|   Gevulde tomaat met Provençaalse geitenkaas
 
 
 
 
 Aantal personen: 1
 Aantal minuten:  5
    Ingrediënten:
 
 
 -  1 tomaat-  50 gr geitenkaas, halfzacht, 45% v.g.
 -  1 klein teentje knoflook
 -    1 kl Provençaalse kruiden
 -    1 kl olijfolie
 -    slamix (mix van krulandijvie, veldsla en roketsla, ook fijnproeverssla genoemd)
 -    2 kl honingvinaigrette
     Bereiding:   De tomaat uithollen. (dekseltje sparen)  De geitekaas met een vork pletten en er de olijfolie, de provençaalse kruiden en het geperst teentje knoflook ondermengen.  De tomaat vullen met het mengsel.  De fijnproeversla op smaak brengen met de honingvinaigrette.  De tomaat presenteren op een bedje van de sla.    Tip:
 
 Zet de tomaat (zonder sla) 30 seconden in de microgolf  voordat je ze opdient.
 Dan krijg je een  licht lauwe tomaat met een smeuïge zachtere geitekaas.
 Categorie:recepten
 
 |