Als u een zoetekauw bent en u wilt het toch nog een beetje lijnvriendelijk houden, kunt u beter zoetstof in plaats van suiker gebruiken. xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
VOOR 4 PORTIES: Vermeng de fijngeraspte schil en het sap van 1 onbehandelde sinaasappel met 4 zoete geschilde appels (bijvoorbeeld jonagold) en 1 rijpe geschilde mango. Schep goed om, dek vervolgens af en laat 15 minuten marineren. Schep het fruit over in een stoom mandje. .
Stoom 5 minuten. Doe het gestoomde fruit weer bij het sinaasappelsap en breng verder op smaak met
1/2 koffielepel vanille-extract en eventueel - wat fijne suiker of zoetstof. Werk af met 2 eetlepels amandelschilfers. Serveer lichtjes gekoeld. TIP: Wilt u de appels en de mango's in fijne partjes snijden, hou dan de stoomtijd een ietsje korter
|