw.

    Hij wil die Belgische vlaggen pas terug ophangen als het land een confederale staat is geworden. De Waele is een van de burgemeesters uit de Vlaamse rand die erg actief is voor de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde.

    Blijkbaar is niet iedereen in de gemeente het eens met zijn beslissing, want vannacht hebben onbekenden dus de Belgische driekleur gehesen aan het gemeentehuis.

    In een eerste reactie zegt burgemeester De Waele dat hij opdracht heeft gegeven om de Belgische vlag te verwijderen.


    16-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Energiekosten.
    70% energiesubsidie koningshuis
    Hogere energieprijzen zijn geen probleem voor de Belgische koninklijke familie. Die betaalt maar 30% van de stroom-, water- en verwarmingskosten zelf, de rest betaalt de staat. Het koningshuis kost per jaar geen 13 maar 30 miljoen euro. Men was nog een aantal zaken vergeten mee te tellen, zoals 20 officieren die voor de koning werken en vliegreisjes met overheidsvliegtuigen. Bron: De Morgen
    Prins Filip gebruikt in Laken meubels die eigendom zijn van de Vlaamse Gemeenschap. Sinds 2004 probeert de Vlaamse cultuurminister al om ze terug te krijgen, meldt La Meuse.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wet overtreden door politici !!!!!!!
    Veel politici overtreden de wet
    650 politici en ambtenaren die hun mandaten bij het Rekenhof moeten bekendmaken, hebben dat niet gedaan. Daarmee overtreedt 7% de wet. Ook gaven 820 personen hun vermogen niet aan, wat eveneens verplicht is. De wetovertreders komen uit alle partijen, zoals de staatssecretaris voor Financiën, de Waalse liberaal Clerfayt, de Vlaamse liberaal Schiltz, de socialiste Temsamani. de christendemocrate Lanjri, en Van Hauthem van het Vlaams Belang. En hoewel politici vaak belijden dat het afgelopen moet zijn met al hun bijbaantjes, blijkt dat er nog steeds burgemeesters en schepenen zijn die er tientallen mandaten op nahouden, Bron: De Tijd
      De hele mandatenlijst (PDF-bestand)


    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!