Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    09-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat.
    Jackobond wint 'Zo is er maar één'

    Jackobond wint 'Zo is er maar één'

    tv 22u28 - Jackobond heeft de vierde editie van het tv-programma 'Zo is er maar één' gewonnen en is daarmee dé Nederlandstalige belofte ...


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrog ?

    Doe zeker de Stemtest!

    Jan Van de Casteele 08-05-2009

    Samen met de VRT lanceerde De Standaard Stemtest 2009. , een product van o.m. de professoren Marc Hooghe (KU Leuven), Kris Deschouwer (VUB) en Stefaan Walgrave (UA), in samenwerking met o.a. Ivan De Vadder (VRT) en Bart Brinckman (DS). Moet er nog objectief zand zijn? We kunnen onze beste lezers aanraden om aan dit misbaksel zéker deel te nemen en vast te stellen met welke onzin drie eminente professoren, met een hoog B-gehalte, zich bij verkiezingen telkens weer bezighouden. De vragen lijken samengesteld in de zesde klas van of andere lagere school, de vragen over staatshervorming en communautaire thema’s zelfs in de kleuterklas.

    Sommige vragen zijn absoluut onduidelijk. Of wat dacht u van ‘ouders van spijbelende kinderen moeten worden gestraft’. Hoe dan wel?.

    Formuleringen zijn slordig, of hoe interpreteren we ‘Te veel aandacht voor zwakkere groepen in het onderwijs, haalt de kwaliteit naar beneden.’ Te veel is nooit goed zeker?

    Nog zo eentje: ‘Middelbare scholen moeten de mogelijkheid krijgen om dure schoolreizen te organiseren’. Wat is duur?. En wie zit nu te wachten op een ‘dure’ schoolreis?

    Bepaalde vergelijkingen zijn politieke kolder. Een voorbeeld maar: ‘De wachtlijsten in de gehandicaptensector wegwerken (a) is belangrijker dan de belastingen te verlagen (b)’. Een probeem voor een deelgroep integraal “wegwerken” (oplossen) staat tegenover een onduidelijke belastingverlaging voor een totale bevolkingsgroep of zo? En wat je die twee opties ok vindt?

    Sommige zijn politiek irrelevant. ‘Er moeten meer gesloten centra voor delinquenten komen’. Meer dan?

    De communautaire vragen (5 vragen van de 30) zijn zo mogelijk nog ridiculer. We geven ze op een rijtje

    Vraag 2. ‘In het lager onderwijs moeten sommige vakken in het Frans kunnen worden gegeven’.
    Welke partij heeft dat in het programma staan?

    Vraag 11. ‘De Vlaamse en federale verkiezingen moeten samenvallen’.
    Dé dada van de drie proffen en van al wie meer Vlaanderen wil afblokken door weer meer België. Paarsgroen is hiervoor, CD&V tegen (behalve de behoudsgezinde vleugel van ex-premiers).

    Vraag 12. ‘Engels moet worden erkend als officiële taal in Brussel.’
    Vraag 13. ‘De Vlaamse regering moet stappen zetten om Vlaanderen onafhankelijk te maken’.
    Vraag 25. ‘Scholen moeten kinderen verplichten om ook op de speelplaats Nederlands te praten’

    Niets over staatshervorming dus, behalve de ene vraag naar onafhankelijkheid. Het laat zich nu al raden: de onderzoekers zullen wel besluiten dat ze wetenschappelijk hebben vastgesteld dat ‘de mensen niet wakker liggen van een staatshervorming’, dat ze die Vlaamse verkiezingen maar terug onder de Belgische moeten schuiven.

    Dat terwijl een klein kind weet dat men met die beperking tot het communautaire eindstation, alle passagiers uit de trein gooit, die een heel eind in die richting willen meesporen.

    De rest van het communautaire debat wordt herleid tot secundaire punten (Engels in Brussel) of details waar zelfs de meeste radicale Vlaamsgezinden hun slaap niet voor laten (verplicht Nederlands op de speelplaats). Zaken die niets met het communautaire debat hebben te maken.

    Ook hier weer een absoluut lachwekkende formulering. Het woord "aanmoedigen" gebruiken in vraag 25, dat zal wel iets te genuanceerd geweest zijn…

    Vermelden we tot slot nog vraag 35: ‘Het moet mogelijk zijn om met het Vlaams Belang een regering te vormen’. Is het hier de bedoeling het cordon in vraag te stellen?

    Een pseudo-wetenschappelijk gedrocht, noemt Frank Thevissen dit werkstuk ‘Als oefening in ongebreidelde incompetentie kan deze test vol verkruimelde stellingen dus opnieuw tellen’. Het wemelt trouwens van 'meer', 'minder', 'weinig', 'veel' in deze vragenbatterij zonder dat de kiezer daarbij enig referentiepunt krijgt aangereikt om elementair degelijk en betekenisvol te kunnen antwoorden op dergelijke stellingen’, aldus nog Thevissen. (zie blog http://www.knack.be/blog/blog-algemeen/71-89/de-doe-deze-stemtest-best-weg-test-2009.html).

    Overtuig uzelf van het lekkere werkstuk van de B-professoren en surf naar: www.standaard.be/stemtest

    08-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog betrouwbaar ?

    Vijnck weer weg: blauwe en rauwe frustratie

    Jan Van de Casteele 08-05-2009

    Bart Somers heeft zich verbrand en vindt dat spijtig. Het is nog niet zo zeker dat Open VLD dat een groot probleem vindt. In De Standaard gaf de tweede linie van de partij op een merkwaardige manier commentaar (de tenoren wensten niet te reageren...)

    'Dit kan één keer (maar geen twee keer)' (Rik Daems).

    'Wie niets doet, kan niets verkeerd doen... Somers heeft dat op een grootse manier rechtgezet' (Dirk Van Mechelen).

    'Ik verdenk er Dedecker van dat hij dat in scène heeft gezet... De partijvoorzitter wilde Dedecker een koekje van eigen deeg bezorgen. Ik kan dat allemaal begrijpen'. (Bart Tommelein).

    'Wie heeft nog nooit een fout gemaakt' (Jeanine Leduc)

    'Ik heb begrip voor de druk waaronder Somers moet werken... Ik hoop dat we het nu opnieuw over de inhoud kunnen hebben' (Dirk Sterckx)

    'Vergissen is menselijk' (Guy Vanhengel)

    'Somers heeft volgens mij gehandeld met het partijbelang voor ogen... Deze affaire zegt meer over Vijnck dan over Somers' (Mercedes Van Volcem)

    'Natuurlijk is Bart Somers nog geloofwaardig als voorzitter (Georges Lenssen)

    'Voor Open VLD is de kous nu af' (Philippe De Backer)

    Jef Valkeniers is de enige die het voorval niet minimaliseert: 'Ik zie echt niet goed in waarom men zo iemand beloftes moest doen en die dan op papier zetten ook. Of het moet echt geweest zijn om LDD hun fractie af te nemen'...

    Commentaar

    Dat bij LDD in 2007 zowat iedereen welkom was om de lijsten te vullen, mag niet verbazen. Is ook niet ergerlijk. Wat men van de lijsttrekker of het programma ook vindt, Dedecker zette een opvallende en onverwacht goede prestatie neer, ondanks de kiesdrempel, ook al zo'n ideetje, ontsproten aan de arrogantie van de (VLD-)macht.

    Bovendien was Vijnck via het spel van apparentering aan een zitje geraakt. Een circusregeling die de politici aan zichzelf te danken hebben.

    Vijnck had weinig voorkeurstemmen, maar men moet maar eens kijken naar de scores van andere verkozenen, zelfs ministers. Bovendien, met een mens die 800.000 voorkeurstemmen haalt, houden de liberalen ook de zot...

    Dat Vijnck geen potten brak in het parlement, is evenmin een uitzondering. Veel politici werden door krantenredacties gewogen en te licht bevonden. Of nergens bespeurd. Altijd hun eigen schuld? Of schermen de toppers het speelveld af?

    Dat Vijnck overliep naar Open VLD, is geen schande, noch voor hem, noch voor de democratie. Een mens kan veranderen van gedacht.

    Dat hij zo kort nadien op zijn stappen terugkeerde, kan om veel redenen zijn gebeurd. Een nog hogere "premie"? Het kan. Maar wellicht ook het te late besef of de onwetendheid dat hij een hele rist medewerkers broodroofde. Dat zal die hemelsblauwe VLD hem wel niet vooraf hebben verteld. Gekonkelfoes...

    Voor het overige ging Somers in de fout met de centenbelofte en met zijn nogal zielige openbare biecht achteraf. Dit soort theater kan beter worden vertolkt.

    Rauwe frustratie

    Als het gaat om "zeden" mogen bovendien ook sommige haastige commentatoren eens in spiegel kijken. De scheldtirades die onder meer Hugo Camps ('Piccol', 'malloot', 'flapdrol', 'sujet van kontdraaierij', 'gehakt'...), en Walter Pauli ('onbeduidend', 'onnozel', 'minus habens', 'nobody') over de kleine man rondstrooiden, getuigen van een rauwe frustratie. Ze laten vermoeden dat er ook bij de intellectuele achterban van paars sprake is van een lichte vorm van paniek.

    Aan die Camps moeten ze bij De Morgen stilaan toch eens iets gaan doen. Ondanks vuile VLD-spelletjes liet hij ons weten België 'een kunstwerk' te vinden. 'Belgen zouden uit elkaar moeten barsten van vreugde en onzin'... En over Verhofstadt op de NOS: 'Aan zijn ogen ontsprongen duizend fonteinen van plezier in het leven'... Net iets te veel van de fles gehad, zeker?

     


    07-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo is er maar een.

    Jacko Bond in finale Zo is er maar één

    Vrijdagavond 8 mei zit Jacko Bond, de groep rond Riet Muylaert, verdiend in de finale van Zo is er maar één.
    Eindelijk kan er een eigen nummer gezongen worden, en we zijn ervan overtuigd dat juist daarmee Jacko Bond het verschil zal maken.
    Stemmen op Jacko Bond wordt dan ook kiezen voor kwaliteit van tekst, muziek en zang.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen en fietsen met de V.V.B
    Fiets- en wandeldag in Voeren
    Klil even op het woordje VOEREN,en doe mee met de V.V.B

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geloofwaardige Open VLD,of niet ?
    Exact een maand voor de verkiezingen heeft de verkiezingscampagne haar eerste, onverwachte, thema: de kwaliteit van het politieke personeel en het geld dat aan dat personeel wordt besteed. Dat thema danken we aan de heren Bart Somers en Kris Luyckx van Open VLD en aan de heer Dirk Vijnck van aanvankelijk Lijst Dedecker, dan Open VLD en vervolgen...
    meer >>

    06-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Walen zijn slecht gekleed .
    Het Parochieblad van de Brusselse francophonie, de RTBf en de ULB hebben een groots (?) opgezette rondvraag gedaan onder 900 Walen en 900 Franstalige Brusselaars.

    null null null null null null


    Dit in het kader van de door de Franstalige partijen vaak gebruikte termen Wallo-Brux, Waals-Brusselse identiteit, Communauté Wallonie-Bruxelles en andere gedrochten.
    Niet veel opvallends, enkel dat de ondervraagden uit beide regio's het erover eens zijn dat onderwijs prioriteit moet krijgen na de verkiezingen.
    Verder wil ongeveer de helft van de Walen verder in zee met Brussel, na een eventuele splitsing van den belziek, meer slechts een kwart van de (Franstalige) Brusselaars is te vinden voor een huwelijk met Wallonië als het zover komt.

    Zowat een derde van die Brusselaars zien een "Brussels DC" wel zitten. Juist daarom allicht dat in Franstalig België het aanleren van het Engels voorrang geniet op het aanleren van het Nederlands... Op dit vlak hebben ze het dus nog altijd niet begrepen, en eisen aldus dat wij Vlamingen óns aanpassen in ónze regio.
    Zeg dus nog maar eens dat wij met zo'n mensen met zo'n denken verder moeten...

    Ook op de VRT-Radio 1 was er even aandacht aan besteed.
    Een kleine rondvraag van Radio 1 aan studenten van de ULB levert wel enkele lachwekkende reacties op.
    Zo zou een Brusselaar zijn talen beter onder de knie hebben dan de Waal (???????) en de Waal is slechter gekleed dan de Brusselaar... null

    Luister hier, en hier.

    04-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mars op Brussel.
    Afgelopen zondag ging in Brussel de ‘Mars op Brussel’ door, een optocht georganiseerd door het KVHV met de vraag om een Vlaamse onafhankelijkheid. Het werd een succes.

    Ongeveer 1500 deelnemers kwamen afgezakt naar de optocht, die overigens zonder incidenten verliep. Onder de deelnemers waren verschillende politici van...
    meer >>

    03-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen van 7 juni.

    Geen Franstalige partijen op aanplakbord

    zo 03/05/09 16:00 - Op de aanplakborden voor de Vlaamse en Europese verkiezingen in Halle kunnen enkel Vlaamse partijen terecht. Daarvoor werd een reglement goedgekeurd in de gemeenteraad.

    In Halle hebben enkel Vlaamse partijen verkozen raadsleden. Alle partijen uit de gemeenteraad krijgen elk telkens 2,5 bij 1,25 meter. "De overblijvende ruimte wordt ter beschikking gesteld van de andere Vlaamse ingediende lijsten", aldus het reglement.

    Andere gemeenten in Halle-Vilvoorde plaatsen helemaal geen openbare plakborden voor de verkiezingen om zo op die manier Franstalige kiesaffiches uit het straatbeeld te weren. Dat is het geval in Opwijk, Merchtem, Beersel, Kapelle-op-den-Bos, Machelen, Ternat en Meise.

    Affligem zal Franstalige kiesaffiches op de openbare plakborden te overplakken met witte exemplaren. Andere gemeenten verdelen stickers om Franstalig drukwerk uit brievenbussen te weren en zamelen dit ook in.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook crisis in Ardooie.
    ARDOOIE - Bij de firma Sioen bereikten directie en vakbonden donderdag een akkoord over het sociaal plan voor het collectief ontslag van dertig personeelsleden.

    01-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debateren,wie kan het ?
    De Slimste Debater?     (01/05/09 - www.grootverkiezingsdebat.be)
    N-VA-voorzitter Bart De Wever overklaste Europees SP.A-lijsttrekker Van Brempt, de Antwerpse lijsttrekkers Van Mechelen, De Winter, Verstrepen en Vogels, en parlementslid De Kort in een debat. Op het groot VOKA-debat in Antwerpen werd de tegenstand op gelijkaardige wijze ingeblikt. Stof om nadenken voor diegenen die de populariteit en overtuigingskracht van Bart De Wever reduceren tot een optreden in "De Slimste Mens".
    Het tweede Groot Verkiezingsdebat werd een succes! De organisatie bedankt alle aanwezigen, de politici en moderator Linda De Win.

    Rest ons nog de uitslagen van de stemming te publiceren.

    Er zijn 410 stemmen uitgebracht en de uitslag is als volgt:

    Groen!: 3,4%
    SP.A: 6,3%
    CD&V: 11,2%
    Open VLD: 12.7%
    LDD: 4,1%
    N-VA: 42,7%
    Vlaams Belang: 14,9%
    andere: 0,5%
    ongeldig: 4,1%...

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERHALING.

    Mars op Brussel voor een zelfstandig Vlaanderen - 3 mei 2009

    Op 3 mei organiseert het KVHV een 'mars op Brussel' voor een zelfstandig Vlaanderen.

     

    Plaats van afspraak is het noordstation om 11u.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    29-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze aandacht gaat naar.................................
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen herdenken wij de geboortedag van E.H Cyriel Verschaeve geboren in ons dorp op 30 april 1874,en dat doen wij met een van zijn vele gedichten.
     

    Gedicht




    Cyriel Verschaeve


    Ardooie 1874 Solbad Hall 1949




    Jong waren ze en fris,

    Die zo vroeg moesten sneven,

    Jongblij en gezond,zo goed!en zo schoon!

    Leeft eeuwig daarboven en leeft hierneder!

    Men delft geen lente

    En geen morgenrood;

    Gij moet weer verrijzen,

    Uw graf geve weder,

    Wat eindloos te schoon is

    Voor graf en voor dood

    Wie zijn morgen begroef,

    Die moest eisen zijn morgen,

    Uw graf hebbe een morgen,

    Van zonneglans schoon!

    Wie jeugd dolf,moet jeugd

    Weer haar toekomst bezorgen,

    Onze toekomst is VLAANDEREN

    Zo roepen de doon !


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor Vlaanderen.

    Mis voor Vlaanderen

    Naar aanleiding van het einde van het clubjaar nodigt het Sint-Thomasgenootschap van het KVHV-Gent iedereen uit de Tridentijnse Mis voor Vlaanderen nu donderdag 30 april bij te wonen, die wordt voorgegaan door onze proost, Vbr. OS EH lic. philol. sin. Peter Van de Kerckhove v. Cyriel.

    De mis vangt aan om 18 uur en gaat door in een kapel van de Sint-Pieterskerk, Sint-Pietersplein 9, Gent.

    Na de mis wordt gezamelijk iets gegeten in de omgeving om rond 20u de slotcantus van het Gentse Verbond mee te maken, die in de crypte van de ernaast gelegen Sint-Pietersabdij doorgaat.


    28-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ardooise brandweer.

    ARDOOIE - De gemeentelijke brandweer heeft nood aan extra manschappen. Ook brandweervrouwen zijn uiteraard van harte welkom. Na de stage en het behalen van de nodige brevetten aan de brandweerschool, kan men benoemd worden. Info bij Johan Vandeputte op 051-74.58.75. (dbm)

    27-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 9 Mei.
    Goed voor de gezondheid.
    Fiets- en wandeldag in Voeren
    Klik even op het logo voor meer informatie.

    25-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog acht dagen en dan...................................
    Wij zullen er zijn.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te vergeten.

    Op de webstek vindt men alle info over deze grote nationale meeting van de VVB: http://www.ikvv.be/


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hypocrieten.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Wever laakt 'Dallas-gehalte' CD&V

    N-VA-voorzitter Bart De Wever is verbaasd dat CD&V op haar verkiezingscongres stelt dat een staatshervorming nodig is om de economische crisis aan te pakken. 'Dit heeft iets hypocriet. De staatshervorming is een federale bevoegdheid. CD&V animeert en leidt een federale regering die op dat vlak totaal immobiel is', zegt hij.

    'Dat meer Vlaanderen nodig is om uit de crisis te geraken is onze campagne', zegt De Wever. Volgens hem heeft CD&V de staatshervorming opgegeven om toch maar te kunnen blijven regeren. Hij zegt het daarom vreemd te vinden dat CD&V nu zegt dat de staatshervorming nodig is om de crisis aan te pakken.

    'Waarom hebben ze dan het kartel opgeblazen en hun kopstukken de dood ingejaagd', vraagt de N-VA-voorzitter zich af.

    'Dit doet me wat denken aan Dallas: Bobby stapt uit de douche en de afgelopen twee jaar zijn gewoon niet gebeurd', besluit De Wever.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erfgoeddag te Ardooie.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    ARDOOIE - De Heemkundige Kring van Ardooie lonkt naar de cafés. Dat past in het centrale thema over vriendschap, waar de cafés ongetwijfeld een belangrijke rol in speelden en spelen. Maar op amper twee jaar tijd is het aanbod in Ardooie aanzienlijk verminderd. Liefst zes cafés sloten definitief de deuren. Tijd dus om aan de hand van foto's een deskundige, historische toelichting rond het fenomeen 'volkscafé' te houden. voor de toelichting gaan de deuren van Gasthof De Arend op het Polenplein -wellicht ook voor het laatst- open. De expo van onder meer alle toebehoren zoals asbakken, glazen, flessen, etiketten enz. is gratis toegankelijk van 10 en 12uur en van 14 tot 18uur. (dbm)


    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!