Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    10-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit te betrouwen.


    Is de CD&V wel een vlaamse partij ? Ik denk het niet.


    09-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maar niet in eigen land .

    Bart De Wever held van Congolezen.

    De gemeenteraadsverkiezingen zijn pas over 11 maanden, maar Bart De Wever eist nu al een onverwacht rolletje op in een verkiezingsmanifestatie.

    Een betoger tegen het verkiezingsverloop in Congo supportert voor Bart De Wever

    Een betoger tegen het verkiezingsverloop in Congo supportert voor Bart De Wever

    Opvallend beeld in de betogingen tegen het verloop van de verkiezingen in Congo. Een Congolees in Matonge in Brussel supportert voor Bart De Wever. 'Vive Bart De Wever', staat te lezen op een spandoek temidden van oproepen aan de internationale gemeenschap om in te grijpen in Congo.

    Enkele deelnemers van de betoging verklaarden aan journalisten dat ze voortaan voor de N-VA zullen stemmen. 'Om de PS en de MR te straffen. Want die staan aan de kant van Kabila.'

    Niet Bart De Wever, maar Joseph Kabila wint de verkezingen in Congo. Hij zou 49 procent van de stemmen halen. Etienne Tshisekedi moet het doen met 33 procent van de stemmen.Bron : Knack.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Info,nieuwe regering.
    De nieuwe regering is begonnen
    De nieuwe federale regering-Di Rupo telt 19 bewindslieden (13 ministers en 6 staatssecretarissen) plus de premier. Dat is iets minder dan de vorige regering. De ploeg voor de resterende 2,5 jaar:

    Dat is met een Vlaamse minderheid ,je moet maar durven.Met dank aan de CD&V,SP.a en OpenVLD.
    -------------------------------------------------------------------------------

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waarheid.
     CD&V, sp.a en Open Vld verbergen hun zwakte achter uithalen naar N-VA
    klok 9 december 2011

    In de Kamer is gisteren gedebatteerd over de regeerverklaring van eerste minister Elio Di Rupo. Al hadden enkele partijen het vooral over de N-VA. Daarmee geven ze volgens Eric Donckier aan dat het hen de volgende maanden en jaren vooral te doen zal zijn om het eigen overleven.

    Kan de nieuwe regering Di Rupo wel slagen? Tripartites waren nog nooit een succes, in een ménage à trois is er altijd een partner die bedrogen wordt. De financiële crisis raakt maar niet opgelost en dreigt de staatsschuld verder te vergroten. De begroting 2012 is nog niet gestemd maar klopt nu al niet meer. Er zullen nog meer belastingen - door de regering Di Rupo herdoopt in "diversen" - nodig zijn. De vakbonden voeren actie tegen de structurele hervormingen. De kans is groot dat de regering onder de vooropgestelde lat zal springen. En die lat ligt naar Vlaamse normen al niet te hoog. Ook in dat geval zullen de drie traditionele partijen bij de volgende stembusgang een kwaaie klant hebben aan de N-VA.

    CD&V, sp.a en Open Vld proberen hun zwakte te verbergen achter uithalen naar de N-VA. En door de N-VA op een hoopje te vegen met het Vlaamse Belang, waarmee ze de N-VA-kiezers beledigen én verankeren. Ze kunnen dat een keertje doen, ze kunnen dat een paar keer doen, maar ze kunnen dat niet blijven doen. Daarvoor is de Vlaming véél te slim, daarvoor kan hij véél te goed tellen. Bron : Het belang van Limburg.


    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mistig akkoord.

     

    AK-VSZ aanvaardt het institutioneel akkoord over de sociale zekerheid niet

    Het Aktiekomitee voor een Vlaamse Sociale Zekerheid (AK-VSZ) onderzocht het institutioneel akkoord van de regering Di Rupo over de bevoegdheidsoverdrachten in de Sociale Zekerheid (SZ). En maakt de balans op, een aanpassing is nodig zeggen voorzitter Dr. Gui Celen en secretaris Erik Stoffelen.

     

    Het AK-VSZ begint de analyse met een positieve noot. Voor de kinderbijslagen wordt het volledige federale budget (5,9 miljard euro) naar de deelstaten overgeheveld. Dat is positief. Maar er zijn ook negatieve aspecten en vragen. Het akkoord spreekt over een “communautarisering”, doch voor Brussel gaat de volledige bevoegdheid naar de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie. Dat komt neer op een regionalisering: zo wordt de band tussen de Vlamingen in Brussel en die in de rest van Vlaanderen doorgeknipt. Volgens het AK-VSZ gaat dat in tegen een basisprincipe van de Resoluties van het Vlaams Parlement van 3 maart 1999. De deelstaten krijgen geen financieringsautonomie en worden dus niet geresponsabiliseerd voor de inkomsten. Uit de tekst van het akkoord kon het aktiekomitee niet opmaken of de deelstaten normeringsbevoegdheid krijgen, dan wel een simpel doorgeefluik worden.

    Voor de gezondheidszorgen worden bevoegdheden, goed voor 4,2 miljard euro, overgeheveld. Die bevoegdheden zijn interessant volgens het AK-VSZ en een aantal ervan leidt tot meer homogene bevoegdheidspakketten voor de deelstaten. Het is ook positief dat de deelstaten via samenwerkingsakkoorden met de federale overheid inspraak krijgen op een aantal beslissingsniveaus. Daar staat dan weer tegenover, stelt het AK-VSZ, dat het overgehevelde budget, volgens verschillende berekeningsmethodes, slechts tussen de 10,5 à 13,4 % van het totale RIZIV-budget bedraagt. Meer nog, de inhoud van het akkoord raakt niet aan de kern van de RIZIV-uitgaven voor geneeskundige verzorging en invaliditeit. Een belangrijk deel van de overgehevelde gezondheidszorgen gaat naar de gewesten en niet naar de gemeenschappen. De deelstaten krijgen geen financieringsautonomie. En wat de deontologische orden betreft, suggereert de tekst dat de artsen in de zes Vlaamse faciliteitengemeenten rond Brussel mogen kiezen tussen de Orde van Vlaams- en Waals-Brabant.

    Inzake werkloosheidsvergoedingen en pensioenen voor werknemers en zelfstandigen is van overheveling naar de deelstaten geen sprake. Er is evenmin sprake van een afbouw van de geldtransfers in de SZ uit Vlaanderen naar Wallonië en Brussel.

    Om al die redenen aanvaardt het AK-VSZ het institutioneel akkoord Di Rupo inzake de SZ in zijn huidige vorm niet. Het AK-VSZ vraagt dat het akkoord aangepast wordt en dat tenminste de kinderbijslagen, de gezondheidszorg, de RIZIV-uitkeringen en de sociale bijstand volledig overgedragen worden naar de gemeenschappen.  En dit zowel inzake normerings-, uitvoerings- als financieringsbevoegdheid. Dat sluit overleg en samenwerking niet uit.


    03-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen voorzorgen ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gemeente koopt geen extra zout op voorhand.

    ARDOOIE - Ardooie heeft evenveel zout gekocht als de vorige jaren. 'We werden dit jaar bijna moreel verplicht om extra veel zout op te slaan', zegt burgemeester Karlos Callens (Groep82). 'Maar ik ben niet bereid om een extra hangar te kopen en er tonnen zout in te stockeren om dan te merken dat we drie zachte winters na elkaar krijgen, waardoor onze tonnen zout verklonteren en slecht worden. Neen, nu kunnen we twee weken winterweer doorstaan met onze voorraad. En indien nodig, kunnen we er altijd bij halen in Izegem.' (rdh)
    Er waren weinig opmerkingen van de gemeenteraadsleden van de meerderheid.Moeten die zwijgen ?

    Reaktie van een niet gemeenteraadslid.

    Hopelijk zijn er geen strenge winterprikken. Daarbij als men de strooironden zoals andere jaren wil behouden ,en die wenselijk zijn voor de veiligheid van de bewoners zal er meer zout nodig zijn. Dit ophalen in Izegem is dan wel voor een meerprijs die wij ook allemaal mogen betalen (7 euro per ton ). Gelieve wel degelijk alle straten in de kom van de gemeente te behandelen ,en niet gedeeltelijk bv(Oude Lichterveldsestraat van af Hoflandstraat tot aan de Ommegangstraat niet)daardoor kunnen de automobilisten verrast zijn op dergelijke plaatsen ,en meerdere  zulke gevallen kunnen aangehaald worden in het dorp (Berlingmolenstraat enz ).


    02-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze prins ?
    Vernietigend RTBF-portret / VRT
    ● Het boek heet Prins Laurent, rebel met een reden - De prins die geen koning mocht worden. Daarin staat onder meer dat de prins (een zoon van de huidige koning, Albert II) van de Belgische Staat 25.000 euro per maand krijgt. Maar al in 1990 liet hij zich ontvallen dat hij miljonair wilde worden. Hij richtte daarvoor meerdere bedrijven en stichtingen op, vaak ook met subsidie van de overheid. Online bestellen zonder porto. Bron: De Standaard/Le Vi


    Reakties altijd welkom in het gastenboek.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    01-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De staking tegen de begroting.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Info voor de inwoners van ARDOOIE .
    Recyclagepark gesloten op vrijdag 2 december

    Vrijdag 2 december is recyclagepark te Ardooie gesloten wegens algemene stakingsactie (betoging te Brussel)
    Het recyclagepark te Izegem en Tielt is wel open op vrijdag.

    Het volledige nieuwsbericht kan u nalezen op de website van ivio .




    29-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer weten over Europa.

    Heeft Europa (te) veel invloed?!

    Wart Van Schel 28-11-2011

    Onder de titel “Heeft Europa (te) veel invloed?!” zet de werkgroep Vorming van de VVB een conferentiereeks op. Deze avonden vormen een inhoudelijke voorbereiding op de Europese doelstellingen uit ons beleidsplan 2011-2015 waarbij we een Europees platform willen opzetten van volkeren op weg naar onafhankelijkheid. Ondertussen is het EPI (European Partnership for Independence) deze zomer boven de doopvont gehouden.

    Maar uiteraard moeten we ook goed weten waarover we spreken als we het hebben over “Vlaanderen, staat in Europa”. Daarom starten we met een aantal conferenties over de invloed van Europa voor en op Vlaanderen. In december zijn we te gast in Brugge, Aalst, Brasschaat en Brussel.

    Voor meer informatie, raadpleeg hier de folder.

    Waar en wanneer?
    (Telkens om 20 uur)

     Donderdag 1 december 2011
     Groot Seminarie, Potterierei 72, Brugge
     Vrijdag 2 december
     Oud-Antwerpen Wijnschuur, Elisalei 55, Brasschaat
     Donderdag 8 december 2011
     Tragel, Tragel 12, Aalst
     Dinsdag 13 december 2011
     De Markten, Oude Graanmarkt 5, Brussel

    28-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegen de komende koude en................................

    Supporter als een Flandrien met onze nieuwe sjaal

    Ter gelegenheid van de eerste activiteit van de Flandriens - het WK veldrijden in Kosijde2012- werden exclusieve supporterssjaals en mutsen ontworpen. Je kan deze Flandrienssjaal bestellen via  info@flandriens.org Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. aan de prijs van € 10 exclusief verzendingskosten.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je huisvuil kwijt ? Wanneer.
    Nieuwe ophaalkalenders huisvuil voor ARDOOIE.
    --------------------------------------------------------------------------------------

    Vanaf 1 december 2011 ontvangen alle inwoners uit het I.V.I.O.-werkingsgebied een nieuwe ophaalkalender voor 2012.

     

    Per gemeente of per ophaalronde is er een specifieke kalender opgemaakt. Kijk dus na of je de juiste kalender hebt ontvangen!

    Op de ophaalkalender staan de ophaaldata voor de wekelijkse ophaling van huisvuil (restafval in de rode zak of voor KMO's in de zwarte zak), de tweewekelijkse ophaling van PMD en de vierwekelijkse ophaling van Papier en Karton. Daarnaast kan je ook de data voor de algemene ophaling van grofvuil terugvinden, de nodige informatie voor de ophaling van grofvuil op afroep in het najaar (opgelet wees tijdig met de aanvraag!) en feestdagen en sluitingsdagen van de recyclageparken en de kantoren. Ook de openingsuren van de demonstratieruimte voor thuiscomposteren op de recyclageparken staan vermeld.

     

    HOU DUS IN DECEMBER JE BRIEVENBUS IN DE GATEN.

    Hou de kalender goed bij, je kan er immers het ganse jaar door gebruik van maken om je afval op de juiste dagen buiten te plaatsen.

     

    Nooit meer je vuilzak vergeten buitenzetten? Raadpleeg ook www.ivio.be/dok en ontvang de datums voor het buitenplaatsen van al je afvalfracties in je mailbox (integratie met hotmail, google en outlook).


    27-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag op dag.

    Op 27 november 1899 is priester Guido Gezelle overleden.
    Hij was een lyrisch en hekeldichter en een stimulator van de nederlandse taal en voorloper van de Vlaamse beweging.


    26-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog altijd .......................................
    Te bezichtigen.

    25-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TONEEL in het dorp.

    Arko brengt klucht over kunstschilder

    De acteurs van Arko beloven een 'amusant stukske theater'.sbr Foto :Beels.

    De acteurs van Arko ,waaronder de voorzitter van de plaatselijke N-VA Fons Lammertyn beloven een 'amusant stukske theater.

    ARDOOIE - Het Arko dorpstheater speel het stuk Verf in een regie van Tine Van Poucke. Er zijn komend weekend nog twee opvoeringen.

    Het stuk 'Verf' van auteur Luuk Hoedemaekers vertelt over kunstschilder Jan Vaneyck. Verwacht geen kunsthistorisch stuk, het is een hedendaagse klucht waarin de schilder overhoop ligt met zijn buurvrouw en haar dochter.

    Vaneyck heeft een aantal opdrachten die mekaar in de weg zitten. Zo bestelt tante nonneke een triptiek, terwijl hij een portret van de bisschop moet maken en een naaktportret van madame Fabienne. De verhaallijnen kruisen elkaar en dat is da aanleiding voor een amusant stuk. Het geheel leidt tot een grote chaos en verkleedpartijen.

    Nog dit weekend in 'tHofland. www.arkodoprstheater.be

    24-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eens komen kijken ?
    Leuke standjes en proevertjes en leuke geschenkjes zeker te vinden,misschien ook een Leeuwenvlag.

    middenstandsmarkt




    22-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mogelijkheid.
    Willen Open Vld en CD&V liever in sukkelstraatje blijven?"
    willen open vld en cd v liever in sukkelstraatje blijven

    08:22 Bart De Wever, voorzitter van N-VA, lanceerde maandag het idee om een rechtse noodregering op poten te zetten. Dat lokte bij de andere partijen niet meteen veel enthousiasme uit. Partijgenoot Jan Jambon herhaalde dinsdagmorgen dat het om een ernstig voorstel gaat.

    N-VA wil in zee met Open Vld en CD&V. De sp.a zou dus afvallen, net als de PS langs Waalse zijde. De MR mag wel mee doen.

    De noodregering zou de zes Europese aanbevelingen willen uitvoeren. Nadien zou het communautaire akkoord opengebroken worden.

    "Ongewone tijden vragen om ongewone oplossingen", aldus Jan Jambon op Radio 1. "Maak de optelsom, het is in elk geval haalbaar. Maar elke partij moet het zelf maar weten. Willen ze dan liever in het sukkelstraatje met de PS blijven?"

    Koning

    Hoe het nu echt verder zal gaan, weet niemand. Het is wachten op een initiatief van de koning. Onze vorst ziet vandaag de partijvoorzitters. Benoît Lutgen, voorzitter van het cdH, mag als eerste langs op het kasteel van Ciergnon (10u). Een uur later wordt sp.a-voorzitter Bruno Tobback verwacht.

    Dinsdagnamiddag om 14 uur gaat CD&V-voorzitter Wouter Beke naar Ciergnon. De koning ontvangt om 15 uur PS-vicepremier Laurette Onkelinx. Wanneer de liberalen van Open Vld en MR bij de koning langs moeten, is nog niet duidelijk. In elk geval komen zij als laatste aan de beurt.
    Bron :H.B.V.L


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramp of geen ramp.

    Iek 'eb kenoek.


    Wat mogen we nog allemaal verwachten van de huidige zes partijen,kunnen ze het wel of niet.

    19-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog mogelijk ?
    Als het zou kunnen,ja,waarom niet .De huidige en de toekomstige bewindvoerders kunnen het niet.
    Als de meerderheid een minderheid word,zie ik niet in wie het kan veranderen.

     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze kust VLAAMS !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Franstalige reclame op Kusttram

     

    Beste Taalrespect,
    Toen ik in Nieuwpoort voor het rode licht stond te wachten, kwam er een kusttram van De Lijn aangereden, waarop in koeien van letters franstalige reclame gevoerd werd voor/door een Vlaams bedrijf dat vakantiewoningen aan de Vlaamse kust probeert te verkopen. Blijkbaar is onze Vlaamse kust nog niet verfranst genoeg, en wordt er getracht nog meer Nederlandsonkundigen naar 't zeetje te lokken.
    Het bedrijf in kwestie, Zee & Polder uit Kortemark (!) en De Lijn gaan hier wel heel kort door de bocht. Ik dacht dat De Lijn een Vlaams overheidsbedrijf was, waar blijft het respect voor de Vlaming?
    Met vriendelijke groeten,

     

    18-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook wij leven mee.

    Roger Van Houtte overleden

    Woensdag 17 november overleed Roger Van Houtte. Roger was sinds de doorstart van Doorbraak lid van de kernredactie en verzorgde op deze webstek vaak de rubriek ‘vandaag in de Franstalige pers’. De onwetendheid in Vlaanderen over wat in Franstalig België geschreven werd was voor hem een stokpaardje geworden.

     

    Roger studeerde politieke en sociale wetenschappen aan de K.U.Leuven. Hij begon zijn journalistieke carrière bij De Nieuwe Gazet - Het Laatste Nieuws. Hij werkte er van oktober 1973 tot december 1985. Daarna ging hij aan de slag bij de Gazet van Antwerpen van januari 1986 tot zijn ontslag op 19 november 2008, bijna 3 jaar geleden. De krant had niet de moed bij het melden van zijn dood te vermelden dat hij om politieke redenen was ontslaan, ze lieten uitschijnen dat hij zelf was vertrokken. Vanaf 2009 ging Roger Van Houtte aan de slag bij de N-VA als senior writer. Als tekstschrijver voor de partij schreef Roger in het ledenmagazine maar ook vele toespraken, columns en opiniebijdragen voor N-VA-parlementsleden. Namens de N-VA zetelde hij in de Expertencommissie voor Overheidscommunicatie, verbonden aan het Vlaams Parlement.

    Roger was een gewaardeerd Doorbraak-medewerker wiens artikels vaak en graag werden gelezen en naar wiens stem werd geluisterd op een redactieraad. Daarnaast was Roger een volbloed journalist die raak en helder schreef, maar met een hart voor de mensen. Roger was zestig, zijn overlijden komt veel te vroeg. In de volgende Doorbraak zal de redactie hem op gepaste wijze gedenken. De redactie biedt de familie haar medeleven aan. 



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!