Voor 2 personen:
Pangasiusfilet- ui in hele fijne ringen gesneden- knoflook in plakjes- snufje marsala- gedroogde pepers fijngemalen- kaymak of anders crème fraiche of slagroom- roomboter of olie- zout- peper- gedroogde tomaatjes in olie in dunne plakjes- stagur of gorgonzola of boursin met knoflook- peterselie en geraspte kaas.
Voorbereiding: Dep de vis droog, snijd de uien in dunne halve ringen, knoflook in plakjes, gedroogde tomaatje in kleine stukjes. Fruit de uien en het knoflook en de gedroogde pepers op zacht vuur. Laat afkoelen voeg de kaymak toe en de stagur. Verwarm de oven voor op 200c.
Bereidingswijze:
Verwarm de slagroommix, voeg de marsala, peper, zout en peterselie toe. Proef en breng op stevig op smaak. Leg de visfilet in een ovenschaal, verdeel de gedroogde tomatenstukje erover en giet dan de saus erover. Doe er dan geraspte kaas erover, niet te veel Zet in de oven op 190°C. Bak dit voor 20-25 minuten.
Serveertips: Bak ondertussen krieltjes of serveer het met stokbrood. Lekker met broccoli of een frisse salade
|