Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    23-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwijtschelden van schulden.
    De voorbije 3 jaar veegden de regionale belastingskantoren 1994 maal de spons over belastingsschulden van hun belastingsplichtigen. 937 maal (ofte 47%) gebeurde dit in Wallonië, tegenover 738 (37%) in Vlaanderen en 319 (16%) in Brussel.

    Ter vergelijking enkele cijfers uit 2006: Vlaanderen telt 58,5 % van de belastingsplichtigen (tegen 32,6% voor Wallonië en 8,9% voor Brussel). Uitgedrukt in bedragen is het Vlaamse aandeel in de belastingen 61,35% (tegen 30,48% voor Wallonië en 8,17% voor Brussel).

    Fiscus wrijft spons over schuld 2.000 belastingplichtigen (DeMorgen.be)

    21-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 JULI !!!
    IS DAT BELGIE ?

    Frietkraam is het Gezicht van België


    19-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een huwelijk ?
    Graag uw mening in het gastenboek.

    Getuigen bij het huwelijk : de voorzitters van het ABVV en van de VVB


    17-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets voor in de B.i.B !!!

    Vlaanderen wordt op den duur een eigen natie, zonder Brussel en de randgemeenten, denkt de Vlaamse ex-hoogleraar Lode Wils. Hij legt in het boek Van de Belgische naar de Vlaamse natie uit waarom. In Knack zegt hij dat de Franstalige Belgen zich nog steeds verzetten tegen de toch door hun politici zelf goedgekeurde aparte taalgebieden, maar zij vinden dat ze in hun eigen land hun eigen taal overal moeten kunnen gebruiken. Wils: "De Franstaligen begrijpen werkelijk niet wat de Vlamingen willen en dat is het onoplosbare probleem in dit land". Het boek bundelt artikelen die Wils de laatste jaren schreef over meer dan een halve eeuw historisch onderzoek naar Vlaanderen en Wallonië. Meer info en online bestellen

    15-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren 14 juli .
    “Allons enfants de la patrie, le jour de gloire est arrivée”, het is de eerste zin van het volkslied waar ene Yves L. uit Ieper niet echt goede herinneringen aan heeft. In Frankrijk zal dit lied gisteren alvast ettelijke malen weergalmd hebben, want zij vierden gisteren hun nationale feestdag.
    Op...
    meer >>

    14-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan het echt ?
    VLAAMSE  ENERGIE. 

    Wart Van Schel 10-07-2009

    Het Vlaamse regeerakkoord is - vergelijk met de federale regeringsonderhandelingen - een goede maand na de verkiezingen van 7 juni rond. Eén van de opvallendste nieuwigheden is het op te richten VL.Energie, waarvan in een vorige Tussendoor reeds sprake.

    VL.Energie moet in de eerste plaats de belangen van de Vlaamse overheid in groene energiebedrijven, samen goed voor zo’n 300 miljoen euro, bundelen. Vlaanderen zal dit belang met nog eens 200 miljoen euro vergroten, zodat een Vlaams energiebedrijf met een kapitaal van een half miljard euro ontstaat dat op termijn het Franse monopolie in onze energiesector moet kunnen aanvallen. In het verleden werd Telenet al met overheidssteun opgericht om Belgacom te bekampen. Zoals bekend met succes, hoewel met toen wel de fout heeft gemaakt het bedrijf te snel van de hand te doen, een fout die men niet opnieuw mag maken. Het is om ontslagen en delokalisatie te voorkomen immers zeer belangrijk dat bedrijven met hun kapitaal in Vlaanderen verankerd zijn en blijven. Dit is het geval wanneer een of meer eigenaars vanuit Vlaanderen opereren. Op die manier kunnen essentiële beslissingen meer vanuit Vlaanderen genomen worden in het belang van Vlaanderen.

    VL.Energie zal omwille van de crisis echter nog niet voor morgen zijn, net als de Vlaamse kinderbijslag en de Vlaamse hospitalisatieverzekering. We hopen dat dit alles er komt, maar dat men vooral niet voorbijgaat aan het feit dat het slechts de eerste stappen zijn op weg naar een echte Vlaamse sociale zekerheid. Een staatshervorming blijft dan ook meer dan nodig.

    13-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningshuis !!!

    Derde Belgen wil dotatie koningshuis afschaffen

    Wart Van Schel 10-07-2009

    De senaatswerkgroep ‘Dotaties’ maakte deze week haar conclusies bekend. In de toekomst zullen enkel de troonopvolger en zijn echtgenote en de afgetreden koning en zijn echtgenote nog dotaties ontvangen. Prinses Elisabeth haar broers en zus vallen dus uit de boot. Voor Astrid en Laurent werd een uitzondering gemaakt. Zij blijven hun dotatie van jaarlijks 350.000 euro behouden. Nieuw is dat de troonopvolger een dotatie ontvangt om zijn of haar functies waar te nemen in overleg met de regering. Vandaag moet enkel het staatshoofd gedekt zijn door de regering.

    Uit een bevraging door het onderzoeksbureau Profacts blijkt intussen dat deze inperking van de dotaties voor een derde van de Belgen niet ver genoeg gaat. Zij willen het koningshuis financieel droogleggen en vinden dat ook koning Albert II en Paola maar moeten werken voor hun brood. Hoeveel procent van de Vlamingen tot dit derde gerekend mogen worden, wordt niet bekend gemaakt. Wel weten we dat vooral Vlamingen onder de veertig jaar de dodaties willen beperken. De Belgische monarchie en haar privileges is dus geen vanzelfsprekendheid meer bij een groot deel van de Vlaamse jeugd. Hopelijk merkt men dit ook bij de traditionele Vlaamse partijen op en stemt deze peiling tot nadenken. Want na bijna 180 jaar België rijmt monarchie nog altijd niet op democratie, zeker niet in het “Vlaams”.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor 5 jaar ?

    Peeters II wil innovatieve, duurzame en solidaire regio

    De nieuwe Vlaamse regering heeft een duidelijk doel: van Vlaanderen een innovatieve, duurzame en solidaire samenleving maken, open voor de internationale samenleving. "We willen ons engageren om daarvoor de komende 5 jaar onze verantwoordelijkheid te nemen. En we hebben een duidelijke strategie en concrete maatregelen om dat doel te bereiken," zei Vlaams minister-president Kris Peeters in zijn regeringsverklaring.

    De Vlaamse regeringsleider las een relatief korte, maar toch gedetailleerde tekst voor waarin alle maatregelen en doelstellingen staan opgesomd waarover de coalitiepartners CD&V, sp.a en N-VA het vorige woensdagnacht eens raakten. Kris Peeters vroeg hiervoor het vertrouwen van het Vlaams parlement. Die vertrouwensstemming vindt overmorgen plaats, na afloop van het plenaire debat dat om 10.00 uur van start gaat. (belga/sam)

    12-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even denken aan Vinkenoog
    De dichter is van ons geen gegaan.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------Ver als de horizon ben je

    ver als de horizon ben je
    in de glazen kist van het weer geborgen
    beukend op de blikken deksels
    van het najaar
    ik zie de bliksem langs je lichaam trillen
    en de regen loopt onrustig door je ogen

    ik kan de afstand die mij van je scheidt
    in lichtjaren tellen
    en in de meter van het geluid
    zoemen de seconden

    mijn handen opnieuw in gebruik gesteld
    sluiten het onweer in je borsten buiten

    alleen de regen is thuis
    op de platte daken van de nachten
    zonder duizelingen

    Vinkenoog,

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu even naar Voeren ?
    Na de 11 Juli-viering even uitwaaien in Voeren ?
    Het boek Voeren buiten de lijntjes, De Euregio tussen Maastricht, Luik en Aken geeft informatie over die gebieden, plus wandel- en fietsroutes in en rond  Voeren, recepten van streekgerechten, tips voor lekker eten en sfeervol slapen. 15,50 euro. Meer info en online bestellen

    11-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het onstaan van de Vlaamse feestdag.
    11-07-2009 Politiek
    Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...11 juli: Vlaanderen feest!

    Op 11 juli 1302 versloegen de milities van de Vlaamse steden en gemeenten, die voornamelijk bestonden uit voetvolk van ambachtslieden en boeren, een leger van Franse ridders te paard, aan de Groeningekouter bij Kortrijk.

    Op het slagveld werden nadien honderden gouden sporen teruggevonden, maar de naam Guldensporenslag wordt pas in de loop van de negentiende eeuw algemeen gebruikt.

    Deze veldslag moet worden gezien als een episode in de strijd van het voormalige graafschap Vlaanderen tegen de politiek van de Franse koningen om het graafschap aan te hechten bij het Franse kroondomein.

    Los van de sociaal-economische factoren die mee oorzaak waren van het verzet en de opstand tegen de Franse koning, en van het democratiserende effect van deze overwinning op de samenstelling van de stedelijke bestuursorganen, heeft deze veldslag een definitieve annexatie van het historische graafschap Vlaanderen bij het Franse kroondomein kunnen verhinderen.

    De Guldensporenslag bood alle elementen voor een romantische visie op het eigen verleden, die in de loop van de negentiende eeuw en kort na de Belgische onafhankelijkheid opgang maakte. Deze veldslag gold als een voorbeeld van verzet tegen vreemde overheersing en van drang naar zelfstandigheid en autonomie.

    Het ontluikende Vlaamse ontvoogdingsstreven binnen België vond daarin het ideale symbool en voorbeeld voor de verdere ontwikkeling van de eigenheid en het zelfbehoud van Vlaanderen. In een niet geringe mate heeft ook de geromantiseerde versie van deze veldslag door Hendrik Conscience in het boek De Leeuw van Vlaenderen (1838),daartoe bijgedragen.

    De gebeurtenissen van 1302 zijn tot het collectieve bewustzijn van de Vlamingen gaan behoren en liggen vandaar mee ten grondslag aan de officiële symbolen van de Vlaamse Gemeenschap.

    Bron: vlaanderen.be






    10-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 JULI - Vlaams Nationale Feestdag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vergeet ook niet van te bevlaggen,laat zien dat U vlaming bent.

    09-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 Juli-viering te Ardooie ( toch povertjes)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    vrijdag, 10. juli
    19:00
     Boombal
    Wanneervr, 10. juli, 19:00 – za, 11. juli, 00:00
    WaarCC 't Hofland (kaart)
    BeschrijvingNaar aanleiding van Vlaanderen Feest!
    zaterdag, 11. juli
    17:00
     Vinkenzetting
    Wanneerza, 11. juli, 17:00 – 18:00
    Waarcc 't Zonneke, Ardooisestraat 12, 8851 Koolskamp (kaart)
    BeschrijvingInschrijven vanaf 14u30 Parcours: Knijfelingestraat, Koolskamp (aan voeders Danis) Voouit: €250 Jeugd: €30 voor de jeugd (zelf tekenen in de reke) Natura: €200 1ste Eerste Reeks: Trofee + Guldenspoor + Bloemen Trofee voor de 5de – 10de - 15de van de eerste reeks 1ste Tweede Reeks: Trofee + Guldenspoor + Bloemen Trofee voor de 5de – 10de van de tweede reeks Trofee voor eerste inwoner Ardooie-Koolskamp + Guldenspoor + Bloemen, geschonken door Dhr. Burgemeester Callens Carlos Trofee onbekend getal + Guldenspoor + Bloemen, geschonken door Vlaams volksvertegenwoordiger Dhr Bourgeois Geert Guldenspoor + Bloemen voor 1ste buiten de prijzen Guldensoor + Bloemen voor 1ste lid van De Meizangers Prijsuitreiking: In CC Het Zonneke, Ardooisestraat 12, Koolskamp vanaf 18u Org.: De Meizangers

    Vergeet ook niet van uw huizen te bevlaggen,wees fier Vlaming te zijn.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot gelijk.

    Voka legt druk op Franstaligen om ook te besparen

    Voka-voorzitter Luc De Bruyckere (midden): "Men moet ophouden te zeggen dat Vlaanderen niet solidair is."
    De Vlaamse ondernemersorganisatie Voka vraagt dat ook Brussel en de Franstalige deelstaten een grotere inspanning leveren om zo snel mogelijk hun begroting weer in evenwicht te krijgen. Dat is de boodschap die Voka-voorzitter Luc De Bruyckere meegeeft naar aanleiding van het nakende Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Door de economische crisis dreigt de begroting van ons land voor jaren in het rood te gaan. De Vlaamse regering hoopt om tegen 2011 opnieuw een evenwicht te bereiken. De Waalse, Brusselse en Franstalige gemeenschapsregering zien een begrotingsevenwicht pas vele jaren later mogelijk.

    Daerden
    "Ik weet dat Brussel en Wallonië hun budget in 2010 niet in evenwicht kunnen brengen, ik ben niet naïef. Maar ze moeten het wel zo snel mogelijk door bezuinigingen de zaken op orde brengen. Als Vlaanderen alle moeite doet om in 2011 een begroting in evenwicht te brengen en ik dan Waals minister Michel Daerden hoor zeggen dat het in Wallonië misschien 2015 zal zijn, dan is dat een slag in het gezicht", zegt De Bruyckere.

    Solidariteit
    Voka is tegen de splitsing van het land en wil de solidariteit met de Franstaligen behouden, zegt De Bruyckere. De transfers die jaarlijks naar Franstalig België gaan, zes tot zeven miljard euro, zouden volstaan om het actieplan Vlaanderen in Actie uit te voeren. "Maar we willen solidair blijven. Dat ze dan ook ophouden met te zeggen dat Vlaanderen niet solidair is. We zijn wel genereus", zegt hij.

    Efficiëntie
    Dat ook de Franstalige deelstaten meer moeten doen om de Belgische begroting op orde te brengen, is volgens de Voka-voorzitter geen louter communautair gegeven. "Dit is een zaak van efficiëntie. Het gaat om het re-engineeren van het land", zegt De Bruyckere. Voka wil overigens nauwer samenwerken met de Waalse zustervereniging UWE en hoopt dat die de Franstalige politici mee kan overtuigen om de nodige inspanning te doen. (belga/kh)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lang nog ?

    Vlaming betaalt een derde meer belastingen

    Jan Van de Casteele 07-07-2009

    De personenbelasting bracht 31,13 miljard euro op. Het Belgische gemiddelde (4.744 euro) zegt niks. De regionale kloof des te meer.

    Vlaanderen
    58 procent inwoners
    3,7 miljoen belastingplichtigen (onder wie enkele tienduizenden Franstaligen)
    Een modale Vlaming betaalde 5.284 euro personenbelasting
    Vlamingen betaalden bijna 64 procent van de totale Belgische belastingfactuur (19,7 miljard euro)

    Wallonië
    8,8 miljard voor Wallonië
    2,1 miljoen belastingplichtigen
    Een modale Waal betaalde 4.075 euro personenbelasting
    Walen betaalden 28 procent van het totaal

    Brussel
    676.307 inwoners (onder wie ruim 60.000 Vlamingen)
    2,65 miljard voor Brussel.
    Een modale Brusselaar betaalde 3.909 euro personenbelasting
    Brusselaars betalen 8,5 procent van het totaal

    Dat Brussel en Wallonië veel minder belastingen betalen, heeft vooral te maken met het veel hogere percentage werklozen. In Vlaanderen schommelde de werkloosheid twee jaar geleden rond 6 procent, in Wallonië rond 14 procent; in Brussel flirtte ze met 19 procent

    Bron: cijfers minister van Financiën Didier Reynders (MR) op een vraag van senator Alain Destexhe (MR). Johan Corthouts in De Standaard, 25 juni 2009

    Een modale Vlaming betaalt dus 30 procent meer belasting dan een Waal, 35 procent meer dan een Brusselaar en 11,4 procent meer dan het Belgische gemiddelde.


    08-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.V.H.V Gent en 11 Juli.

    De examendrukte achter de rug, komen het KVHV en KVSV net als vorig jaar samen op onze Vlaamse-nationale feestdag in Brussel: een heerlijk weerzien van onze Vlaamse vrienden uit het hele Vlaamse land.

    Op zaterdag 11 juli vieren we de heldhaftige en glansrijke overwinning van onze voorouders op de snode Fransmannen (Guldensporenslag).

    We komen samen om 10u in de Snip (La Bécasse, Taborastraat 11 te Brussel).
    We zitten in de kroeg tot ongeveer 14.30u, dus na 10u toekomen is geen enkel probleem.

    We drinken er het hemelse geuzebier, of voor wie dit niet zou lusten andere drank, op het einde van de examens, de heerlijke vakantie en de Guldensporenslag.
    De gezellige kroeg schept de ideale sfeer voor een leuke babbel afgewisseld met een lied.

    Voor zij die volgend jaar universiteit of hogeschool aanvatten, is het een ideale gelegenheid om het KVHV en haar leden nog wat beter te leren kennen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meervoud en 11 juli te Brussel.
    Bernard Daelemans over Brussel, Vlaams-Brussel en Vlaanderen
    Waarom zou Vlaanderen Brussel geld moeten toesteken als Brussel het vertikt te verantwoorden waarvoor dat geld wordt gebruikt? Aan de vooravond van de Vlaamse feestdag heeft Bernard Daelemans het over Vlaamse Brusselaars en hun moei...
    meer >>

    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningshuis ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Een derde (32%) van de Belgen is voorstander van een volledige afschaffing van de koninklijke dotaties. Dat blijkt uit een onderzoek van het bureau Profacts.

    Momenteel krijgen alle leden van de koninklijke familie een dotatie uit de schatkist, voor een totaal van 13,8 miljoen euro per jaar. Maar vorige week werd door de werkgroep...
    meer >>

    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dag om verlof te nemen.
    ARDOOIE - De Eneco Tour, een achtdaagse rittenkoers, doet opnieuw Ardooie aan. Op 19 augustus is er de aankomst van de 184 km lange rit, die start in Aalter. Op 20 augustus wordt hier aangezet voor de rit naar Brussel. Zien of ook dit jaar Tom Boonen in zijn Belgische driekleur zich de sterkste weet in Ardooie. (dbm)

    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams rockfestival : Werchter.
    Dit weekend is het weekend waarin de jaarlijks hoogmis van de Vlaamse festivalganger valt: Rock Werchter. Een 60-tal bands zullen het beste van zichzelf geven. Eentje springt er wat ons betreft wel uit. Op zondag zal in de Pyramid marquee immer Lady Linn & Her Magnificent Seven optreden.
    ...
    meer >>


    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!