Voor +/- 250 g vissalade.
1 stukje zeewolffilet van +/- 150 g- 50 g grijze garnalen- 1 hardgekookt eitje- 2 eetl. Mayonaise- citroensap- nootmuskaat- peper en zout.
Bereiding: ( enkele uren vooraf, 10 min.)xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
- Breng een bodempje water aan de kook met wat citroensap, peper, zout en nootmuskaat.
- Leg er de zeewolffilet in, dek af en laat 4 à 5 garen.
- Laat uitlekken en breek de filet in stukjes.
- Plet het hardgekookt ei in de mayonaise. Meng alles goed door elkaar. Als u houdt van een gladde salade, kunt u ook de mixer gebruiken.
- Kruid naar smaak met peper, zout, nootmuskaat en citroensap.
- Voeg de grijze garnalen toe en meng dooreen.
Tip: U kunt er ook nog fijngesnipperde peterselie aan toevoegen en een eetlepel magere yoghurt. Laat goed koud worden.
Afwerking: Serveer met Pubs stokbroodjes
|