Voor 4 personen:
- 2 pakjes van 4 diepgevroren pladijsrolletjes met garnalen- l Golden- 1/4 knolselder- 1 dl witte wijn- 2 dl visfumet- 1 koffielepel zachte kerrie- 2 tomaten- peper en zout- kervel- 120 g boterxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Schik de rolletjes in een ovenschotel met de witte wijn en de visfumet. Kruid met peper en zout. Snijd de appel en knolselder in fijne blokjes en schik deze ook in de ovenschotel. Bestrooi het geheel met kerrie en zet 20 minuten in een oven van 180°C
Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes.
Schik de pladijsrolletjes in diepe borden. Werk het braadvocht op met de boter. Voeg hier de tomaten aan toe en breng op smaak. Overgiet er de rolletjes mee en versier met kervel.
|