3 dubbele kipfilets- 1 blik kokosmelk- 10 cl sweet chilisauce- peper en zoutxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Voor de salade: -100 g krulandijvie- 50 g waterkers- 1 bakje kerstomaatjes- 2 wortelen- 1 kleine komkommer- 1 bosje verse bieslook- 2 eetlepels kruidenvinaigrette
Vermeng de kokosmelk met de chilisaus. Halveer de kipfilets. Snij ze overlangs in fijne plakjes. Kruid met peper en zout. Doe ze bij de marinade. Zet minimum drie uur afgedekt en koel weg. Spoel de krulandijvie, de waterkers, de kerstomaatjes en de komkommer. Schraap de wortelen. Halveer de kerstomaat jes. Trek de komkommer en de wortelen met een dunschiller in fijne slierten.
Last-minute: Vermeng de groenten in een grote slakom en maak de salade net voordat u aan tafel gaat aan met de kruidenvinaigrette. Prik de gemarineerde kiplapjes op lange spiesjes. Rooster ze een paar minuten tot ze mooi bruin zijn - aan elke kant op de tafelgrill.
|