Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    08-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schermen met woorden.

    Boeiend debat in Terzake

    Peter De Roover vs Jos Geysels.

    Onze politiek secretaris, Peter De Roover (de man van de Vlaamse stem in de straat), kruiste in Terzake de degens met Jos Geysels (de Belgisch-groene minister van Staat). Een merkwaardige meer dan 11 minuten durende uitzending, niet in het minst omdat Kathleen Cools in de meeste gevallen voor de tweede avond op rij een aantal van haar gasten liet uitspreken. Op het einde van het gesprek, toen Jos Geysels voelde dat zijn argumenten geen hout sneden, haalde hij snel de term "nationalist" naar boven om alsnog te pogen het tij te keren. Net als het wassende smelt- en regenwater in Wallonië, een vergeefse poging.

    Wie vrijdag 7 januari de uitzending van Terzake op Canvas hebt gemist, dan kan die ook via volgende link bekijken:

    http://www.deredactie.be/permalink/1.937784

    Digitale tv-kijkers kunnen nog enkele dagen ook terecht bij "Ooit gemist".

    Verwijzingen


    07-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog verschillen.

    Vlaams-Waalse inkomenskloof groeit
    Het inkomen van de gemiddelde Waal ligt 17% lager dan dat van de gemiddelde Vlaming. De inkomenskloof is in 10 jaar groter geworden. In 1999 was het verschil nog 13,6%. Het gaat om het inkomen uit arbeid en vermogen, na belastingen, sociale bijdragen en uitkeringen. De kloof is zelfs 24,5% als alleen gekeken wordt naar het inkomen. Dat heeft De Morgen berekend.
    Gemiddeld krijgen Walen wel een iets hoger pensioen dan Vlamingen: 1283 tegen 1240 euro p.m. Dat blijkt uit de pensioenatlas van de Leuvense hoogleraar Berghmans.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor wanneer ???

    Nog geen regering in zicht
    Na 7 maanden is er weer een rondje staatshervorming (en dus regeringsvorming) mislukt, nu twee Vlaamse partijen niet willen praten op basis van het laatste document van de laatste koninklijke onderhandelaar. Een van de grootste problemen is dat Vlaanderen nu via de Nederlandstalige Gemeenschap een greep heeft op Brussel, terwijl die greep wegvalt als Brussel alleen als eigen Gewest doorgaat, waar het in het document naar uitzag.


    05-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Standpunt N-VA.
    N-VA Blikvanger

    De N-VA heeft de nota van bemiddelaar Johan Vande Lanotte grondig bestudeerd. Wij hebben immers veel respect voor het harde werk dat hij geleverd heeft en dat verdient een grondige studie. Voor de N-VA lag een gezond evenwicht op het vlak van de staatshervorming in de compromisnota van de koninklijk verduidelijker. De bemiddelaar heeft bij aanvang van zijn opdracht beloofd om op zoek te gaan naar diezelfde substantie.
    De N-VA heeft zijn nota nu getoetst aan deze doelstelling en heeft een reeks fundamentele opmerkingen over de inhoud en de draagwijdte van zijn voorstellen. De partij zal deze opmerkingen nu overmaken aan de bemiddelaar en aan de 6 andere partijen. Dan kunnen we kijken of onze opmerkingen voor de andere partijen aanvaardbaar zijn. Op die manier kan er geconcludeerd worden of finale onderhandelingen zinvol zijn.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht voorstel.

    De berg baart een lelijke muis

    Nota Vande Lanotte biedt geen zicht op oplossingen.

    Voor de Vlaamse Volksbeweging voldoet de nota-Vande Lanotte niet aan de basisvoorwaarden waaraan een nieuwe staatsstructuur moet voldoen. Een staatshervorming zoals de nota uittekent, zorgt niet voor een beter werkbare staat. Die wordt er alleen maar ondoorzichtiger door en de bevoegdheidsbetwistingen zullen toenemen. De nota draagt in zich al de kiemen voor nieuwe conflictstof en zorgt zeker niet voor de nodige fundamentele hervormingen. Het voorstel bewijst alleen dat het onverzoenlijke niet verzoenbaar is en poogt de vastgestelde impasse te omzeilen. Vanuit Vlaams oogpunt vormt het voorstel nog een zware afzwakking in vergelijking met de nota-De Wever, die zelf al een verregaand compromis was in vergelijking met het minimale Vlaamse eisenpakket. Niemand wordt beter van de voorgestelde aanpak en voor de VVB krijgt dit voorstel dan ook resoluut een onvoldoende. Op lange termijn zal de factuur voor deze weigering om een systemische staatsomvorming door te voeren heel hoog oplopen. Politici die de heilloze dagjesaanpak afwijzen, kunnen niet anders dan bedanken voor het voorstel-Vande Lanotte. Geen akkoord blijft te verkiezen boven een slecht akkoord en de VVB hoopt dat de Vlaamse politieke partijen voldoende politieke moed opbrengen om niet in deze val te trappen.

    Voor de Vlaamse Volksbeweging,

    Guido Moons, algemeen voorzitter Peter De Roover, politiek secretaris

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slimste ?
    ZEKER  KIJKEN.
    Vanavond is het zover, het moment waar we lang naar hebben uitgekeken: het optreden van Bart De Wever in De Allerslimste Mens ter Wereld. De Wever neemt het op tegen een keigoede Hans Bourlon en tegen hype van het moment Eva Brems.
    De passage van De Wever in de geestige kwis twee jaar geleden is niet onopgemerkt voorbij gegaan. H...
    meer >>

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultuurprijs 2010.


    ARDOOIE - Jaak Lammertyn, voorzitter van toneelvereniging Arko Dorpstheater, won de Ardooise cultuurprijs op de eindejaarsreceptie van de gemeente. De prijs, een kunstwerk van Ardooise bodem, werd overhandigd door de cultuurraad. Lammertyn nam in 2007 het roer van het dorpstheater over.


    31-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parasieten ?

    De Panne 'hangmat Waalse werklozen'?
    De Vlaamse kustplaats De Panne heeft last van een "massale stroom tweede generatie-werklozen uit Hainaut", die de gemeentelijke sociale dienst veel geld kost. Dat zegt de liberale schepen van financiën. Volgens hem zijn het "parasieten" die "hier alleen in de sociale hangmat komen liggen", en worden ze naar De Panne gestuurd "omdat ze weten dat ze hier hulp krijgen". Waalse politici hebben meteen geschokt gereageerd en vinden de uitspraken onaanvaardbaar, maar in een Video van HLN blijft de schepen bij zijn verhaal, al is het met andere woorden.


    30-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor 2011
    De beste wensen en een goede gezondheid in een Zelfstandig VLAANDEREN.
     

    28-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek.
    Sint-Cecilia blijft scoren.

    27-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vande Lanotte én De Wever krijgen dik Vlaams onvoldoende

    08:02 Update Het Overlegcentrum van de Vlaamse Verenigingen (OVV) kraakt het resultaat van de onderhandelingen af. Het OVV heeft een evaluatie gemaakt van wat er op basis van de huidige voorstellen als akkoord uit de bus zou kunnen komen. "Schuif deze rotzooi aan de kant. Herbegin van een leeg blad", aldus het OVV.

    Zelfs de voorafgaande nota die Bart De Wever als koninklijk verduidelijker maakte, kan op geen clementie rekenen.

    Het OVV telt 47 verenigingen, ondermeer het IJzerbedevaartcomité en het Taal Aktie Komitee maar ook minder militante verenigingen zoals het Verbond der Vlaamse Academici, het Davidsfonds en de VTB-VAB.

    Het is de eerste keer sinds zes maanden dat het OVV met een standpunt naar buiten komt. Het Overlegcentrum deed dat voordien niet omdat de Vlaamse partijen - vooral N-VA en CD&V - het been stijf hielden en er hoop was op de realisatie van heel wat Vlaamse verzuchtingen. Maar de koninklijke boodschap dat "alles op de tafel ligt om een compromis te sluiten", wekt blijkbaar argwaan.

    "Laat dan alles maar"

    "Geef voorrang aan de sociaal-economische materies en hefbomen. Kinderbijslag en gezondheidszorg moeten naar de gemeenschappen maar als er extra versnippering bijkomt, laat alles dan maar bij het oude! Extra geld voor Brussel kan als elke euro aan dezelfde regels voldoet als andere overheidsuitgaven en als de rechten van de Vlamingen niet langer met voeten getreden worden", zo citeren de Corelio-kranten het OVV.

    Het beste cijfer aan Vlaamse kant is voor de overheveling van het arbeidsbeleid dat een 5 op 10 krijgt. De overdracht van de gezinsbijslag is goed voor een 2 op 10, die van de gezondheidsmateries 1 op 10.

    Status quo

    De Franstaligen zijn er volgens het OVV goed in geslaagd het status quo uit de brand te slepen. De herfinanciering van Brussel, het behoud van de huidige structuur in de gezondheidszorg en de beperking van de fiscale autonomie krijgen hoge scores voor het voldoen aan Franstalige verzuchtingen.

    In de evaluatie dienden de vijf resoluties van het Vlaams Parlement als uitgangspunt. "De voorstellen van Vande Lanotte zijn schadelijk voor Vlaanderen", besluit het OVV. Het Overlegcentrum koestert de hoop dat sp.a en Groen! "de legitieme vragen van de Vlaamse kiezers mee zullen verdedigen".



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knopen doorhakken.

    Vlaamse Beweging kraakt communautair resultaat

    Zowel nota Vande Lanotte als nota De Wever krijgen onvoldoende.

     

    BRUSSEL - Het Overlegcentrum van de Vlaamse Verenigingen (OVV) is ronduit negatief over de compromisnota waar Johan Vande Lanotte aan werkt. Tegelijk wordt ook de voorafgaande nota van verduidelijker Bart De Wever (N-VA) uitgespuwd.
    Van onze redacteur

    Op het moment dat Elio Di Rupo, Bart De Wever en Johan Vande Lanotte van de koning te horen krijgen dat ‘alles op de tafel ligt om een compromis te sluiten', krijgen de Vlaamse onderhandelaars een niet mis te verstane boodschap van het Overlegcentrum van de Vlaamse Verenigingen (OVV) dat niet de hardste maar ook niet de zachtste tolk is van de ongestructureerde Vlaamse Beweging.

    Het OVV heeft lang gezwegen, gevangen als het zat tussen de vrees dat de Vlaamse verzuchtingen ‘weer eens' afgewezen worden, en de hoop die groeide naarmate de Vlaamse partijen — ‘N-VA en CD&V in het bijzonder' — het been stijf hielden. Na zes maanden verbreekt het OVV nu het stilzwijgen. Maar nog altijd met een slag om de arm.

    In een vijftien pagina's tellende nota poogt het rationeel op een rij te zetten wat het vermoedt dat de onderhandelaars bereikt hebben of nog kunnen bereiken. De nota's van verduidelijker Bart De Wever en bemiddelaar Johan Vande Lanotte zijn concreet genoeg om ze punt voor punt af te toetsen.

    Het verdict is sterk negatief. De Vlaamse realisatiescores zitten tussen 0 en 5 op 10; de Franstalige tussen 5 en 10 op 10.

    Alle Vlaamse scores optellen levert een schamel totaal van 14/90 (16 %) op, met de som van de Franstalige cijfers komt het OVV aan 53,5/70, goed voor 76 procent.

    Om de Vlaamse realisaties af te toetsen, dienden de vijf resoluties van het Vlaams Parlement als uitgangspunt. De Franstalige eisen zijn minder helder. Ze worden geformuleerd als ‘het behoud van' (o.a. de geldstromen en de federale blokkeringsmechanismen).

    Vanuit Vlaams oogpunt krijgt de overdracht van de gezinsbijslag een 2 op 10, die van de gezondheidsmateries 1 op 10. Nog erger is het gesteld met de — vermoedelijke — plannen voor het integratiebeleid en Brussel: nul. De splitsing van BHV kan met vier op tien op clementie rekenen, omdat ‘de Franstaligen de electorale splitsing lijken te aanvaarden'. De overheveling van het arbeidsbeleid krijgt het beste cijfer (5/10).

    Snoeihard

    De Franstalige partijen kunnen volgens de OVV veel gelukkiger zijn met de herfinanciering van Brussel (9,5/10), het behoud van de huidige structuur in de gezondheidszorg (9/10) en de beperking van de fiscale autonomie(7/10). Dat Brusselaars geen keuze moeten maken voor persoonsgebonden materies is volgens de OVV een 10 op 10 waard.

    De conclusies zijn snoeihard. ‘De voorstellen Vande Lanotte zijn schadelijk voor Vlaanderen. Schuif deze rotzooi aan de kant. Herbegin van een leeg blad. Geef voorrang aan de sociaal-economische materies en hefbomen. Kinderbijslag en gezondheidszorg moeten naar de gemeenschappen maar als er extra versnippering bijkomt, laat alles dan maar bij het oude! Extra geld voor Brussel kan als elke euro aan dezelfde regels voldoet als andere overheidsuitgaven en als de rechten van de Vlamingen niet langer met voeten getreden worden.'

    Een streep door de rekening van Bart De Wever; die kan er maar beter mee stoppen, denk je dan. Toch worden De Wever en de Vlaamse partijen gespaard. ‘N-VA en CD&V verdedigen de legitieme belangen van de Vlamingen. Ze doen dit goed en moeten volhouden. Een eerlijk akkoord kan nog steeds.' En de OVV ‘koestert de hoop dat SP.A en Groen! de legitieme vragen van de Vlaamse kiezers mee zullen verdedigen.'

    De N-VA wenste gisteren niet te reageren op de OVV-analyse.

    www.ovv.be


    25-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij was gelukkig.

     Ik was op 13 juni ongelofelijk gelukkig.


    Toppleiter Vic Van Aelst sloeg de studio van Reyers Laat gisterenavond met verstomming met een striemend rekwisitoor tegen de onrechtvaardigheden die ingebakken zitten in dit apenland (vanaf 1min15)

    Ik was op 13 juni ongelofelijk gelukkig (redactie.be)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hard werkende Vlaming.

    Je moet het maar doen!

    Op 76-jarige leeftijd is onze koning dit jaar zeer actief geweest. Onze vorst was goed voor 215 audiënties. Daarenboven ging hij naar Congo om de Onafhankelijkheid te vieren en woonde in Zwitserland de herdenkingsplechtigheid van zijn moeder bij. Hoeveel keer hij op reis vertrok naar het Zuiden of een bootreis maakte ergens in de wereld is mij onbekend.
    Laat mij te zeggen dat er in 2009 slechts 135 en in 2008 109 bij de koning op audiëntie gingen.
    Onze vorst moet dit alles doen voor een schamele 10.536.000 euro per jaar, zijnde 878.000 euro per maand, 210.720 euro per week of 42.144 euro (=1.700.085 BEF) per dag.
    Je moet het maar doen!
    P.S:Ik ben nog nooit in Congo en in Zwitserland geweest,en U ?


    24-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstwensen.
    Wij wensen U een zalig,vrolijk en gezellig Kerstfeest,mag ook een wit tintje hebben.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Receptie.

    Eindejaarsreceptie in 't Hofland.

    ARDOOIE - De eindejaarsreceptie van het gemeentebestuur vindt dit jaar plaats op woensdag 29 december in 't Hofland. Er worden niet alleen de beste wensen uitgewisseld, er worden ook prijzen uitgereikt. Zo worden zowel de persprijs als de cultuurtrofee overhandigd aan de winnaar.

    23-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Gemeenteraad Lennik bant de Belgische vlag

    Dinsdagavond 22 december 2010 heeft de gemeenteraad van Lennik besloten om de Belgische vlag enkel nog uit te hangen aan het gemeentehuis op de verplichte dagen. De meerderheid bevestigt zo een beslissing die in 2008 door burgemeester Willy De Waele is genomen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opletten geblazen.

    Snelheidsbeperking op Oostlaan .

    ARDOOIE - Er wordt een drastische snelheidsverlaging doorgevoerd op de Oostlaan, de N37. Binnenkort mag je slechts zeventig kilometer per uur rijden vanaf het tankstation, waar de N37. Tot nog toe mocht je negentig kilometer per uur rijden tot aan het Instituut Heilig Kindsheid.

    22-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgesproken.

    Dienstweigeraars vrijgesproken in Dendermonde

    Pieter Bauwens 21-12-2010

    De correctionele rechtbank van Dendermonde heeft zestien mensen vrijgesproken die bij de federale verkiezingen op 13 juni niet opdaagden als bijzitter of voorzitter van een kiesbureau. Dat meldt de regionale televisiezender TV OOST maandag. Volgens de rechtbank waren de beklaagden ervan overtuigd dat de verkiezingen ongrondwettelijk waren en hadden ze dan ook een motief om niet op te dagen. De uitspraak is een precedent voor de tientallen gerechtelijke dossiers die in het hele land lopen tegen voorzitters en bijzitters van kiesbureaus die verstek lieten gaan. Volgens de rechtbank hebben de media, de politici en de gerechtelijke wereld laten uitschijnen dat de verkiezingen ongrondwettelijk waren, omdat het kiesarrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde niet was gesplitst. Deze onzekerheid zaait twijfel bij mensen die in kiesbureaus moeten zetelen, wat een rechtsgeldig motief is om niet op te dagen in de bureaus. Over de vraag of de verkiezingen al dan niet rechtsgeldig waren, sprak de rechtbank zich niet uit. Volgens Matthias Storme, de advocaat van de beklaagden, wordt het moeilijk om voor- en bijzitters te bestraffen die wegblijven van federale verkiezingen zolang Brussel-Halle Vilvoorde niet is gesplitst.

    http://www.tvoost.be/nl/2010-12-20/bijzitters-vrijgesproken-dankzij-ongrondwettelijke-verkiezingen/


    21-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succes.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21/12: 1ste succes voor Werkgroep BHV

    Rubriek: TAK

    In Dendermonde werden gisteren 16 personen vrijgesproken die bij de jongste federale verkiezingen weigerden bij te zitten uit protest tegen de niet-splitsing van het ongrondwettelijke BHV. "Justitie, media en politiek lieten uitschijnen dat de verkiezingen ongrondwettelijk waren. Deze onzekerheid zaait twijfel bij de mensen die moeten zetelen in een kies- of telbureau en dat is een geldig motief om niet op te dagen".

    Matthias Storme, die namens de Werkgroep BHV de verdediging van de zestien op zich nam onderstreept dat het nu wel heel moeilijk wordt om voor- en bijzitters te straffen die wegblijven van federale verkiezingen zolang BHV niet is gesplitst. Alvast bemoedigend voor de bijna 100 processen die nog volgen.

    Bijzitters vrijgesproken dankzij ongrondwettelijke verkiezingen (TV Oost)



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!