voorgerecht
Ingrediënten voor zes personen
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
250 g kruimeldeeg, 1 bos asperges, verse bieslook, 4 eieren, 50 gram parmezaanse kaas, 125 g light room, peper en een klein beetje zout. .
Bereiding
Pel de asperges en laat ze samengebundeld 15 minuten koken in lichtjes gezouten water. Laat ze
uitlekken op een droge schone handdoek voordat u ze in stukjes van 3 à 4 cm snijdt. Wrijf een vorm in met boter, voeg er bloem en het deeg aan toe. Prik gaatjes in de bodemlaag van het deeg. Meng de ge klopte eieren met de room, de parmezaanse kaas, bieslook en peper. Leg de stukjes asperge op het deeg en voeg het mengsel er aan toe. Zet het geheel in de oven (thermostaat 7 of 180°C). U kunt de bieslook ook vervangen door koriander, kervel, enz. Opdienen met een slaatje van raketsla
|