Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    21-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij ons is het weer koffietijd.
    Beter laat dan nooit zullen wij maar zeggen.

    21-11-2005 om 16:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor allen die aan tafel zitten, smakelijk eten.
    Bij ons zijn het belegde boterhammetjes met pompoensoep.

    21-11-2005 om 13:04 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Cassoulet

     

    Ingrediënten voor 4 personen:

    500g witte bonen
    4 eenden onderbouten
    1 lookworst
    1 varkenshammetje
    2 dikke plakken ongezouten spek
    2 dikke uien, in ringen gesneden, 2 teentjes knoflook, gekneusd
    1 el tomatenpuree
    2 sneetjes oud brood, fijngemalen
    1 kruidentuiltje; tijm, laurier
    olijfolie of eendenvet
    peper uit de molen & zout

     

    - Laat de bonen een nacht van tevoren weken in water. Kook ze nadien in hun weekwater gedurende 30 minuten met een weinig zout.
    - Ontvel en ontbeen het hammetje en snij het vlees in hapklare brokken. Doe deze, samen met de benen, het kruidentuiltje, tijm, laurier, de gekneusde knoflook en wat zout in een pan. Doe koud water bij en breng aan de kook, laat dit een uurtje zachtjes koken. Neem het vlees uit de pan, zeef de bouillon en roer er de tomatenpuree door, hou opzij.
    - Bak de eendenbouten mooi aan in wat olijfolie of eendenvet, laat het spek op het laatst ook even meekleuren. Neem alles uit de pan en stoof er vervolgens de uiringen kort in.
    - Snijd de lookworst in ringen.
    - Schep de bonen in een grote vuurvaste schaal en leg er alle stukken vlees op, schep er de uiringen over en giet er tenslotte de bouillon bij tot alles onderstaat, eventueel wat aangevuld met wat water indien alles niet onderstaat.
    - Zet in een voorverwarmde oven van 170° gedurende 90 minuten.
    - Strooi er vervolgens het gemalen broodkruim over en zet nogmaals 30 minuten in de oven.
    - Tip: U kunt uiteraard de eendenbouten vervangen door kip maar typisch Frans is het natuurlijk met eend.

    21-11-2005 om 10:13 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mop

    Wat is het verschil tussen moed en lef

     

    Moed = midden in de nacht bezopen thuiskomen, je vrouw staat op je te
    wachten met een bezem en dan vragen: "Ben je nog aan het schoonmaken
    of vlieg je nog ergens naar toe?"

    Lef = midden in de nacht bezopen thuiskomen met een parfumluchtje om
    je heen en lipstick op je kleding, je vrouw op haar kont slaan en
    zeggen: "jij bent de volgende".

    21-11-2005 om 10:10 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen een fijne dag gewenst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21-11-2005 om 10:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21-11-2005 om 10:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Uiensoep met kaas

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    3 uien
    2 aardappelen (Bintje)
    1 preiwit
    1 stengel groene selderij
    10 dl water
    60 g boter (bakboter)
    1 takje tijm
    1 blaadje laurier
    peper
    zout
    4 beschuiten
    40 g kaas

     

    De ui, de aardappelen, de selderij en de prei schoonmaken.

    Een derde van de ui zeer fijn snipperen en apart houden.

    De rest van de groenten grof hakken en aanstoven in de helft van de boter.

    Een beetje water toevoegen en nog enkele minuten laten sudderen.

    Kruiden en de rest van het water toevoegen.

    Het geheel onder deksel aan de kook brengen, het vuur matigen en zachtjes laten gaar worden. De soep door een roerzeef halen en opnieuw enkele minuten laten koken.

    Ondertussen de apart gehouden fijngesnipperde ui in de rest van de boter bruinen en vervolgens bij de soep voegen.

    In elk soepbord een met kaas bestrooide beschuit leggen.

    De soep hierover uitscheppen.

    Heet serveren.

     

     

    Varkenskoteletten met rookspek en peren

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 varkenskoteletten
    75 g boter (bakboter)
    4 peren (Conférence)
    2 sjalotten
    1 teentje knoflook
    5 g bloem (tarwebloem)
    2 dl kalfsfond
    2 cl calvados
    peper
    zout
    4 sneetjes spek (gerookt)
    1 eetlepel peterselie (fijngehakt)

     

    De koteletten goudbruin bakken in de hete boter en kruiden met peper en zout.

    Uit de pan nemen en warm houden.

    Het overtollige vet afgieten en in het resterende braadvocht de gehakte sjalotten en knoflook fruiten met het in reepjes gesneden rookspek.

    De ongeschilde peren in partjes snijden en aan het spek toevoegen.

    Bestuiven met gezeefde bloem, even roeren en overgieten met kalfsfond en calvados.

    De koteletten terug in de pan leggen en onder deksel nog 5 minuten laten stoven.

    Het vlees met de saus op warme borden scheppen en bestrooien met gehakte peterselie.

     

     

    Wortelcake

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 wortelen
    75 g amandelpoeder
    75 g hazelnoten (gemalen)
    50 g walnoten (gemalen)
    7 eieren
    300 g suiker
    zout
    kaneelpoeder
    50 g paneermeel
    50 g bloem (tarwebloem)
    7 g bakpoeder
    10 g boter (bakboter)
    20 g poedersuiker
    50 g amandelschilfers

     

    De eierdooiers mooi schuimig kloppen met de helft van de suiker, een snuifje zout en een mespuntje kaneelpoeder.

    De gemalen noten (amandelnoten, walnoten en hazelnoten) mengen met evenveel geraspte wortelen, het paneermeel, het bakpoeder en de gezeefde bloem.

    Alles door de eierdooiers roeren.

    De eiwitten tot sneeuw kloppen met de rest van de suiker en zorgvuldig door het deeg spatelen.

    In een beboterde springvorm overscheppen en gedurende 45 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden.

    Uit de oven nemen, volledig laten afkoelen en de vorm verwijderen.

    Een dagje laten opstijven in de koelkast alvorens aan te snijden.

    Bestuiven met poedersuiker en garneren met geroosterde amandelschilfers.

    Tip: in plaats van de taart te bestuiven, kan ze ook worden gegarneerd met suikerglazuur. Hiervoor moet 200 gram bloemsuiker in een warmwaterbad worden gemengd met 2 eetlepels citroensap en 2 eetlepels kirsch.

    De taart hiermee bestrijken en laten afkoelen.

     


     

    21-11-2005 om 10:02 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer de eerste dag van een nieuwe werkweek.
    Deze week word mijn blog weer gevuld door recepten, moppen & cartoons.

    21-11-2005 om 09:38 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droom zacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weekend is weeral voorbij.
    Wat gaat dat toch vlug.
    Morgen zijn wij er weer met nieuwe recepten, moppen en andere leuke dingen.

    20-11-2005 om 23:03 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij hebben bezoek gehad deze namuddag van mama Christa haar zuster Marleen en schoonbroer Mario.
    Het ging over de voorbereiding van de plechtige communnie van Dennis.
    Hij doet die samen met Kimberly, de jongste dochter van Marleen & Mario.
    Wat daar allemaal bij komt kijken zeg.
    Ik heb ondertussen mijn douche gehad en daarna heeft Marleen mij heerlijk geknuffeld.
    Zo meteen gaan wij weer eten en daarna weer lekker spelen.
    Ik kom vanavond weer terug.

    20-11-2005 om 18:58 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    HOTELREKENING....

    Een koppel op weg huiswaarts na een vermoeiende vakantie besluit om wat uit te rusten in een hotelletje langs de weg.

    Ze vragen de receptionist om hen over vier uur weer te wekken.

    Bij het vertrek krijgen ze een rekening gepresenteerd van 350 euro. De man ontsteekt in woede.

    De receptionist en de manager vertellen dat dit de standaardtarieven zijn.

    Het hotel beschikt over een riante sauna met massage, een zwembad met jacuzzi, allemaal ter beschikking van de geëerde gasten.

    Elke avond een optreden van de beste artiesten uit Parijs, Londen en Amsterdam.

    De man zegt dat ze daar geen gebruik van hebben gemaakt.

    De manager blijft echter bij zijn verhaal:"Het is hier, dus u had er kunnen gebruik van maken". De man schrijft morrend een check uit en overhandigt die aan de manager.

    Daarop roept deze verbaasd uit:'! Maar mijnheer, dit is een check voor slechts 100 euro!!' Klopt', zegt de man, 'Ik heb u 250 euro in rekening gebracht voor het slapen met mijn vrouw'.

    Maar dat heb ik niet gedaan', roept de manager verontwaardigd.

    ‘Tja', antwoordt de man, 'Ze was hier, dus u had er kunnen gebruik van maken".

    20-11-2005 om 13:54 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Croque boem boem

    Een heel lekkere variant op de doorsnee tosti, of "Croque" met ham en kaas, is de Tosti Boem Boem.

    Op de gebruikelijke Tosti, doe je, als ie gebakken is, een flinke lepel spagetti-saus. Heel lekker, met of zonder gemalen kaas erboven op.

    Een tip, voor de dames en heren die daags voordien spagetti hebben klaargemaakt, en saus over hebben. Smakelijk !

    20-11-2005 om 13:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier echt aangenaam nu.
    Dennis is bezig met zijn Gameboy, mama Christa rust even uit en papa Ronny zit natuurlijk weer aan de pc.
    Ik zie het nog gebeuren dat hij daar vastgroeid.

    20-11-2005 om 13:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor ieder een fijne middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    klik op het plaatje

    20-11-2005 om 13:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garfield
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op het plaatje

    20-11-2005 om 13:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Salade met kwartel, spek en truffel

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 kwartels
    1 krop sla (eikenblad)
    1 krop sla
    200 g sla (raketsla)
    1 aardappel (Bintje)
    6 sneetjes spek (gezouten)
    15 g truffel
    2 cl balsamicoazijn
    1 cl amandelolie
    3 cl sojaolie
    peper
    1 eetlepel honing (vloeibaar)
    zout (grof)
    10 g kervel
    olijfolie om te bakken

     

    Snijd het borstvlees van de kwartels af en snijd de filets in twee, ontbeen de boutjes en ontvel alles.

    Was de sla en pluk er stukjes af.

    Maak een vinaigrette van de balsamicoazijn, amandelolie en sojaolie.

    Breng op smaak met zout, peper en een beetje honing.

    Klop het geheel tot het zout is opgelost.

    Schil de aardappel en snijd er met een dunschiller dunne plakjes af en frituur ze in olie van 125°C bruin en krokant.

    Bak het spek in wat olie.

    Bestrooi het kwartelvlees met peper en zout en voeg het toe aan het spek.

    Braad het even aan.

    Meng de vinaigrette door de sla en schik sla, kwartel, aardappelchips op een bord.

    Leg het spek er bovenop.

    Schaaf er wat truffel over en besprenkel met de vinaigrette.

    Maal er wat zeezout en zwarte peper over.

     

     

    Geflambeerde eendenborstfilet met witloof en witbier

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    8 stronkjes witloof
    50 g boter (bakboter)
    12.5 cl witbier
    peper
    zout
    1 mespuntje vleesextract
    2 eendenborstfilets
    5 eetlepels cognac
    1 sjalot
    1 eetlepel peterselie (fijngehakt)

     

    De oven voorverwarmen op 180 graden.

    Het witloof schoonmaken, de bittere kern eruit snijden en de stronkjes wassen.

    De boter smelten in een braadpan, de stronkjes witloof naast elkaar op de panbodem schikken en even aanbakken.

    Het witbier erop gieten, kruiden met peper en zout en op smaak brengen met vleesextract.

    Het deksel op de pan zetten en 20 minuten zachtjes laten smoren.

    Het vel van de eendenborstfilets enkele keren insnijden tot op het vlees en aan de velkant aanbakken in een pan met antikleeflaag.

    Kruiden met peper en zout, in een ovenschaal leggen en 20 minuten laten bakken in de oven. Het meeste eendenvet weggieten en het vlees flamberen met cognac.

    Het fijngehakt sjalotje erdoor roeren en blussen met het kookvocht van het witloof. Eendenborst en witloof warm houden in de witloofpan en de saus tot op een derde inkoken.

    Opdienen met gekookte aardappelen en bestrooien met gehakte peterselie.

     

     

    Chocoladesabayon met vanille-ijs en krokante chocolade

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    80 g suiker
    1 eierdooier
    1 ei
    125 g chocolade (puur)
    2.5 dl slagroom
    200 g chocolade (puur)

     

    Meng de eierdooier met het ei en de suiker.

    Maak een bain-marie (pan water op het vuur met daarin een kom) en klop het mengsel schuimig.

    Smelt de chocolade, sla de slagroom lobbig en meng ze met het eimengsel.

    Verdeel over vier schaaltjes en laat opstijven in de koelkast.

    Leg een ijzeren staaf in de vriezer tot deze ijskoud is.

    Smelt de rest van de chocolade.

    Houd de ijzeren staaf boven het aanrecht vast en giet de gesmolten chocolade in dunne straaltjes heen en weer over de staaf.

    De kou van het ijzer laat de chocolade vrijwel onmiddellijk stollen.

    Schuif de zo ontstane krullen met een mes voorzichtig van de staaf.

    Serveer de chocoladesabayon met vanille-ijs en garneer met de chocoladekrullen.

     

    20-11-2005 om 13:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier zijn de langslapers weer.
    Dennis is enkele boodschappen gaan doen.
    Zo kunnen we straks weer genieten van heerlijke belegde broodjes.
    Ik wens iedereen een aangename zondag toe.

    20-11-2005 om 11:36 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaap zacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo, het zit er weeral op.
    Voor allen die uitgaan deze nacht, wees voorzichtig, en degene die slapen gaan een aangename nachtrust.
    Graag tot morgen.

    20-11-2005 om 00:48 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat velen doen op zaterdagavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    19-11-2005 om 18:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wens aan iedereen een goeieavond en als u aan tafel zit smakelijk eten.
    Voor Dennis was het balen deze namiddag.
    Zijn vriendje kon niet komen om te spelen.
    Hij heeft dan maar meegeholpen om mijn kooi weer eens een poetsbeurt te geven.
    Straks gaat men hier ook aan tafel en kunnen ze hier genieten van een heerlijke pizza.
    Voor mij word het weer lekker lang spelen vanavond.
    Ik kom straks nog eens terug.

    19-11-2005 om 18:22 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!