Niet echt moeilijk, wel spectaculair en lekker!xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Voor 4 personen:
Bak 4 stukken van elk 3 of 4 lamsribbetjes 3 tot 4 minuten in olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Laat ze volledig afkoelen. Verpak elk ribstukje stevig in een groot vel baderdeeg, en wel zo dat de ribbetjes eruit steken. Doreer het deeg met 1 eierdooier, losgeklopt met 1 eetlepel water. Zet 25 minuten in de oven op 220°C. De koteletjes zullen perfect gaar zijn en het deeg mooi goudbruin gebakken.
Lekker met groene asperges:
Kook ze 10 minuten inwater, snij de punten van de stengels en de stengels in stukken, Bak ze even op in boter, schenk er 10 cl kalfsfond bij. Kruid naar smaak en laat nog even goed doorwarmen.
|