Van uw markt: - 24 kerstomaatjes- 1 uitje-. 50 g feta- 10 cl zure room- 1 bokaaltje viseitjes (lompvis, forel)- geraspte mierikswortel (in bokaal)- 80 g américain natuur- kappertjes- Engelse saus- 1 koffielepel olijfolie- 1 koffielepel mosterd- oregano- peper- zout en paprikaxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
- Maak de kerstomaten schoon en haal ze voorzichtig leeg. Bereid
de 3 vullingen afzonderlijk.
- Prak de feta met een vork, kneed samen met een koffielepel olijfolie, 1 koffielepel oregano en peper. Vul met dit mengsel 8 tomaten op. .
- Meng de zure room met de helft van de viseitjes en mierikswortel naar smaak. Vul er 8 tomaten mee op en versier met enkele viseitjes.
- Kruid de americain met peper, zout, Engelse saus, mosterd en wat fijngesnipperde ui. Vul hier de overige 8 tomaten mee op en versier met enkele kappertjes.
|