150 g boleten- 150 g oesterzwammen- 150 g cantharellen- 4 uien- 50 g boter- 50 g gemalen parmezaan- 4 eieren- 15 cl melk- 10 cl room- peper en zoutxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Verwarm de oven voor op 1800 C. Wrijf de paddestoelen droog schoon, snipper ze fijn. Pel en hak de uien. Bak ze, samen met de paddestoelen, kort op een hevig vuur in 40 g boter. Vet met de rest van de boter vier soufflékommetjes in. Strooi op de bodem wat parmezaan. Klop de eieren los met de room en de melk, de peper en het zout. Vermeng met de paddestoelen. Verdeel het mengsel over de vormpjes. Zet ze tot op halve hoogte in een warmwaterbad tegen de kooR'aan. Dek ze af met aluminiumfolie. Zet ze 10 minuten in het midden van de oven. Neem het aluminiumfolie weg en laat ze nog 10 minuten verder garen. Laat ze
5 tot 10 minuten afkoelen. Ontvorm de torentjes meteen op een bord.
|