Een origineel groentegarnituur dat heel lekker is bij koteletten of worst. Voor de veggies geeft u er gebakken quorn bij.
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Voor 4 personen:
Snij 500 g krieltjes en 500 g zoete aardappelen ongeschild in plakjes. Snij 1 rode en 1 witte ui in ringen. Leg alles op een beboterd vel aluminiumfolie. Besprenkel met 1 eetlepel olie. Kruid met 2 geperste knoflookteentjes en flink wat zwarte peper uit de molen en zout. Dek af met aluminiumfolie en zet 40 tot 45.minuten in de op 200°C voorverwarmde oven. Werk af met het groen van lente-uitjes of verse bieslook.
Snel kan ook: als u de aardappelen vooraf beetgaar kookt, hoeven ze maar 15 minuten in de oven.
Op de barbecue: verpak porties van 150 g in aluminiumfolie en leg ze 25 tot 30 minuten in de gloeiende as!
|