Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    13-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA en natuur;

    Is de bestendige deputatie de pedalen kwijt?

    Op 12 oktober 2017, over deze onderwerpen: Ruimtelijke ordening
      

    In de buurt van provinciedomein 't Veld was grote bezorgdheid ontstaan rond de aanleg van een nieuwe weg. Die moet leiden naar de plaats waar een nieuw cafetaria (van 600 m²) en speelbos gebouwd zullen worden aan de rand van ‘t Veldbos. Provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) stelde hierover een schriftelijke vraag aan Franky De Block.
    De gedeputeerde voor ruimtelijke ordening Franky De Block (SPA) antwoordde op de schriftelijke vraag van het provincieraadslid: “De provinciale dienst ruimtelijke planning is bezig met de uitwerking van een ruimtelijk uitvoeringsplan ‘t Veld (PRUP). Er wordt onder andere een oplossing gezocht voor de inplanting van het cafetaria De Keunepupe. Om de nieuwe locatie van de cafetaria te bevoorraden is een doorsteek nodig langs de Bloemgatstraat. Deze doorsteek zal als noodtoegang dienen voor dienstvervoer. Het voorstel is ook dat de fietsers en wandelaars de cafetaria via de nieuwe doorsteek zouden kunnen bereiken. Deze nieuwe toegangsweg zou niet kunnen worden gebruikt door personenwagens. Ook de huidige parking blijft in het voorstel behouden als bezoekersparking”, aldus Kurt Himpe.
    Intussen was er op donderdagavond 29 juni 2017 om 20 uur een  infovergadering over het provinciaal plan ‘t Veld, in CC ‘t Hofland te Ardooie. De direct betrokken buren, bewoners van de woonwijk,  werden  hiervan NIET op de hoogte gebracht! Wat nochtans vermeld stond in een schrijven van Franky De Block, ik citeer “....voorontwerp ruimtelijk uitvoeringsplan dat besproken wordt met de betrokken...bewoners”!
    Naar wij konden vernemen kwam op deze vergadering het volgende naar voor: in het verlengde van de huidige parking zou er een waterbufferbekken komen van 7000 m², een cafetaria van 600 m² met terras en een speelweide. Naast het waterbekken in het verlengde van de wijk een boomgaard (of bos?) van 6200 m². Naast de speeltuin een slibbuffer van 12000 m²!
    Deze nieuwe infrastructuur zou ook toegankelijk worden via de wijk!

    Dat er een nieuwe weg zou aangelegd worden aan de Bloemgatstraat. Dat de cafetaria en speelweide zouden toegankelijk worden via de woonwijk (langs de Wilgenlaan). Dat er een slibstort zou komen ten zuiden van de woonwijk!
    Dat alles is er helemaal over! Lawaaihinder, geurhinder, verkeersoverlast: dit houdt het plan in!

    Dat de buurtbewoners van de wijk naast het bos niet werden geraadpleegd, ook niet door de gemeente, kunnen wij moeilijk aanvaarden.
    Wij staan voor een minder kostelijke, minder ingrijpende oplossing: “Het opruimen van het bos; het uitdiepen van ‘t Zeetje; het regulariseren van de Keunepupe; afwatering en opkuis van de parking.


    Wij nodigen u graag uit op een infovergadering over het provinciaal uitvoeringsplan (PRUP) op maandag 16 oktober om 19 uur in basisschool Sint- Antonius (Sint- Antoniusstraat 3, Meulebeke.


    11-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catalonie.
    PERSBERICHT: Catalaans onafhankelijkheidsproces blijft op koers
    11-10-2017

    Catalaans onafhankelijkheidsproces blijft op koers

     

    Gisteren, dinsdag 10 oktober, heeft het Catalaans parlement plechtig beloofd de onafhankelijkheid van Catalonië snel te realiseren. De herbevestiging van de wil om een Catalaanse republiek op de kaart te zetten is een nieuwe overwinning voor de Europese autonomiebewegingen, maar in de eerste plaats voor het Catalaanse volk.

     

    We kunnen de druk die op de regering-Puigdemont is uitgeoefend door Madrid en de EU nauwelijks inschatten: ze ging van onbegrip over intimidatie tot dreiging met hechtenis en zelfs doodsbedreigingen. De VVB vindt deze praktijken totaal ongehoord in het Europa van de eenentwintigste eeuw. We blijven echter op het standpunt staan dat de beslissing van Puigdemont om de onafhankelijkheid niet onverkort uit te roepen geen capitulatie betekent voor de dreigementen.

     

    Indien we de toestand op het politieke terrein nuchter en sereen evalueren, dan kunnen we besluiten dat Catalonië nog altijd op weg is naar de uitgang van Spanje. Ook de regering-Rajoy schat na gisterenavond de situatie zo in, want zij sprak van een "impliciete onafhankelijkheidsverklaring". In het stappenplan naar hun onafhankelijkheid hebben de Catalanen heel duidelijk de fases van het staatsvormend proces gestipuleerd. Naar de internationale wereld wilden zij zo elke zweem van revolutie, eenzijdig separatisme of chaos vermijden.

     

    De door sommigen als "vaag" afgedane verklaring van Puigdemont past precies in dit plaatje: de Catalanen leggen op intelligente manier de bal in het kamp van Madrid en ontlenen hieraan een extra hefboom om binnen enkele weken hun conclusies te trekken, zowel politiek als volkenrechtelijk, en aan de Spaanse opbodpolitiek een bijkomend argument te ontlenen om Spanje voor de Europese toekomst van Catalonië als onwerkbare, overbodige en schadelijke structuur te beschouwen.

     

    Natuurlijk zullen er tal van overeenkomsten moeten worden gesloten naar aanleiding van de transitie van Catalonië als deel ván Spanje naar nabuurschap mét Spanje. De voorbereiding hiervan vergt tijd en intensieve internationale diplomatieke contacten. Spanje krijgt nu enkele weken tijd om zich verder te schikken in het onvermijdelijke en met niet te veel gezichtsverlies aan te sturen op vormen van verregaande samenwerking met Barcelona. Catalonië en zijn regeerders kennende, is dat een deel van een vergelijk waarvan de Catalanen niet zullen weglopen. Voor Barcelona is het ‘fait accompli’ van de komst van de Catalaanse republiek evenwel duidelijk. Op een even resolute en onverkorte manier zal Catalonië doorstoten naar een rechtstreekse stem in het EU-kapittel.

     

    Bart De Valck

    Voorzitter Vlaamse Volksbeweging

     


    09-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen 10 Oktober;

    Keren in Europa de kansen voor het volksnationalisme?
    Morgen 10 oktober zal het ons leren. We hebben er veel vertrouwen in. Alles lijkt erop te wijzen dat het Catalaans parlement de onafhankelijkheid van Catalonië zal uitroepen. We maken historische tijden mee. Vlaanderen heeft zijn voorhoederol met verve gespeeld. We hebben de Catalanen volop gesteund. Morgen vieren we de Catalaanse onafhankelijkheid in de Drukpersstraat te Brussel.

    Dus, leden van de VVB en sympathisanten: k...om in massa en neem vlaggen en goed humeur mee! Want nu is het verder aan ons. Catalonië baant de weg en geeft ons het mooiste geschenk dat je je maar kan indenken: de onafhankelijkheid van een regio die in heel wat opzichten lijkt op ons, op Vlaanderen. Het zal ons helpen om ons Vlaams dossier voor onafhankelijkheid verder te stofferen. Dat op zich is een feest waard. Stel dat Madrid alsnog de onafhankelijkheidsverklaring dwarsboomt, dan maken we van ons feest een straffe protestactie.

    In alle geval wensen we veel volk op de been te brengen morgen. Morgen 20u. Vlaams Huis te Brussel, Drukpersstraat 20. Omver en erover! Voor de Catalanen en voor de Vlamingen! Want wij volgen in het zog. Ook wij hebben een historische missie. Europa moet de vrijhaven worden van historische gemeenschappen die als republiek de bakens uitzetten voor een open, autonome toekomst. Wat de Catalanen nu doen, zullen wij voor heel Europa bevestigen door op te stomen naar Vlaamse zelfbeschikking. Laat je niet afschrikken door aangekondigde stakingen bij het openbaar vervoer. De VVB is sterker dan dat. Neem met elkaar contact en regel carpooling. Tot morgen! en breng uw beste humeur mee.

    A propos, de sloten cava voor morgen zijn besteld. Dus als de treinen rijden, dan is dat toch mooi meegenomen

    Meer weergeven

    07-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om te onthouden.

    Het ongeluk van Vlaanderen:                            

    Foto

    machtigen zonder trouw

    en trouwen zonder macht.  

                                                                         

    Andre Demedts 1984  Foto                                                


    05-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Referendum Catalonie
    5-10-2017

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveelste bedenking.

    Wat mij het meest ergert:

    "Politiekers" die Vlaanderen misbruiken als springplank om binnen te geraken...................

    Resultaat:Veel geblaat en weinig wol.

    We hebben nood aan leeuwenklauwen,niet aan politieke ellebogen.

    Raymond Diericxk , Roeselare


    01-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveelste bedenking.

    Zouden alle moeders in Vlaanderen het zelfde liefdeslied zingen voor hun land , wat zou onze oogst in de gezinnen welig zijn.................en de Vlaamse zegepraal onherroepelijk gevestigd.

    Clara Popelier  Ingelmunster,


    30-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.V.B Kantoor.

    Waar is de leeuwenvlag aan het V.V.B kantoor te Antwerpen.

    foto van Vlaamse Volksbeweging.

    Waarom moest de Leeuwenvlag  verwijderd worden ? Wie laat een antwoord weten ?

    Laat de V.V.B wat harder werken aan een Vlaamse zelfstandigheid en dan voor Catalonie.

    Wat me ook stoort is,waar blijft Europa ?

    JAMMER,JAMMER,JAMMER.


    26-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VL@S Ardooie--Koolskamp.

    Afdeling Ardooie-Koolskamp

    Afbeeldingsresultaat voor vl@s



    dinsdag 10 oktober 2017  van 14:30u. 17:30
    De islam door Dr. Koenraad Elst.
    CC 't Hofland, Lichterveldsestraat 13, Ardooie
    met Fons Lammertyn

    Koenraad  Elst (Leuven 1959) groeide op in een katholiek Vlaams gezin en  onderscheidde zich al vroeg als zeer leergierig en tegendraads. Na  enkele hippiejaren besloot hij zijn belangstelling voor Aziatische  tradities een steviger fundament te geven: hij studeerde aan de KU  Leuven af in de Sinologie, de Indo-Iranistiek en de Wijsbegeerte. Hij  maakte studiereizen in de betrokken landen en verbleef voor onderzoek  aan de Benares Hindu University. Zonder enige institutionele steun deed  hij origineel veldwerk voor een proefschrift over het  hindoe-nationalisme, en behaalde hiermee in 1998 aan de KU Leuven zijn  doctorstitel. Hij noemt zich onbeschroomd oriëntalist, tegenwoordig een  geuzennaam. Als zelfstandig onderzoeker oogstte hij zowel lof als  kritiek met zijn non-conformistische bevindingen over hete hangijzers  als de islam, de multiculturele samenleving en de lekenstaat, de  ontstaansgeschiedenis van het Indo-Europees, de tempel/moskee-betwisting  in Ayodhya, de dubieuze erfenis van Mahatma Gandhi, en de affiniteit en  vijandschap tussen godsdienst en totalitarisme. Verder publiceerde hij  over correlatieve kosmologieën,  nieuwe religieuze bewegingen, de donkere zijde van het bejubelde  boeddhisme, de grondslagen en moderne heruitvinding van het hindoeïsme,  diverse taalbeleidskwesties, het maoïsme, de hernieuwde relevantie van  Confucius in het conservatief réveil, het toenemend Aziatisch stempel op  de éénwordende wereldbeschaving. Hij engageerde  zich via opiniestukken en sommige van zijn ruim twintig boeken ook in  het maatschappelijk debat, zowel in België als in India.

    Deelnameprijs: leden € 4,00; Niet-leden € 6,00

    Koffie en versnaperingen inbegrepen.

     

    Contact: Fons Lammertyn 0477/639084 email flammertyn@gmail.com


    23-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende bedenking.

    De jeugd vraag ik dit te overwegen.

    De " Vlaamse Beweging heeft er 150 jaar en meer over gedaan om te komen waar ze nu staat.

    Is er een beter voorbeeld nodig van geweldloze,weliswaar trage, maar volgehouden revolutie ?

    Alles is niet gedaan,amnestie en zelfbestuur moeten nog komen .

    Laten we samen,jong en oud , zorgen voor de afwerking van wat nog moet gedaan worden.

    Magda van Speybroeck , Gent


    21-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook wij steunen die strijd.

    Allen daarheen.

    foto van Vlaamse Volksbeweging.


    20-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erepenning.

     


    19-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog een bedenking...................................

    Honderdduizend levenden op 't veld ! der doden.

    Zijt ge levenden , dan moest het enkel gestap van uw tweehonderdduizend voeten als een Vlaamse aardbeving belgie doen

    sidderen

    Cyriel Verschaeve,                                                             

    Foto

     


    18-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog een bedenking.

    De hoogste idealen gaan in karakterloze mensen ten onder,

    de hoogste idealen overwinnen door karaktermensen;

    L.J.Callewaert O.P.

    Foto


    17-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een bedenking.

    Meesterschap in eigen woning,

    Vlaanderen , Vlaanderen t'is Uw recht.

    Er is geen keizer of geen koning die met recht U dit ontzegt.

    U is immers 't recht gegeven om zelfstandig te bestaan, onverbasterd ,vrij te leven en uw eigen weg te gaan.

    Naar een onbekend dichter,                                               

    Foto

     


    16-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedenking.

    De groei van een volk naar een politieke zelfstandigheid en culturele volwassenheid gebeurt niet op een dag.

    Het is een proces dat veel tijd vergt en met hoogten en laagten gepaard gaat.

    Hoofdzaak is dat wij het doel nooit uit het oog verliezen en er onverpoosd blijven aan voortwerken.

    Prof.Dr. Max Wildiers                                                  

    Foto

     


    15-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioenschap van VLAANDEREN.

     Fernando Gaviria is de winnaar van het Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp 2017.

    Zie hierbij de prachtige leeuwentrui voor de winnaar.


    09-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioenschap van VLAANDEREN.

    Op vrijdag 15 september 2017 word het 102de Kampioenschap van Vlaanderen verreden voor beroepsrenners.

    Vlaanderen_verbeeldingwerkt.jpg

    Daarbij past ook een gedichtje.                                                                            Afbeeldingsresultaat voor kampioenschap van vlaanderen

    Gedicht voor Koolskamp Koers

    Van krantenkop naar hyperlink, van houten velg
    naar carbon-gerinkel. Eerst nog rond de ton
    en later rond de kerk. De straten zijn onze archieven.                              affiche1

    Koolskamp: een dorp nog steeds, een voetnoot groot,
    als voor de tijd verloren.  We liepen hier school     
    en raakten in de ban van de koers en van de metaforen.

    De Gilde werd de Sloeber. Focus een jeugdhuis                                        
    waarin we onze mooiste uren sleten.
    Voor de kerk loopt het een beetje op

    en bij de steenbakkerij stuift het bij het leven.
    Bij de bookmakersborden en de hotdogkramen:
    Er wordt gewonnen, er wordt verloren.

    Het lied van de Leeuw. Een erelijst
    om mee te pronken. Van alle kermiskoersen
    is dit dé allerlaatste klassieker.

    Honderd jaar heet een eeuw te zijn.
    Vrienden en vaders verdwijnen met de jaren
    maar wie jong is neemt het van hen over.

    Al is de wereld wijd en weids geworden,
    nog gaan wij op in wat komt toegestroomd,
    tollend en vierend zoals in september

    de letters in het woord kermis.



    © Paul Rigolle


    07-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dichter voorgesteld:

    Diets dichter uit Ardooie  .

    -----------------------------------------------------------------

                                                                                   Wapen van Ardooie                        

     

    DELFIEN VAN HAUTE                                                                                                                               

    Foto

         1869   -   1944

    Een straat in het dorp is naar hem genoemd.

     

     

    Reiezwanen

     

    Hoe stil en zacht,hoe scheemrig zoet

    is de avond op den Reievloed,

    die gevels en kanteelen,

    waar sluimerende oudheid zingt en saag

    die hooge en grijze burcghten draagt

    vol blijde minnestreelen.

     

    Daar drijven in den ronde boog

    der steenen brugge,zwaar en hoog,

    op de effen waterbanen,

    vol statigheid en licht en slank,

    lijk geesten hel en hagelblank,

    de langgehalsde zwanen.

     

    Zij hangen droomerig en stom

    Te schouwen in de hemelkom,

    Die onder ‘twater konkelt.

    Daar slaapt in ’s waters zoete nacht

    Een wonderstée,van gouden pracht

    En schemering ommonkeld.

     

    Is dit het oude Brugge niet,

    Genaamd in menig heldenlied

    En sedert lang verzwonden,

    Met waterhal en torenkrans,

    Getande gevels,poort en schans,

    ‘tOud Brugge weergevonden ?

     

    Ja,’t is het oude,dat

    geworden is een doode stad

    En roereloos beneden

    het nieuwe Brugge slaapt en droot

    In al den luister van den dood

    En toover van ’t verleden.

     

    De zwanen schouwen stil en lang

    Tot dat een klingelend geklang

    Én aarde én lucht doet zingen,

    Dan siddren ze op de waterbaan,

    En steigrend in verrukking slaan

    Hun klappende zwingen.


    26-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijddag.

    Morgen allen op post.

    ZEER MOOI ZACHT WEER

                                                        NIET ALS WELEER
                                                        VEEL BETER DEZE KEER
                                                        EEN WEER OM VAN TE DROMEN 
                                                        IN DICHTE DROMMEN GAAN WE KOMEN
                                                        OM TROUW AAN VLAANDEREN TE ZWEREN
                                                        OM TERUG DE FRONTSOLDATEN EENS TE EREN.

    yw2017-a4-500px



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!