Bewust_zijn
mijn levensvisie
24-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culturele Genocide.

Wie zegt genocide denkt onmiddellijk aan Hitler! Die schreeuwlelijkerd die vond dat hij het Joodse ras nu maar eens en voorgoed uit de wereld moest helpen. Het woord werd trouwens pas na de tweede wereldoorlog in ons taalgebruik opgenomen, want voorheen had de wereld een dergelijke gruwel nooit gekend. Daar waren geen woorden voor en dus moest er maar eentje uitgevonden worden.

Maar nu steekt een andere, vergelijkbare gruwel de kop op: culturele genocide!

Wat is genocide? Het uitroeien van mensen van een bepaald ras. Zomaar. Alleen maar omdat ze van dat ras zijn. Dàt is pas racisme in de betekenis die Europa aan dat woord geeft! Terwijl datzelfde Europa er eigenlijk druk mee bezig is!

‘Uitroeien van een bepaald ras’! Waar de natuur rassen heeft geschapen, lichamelijk en geestelijk aangepast aan de streek waar ze moeten leven, vinden sommige mensen het nodig om dat Godswerk teniet te doen dus. Een meer tegennatuurlijke (of goddeloze voor de gelovigen) handeling kan ik me maar moeilijk voorstellen! Een handeling, helemaal tegen de mensheid in het algemeen en tegen de natuur gericht!

Maar wat gebeurt hier? Zijn onze regeringen hun eigen ras ook niet aan het uitroeien met het multiculturele sprookje? Wat zal er over pakweg tweehonderd jaar nog overblijven van het blanke ras, als het op die manier verder moet? Europa zal een wansmakelijke mengelmoes worden van rassen en totaal tegenstrijdige culturen en religies. Waar rassen samenleven is vermenging ook nog eens onvermijdelijk, en langzaam maar zeker zullen alle rassen hun identiteit, kleur en cultuur zien opgaan in een onsmakelijke soep van kleuren en geuren. Een explosieve soep, gedoemd tot ‘ontploffen’, want op die manier moeten leven mist elke vorm van identiteit, geborgenheid of samenhorigheid.

Stel je voor: je wilt soep maken en je hebt tomaten, selder, prei en spruitjes. Spruitjes in tomatensoep vind ik nu niet bepaald kunnen.Totaal tegenstrijdige smaken. En dus heb je twee mogelijkheden:

1. Je maakt je soep van tomaat, prei en selder, en je houdt de spruitjes apart voor een ander gerecht.
Resultaat: je hebt een lekkere tomatensoep.

2. Je wilt tegen beter weten in méér groenten in je soep en gooit er dus maar de spruiten bij. Resultaat: méér soep, maar ze smaakt nergens meer naar. Niemand wordt daar beter van en dus wordt het hele zootje maar weggekieperd en kun je herbeginnen, maar dit keer zonder spruitjes.

Was je dan niet beter af geweest met minder soep, maar soep die echt naar tomatensoep smaakt? En had je die spruiten niet beter gelaten van waar ze kwamen, om ergens heerlijk te laten smaken in een andere schotel?

Wel, punt 2 is precies wat multiculturisten willen: een onsmakelijke soep, ontdaan van zijn identiteit, cultuur, religie en waarden. En ze zijn hard bezig daar alle rassen in te betrekken.

Is dat ook geen vorm van ‘Genocide’? Culturele genocide dan?

En met de multicultuur is het nog veel erger gesteld dan met die ‘doodgemixte’ soep! Want sommige waarden en religies van bepaalde rassen staan zó lijnrecht tegenover elkaar dat een gezonde samenleving helemaal niet meer mogelijk is!

Samenwerken, op zakelijk vlak bijvoorbeeld, zou wél heel goed kunnen.

Samenleven echter helemaal niét. Zéker niet met rassen waarmee niet te redeneren valt. En dan blijft maar één alternatief mogelijk: een der rassen gaat overheersen en het ander uitroeien of verknechten! Welk ras zal overheersen? Het agressiefste natuurlijk! Drie keer raden wie dàt zijn!

Zouden we dan niet veel humaner bezig zijn als we de rassen liever gescheiden houden en elk in zijn land? Zou de vrede op de wereld daar niet veel meer mee gediend zijn?

Multicultuur mag dan al geen rassenmoord zijn, het nagestreefde doel is weinig verschillend: namelijk rassen helemaal uitwissen door vermenging; vergevorderde culturen uitwissen door het laten overheersen van de achterlijkste cultuur. Het volk zijn identiteit ontnemen en enkele eeuwen achteruit schoppen, zodat op de duur enkel nog een uniform, rasloos soort homo sapiens de wereld bevolkt. Tenminste, dat is het doél van de multiculturisten. Maar dat doel zal nooit bereikt worden! Er zal, op de multiculturele manier waarop we nu moeten leven, een ras moeten gaan overheersen en de andere onderdrukken!

Doordat de verlichte geesten van de regeringen al jarenlang die ‘culturele genocide’ promoten, zijn ondertussen al veel allochtone of halfallochtone nakomelingen geboren. In Europa. Hier in België. In Vlaanderen. Tot in de verste uithoekjes en dorpjes. Geboren uit allochtone of gemengde ouders.

Wat zijn die? Vlaming? Belg? Europeaan? Afrikaan? Zouden ze het zélf weten? Zouden ze zich ergens ‘thuis’ voelen? Hebben ze ernaar gevraagd om als’rassenmix’ ter wereld te komen?

En dan gaan de allochtone ouders er nog een schepje bovenop doen door hun kinderen halsstarrig in de cultuur, taal en religie van het geboorteland op te voeden. Dat geboorteland dat ze destijds ontvlucht zijn omdat ‘leven’ in die cultuur hen niet langer mogelijk leek! Maar daar staan ze blijkbaar niet bij stil!

Het gevolg van die domme mentaliteit laat zich raden: die kinderen zullen zich nooit Belg voelen. Nooit het genoegen kennen ‘onder eigen volk’ te leven, tenzij in het familiale kringetje. Worden zó in de criminaliteit gedreven! Want respect voor onze waarden werd hen nooit aangeleerd. Noch door de ouders, noch door de school, noch door de regeringen! Ze zijn gedoemd middeleeuwers te blijven in een moderne maatschappij.

En ik zeg ook wél: ‘domme mentaliteit van de ouders’. Want ja, die eerste migranten waren meestal ongeletterde mensen die hier een menswaardiger bestaan kwamen zoeken. Wisten zij, met hun beperkte kennis, veel van wat het gevolg zou zijn van hun ondoordacht handelen ten opzichte van hun kroost?

Neen! Dat wisten ze niét. Maar daar had ons volk moeten bijspringen. Onze regeringen en scholen vooral! De dommeren moet nu eenmaal leren van de slimmeren onder ons. Dat geldt zowel voor Europeanen als voor vreemden hoor. Ik denigreer die vreemden dus niet. Het is vooral een kwestie van opvoeding en schoolopleiding.

Maar gek genoeg: onze regeringen en scholen leerden de Europeanen wél om tussen de afgebakende lijntjes te lopen maar lieten dat maar weer los als het vreemden betrof. De richtlijnen voor eigen volk werden trouwens altijd al met strenge wetten bekrachtigd, want het was ook nodig. Ook onder onze pappenheimers zitten er van verschillend allooi. Maar vroeger werden de domsten verplicht om naar de slimmeren te luisteren via de school. De jongeren moesten dan weer naar de ouderen luisteren (nu is dat omgekeerd).

En toen… stroomden die ‘dom gehouden’ vreemden Europa binnen, en gingen de regeringen een ommezwaai maken van 180°! Nu werd plots de wet van de domste van kracht. De slimsten moesten nu ook maar eens gaan leren van de domsten! En toen dat niet lukte omdat het nu eenmaal totaal tegen de natuur indruist, ging men het maar met antiracismewetten gaan verplichten.

Arme auto-allochtonen! Arme vreemde Belggeborenen! Wat moet van jullie geworden? Geboren in een modern land, maar opgevoed in een middeleeuwse cultuur! Hoé in ’s hemelsnaam moeten die een harmonieus leven gaan leiden? Die ongelukkigen zijn een schoolvoorbeeld van wat ons allemaal te wachten staat binnen enkele eeuwen als niemand ingrijpt.

Wie had dergelijke toestanden kunnen vermijden? Hun ouders? Neen, want die waren niet intelligent genoeg om de gevolgen van hun nefaste opvoeding te onderkennen. De leiders van onze Europese landen hadden dat wél moeten zijn en hadden de juiste leiding moeten geven. Welnu, ze gàven wel leiding, maar in omgekeerde zin. Ze vonden het makkelijker om het eigen volk zich dan maar te laten aanpassen toen dat niet leek te lukken bij de vreemden. Het onderwijsniveau werd in veel scholen dan maar verlaagd in een vertwijfelde poging om ook allochtone kinderen kansen tot slagen te geven. Het is dus niet alleen de straat die verloederd is door die mentaliteit. Ook het onderwijs!

En dan is er die schandelijke antiracismewet! Eigen volk moet zwijgen over het dom en soms crimineel gedrag van sommige vreemden!

En nu kun je duizend en een wetten maken die tegen de menselijke natuur indruisen, ze zullen nooit werken. Dàt hadden ze destijds moeten weten in plaats van klakkeloos ondoordachte, tegennatuurlijke en dus niet werkende wettelijke bepalingen te gaan maken.

Oh… vinden jullie dat die wetten wél werken? Maken jullie zich maar geen illusies. Dat is schijn. Dat is het voorlopig en slaafs volgen van wat ons als de openbare opinie wordt geïndoctrineerd. Maar wacht tot een druppel de emmer doet overlopen. Dan kan die openbare opinie in één klap omkeren en komt de ware aard van het verdrukte volk naar boven. Nu wéten de meesten nog niet eens dat ze onderdrukt worden en hun volksaard verkracht. Dat heb je er nu eenmaal van als de slimmen moeten leren van de dommen, en de ouders moeten luisteren naar wat hun kroost dicteert!

Maar als ze dàn achterom gaan kijken, de blinddoek afschudden en zien met welke onomkeerbare soep vele generaties Wetstraatcharlatans ons hebben opgezadeld, zou ik niet graag rond de Wetstraat wonen, want het zal er hard aan toe gaan!

Naast de cultuurschok en de religieschok, is er ook nog de intelligentieschok. Bepaalde religies hebben honderden jaren hun volgelingen alleen maar onderwezen in hemelse sprookjes. Al de rest was bijzaak en niet nodig om te overleven. Je moést trouwens niet overleven, want hierna wachtte je toch maar de hemel! Het gevolg laat zich alweer raden: elke vorm van wetenschappelijk onderricht werd heel elementair gehouden ten voordele van onderwijs en indoctrinatie in de religie.

En dan komt een intelligent volk in eigen land, in contact met zo’n domgehouden massa mensen. Bovendien nog mensen die koppig denken dat ze de waarheid in pacht hebben en met wie niet te redeneren valt. En tot overmaat van ramp vinden onze regeringen dat het veel makkelijker is de slimmen naar het niveau van de ‘dommen’ te brengen dan omgekeerd!

Natuurlijk is dat de makkelijkste oplossing! Maar geen nood! Ook dié soep zal de ongelooflijk naïeve kiezer wel verteren!

Zelfs de laatste ‘onderontwikkelde’ stammen in Afrika smaken nog het hemelse voorrecht zich onder eigen volk te mogen bevinden. Zich door de stam opgenomen en beschermd te voelen. Onder soortgenoten te mogen opgroeien, en er ook door geleid te worden. Waar de stamoudsten het voor het zeggen hebben en de jeugd moet luisteren. En dan durft onze samenleving die mensen nog ‘wilden’ noemen.

Ons zijn die rechtmatige voorrechten afgenomen. De Wetstraat heeft ons omringd door vreemde snuiters, de mama’s hebben hun baby’s onfeilbaar verklaard en zelfs het eigen volk is niet langer geïnteresseerd in ons bestaan!

Wie zijn dan de ‘wilden’? Wij toch? Maar eigenlijk is, voor ons, het woord ‘wild’ niet eens op zijn plaats. We zijn meer een volk dat onder een soort narcose werd gebracht door de dagelijkse indoctrinatie. Een volk dat letterlijk smeekt om verknecht te worden en er helemaal klaar voor is! Een volk dat ooit zal oogsten wat het gezaaid heeft. Een volk dat slaafs de ‘openbare opinie’ volgt.

Omdat dit de makkelijkste weg is.
Omdat je dan niet hoeft na te denken.
Omdat anderen dan voor je denken.
Omdat je er dan blijkbaar ‘bijhoort’.

Willy.



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (1)

24-04-2012
Ik niet.
Ik zal er dan dus nooit bijhoren, en geloof me, daar heb ik geen moment spijt van!

24-04-2012 om 17:19 geschreven door Michelly




Foto

Over mezelf:
Bouwjaar:
1941
Geboren:   Ja.
Geslacht:   Neen. 
                    Nog levend.
Adres:        Hier.
Beroep:      Levensgenieter.
Hobby's:    Veel.
Talen:         Ja. Vooral
                    betalen.
MEDEDELING:
Voor enkel politie-verhaaltjes, klik onderaan deze marge op 'fictie'.
Inhoud blog
  • Verblindingspolitiek.
  • Afgewend!
  • Charly's angels.
  • Nieuwe tijden.
  • Een nieuw jaar...
  • Nieuwjaar!
  • Kerst
  • Be happy!
  • Winterse gevoelens.
  • De bron van het kwaad.
  • Zondagse mijmeringen.
  • De illusionist.
  • Staken?
  • Herinneringen.
  • Nationalisme.
  • Ontdekkingsreis
  • Het septembergevoel
  • Jeugd.
  • Amateurs.
  • Nadenken.
  • Who did it?
  • Moord en brand.
  • Partnerbedrog?
  • Doordenkertje.
  • Kuddegeest!
  • De échte racist!
  • Mosselfestijn.
  • Arrogantie.
  • Ontroerend onschuldig!
  • Maatschappijkritisch.
  • Zomerhit.
  • Serenata.
  • Soelaas.
  • Mijn dag.
  • Greensleeves
  • Defilé.
  • Vrouw en maatschappij.
  • Beschamend!
  • Overdreven snelheid? ...
  • Sapristi!
  • Integratie.
  • Privatisering.
  • Koffiedik kijken!
  • Daar is ie dan!
  • Me-time.
  • Euh...
  • Levering!
  • Voor elkaar.
  • Nooit tevreden dan?
  • Reageren?
  • Bankstrategie.
  • Analfabeet?
  • Zeelucht.
  • La vie de Chateau!
  • Hedendaagse jeugd.
  • Thuisgevoel.
  • Levenskwaliteit.
  • Pasen!
  • Van frigoboxtoeristen...
  • Knokkeblues.
  • Perfectie!
  • Naweeën.
  • Volksmentaliteit.
  • Balconytalk.
  • Mijn nieuw stekje.
  • Welkom in Knokke!
  • Welkom in Knokke.
  • Afscheid van Oostende.
  • Nadere kennismaking.
  • Zondag!
  • Scannen!
  • Te gek!
  • Uitbollen!
  • Nog eens zwerfmail
  • Proef op de som.
  • Emotions.
  • Levenskunst.
  • Verhuismodus.
  • Euforie!
  • Dubbele namen.
  • Jonger dan je denkt.
  • Back to the roots!
  • Leve de vrede!
  • In den beginne...
  • Land van belofte.
  • Ik weet het niet...
  • Zeventien procent!!!
  • Dagdromen.
  • Gewenning.
  • Diversiteit.
  • De huidige generatie...
  • Schrijfseltje.
  • Geluid op hol.
  • De vierde dag.
  • Landverraad!
  • Aardbewoners (2)
  • Aardbewoners.
  • Magic Bullit?
  • Citroentip.
  • Nieuwe technologie.
  • Een nieuw jaar.
  • De facebookgeneratie!
  • Stil!
  • Kerst.
  • De nachtmis.
  • Woordenschat.
  • Tijdloosheid.
  • Interesses.
  • Arm Fientje!
  • Minderjarig gespuis.
  • Hersenen.
  • Wie durft?
  • Vrouwelijke rariteiten.
  • Ach die hippies!
  • Een hondenleven.
  • Gierig of efficiënt?
  • Vluchten voor wat?
  • Waar Welk Weer?
  • Nostalgisch tussendoortje.
  • Jezelf ontmoeten!
  • Muzikaal intermezzo.
  • Oorlogje spelen.
  • Streepje muziek?
  • Strangers in paradise.
  • Net gemist.
  • Scrollen maar!
  • Eerste resultaten.
  • Incognito!
  • Soms...
  • Winteruur.
  • Missen.
  • Eenzaam OF alleen?
  • Oktobergedicht.
  • Terreur.
  • Keyboard geleverd!
  • De oude tijd.
  • Gevonden...
  • Blogberichtje.
  • Jaargetijden.
  • Memoires
  • People.
  • Oktobermarkt.
  • Hygiëne.
  • Kommiezeslunsen.
  • Generatiekloven.
  • Vrolijk België!
  • Koken voor dummies.
  • ALS... (remake)
  • Als. (Herhaling)
  • Treintje spelen.
  • Peutercriminaliteit.
  • Foei!
  • Het Evasyndroom.
  • Hoezo?
  • Bewust zijn!
  • Levenslust!
  • Religieus gedicht.
  • Lonely boy?
  • Gezondheid!
  • Septemberse weeën.
  • Mens sana...
  • Blogberichtje.
  • Hugo Claus
  • Goed gevoel.
  • Reageren.
  • Vier 'heemse' kinderen?
  • De leeflonende leefloners.
  • Slim, niet mo-slim Japan!
  • Net gehoord...
  • Asociaal of wat?
  • Democratie.
  • Chinese pralines.
  • De kracht van humor!
  • Eenmanshuishouden!
  • Westerse bemoeiingen
  • De citroen (2)
  • Gratis opvang.
  • Jager of prooi?
  • Growing older 2013
  • Besnijdenis/verminking.
  • Goden of kosmonauten?(2)
  • Extremisme of boerenbedrog?
  • De zwarte raaf.
  • Goden of kosmonauten?
  • Indringers.
  • Stil verdriet.
  • Hersenen!
  • Feelings.
  • Ode aan de citroen.
  • Gesmolten inspiratie!
  • Amigos para siempre.
  • Verloederend gespuis.
  • Komkommertijd.
  • O zee!
  • Keramisch kookplezier.
  • Illegaal?
  • Religieus extremisme.
  • Verdraagzaamheid?
  • In de nor.
  • De 21° eeuw?

    Archief per maand
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • waar schrijf je niet meer
  • hallo Willy
  • gelukkige verjaardag
  • waanzinnig waterige woensdagwensen
  • EOAI

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Laatste commentaren
  • Bedankt voor de hulp, dokter Ajayi (Ceylan Balain)
        op Globalisatie.
  • Bedankt Dr Ilekhojie voor (Imelda Diamante)
        op Relativeren.
  • Black Magic Protection Specialist in Melbourne Psychic Voodoo Love Spell Caster Call ☎ +27765274256 Spells To Return Back Ex Lover (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Black Magic Protection Specialist in Melbourne Psychic Voodoo Love Spell Caster Call ☎ +27765274256 Spells To Return Back Ex Lover (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Call/WhatsApp +27765274256 Black Magic Removal Expert in United Kingdom, Carribean, Middle East, Scandinavia, Oceania, Pacific Islands, Africa, Central America, North America, Greenland, Antarctica and South America (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Blog als favoriet !


    Categorieën
  • Chico2 (19)
  • Chicofotos (25)
  • Computertips. (11)
  • Culinaire avonturen. (2)
  • Fictie 01. (10)
  • Fictie 02 (10)
  • Fictie 03 (8)
  • INHOUD BLOG. (6)
  • Kroniek van een overlijden. (19)
  • Kroniek van een overlijden2 (11)
  • rokershoekje (17)

  • Mijn favorieten
  • Lieve
  • Fredje
  • Johan1944

  • Interessante blogtips:
  • Febe


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!