Bewust_zijn
mijn levensvisie
06-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensenrassen.

Ik heb het al gezegd: ik ben een fervent racist, maar dan in de positieve en ware betekenis van dit woord en niet in de omgekeerde (politieke) betekenis die achterlijken er meenden te moeten aan geven.

Een racist is vóór rassen, net zoals een humanist vóór mensen is. En ja hoor! Ik ben vóór rassen en volkeren en vind dat ze, net als wij in het verleden, de kans moeten krijgen aan hun eigen cultuur en religie te sleutelen tot ze een leefbare en eerlijke samenleving hebben weten te creëren, zonder inmenging van buitenaf.

Tot ze begrijpen dat je je maar kunt voortplanten als je de kroost ook kunt voeden.
Tot ze begrijpen dat ze dit nooit zullen kunnen zo lang hun religie de wetenschap verdrukt.
Tot ze begrijpen dat ze het in eigen land moeten oplossen, en niet naar sinterklazen onder andere rassen moeten gaan zoeken. Noch in de hemel, noch op aarde!

Eens ze dat alles hebben begrepen zijn ze rijp voor verdere evolutie. En dat kunnen ze maar op één manier begrijpen: het zélf ervaren met honger, bloed, zweet en tranen. Net als onze voorvaderen. Dàn pas zal het tenvolle zijn doorgedrongen, en geen seconde eerder.

Bij ons heeft dat vele honderden jaren moeten duren. Vooral dan ook weer vanwege onze religie die een zware rem op de wetenschap legde. Maar wij hebben tenminste de tijd gekregen die we nodig hadden om dat te overwinnen zonder bemoeienissen en betutteling van buitenaf!

Waar zouden wijzelf trouwens staan, als onze voorvaderen op hun gat waren blijven zitten vóór hun hutje, levend van wat het bos hen bood, het bos helemaal uitputtend en onvruchtbaar makend en zich onverantwoord voortplantend als tijdverdrijf? Niet denkend aan hoe dié kroost ook weer nog door ditzelfde bos kon worden gevoed? Niét denkend aan hoe dit alles op een positieve manier te verbeteren? Niet éérst denkend en daarna kinderen makend? Gewoon bij de pakken blijven zitten en hopen dat er wel ergens een grote god dit alles wel zou goedmaken? Hém de eigen verantwoordelijkheden toegooiend? Wat zouden wij nu zijn als onze voorvaderen aldus hadden gehandeld?

Wel, waarom dan gunnen we de andere rassen ook niet de kans te evolueren door hun negatieve ervaringen met die grote god die helemààl niet tussenkomt en enkel in hun fantasie bestaat? Hen zelf laten inzien dat ze die god enkel maar fantaseren om hun eigen verantwoordelijkheden te ontlopen?

Waarom willen we ons met alle geweld moeien? Alles proberen te forceren, met als gevolg dat alles mislukt? Waarom laten we ze niet de kans zelf te ontdekken hoe hun religie als enig doel heeft ze arm en onwetend te houden? Denken we dan zo alwetend te zijn en te vinden dat we een evolutie in de menselijke geest die eeuwen vergt, in één of twee generaties kunnen bewerkstelligen?

Denken we dan heus dat ze het ‘met tijd en boterhammen’ niet zullen doorkrijgen als ze vaststellen dat, als ze niets doen, niets leren, niets uitvinden, en zich maar blijven voortplanten als de konijnen, het ook helemaal spaak zal gaan lopen? Dàn pas is het moment gekomen dat ze zullen inzien dat ze zichzelf op die manier alleen maar naar de verdoemenis helpen. Eerder niet, en zéker niet als de ‘beschaafde’ wereld steeds weer klaar staat hulp te gaan bieden en we ze ook zelf met open armen ontvangen in onze cultuur. Ze niet laten integreren, maar óns, in ons eigen vaderland, gaan integreren in hún cultuur. Ja, zélf gaan denken als zijzelf, en hun eisen in wetten omzetten.

Want je zult me toch niet vertellen dat de antiracismewet niet door hén werd gedicteerd? Het verkeerd uitgelegd woord racisme alleen al komt wel degelijk van hen, want zelfs ònze politici en taalkundigen kunnen niet zo stom zijn om dat verheven woord zo verkeerd uit te leggen!

Ik vind dat andere culturen dezelfde kansen als wij moeten krijgen. Het kan lang duren alvorens ‘het licht wordt gezien in de duisternis’. Vooral als religies er zich gaan in mengen. Maar ze zouden er ooit wel uitkomen op eigen houtje en met eigen middelen. We moeten ze enkel maar de kans geven en een vijfhonderdtal jaar geduldig wachten. Maar dat doen we juist niét! We willen persé onze melk en honing delen met hen, maar bereiken daarmee net het omgekeerde effect.

Voor hen is de overgang te plots, en voor ons luidt het de ondergang in omdat die mensen nu eenmaal niet zomaar van de ene cultuur in de andere kunnen stappen. Dat vergt eeuwen! Dat hebben we zélf ondervonden. Maar neen! De ‘beschaafde wereld’ wil die evolutie met alle geweld forceren. Met alle negatieve gevolgen vandien natuurlijk!

Want omdat ze niet zomaar eeuwen evolutie kunnen overslaan en overstappen naar onze cultuur, en dat ook helemaal niet wordt aangemoedigd door onze leiders, vinden ze dan maar dat ze ónze cultuur naar beneden moeten halen! Meeslepen in een middeleeuwse afgrond. En weer staan onze politici klaar om ze gelijk te geven en hun het pad naar de ondergang van ons allemaal, te effenen.

Juist nu we op het punt stonden een supergelukkig volk te worden in een superveilig land!

Juist nu de onmenselijke inspanningen van onze voorouders begonnen te lonen!

Juist nu onze sociale voorzieningen tot de beste ter wereld behoren…

Juist nu gaan in de Wetstraat hersendode clowns zetelen die vinden dat ze nu maar eens uit humanistisch oogpunt al het schuim van de hele wereld moeten binnenhalen en zo snel mogelijk Belg verklaren zodat ze voor hen kunnen stemmen!

Schuim? Jawél! Schuim dat niet rasgebonden is wel te verstaan. Geen enkel ras bestaat enkel maar uit schuim, maar elk ras hééft wel zijn schuim. Profiteurs en criminelen zijn ook altijd de eersten om van de geboden kansen te gaan genieten! Liever dan te vechten om de levensomstandigheden van hun eigen ras in eigen land te verbeteren gaan ze van andere rassen profiteren. Mét de hulp van de naïevelingen onder die rassen! En als die naïevelingen dan ook nog grotendeels in de Wetstraat zetelen kan hun geluk niet meer op. Het wordt dan immers gelegaliseerde criminaliteit!

Ik? Racist? Jawel hoor! Ik respecteer alle mensen, van welk ras ook, die niet te beroerd zijn om in eigen land op te komen voor betere omstandigheden. En als ze daarvoor zowel hun geïndoctrineerde religie als hun op winst beluste leiders als hoofdschuldigen weten te herkennen is de kans op succes héél groot! Biédt ze dan verdorie die kans! Gééf ze de vijfhonderd of duizend jaar die ze daarvoor nodig hebben! Hadden wij die soms ook niet nodig? Of vergeten we dat maar liever?

De natuur zélf beschermt trouwens de rassen die het via de evolutie van de mens heeft geschapen: elk zijn kleurtje, zijn gelaatstrekken en zijn stukje wereld. Kon het onderscheid duidelijker gemaakt worden? Wat ze met dit stukje wereld doen is hún probleem. Brengen ze het om zeep, dan moeten ze het maar opnieuw zien op te bouwen en leren van hun fouten. Een heel natuurlijke taak voor stervelingen. Misschien wel dé taak en dé reden van ons bestaan op aarde.

Die taak kan noch mag door andere rassen worden overgenomen of ze op de schouders worden gegooid. Niemand kan verantwoordelijk worden gesteld voor de fouten die in het verleden in andere werelddelen door andere rassen werden gemaakt! Dàt kan de natuur nooit bedoeld hebben en is bijgevolg helemaal tegennatuurlijk. De enige mogelijkheid tot natuurlijke evolutie is leren van je eigen fouten door er met de neus te worden in gedrukt. Zo lang de beschaafde wereld dat niet begrijpt of niet voldoende humaan vindt zullen de problemen enkel maar erger worden!

En weeral kan ik teruggrijpen naar het voorbeeld van het hedendaagse luie gedeelte van de jeugd: van zodra onze samenleving op grote schaal de fouten van haar kroost is gaan bedekken met de mantel der liefde, zijn steeds meer regelrechte ettertjes en watjes de wereld ingestuurd als ‘volwassenen’! Door die helemaal tegennatuurlijke handelswijze natuurlijk!

En zoals alles wat tegennatuurlijk is: vroeg of laat wreekt dat zichzelf. Zowel op familiegebied als op mondiaal gebied.

Maar ja… het wordt niet gesnapt. Nóg niet! Het ziet er naar uit dat het pas zal gesnapt worden als het te laat is.

En last but not least wil ik even de link leggen met UFO’s! Die worden zowat overal waargenomen. De meeste waarnemingen zullen wel fantasie zijn of verkeerde interpretaties van natuurverschijnselen. Maar waar rook is, is er altijd vuur. En ik heb sterk de indruk dat we toch wel heel nauw bekeken en beoordeeld worden door hoger ontwikkelde culturen uit ons heelal. Waarom maken die dan geen contact?

Het antwoord ligt vervat in dit column: ze zijn slimmer dan wij, en willen ons de kans geven op eigen houtje te evolueren tot een volk waarmee verstandig te communiceren valt. En dat is nog lang niet het geval! Maar ze zijn niet, zoals wij, haastig. Ze gunnen ons de tijd die we nodig hebben. Is dat duizend jaar? Wel, dan moet het maar duizend jaar zijn. Liever dan ons over te halen toe te treden tot een gemeenschap die we helemaal nog niet aankunnen en ons aldus grote rampen te laten veroorzaken!

Willy.



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)



Foto

Over mezelf:
Bouwjaar:
1941
Geboren:   Ja.
Geslacht:   Neen. 
                    Nog levend.
Adres:        Hier.
Beroep:      Levensgenieter.
Hobby's:    Veel.
Talen:         Ja. Vooral
                    betalen.
MEDEDELING:
Voor enkel politie-verhaaltjes, klik onderaan deze marge op 'fictie'.
Inhoud blog
  • Verblindingspolitiek.
  • Afgewend!
  • Charly's angels.
  • Nieuwe tijden.
  • Een nieuw jaar...
  • Nieuwjaar!
  • Kerst
  • Be happy!
  • Winterse gevoelens.
  • De bron van het kwaad.
  • Zondagse mijmeringen.
  • De illusionist.
  • Staken?
  • Herinneringen.
  • Nationalisme.
  • Ontdekkingsreis
  • Het septembergevoel
  • Jeugd.
  • Amateurs.
  • Nadenken.
  • Who did it?
  • Moord en brand.
  • Partnerbedrog?
  • Doordenkertje.
  • Kuddegeest!
  • De échte racist!
  • Mosselfestijn.
  • Arrogantie.
  • Ontroerend onschuldig!
  • Maatschappijkritisch.
  • Zomerhit.
  • Serenata.
  • Soelaas.
  • Mijn dag.
  • Greensleeves
  • Defilé.
  • Vrouw en maatschappij.
  • Beschamend!
  • Overdreven snelheid? ...
  • Sapristi!
  • Integratie.
  • Privatisering.
  • Koffiedik kijken!
  • Daar is ie dan!
  • Me-time.
  • Euh...
  • Levering!
  • Voor elkaar.
  • Nooit tevreden dan?
  • Reageren?
  • Bankstrategie.
  • Analfabeet?
  • Zeelucht.
  • La vie de Chateau!
  • Hedendaagse jeugd.
  • Thuisgevoel.
  • Levenskwaliteit.
  • Pasen!
  • Van frigoboxtoeristen...
  • Knokkeblues.
  • Perfectie!
  • Naweeën.
  • Volksmentaliteit.
  • Balconytalk.
  • Mijn nieuw stekje.
  • Welkom in Knokke!
  • Welkom in Knokke.
  • Afscheid van Oostende.
  • Nadere kennismaking.
  • Zondag!
  • Scannen!
  • Te gek!
  • Uitbollen!
  • Nog eens zwerfmail
  • Proef op de som.
  • Emotions.
  • Levenskunst.
  • Verhuismodus.
  • Euforie!
  • Dubbele namen.
  • Jonger dan je denkt.
  • Back to the roots!
  • Leve de vrede!
  • In den beginne...
  • Land van belofte.
  • Ik weet het niet...
  • Zeventien procent!!!
  • Dagdromen.
  • Gewenning.
  • Diversiteit.
  • De huidige generatie...
  • Schrijfseltje.
  • Geluid op hol.
  • De vierde dag.
  • Landverraad!
  • Aardbewoners (2)
  • Aardbewoners.
  • Magic Bullit?
  • Citroentip.
  • Nieuwe technologie.
  • Een nieuw jaar.
  • De facebookgeneratie!
  • Stil!
  • Kerst.
  • De nachtmis.
  • Woordenschat.
  • Tijdloosheid.
  • Interesses.
  • Arm Fientje!
  • Minderjarig gespuis.
  • Hersenen.
  • Wie durft?
  • Vrouwelijke rariteiten.
  • Ach die hippies!
  • Een hondenleven.
  • Gierig of efficiënt?
  • Vluchten voor wat?
  • Waar Welk Weer?
  • Nostalgisch tussendoortje.
  • Jezelf ontmoeten!
  • Muzikaal intermezzo.
  • Oorlogje spelen.
  • Streepje muziek?
  • Strangers in paradise.
  • Net gemist.
  • Scrollen maar!
  • Eerste resultaten.
  • Incognito!
  • Soms...
  • Winteruur.
  • Missen.
  • Eenzaam OF alleen?
  • Oktobergedicht.
  • Terreur.
  • Keyboard geleverd!
  • De oude tijd.
  • Gevonden...
  • Blogberichtje.
  • Jaargetijden.
  • Memoires
  • People.
  • Oktobermarkt.
  • Hygiëne.
  • Kommiezeslunsen.
  • Generatiekloven.
  • Vrolijk België!
  • Koken voor dummies.
  • ALS... (remake)
  • Als. (Herhaling)
  • Treintje spelen.
  • Peutercriminaliteit.
  • Foei!
  • Het Evasyndroom.
  • Hoezo?
  • Bewust zijn!
  • Levenslust!
  • Religieus gedicht.
  • Lonely boy?
  • Gezondheid!
  • Septemberse weeën.
  • Mens sana...
  • Blogberichtje.
  • Hugo Claus
  • Goed gevoel.
  • Reageren.
  • Vier 'heemse' kinderen?
  • De leeflonende leefloners.
  • Slim, niet mo-slim Japan!
  • Net gehoord...
  • Asociaal of wat?
  • Democratie.
  • Chinese pralines.
  • De kracht van humor!
  • Eenmanshuishouden!
  • Westerse bemoeiingen
  • De citroen (2)
  • Gratis opvang.
  • Jager of prooi?
  • Growing older 2013
  • Besnijdenis/verminking.
  • Goden of kosmonauten?(2)
  • Extremisme of boerenbedrog?
  • De zwarte raaf.
  • Goden of kosmonauten?
  • Indringers.
  • Stil verdriet.
  • Hersenen!
  • Feelings.
  • Ode aan de citroen.
  • Gesmolten inspiratie!
  • Amigos para siempre.
  • Verloederend gespuis.
  • Komkommertijd.
  • O zee!
  • Keramisch kookplezier.
  • Illegaal?
  • Religieus extremisme.
  • Verdraagzaamheid?
  • In de nor.
  • De 21° eeuw?

    Archief per maand
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • waar schrijf je niet meer
  • hallo Willy
  • gelukkige verjaardag
  • waanzinnig waterige woensdagwensen
  • EOAI

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Laatste commentaren
  • Bedankt Dr Ilekhojie voor (Imelda Diamante)
        op Relativeren.
  • Black Magic Protection Specialist in Melbourne Psychic Voodoo Love Spell Caster Call ☎ +27765274256 Spells To Return Back Ex Lover (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Black Magic Protection Specialist in Melbourne Psychic Voodoo Love Spell Caster Call ☎ +27765274256 Spells To Return Back Ex Lover (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Call/WhatsApp +27765274256 Black Magic Removal Expert in United Kingdom, Carribean, Middle East, Scandinavia, Oceania, Pacific Islands, Africa, Central America, North America, Greenland, Antarctica and South America (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Call/Text ☎ +27765274256 Remote Viewer, Healer and Magic Spell Caster Specialist in London, Lisbon, Denver, Dallas, Melbourne, Adelaide, Miami, Stockholm, Oslo, Brussels, New York, Athens, Beirut and Chicago (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Categorieën
  • Chico2 (19)
  • Chicofotos (25)
  • Computertips. (11)
  • Culinaire avonturen. (2)
  • Fictie 01. (10)
  • Fictie 02 (10)
  • Fictie 03 (8)
  • INHOUD BLOG. (6)
  • Kroniek van een overlijden. (19)
  • Kroniek van een overlijden2 (11)
  • rokershoekje (17)

  • Mijn favorieten
  • Lieve
  • Fredje
  • Johan1944

  • Interessante blogtips:
  • Febe


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!