De haatkrant der bruxselse franco-bourgeoisie "Gazette des Mille Collines", pakte uit met een noodkreet van kolonel Luc Gennart.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Gennart is commandant van de luchtmachtbasis van Florennes, daar waar 's lands trots geparkeerd staat. En als er naft genoeg voorzien is mogen die F-16's bij maneschijn ook nog eens de lucht in.
Soit, de noodkreet van boefer Luc: "De Flamouchen beslissen over alles in het leger". Ook zouden die vervloekte Vlamingen overwegen om de F-16's te "vertaxiën" naar een basis in Vlaanderen.
Hij zegt het er niet bij, maar denkt het allicht, dat dat in het vooruitzicht is van Vlaanderen 's onafhankelijkheid, of wie weet, de nakende burgeroorlog. De artillerie staat ook al volledig in Vlaanderen geparkeerd (:o)
Wat bij ons direct opkomt als we zoiets lezen, is het feit dat die francofone officieren geen voldoende Nederlands kennen of willen spreken. Maar wie zijn wij, hadden we vandaag niet datzelfde gedacht gelezen van Kurt Verwilligen, woordvoerder van Crembo, tot nader order (ook in 't Frans) minister van landsverdediging.

PS: Maak a.u.b van de taalgrens een staatsgrens.