Voor 4 personen:. 2 parelhoentjes met spekreepje- 4 rijpe peren- 1 citroen- 100 g boter- 10 cl room- peper en zout xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
.Braad de parelhoentjes rondom aan in de helft van de boter.
. Snijd de peren in vieren, schil ze en besprenkel ze met citroensap. Smeer 2.grote stukken aluminiumpapier in met de resterende boter. Leg in het midden van elk vel een parelhoentje en bestrooi met peper en zout. Leg er de stukken peer omheen en, vouw de papillotten dicht.
. Laat 45 minuten braden in de op 175°C voorverwarmde oven. Leg de in stukken gesneden parelhoentjes samen met de peren op een verwarmde schotel. Giet het in de papillotten achtergebleven braadvocht in een steelpan, voeg er de room aan toe en breng het geheel aan de kook. Schenk deze saus over de parelhoentjes.
|