Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    20-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaap zacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo, het zit er weeral op.
    Voor allen die uitgaan deze nacht, wees voorzichtig, en degene die slapen gaan een aangename nachtrust.
    Graag tot morgen.

    20-11-2005 om 00:48 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat velen doen op zaterdagavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    19-11-2005 om 18:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wens aan iedereen een goeieavond en als u aan tafel zit smakelijk eten.
    Voor Dennis was het balen deze namiddag.
    Zijn vriendje kon niet komen om te spelen.
    Hij heeft dan maar meegeholpen om mijn kooi weer eens een poetsbeurt te geven.
    Straks gaat men hier ook aan tafel en kunnen ze hier genieten van een heerlijke pizza.
    Voor mij word het weer lekker lang spelen vanavond.
    Ik kom straks nog eens terug.

    19-11-2005 om 18:22 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie heeft er zin in een stukje taart?

    19-11-2005 om 15:56 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mop

    Groot

     

    - Werk jij in een groot bedrijf, Karel?

    -  Ja hoor!

    Het duurt minstens een week voor een roddel van de jongste bediende bij de directeur raakt.

    19-11-2005 om 14:17 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept

    Boerenomelet

     

    Ingrediënten

    2 eieren

    1 tomaat

    50 g champignons

    0.5 ui

    80 g gekookte aardappelen

    20 gr magere kaas

    1 kl boter of margarine

    1 kl gehakte bieslook

    1 snee brood

    1 kl gehakte peterselie

    peper

    paprikapoeder

     

    De tomaat en de champignons wassen en fijnsnijden.

    In een pan de gesnipperde ui, de champignons en de kleingesneden aardappelen in de boter of margarine fruiten.

    De blokjes tomaat toevoegen.

    De eieren loskloppen met 2 eetlepels water.

    Vervolgens de peterselie, de bieslook, de blokjes kaas en wat peper en of paprikapoeder toevoegen.

    De eieren over de champignons en de aardappelen gieten en op een zacht vuurtje bakken. Opdienen met een snee brood erbij.

    19-11-2005 om 14:01 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garfield
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    19-11-2005 om 13:54 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Vietnamese spiesjes met garnalenpasta

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    sesamolie
    10 stukjes suikerriet (vers) van ca. 7 cm
    250 g ijsbergsla
    10 blaadjes basilicum
    10 takjes koriander
    10 blaadjes munt
    500 g garnalen (rauw)
    100 g gehakt (varkensgehakt)
    1 theelepel zout
    peper (zwarte peper)
    1 eiwit
    2 eetlepels uien (fijngehakt)
    2 eetlepels knoflook (fijngehakt)
    0.5 eetlepel gember (geraspt)
    1 theelepel maïzena
    2 theelepels suiker
    0.5 eetlepel vissaus

     

    Deze heerlijke hapjes zijn in Vietnam bekend als 'chao tom'.

    Ze kunnen tevoren worden gemaakt en worden op het laatste moment geroosterd.

    Het is een ideaal en erg origineel voorgerecht.

    De suikerrietstengels kunnen worden vervangen door dikke bamboestokjes en worden voor gebruik 15 minuten in koud water geweekt.

    Hak de garnalen met een keukenbijltje of een scherp mes grof en hak ze daarna tot een pasta. Schep in een kom en meng de overige ingrediënten voor de garnalenpasta erdoor: het varkensgehakt, het zout, een snuifje versgemalen zwarte peper, het eiwit, de fijngehakte bosui, de knoflook, de versgeraspte gemberwortel, de maïzena, de suiker en de vissaus.

    Voeg wat extra maïzena toe als het mengsel te vochtig mocht zijn.

    Dit kan ook in de foodprocessor gebeuren.

    Tot zover kan het recept een aantal uren tevoren worden voorbereid, maar dan moet de pasta met plastic folie worden afgedekt en tot verder gebruik in de koelkast worden bewaard.

    Bestrijk de handen licht met sesamolie.

    Neem circa 2 eetlepels van het garnalenmengsel en vorm dit rond een stukje suikerriet zodat er aan de boven- en onderkant circa 1 cm vrij blijft.

    Herhaal deze procedure met de resterende garnalenpasta en stukken suikerriet.

    Er moeten ongeveer 10 porties zijn.

    Zet de stoompan klaar of zet een rekje in een wok of een grote pan en giet een laagje water van 5 cm wate erin.

    Breng het water op hoog vuur aan de kook.

    Leg de garnalenhapjes op een hittebestendige schaal en zet die in de stoompan of op het rekje. Draai het vuur laag en zet een deksel op de wok of de pan.

    Laat 3 minuten zachtjes stomen.

    De spiesjes kunnen tot hier worden voorbereid.

    Steek voor de spiesjes worden geserveerd de barbecue aan of verhit de grilpan of de ovengrill voor.

    Rooster de garnalenspiesjes als de houtskool met een wit aslaagje is bedekt of als de grillpan of de grill heel heet zijn circa 3 minuten per kant.

    Leg de spiesjes op een voorverwarmde schaal en serveer ze meteen.

    Verwijder om ze te eten de garnalenpasta van de rietspiesjes, rol met een paar plukjes kruiden in een slablad en dip de pakketjes in een dipsaus.

    Wie wil kan uiteraard ook op het suikerriet kauwen.

     

     

    Zeeduivel met oesterzwammen en pastinaak

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    800 g zeeduivelfilet
    250 g oesterzwammen
    1 bakje tuinkers
    1.5 dl room
    1 dl wijn (wit/droog)
    100 g boter (bakboter)
    1 pastinaak
    2 eetlepels dragon (fijngehakt)
    nootmuskaat
    peper
    zout

     

    Een magnetronschaal instrijken met boter, de bodem licht bestrooien met peper en zout.

    De zeeduivelfilets erin leggen met de dunne zijde naar het midden van de schaal, op smaak brengen met peper en zout, afdekken en vijf minuten laten garen bij 850W.

    Het stoofvocht afgieten en opvangen.

    De oesterzwammen schoonborstelen, in reepjes snijden en rondom de zeeduivelfilets leggen. Enkele boterklontjes errond schikken en opnieuw kruiden met peper en zout.

    Het geheel bevochtigen met de wijn en tweederde van de room.

    Afdekken en nogmaals vijf minuten laten garen bij 850 W.

    Uit de magnetron halen en nog twee minuten laten nagaren.

    De zeeduivelfilets uithalen en warm houden.

    Het stoofvocht bij de oesterzwammensaus gieten, even inkoken, eventueel binden en de saus afwerken met gehakte dragon.

    De pastinaak schillen en in dunne schijfjes snijden.

    Op smaak brengen met wat nootmuskaat, peper en zout.

    In een lage magnetronschaal schikken en bevochtigen met de resterende room en wat gesmolten boter.

    Afdekken en vijf minuten in de magnetron verhitten bij 850 W.

    Een bedje van pastinaakschijfjes op warme borden schikken, de zeeduivelfilet erop leggen, napperen met saus en garneren met tuinkers.

     

    Broodpudding

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    5 eieren
    12 sneetjes wit brood
    2 dl melk (halfvol)
    200 g suiker
    60 g rozijntjes
    kaneelpoeder
    1 eiwit
    150 g suiker

     

    De suiker losroeren in de warme melk.

    De korsten van het oud brood snijden en daarover de zoete melk gieten.

    Een half uurtje laten rusten.

    De eieren klutsen en er de gespoelde rozijnen en wat kaneelpoeder bijvoegen.

    Dit mengsel door het broodpapje roeren.

    De oven voorverwarmen op 200 graden.

    Een bakvorm insmeren met zachte boter.

    Hierin het broodmengsel gieten en 50 minuten laten bakken.

    De broodpudding storten op een rooster en laten afkoelen.

    Glazuur maken met het stevig opgeklopte eiwit en de fijne suiker.

    Over de broodpudding uitstrijken om te laten opstijven.

    Tip: deze broodpudding is ook zeer lekker wanneer in het broodpapje gehakte nootjes of enkele lepels aardbeienconfituur worden geroerd.

    Ook eiergelei (of lemon curd) gaan goed samen met dit gerecht.

     

    19-11-2005 om 13:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat hebben wij weer lang geslapen zeg.
    Vandaag komt er weer een vriende spelen met Dennis.
    Het word dus weer een druk gedoe.
    Voor de mensen die graag koken is er weer het menu van de dag en ook nog een extra recept.
    Lachen doen we ook en dan nog wel met Garfield..
    Voorlopig tot zo ver.
    Straks kom ik weer eens terug.

    19-11-2005 om 13:12 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droom zacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu heb ik wel heel lang mogen spelen zeg.
    Ik heb ook spannend zitten kijken naar een gevecht van Dragonball-Z.
    Dat is een playstationspelletje.
    Dennis heeft natuurlijk weer gewonnen.
    Ik ga slapen nu want ik ben moe.
    Ik wens iedereen een fijne nachtrust.
    Tot later.

    19-11-2005 om 00:46 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier ben ik weer even.
    Straks word er hier weer lekker gegeten.
    Fritjes met gyros.
    Ik mag ook weer een fritje mee eten.
    Daarna is het weer tijd om te spelen en deze keer weer wat langer want het is weekend.
    Later op de avond kom ik weer terug.

    18-11-2005 om 18:15 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joepie! Weekend!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18-11-2005 om 16:19 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiekeboe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18-11-2005 om 14:45 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smakelijk eten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij gaan weer lekker genieten van heerlijk vers brood.

    18-11-2005 om 12:37 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mop

    wat is eigenlijk schimmel

    Mama," vraagt Liesje. "wat is eigenlijk een schimmel?"

    "Een schimmel, liefje, dat is een heel wit paard, net als dat van Sinterklaas."

    "Waarom moet dat paard van Sinterklaas dan per see op mijn boterham zitten?!"

    18-11-2005 om 09:23 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Bavarois van gerookte paling

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    200 g rivierpaling (gerookt)
    2 dl room
    1 dl melk (halfvol)
    1 citroen
    nootmuskaat
    3 blaadjes gelatine (van 3 g)
    1 eetlepel zalmeitjes
    1 paprika (rood)
    2 tomaten
    1 preiwit
    peper
    zout
    1 eetlepel basilicum (fijngehakt)

     

    De melk koken en op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.

    De gelatine weken in koud water, uitknijpen en bij de melk voegen.

    De paling in schijfjes snijden, enkele schijfjes apart houden en de rest fijnmalen en door de melk roeren.

    Ten slotte de lichtjes opgeklopte room toevoegen en volgens smaak bijkruiden, in vormpjes gieten en laten afkoelen.

    De saus maken van de paprika, de tomaten, de prei, de kruiden en het basilicum.

    De saus en de bavarois op het bord schikken.

    Garneren met een schijfje gerookte paling en zalmeitjes.

     

     

    Mignongebraad met look en oesterzwammen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    750 g mignongebraad
    6 teentjes knoflook
    3 dl room
    1 takje tijm
    400 g oesterzwammen
    1 sjalot
    10 eetlepels cognac
    150 g boter (bakboter)
    peper
    zout

     

    Met de punt van een scherp mes inkepingen maken in het gebraad.

    De knoflookteentjes halveren en de groene kern verwijderen.

    De gehalveerde knoflookteentjes in de inkepingen duwen.

    Het gebraad dichtschroeien in de hete boter en daarna kruiden met peper en zout.

    In een op 190 graden voorverwarmde oven bakken gedurende 20 minuten.

    De tijm toevoegen.

    De oesterzwammen schoonwrijven en ze samen met een fijngehakte sjalot aanfruiten in hete boter.

    Kruiden met peper en zout.

    Het vlees uit de braadslee nemen en warm houden onder aluminiumfolie.

    Het braadvet afgieten en de braadbodem deglaceren met cognac, flamberen en blussen met room. Laten indikken, op smaak brengen en zeven.

    Een bedje oesterzwammen op warme borden scheppen en daarop een paar plakjes vlees schikken.

    Overgieten met saus.

    Serveren met kroketten of aardappelgratin.

     

     

    Boterwafels

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    120 g boter (roomboter)
    500 g bloem (tarwebloem)
    5 dl water
    5 dl melk (halfvol)
    40 g gist
    5 g suiker
    5 eieren

     

    De eieren splitsen.

    Het eiwit tot sneeuw kloppen samen met de suiker.

    De gist oplossen in lauw water en samen met de losgeklopte eierdooiers bij de melk voegen.

    De bloem zeven en tegelijk door de vloeistof roeren.

    Alles zorgvuldig mengen.

    De eiwitsneeuw voorzichtig door het deeg spatelen.

    Ten slotte de boter smelten en bij het mengsel voegen.

    Bakken in een heet wafelijzer.

    Serveren met boter, suiker, slagroom, confituur of vruchten.

     

    18-11-2005 om 09:20 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier zijn we weer.
    Ik ben al vroeg op deze keer.
    Ik voel dat het een leuke dag word vandaag.
    Het is trouwens weeral de laatste werkdag van deze week.
    Lang leve het weekend.

    18-11-2005 om 09:00 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede nacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik kom nog vlug even slaapwel zeggen.
    Ik ben moe van het vele spelen.
    Tot morgen iedereen

    17-11-2005 om 23:50 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mop

    In de rechtszaal

     

    Rechter: U bent al dertien keer gestraft en u staat hier alweer!

    Bent u niet beschaamd?

    Beklaagde: Beschaamd?

    Waarom?

    Als ik en mijn gelijken niet op de wereld waren, dan zouden u en de andere heren overbodig zijn.

    Aan ons alleen hebt u uw bevoorrechte stand in de maatschappij en uw grote inkomen te danken.

     

    17-11-2005 om 09:35 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Selderijsoep met merg

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 knolselders
    6 stengels groene selderij
    30 eetlepels kippenbouillon
    peper
    zout
    100 g boter (bakboter)
    4 plakken rundermerg
    25 cl witbier

     

    De knolselderij schillen en in blokjes snijden.

    De schoongemaakte groene selderij klein snijden.

    Gedurende 10 minuten laten stoven in de boter en overgieten met de kippenbouillon.

    Nog 15 minuten laten doorkoken tot de selderij mooi gaar is.

    Pureren met de staafmixer en kruiden met peper en zout.

    Het merg pocheren in het tarwebier, laten uitlekken en bij de hete soep voegen.

    Meteen serveren.

     

     

    Konijn-paprika stoofpotje

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 konijn
    3 blaadjes laurier
    5 takjes tijm
    2 paprika's (rood)
    8 lente-uitjes
    2 teentjes knoflook
    peper
    zout

     

    Het in stukken verdeelde konijn aan alle kanten aanbraden in olijfolie.

    Kruiden met peper en zout, een paar blaadjes laurier en rijkelijk veel tijm.

    De schoongemaakte paprika's in reepjes snijden en samen met de hele uitjes en de geperste knoflook bij het konijn voegen.

    Overgieten met een kopje water en op een zacht vuur met deksel laten sudderen tot het vlees gaar is.

    Eventueel af en toe nog wat water bijvoegen.

    Opdienen met rijst, pasta of stokbrood.

     

     

    Bosvruchtenbroodjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    0.75 dl melk (halfvol)
    5 g gist
    50 g rietsuiker
    1 ei
    zout
    210 g bloem (tarwebloem)
    150 g bosvruchtenconfituur
    60 g boter (roomboter)

     

    Maak de avond van te voren het deeg en laat 's nachts in de koelkast rusten.

    De volgende ochtend is het klaar voor gebruik.

    Verwarm de melk en los de gist en 1/5 van de suiker erin op.

    Smelt de helft van de boter, laat iets afkoelen en klop los met het ei, de rest van de suiker en zout.

    Roer de bloem erdoor.

    Hou een beetje bloem apart.

    Kneed alles 3 minuten tot een elastische bal.

    Laat het deeg nu afgedekt in een kom rusten.

    Verwarm de volgende dag de oven voor op 200°C.

    Smelt de rest van de boter.

    Bestrooi het werkvlak met bloem.

    Rol de deegbal vanuit het midden gelijkmatig uit tot een cirkel.

    Bestrijk met gesmolten boter (hou 1 eetlepel boter apart) en confituur.

    Snij het deeg in 2 punten per persoon.

    Rol van buitenaf naar het midden op en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.

    Bestrijk de broodjes met de rest van de boter en bak gedurende 20 minuten in het midden van de oven goudbruin.

     

    17-11-2005 om 09:26 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!