Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    12-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop er mee.

    Vlaams Komitee Brussel: ‘Stop met regeringsonderhandelingen’

    Het Vlaams Komitee voor Brussel (VKB) vindt dat de regeringsonderhandelingen onder leiding van Elio Di Rupo onmiddellijk moeten stoppen. Dat laat het Komitee weten in een open brief.

    Formateur Di Rupo zit sinds vanmorgen opnieuw met de acht partijen aan tafel. De komende dagen zouden de onderhandelingen hun besluit moeten kennen.

    Voor het Komitee is het voorstel dat Di Rupo op tafel heeft liggen nefast voor de Vlaamse verworvenheden. Het VKB niet blij dat de bevoegdheden van het Brussels Gewest worden uitgebreid. Dat is bijzonder gevaarlijk, zo staat in de brief. Brussel zou zichzelf als staat kunnen uitroepen. Bovendien worden de Vlaamse taalrechten de op helling gezet omdat de taalwetten worden versoepeld. Het VKB dringt er op aan dat de Vlaamse regering zijn bevoegdheden in Brussel tot het uiterste zou kunnen uitvoeren.


    10-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hou het been stijf.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gordel mogelijk niet meer welkom in Linkebeek.

    © brusselnieuws.be
    Waarnemend burgemeester van Linkebeek Damien Thiéry (FDF) overweegt de Gordel niet meer toe te laten in zijn gemeente. Hij is ontstemd omdat leden van de nationalistische vereniging Voorpost de Vlaamse Leeuw hebben gezongen voor het gemeentehuis.

    Het schepencollege had “elk teken van politieke eis” verboden tijdens de Gordel. De burgemeester vindt nu dat de politie de richtlijnen niet heeft gerespecteerd.

    Volgens de niet-benoemde burgemeester zongen vijftien activisten van Voorpost de Vlaamse Leeuw voor het gemeentehuis. Daarachter zouden nog eens vijftig wandelaars met Vlaamse vlaggen en stickers hebben postgevat.

    De actievoerders waren volgens Thiéry nochtans omringd door agenten. "Ik wacht op tekst en uitleg van de politie om te beslissen of de volgende editie van De Gordel nog welkom is of niet", besluit de waarnemend burgemeester.


    09-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed om te weten.

    Daar zitten vleermuizen graag
    Waar vleermuizen zich in huis verschuilen toont deze tekening uit een Vlaamse folder met vleermuizenweetjes. Wie nog meer wil weten kan (maar dan in het Frans) terecht bij het juist verschenen boek Les acrobats de la nuit. Van de man die ooit een grote grot in Han ontdekte, fotograaf Guy Deflandre. 19,95 euro. Meer info en online bestellen


    08-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws uit Ardooie.

    Omgeving station verandert drastisch.

    ARDOOIE - De stationsomgeving wordt binnenkort drastisch aangepakt. Daartoe keurde de gemeente een nieuw Gemeentelijk Ruimtelijk Structuurplan goed. Bedrijf ROB nv wil uitbreiden en krijgt daar nu de mogelijkheid toe. De huizen errond worden niet onteigend, maar hebben een uitdovend karakter. Ook het containerpark wordt fors uitgebreid. Daarvoor zal een deel van de parking van de cafés moeten wijken. Ook het station zelf zal gerenoveerd worden.
    Een opfrisbeurt van het plein en de bewouwingen mocht wel,de verloedering was goed zichtbaar.


    06-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste ?
    We zullen zien,maar ik twijfel.


    05-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebeurtenis.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 5 september 1920 vond de eerste IJzerbedevaart plaats.
    Wie weet daar iets meer over ? Laat het ons weten in het gastenboek.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zullen doorgaan.
    Gordel: volgende editie mogelijk niet meer welkom in Linkebeek
    (Belga) Waarnemend burgemeester van Linkebeek, Damien Thiéry, is ontevreden omdat zowat 15 leden van Voorpost zondagmiddag de Vlaamse Leeuw hebben gezongen aan het gemeentehuis tijdens de doortocht van De Gordel. "Op het terrein zijn de richtlijnen van het schepencollege niet gerespecteerd door de politie", aldus de FDF'er. Mogelijk is De Gordel volgend jaar niet meer welkom in de faciliteitengemeente.
    In het gemeenteblad kondigde Thiéry aan dat tijdens De Gordel "elk teken van politieke eis" verboden was. De niet-benoemde burgemeester wacht alvast op tekst en uitleg van de politie. "Voor het gemeentehuis werd de Vlaamse Leeuw gezongen zonder dat de politie ingreep. Nochtans waren de vijftien actievoerders van Voorpost omringd door agenten. Daarachter liepen nog eens 50 wandelaars met onder meer Vlaamse vlaggen en stickers en ballonnen met politieke boodschappen. Het schepencollege had vooraf beslist dat dat niet mocht", aldus Thiéry. Het is de lokale politie van de zone Drogenbos/Linkebeek/Sint-Genesius-Rode die de betoging in goede banen moest leiden. "Ik ben zeker dat de korpschef iedereen goed heeft gebrieft, maar stel vast dat de richtlijnen op het terrein niet werden gerespecteerd. Ik wacht op de debriefing om te beslissen of de volgende editie van De Gordel nog welkom is of niet", besluit de waarnemend burgemeester. (MUA)

    02-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de boekenliefhebbers.


    ● Ex-VRT-hoofdredacteur Bouveroux schreef een boek over de geschiedenis van België, met de taalstrijd als één van de rode draden: De barst in België... is er altijd geweest. Over de toevallige oprichting van België, taalvrijheid die een verfransing inhield, collaboratie, Vlaams-nationalisme, hervormingen, enz. 17,50 euro. Meer info en online bestellen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie doet het na ? Mag zeker.

    Windhaantje wordt windleeuwtje
    Het windhaantje op de toren van een kerk in het Vlaamse Roesbruggen-Haringen wordt vervangen door een leeuwtje. Niet zozeer omdat de haan het Waalse symbool is, maar meer omdat de leeuw het Vlaamse symbool is, stelt de voorzitter van het kerkbestuur. Vooral de Waalse media maken er veel ophef over.  Een kunstenaar is de windleeuw al aan het maken, hoewel nog niet al het sponsorgeld ervoor binnen is. Bron: La Meuse.


    31-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even sportelen.
    ARDOOIE - Op zaterdag 17september organiseert de vereniging Curieus de Curieuze Ardooie Wandeling, een 5, 10 of 15kilometer lange wandeltocht doorheen en rond Ardooie.
    De tocht start aan de Albertzaal (oude sporthalle) tussen 7u30 en 15 uur.

    30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop dat spel.

    29/08: De plezantste thuis

    We starten de week met een vrolijke noot. Didier Reynders was vanmorgen te gast op Radio 1 en verzachtte alle fileleed met enkele bizarre hersenkronkels.

    Maandenlang verkondigden de Franstaligen dat onderhandelen zonder de N-VA zoveel makkelijker zou gaan; nu roept Didier Reynders de Vlamingen op om te tonen dat onderhandelen zonder de N-VA inderdaad makkelijker is ... zoek de fout.

    Over de deelname van Olivier Maingain aan de gesprekken was Reynders formeel: We zijn al meer dan een jaar aan het onderhandelen zonder Olivier Maingain en er is nog altijd geen akkoord. Ik stel vast dat er in 2005 - met Maingain aan tafel - wel een akkoord mogelijk was. En dus moet Maingain als "facilitator" mee aan tafel.

    Volledige gesprek uit de ochtend (radio 1)
    Vlamingen moeten bewijzen dat het makkelijker is zonder N-VA (HLN.be)

    29-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkeersperikelen.
    ARDOOIE - Vanaf aanstaande maandag start het Agentschap Wegen en Verkeer met werken in de Oostlaan (N37) in Ardooie. Het wegdek krijgt ter hoogte van het kruispunt met de Kortrijkstraat en de Izegemstraat een nieuw laagje asfalt.

    28-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat is de tweedracht,jammer.

    Minder dan 2.000 aanwezigen op IJzerbedevaart te Diksmuide.

    Dat is de oorzaak van de tweedracht.
                                 Jammer.

     

    In Diksmuide is zondag de 84ste IJzerbedevaart aan de gang. Er zijn zo'n 2.000 aanwezigen op de herdenking van de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog.

    Voorzitter Paul De Belder van het IJzerbedevaartcomité zei in zijn toespraak geen goed oog te hebben in de communautaire onderhandelingen die formateur Elio Di Rupo met acht partijen voert. "Een Copernicaanse revolutie zal het alleszins niet zijn, enkel wat gebroddel in de marge."

    De IJzerbedevaart is een jaarlijkse Vlaamsgezinde bijeenkomst ter herdenking van de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. De bedevaart wil elk jaar een boodschap van vrede, vrijheid en verdraagzaamheid uitdragen en traditioneel is er ook aandacht voor de politieke actualiteit.

    Voorzitter De Belder betreurt dat de grootste Vlaamse partij, de N-VA, niet langer bij de onderhandelingen betrokken is, maar liet in het midden of N-VA buitenspel is gezet of zichzelf buitenspel heeft gezet.

    "Ik hoop alleen dat de geschiedenis ons binnen 10 of 20 jaar niet zal leren dat Vlaanderen opnieuw (...) een historische kans heeft gemist ten gevolge van de tegennatuurlijke entente van alvast op sociaaleconomisch vlak rechts-radicale flaminganten enerzijds en verstokte Belgicisten anderzijds."

    Volgens de organisatoren zijn er zondag zo'n kleine 2.000 aanwezigen opgedaagd op de weide aan de IJzertoren. Dat is ooit veel meer geweest.

    Veel grote politieke kopstukken waren er niet. Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) gaf er een toespraak. Vlaams minister-president Kris Peeters, momenteel nog in het buitenland, liet zich vervangen door zijn partijgenoot Vlaams parlementslid Jan Durnez (CD&V).


    26-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG.

    IJzerbedevaart 2011: jong en vernieuwend spektakel (alweer)!

    In Diksmuide gaat ook dit jaar weer iets door dat nog steeds de verkrampte, oubollige naam ‘Ijzerbedevaart’ voert maar gelukkig dankzij het linkse Ijzerbedevaartkomitee sinds de jaren ’80 van vorige eeuw een massaal bijgewoond flitsend en verjongd spektakel is geworden.

    Dit jaar is het symbool op de affiche het hippie-vredesteken uit de jaren ’60. Verjongend! Vorig jaar was het een punker uit de jaren ’70, goede bronnen fluisteren dat volgend jaar een Amerikaanse jukebox uit de jaren ’50 wordt afgebeeld.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een droog en zonnig ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En wat brengen de besprekingen in het week-end ? Stop toch er mee.

    25-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop die besprekingen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    klok 25 augustus 2011

    Vandaag publiceert de Gravensteengroep haar visie op de splitsingsvoorstellen van Elio Di Rupo in De Standaard. “Hoewel deze groep Vlaamsgezinde intellectuelen als linkser dan gemiddeld en dus als rekkelijk wordt beschouwd, laat ze er geen spaander van heel”, schrijft journalist Bart Sturtewagen. De conclusie is dat niets doen beter is dan deze aanpak. Een akkoord dat het conflict voortzet, is geen prijs waard.

    Het speelveld voor het bereiken van een akkoord over de splitsing van BHV wordt met de dag smaller. Gisteren doorbrak de MR nogmaals elke schijn van sereniteit door aan te komen dragen met het voorstel om de inwoners van de Vlaamse Rand bij referendum te laten kiezen of ze bij Brussel willen horen. In een laboratoriumsituatie zou dat nog een interessant politiek experiment kunnen opleveren. De vraag zou bijvoorbeeld ook kunnen luiden: wenst u inwoner van Brussel te worden als alle gemeenten, rijk en arm, worden samengevoegd? Het antwoord daarop staat nog niet bij voorbaat vast. Maar de betekenis van het referendumvoorstel is dat er geen wil tot pacificatie bestaat. Welke zin heeft het dan om naar een pijnlijk maar dapper compromis te zoeken?

    Vandaag publiceert de Gravensteengroep haar visie op de splitsingsvoorstellen van Elio Di Rupo. Hoewel deze groep Vlaamsgezinde intellectuelen als linkser dan gemiddeld en dus als rekkelijk wordt beschouwd, laat ze er geen spaander van heel. De conclusie is dat niets doen beter is dan deze aanpak. Ze laat geen ruimte voor een andere uitweg dan de harde splitsing, zonder enige compensatie, zelfs niet voor de Franstaligen in de zes randgemeenten. (…)

    Elke zoektocht naar een nauwkeurig afgewogen compromis is pijlsnel zinloos aan het worden. Een kantelend huwelijk kan ook niet gered worden door een lange lijst van ondertekende afspraken, te leveren inspanningen en te betalen compensaties met omschrijvingen van welke rechtbank bevoegd is bij overtreding. Als er geen minimaal vertrouwen is in een verder gemeenschappelijk doel, dan houdt het op. De vraag is alleen nog wanneer dat moet worden vastgesteld.

    De niet-splitsing van BHV is decennialang een weeffout in het Belgische systeem geweest, zonder dat het de werking ervan onmogelijk maakte. Door politieke keuzes en berekeningen is dat laatste nu wel het geval. Maar elk gesprek over de manier waarop de grenzen tussen de deelstaten worden getrokken en over de rechten en plichten van minderheden die daarbij ontstaan, wordt onmogelijk omdat er geen hoop op pacificatie is.

    Het is slechts zinvol om de Vlamingen te vragen de logische splitsing van BHV te vergulden als daartegenover de garantie staat dat de Belgische binnengrenzen vastliggen en zullen worden gerespecteerd. Het beëindigen van dit conflict kan een prijs waard zijn. Maar een akkoord dat het conflict slechts voortzet, is geen prijs waard. Bron:De Standaard.


    24-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong NV-A Ardooie-Koolskamp.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


     

     
    Beschrijving:

    vrijdag 26 augustus 2011: Rysselendemolen Ardooie 19:30.

    Zomerquiz Jong N-VA  Ardooie- Koolskamp.

    Met als gastspreker Koenraad De Groote

    Plaats:
    Rysselendemolen Ardooie

    21-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun de RAND.

     


    19-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diksmuide.

    KVHV bevrijdt Ijzertoren

    De Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) afdelingen Gent, Leuven, St. Katelijne Waver en Antwerpen voeren vandaag een actie uit onder de naam “De nationale studentengrap” aan de IJzertoren. De IJzertoren is sinds het interbellum een belangrijk symbool voor de Vlaamse beweging en staat dan ook vanaf het begin symbool voor Vlaams Zelfbestuur, Godsvrede en Nooit meer Oorlog.

    Het KVHV ziet de recente naamsverandering van dit monument naar “Het memoriaal voor Vlaamse ontvoogding en vrede” echter als een belediging aan alles waar dit monument voor zou moeten staan. Er is een duidelijk verschil in de lading die de nieuwe naam draagt en de oorspronkelijke betekenis van het monument. Het negeren van de termen zelfbestuur en Godsvrede zijn in onze ogen een even grote kaakslag als het dynamiteren van de oorspronkelijke toren in 1946.

    Het bouwen van de IJzertoren werd oorspronkelijk bekostigd door Vlaamse gezinnen en de recente veranderingen en pogingen om het monument een andere betekenis te geven bovenop of naast de oorspronkelijke betekenis zijn een belediging voor hen die in het verleden middelen geleverd hebben voor het oprichten van het monument en vooral ook voor de gesneuvelde Vlaamse strijders die in de Eerste Wereldoorlog hun leven opofferden.

    Het KVHV zal de IJzertoren bezetten om het monument opnieuw op te eisen als symbool voor de oorspronkelijke waarden die eraan verbonden waren. Het KVHV zal niet lijdzaam toezien op de achterbakse pogingen om de symbolen en monumenten van de Vlamingen af te nemen. Door middel van deze ludieke, maar gemeende actie willen wij alvast een halt toeroepen aan dit proces. Door de naamswijziging wordt niet enkel een vuil politiek spel gespeeld, maar ook schade toegebracht aan de Vlaamse cultuur en geschiedenis. Dergelijke praktijken lijken sterk op het elimineren en zelfs puur negationisme van de Vlaamse geschiedenis, traditie en identiteit.

    Het monument wordt beheerd door het gesubsidieerde IJzerbedevaartbestuur en behoort aldus nog steeds toe aan de Vlaming die zich schaart achter de woorden Zelfbestuur, Godsvrede en Nooit meer Oorlog. 
Het huidige bestuur heeft zich steeds openlijker losgewrongen van de Vlaamse strijd, niet enkel door de manier waarop het omgaat met de IJzertoren als monument zelf, maar ook door hoe ze de Vlaamse strijd benaderen.

    Het IJzerbedevaartbestuur gaat zelfs zo ver dat men oppert dat de Vlaamse strijd gestreden is. 
De contradictie wil net dat er nu meer dan ooit Vlamingen op partijen stemmen die gericht zijn op Vlaams zelfbestuur en nog steeds hun eisen en grondwet genegeerd zien in de Belgische politiek. Het monument is vandaag nog even relevant als het vroeger was en de Vlaamse strijd duurt voort. Pogingen tot het wegvagen van de waarden die door onze voorouders beaamd werden brengen geen einde aan die strijd.

    De actie dient ook gezien te worden in het licht van de bezetting van het Gravensteen door studenten ongeveer 50 jaar geleden. Deze bezetting ging de geschiedenis in als de grootste studentengrap ooit. Deze actie droeg toen ook een politieke betekenis. Toen waren KVHV’ers ook de initiatiefnemers in dit studentenprotest. Zo wensen we de actie eveneens aan te grijpen als herinnering aan de bezetting van het Gravensteen, maar ook om aan te tonen dat de student nog steeds een rol en stem heeft in deze maatschappij die niet genegeerd mag worden.

    Met het KVHV wensen wij ons ook te onderscheiden van passieve studentenkorpsen die hun tijd verdoen met wilde braspartijen. Hoewel het KVHV ook zijn plezier heeft leggen wij de nadruk op betekenisvolle activiteiten en pogingen om de situatie van Vlaanderen te verbeteren.

    KVHV is een kleurendragende academische gemeenschap die zich inhoudelijk plaatst rond nationaal-conservatieve principes. Wij willen menselijk kapitaal verenigen in een avant-gardistische, elitevormende levensgemeenschap die de soevereiniteit en de emancipatie van onze leden en van onze volksgemeenschap nastreeft.

    Jonas Naeyaert
    Praeses KVHV Gent

    Dieter Peeters
    Praeses KVHV Antwerpen

    Jeroen Van Dyck
    Praeses KVHV Leuven

    Kevin Dictus
    Praeses KVHV St. Katelijne Waver


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek Dag Vlaanderen.
    ● Een weblogger schreef een uitgebreide recensie van het hier al eens genoemde boek Dag Vlaanderen, waarin RTBF-journalist Christophe Deborsu verschillen tussen Walen en Vlamingen beschrijft en stukjes geschiedenis vertelt.
    ------------------------------------------------------------------------------


    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!