Voor 4 personen:
600 g kipfilet- 8 vellen brickdeeg- 50 g zachte boter- 200 g gehakte peterselie- 4 tomaten- 2 teentjes knoflook- 125 g paneermeel- 1 ei- olijfolie- zwarte peper uit de molen en zout
1. Verwarm de oven voor op 210°C Vermeng de boter met de peterselie, de geperste knoflook, het paneermeel en het ei. Kruid met peper en zout. Snij de kip in blokjes en vermeng ze met 2/3 van deze persillade. 2. Halveer de brickvellen. Schep op elk stuk een lepel kipblokjes. Vouw toe en bestrijk de pakketjes rondom met olie. 3. Halveer de tomaten. Haal ze lichtjes uit. Vul ze met de rest van de persillade. Schik ze op een geolied bakblik. Leg er de bricks bij. 4. Zet het bakblik 20 minuten in het midden van de oven, keer de bricks na 10 minuten om.
|