xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
5 eieren- 100 g bloem- 50 g maïzena- 1 koffielepel bakpoeder- 1 soeplepel cacaopoeder
Voor de vulling 250 ml halfvolle melk- 20 g chocoladepuddingpoeder- 3 blaadjes gelatine- 250 g magere platte kaas- 15 lepels zoetstof- rode bessen- 1eierdooier
Zo gaat je te werk Splits de eieren en klop de eidooiers met het zoetmiddel romig. Klop de eiwitten stijf en meng de eiwitten onder de eidooiers. Zeef de bloem, maïzena, bakpoeder en cacao en meng voorzichtig onder het eimengsel. Beboter een hartvormige bakvorm, giet het deeg erin en bak de biscuit ongeveer 25 min op 180°C. Haal uit de vorm en koel af.
Voor de vulling: - Week de gelatine in koud water. - Bereid de pudding met de melk, cacaopoeder, chocoladepuddingpoeder en het zoetmiddel. - Voeg de eidooier toe en doe dan de uitgeknepen gelatineblaadjes erbij. - Laat even afkoelen en voeg dan de platte kaas toe. - Zet de biscuit op een schotel en doe de chocoladecrème op de biscuit. - Laat afkoelen en opstijven. - Versier met de besjes.
Reacties op bericht (2)
24-12-2010
Wens je fijne feestdagen
Het begint langzaam aan te komen Stilletjes komt het er weer aan Het worden langzaam witte bomen Kerstmis komt langzaam eraan Nikki
24-12-2010 om 07:56
geschreven door Nikki
07-09-2010
Goedemorgen, wa&t ziet dat er weer lekker uit. Dikke knufs.