6 taartjes: 100 g kruimeldeeg- 3 koffielepels cacao
Kokosgelei: 75 cl gezoete kokosmelk- 2 bananen- 2 blaadjes gelatine citroensap
Passievruchtengelei: 2 passievruchten- 75 cl rietsuikersiroop- 2 blaadjes gelatine
Mangogelei: vruchtvlees van 1 rijpe mango- 3 cl rietsuikersiroop- 2 blaadjes gelatine
Om af te werken: kokoskrullen passievruchtpitjes physalisvruchtjes in chocolade
1. Kneed de cacao door het deeg. Laat 1/2 uur staan. Rol 1/2 cm dik uit. Steek er 6 rondjes uit (6 cm) en 60 ovalen (3 cm). Bak 10 minuten op 180°C. Week de gelatine in water. 2. Pureer de bananen met het citroensap. Los de gelatine op in warme kokosmelk. Vermeng met de puree. Verdeel over drie bakringetjes van 5 cm en laat opstijven. 3. Lepel de passievruchten uit. Pureer het vruchtvlees. Los de gelatine op in de warme suikersiroop. Vermeng. Verdeel over drie ringen (5 cm). Laat opstijven. 4. Pureer het vruchtvlees van de mango. Los de gelatine op in de warme siroop. Vermeng. Verdeel over drie ringen. Laat opstijven. 5. Stort de gelei op de ronde koekjes. Zet de ovale koekjes er tegenaan. Werk de bananenkoekjes af met kokos, de passievruchtenkoekjes met pitten, de mangokoekjes met physalis.
|