Voor 4 personen:xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
20 middelgrote scampi- 2 limoenen- 2 grote vleestomaten- 1/2 komkommer- 8 tongfilets- margarine- peper en zout- 4 theelepels verse dille
1 Pel de scampi en verwijder het centrale darmkanaal.
2 Snij de limoenen in 4 halve maantjes.
3 Pel en ontpit de tomaten, snij het vruchtvlees in dobbelsteentjes.
4 Snij de komkommer in de lengte in vier, schraap met een koffielepeltje de zaadjes eruit en snij ze in kwartjes van 5 mm dikte.
5 Steek de tongfilet in S-vorm op een stokje, alterneer met een scampi en begin en eindig met een limoenpartje
6 Wrijf de vellen aluminiumfolie in met wat margarine en leg er een visbrochette in. Bestrooi met stukjes tomaat en komkommer.
Kruid met peper en zout en bestrooi met de gehakte dille.
7 Plooi de folie zorgvuldig dicht. Leg de papillotten op het rooster van de barbecue.
|