Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    29-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Lasagne van zalm en asperges

     

    Ingrediënten

    8 witte of groene asperges
    1 eetl. zonnebloemolie
    10 g boter
    1 sjalotje
    4 champignons
    200 g Noorse garnalen
    1 dl droge witte wijn
    1 theel. tomatenpuree
    1 dl room
    1 theel. bieslook
    zout
    versgemalen witte peper
    8 plakjes gerookte zalm

     

    Bereidingswijze:

    Snijd de asperges in schuine stukjes van ca. 3 cm lang en kook ze bijna gaar.

    Haal de aspergestukjes uit de pan.

    Verhit de olie en boter in een wok.

    Fruit hierin het fijngesnipperde sjalotje.

    Voeg de asperges en de schoongemaakte en in plakjes gesneden champignons toe en roer dit op een hoog vuur goed door elkaar.

    Roer de garnalen erdoor en blus het geheel af met witte wijn.

    Schep de tomatenpuree erdoor.

    Voeg room en bieslook toe.

    Schep alles goed door en breng op smaak met zout en peper.

    Leg op 4 voorverwarmde borden een plak zalm, verdeel er de asperge-garnalenmassa over en dek dit af met een plak zalm.

    29-05-2006 om 19:30 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeieavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-05-2006 om 18:49 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Lasagne di mama

     

    Ingrediënten

    3 rundersaucijsjes
    2 sjalotjes
    1 mozzarellakaasje (à 125 g)
    30 g boter
    1 theelepel Italiaanse kruiden
    450 g spinazie (diepvries, deelblokjes)
    ½ pakje tomatensaus (basissaus à 400 ml)
    6 lasagnabladen
    2 eetlepels Parmezaanse kaas (gemalen)
    snufje zout
    snufje peper (versgemalen)
    rechthoekige ovenschaal van 18 bij 20 cm

     

    Bereiding

    Pel de sjalotjes en snipper deze fijn.

    Snijd de mozzarella in kleine blokjes.

    Vet de ovenschaal in met 10 g boter.
    Verwarm de oven voor op 175ºC.

    Verhit 20 g boter in een koekenpan en bak hierin de saucijsjes op hoog vuur rondom bruin. Gaar de saucijsjes op zacht vuur in ± 20 minuten.
    Verhit de overige boter in een koekenpan en fruit hierin de sjalotjes met de Italiaanse kruiden ± 3 minuten.

    Verwarm de spinazie mee.

    Snijd de saucijsjes in plakjes.

    Verdeel de helft van de spinazie over de bodem van de ovenschaal.
    Bedek de spinazie met 2 lasagnebladen, de helft van de tomatensaus en de plakjes worst.

    Dek dit af met 2 lasagnebladen en de overige tomatensaus.

    Verdeel de blokjes Mozzarella erover.
    Bak de lasagne in de oven in ± 35 minuten goudbruin en gaar worden.

    Verdeel de lasagne over twee borden.

    Breng de lasagne op smaak met Parmezaanse kaas, zout en peper.

    29-05-2006 om 16:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-05-2006 om 16:08 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Warm chocoladetaartje

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    125 g chocolade (puur)
    25 g boter (roomboter)
    4 eieren
    30 g bloem
    75 g suiker

     

    Laat de chocola, in kleine brokjes gebroken, met de boter smelten.

    Sla de eierdooiers met de helft van de suiker schuimig en voeg geleidelijk het meel toe.

    Sla de eiwitten stijf met de rest van de suiker.

    Voeg beide mengsels toe aan de chocola en schep luchtig door elkaar.

    Zet de massa een poosje in de koelkast. (Dit chocolademengsel kan eventueel zelfs een dag van tevoren worden gemaakt.)

    Beboter 6 vormpjes, bestrooi die met meel en doe het mengsel erin (schenk ze niet te vol, de eieren gaan nog uitzetten).

    Zet de bakjes ongeveer 7 minuten in een op 170°C voorverwarmde oven.

    De taartjes zullen vanbinnen nog zacht zijn.

    Serveer met een muntsausje of met een gekonfijt sinaasappelschilletje.

    29-05-2006 om 12:28 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-05-2006 om 12:17 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Leng met gerookte zalm en venkel

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    300 g lengfilet
    2 plakjes zalm (gerookt)
    1.2 dl room
    1 venkelknol
    35 g boter (bakboter)
    20 g kervel
    nootmuskaat
    peper
    zout

     

    Een lengfilet in een sneetje gerookte zalm rollen en in een beboterde magnetronschaal schikken.

    Bevochtigen met de wijn en op smaak brengen met peper en zout.

    Afdekken en acht minuten in de magnetron verhitten bij 850 W.

    Het pocheervocht bewaren en de lengfilets warm houden.

    De venkelknollen wassen, schoonmaken en in fijne reepjes snijden.

    Op smaak brengen met peper, zout en de nootmuskaat.

    Bevochtigen met de room en het pocheervocht van de lengfilets.

    Afdekken en een zevental minuten laten garen bij 700 W.

    De venkel warm houden en de saus even inkoken.

    Op warme borden een bedje maken van venkel, de lengfilets erop schikken, overgieten met de saus en afwerken met enkele pluksels venkelloof.

    Serveren met duchesse-aardappelen (desgewenst gekleurd met wat wortelpuree).

    29-05-2006 om 10:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    29-05-2006 om 10:18 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Courgettetaart

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 courgetten
    1 ei
    100 g cottage cheese
    peper
    zout
    1 paprika (geel)
    1 dl tomatencoulis

     

    Kook de courgettes ongeveer 4 minuten.

    Pureer ze in de keukenmachine met het ei, de cottage cheese of de ricotta en kruid het mengsel met zout en peper.

    Roer de paprikablokjes erdoor.

    Verdeel het mengsel over vier kommetjes en zet ze in een ovenschaal, die u half met water vult.

    Bak de taartjes 25 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C/gasovenstand 3. Serveer ze warm met de tomatencoulis.

     

     

    Vegetarische wokschotel

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g groene asperges
    250 g worteltjes
    4 sjalotten
    200 g peultjes
    4 eetlepels olijfolie (extra vierge)
    1 dl kippenbouillon
    peper
    zout
    25 g sesamzaad
    8 blaadjes basilicum

     

    Snijd de asperges in stukjes van ca. 3 cm, snijd de worteltjes in plakjes, halveer de peultjes en hak de sjalotjes fijn.

    Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de asperges, worteltjes en sjalotjes 10 minuten in de olie.

    Voeg de gehalveerde peultjes toe en roerbak ze 5 minuten mee.

    Giet de bouillon erbij en stoof de groenten in ca. 7 minuten gaar.

    Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan lichtbruin.

    Strooi het sesamzaad en de fijngehakte basilicumblaadjes over de wokschotel.

    Serveer met bami of mihoen.

     

     

    Spiegel van pruimen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    5 eierdooiers
    250 g suiker
    230 g bloem (zelfrijzend)
    3 eetlepels cacaopoeder
    125 g pruimen
    1.25 dl wijn (rood)
    2 blaadjes gelatine (van 3 g)
    2.5 dl room

     

    Bereid de chocoladebiscuit: klop de eierdooiers en de suiker zeer luchtig op.

    Zeef de bloem en de cacaopoeder en meng samen onder het eimengsel.

    Strijk het beslag dun uit op een ingevette bakplaat en bak in 15 minuten krokant op 180°C.

    Ontpit de pruimen en week ze in de sauternes en mix ze daarna.

    Duw een paar lepels van dit mengsel door een zeef, zodat u een coulis krijgt.

    Warm de rest van het mengsel op en voeg de gelatine toe.

    Laat het mengsel afkoelen en voeg de opgeklopte room toe.

    Vul de bodem van een springvorm met een schijf van chocoladebiscuit.

    Giet hierop de pruimenbavarois, en laat opstijven.

    Vorm een spiegel van de pruimencoulis op het bord.

     

    Serveertip: decoreer met chocolade en vanillesaus of rum.

    29-05-2006 om 10:16 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    29-05-2006 om 08:56 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Kropsla met peren en spekjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 krop sla
    6 sneetjes spek (gerookt)
    2 peren (Conférence)
    15 g suiker
    3 cl wijnazijn (wit)
    peper

     

    Het spek in reepjes snijden en zonder vetstof krokant bakken in een pan met antikleefbodem.

    De peren schillen, het klokhuis en de pitjes verwijderen en in plakjes snijden.

    De gewassen sla in reepjes snijden en in een mooie slakom schikken.

    Hierover de spekreepjes verdelen en de perenpartjes.

    De suiker losroeren in de wijnazijn en hiermee het slaatje bedruipen.

    Kruiden met peper en meteen serveren.

    28-05-2006 om 16:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffietijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    28-05-2006 om 16:05 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Gevulde mignonnettes met tuinkruiden

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    1 bakje tuinkers
    10 g kervel
    0.25 bosje peterselie
    3 sprietjes bieslook
    3 blaadjes basilicum
    1 bakje waterkers
    4 mignonnettes
    peper
    zout
    25 g boter (bakboter)
    200 g kaas (vers halfvet)
    1 dl room

     

    De verse kaas pletten met de vers gehakte tuinkruiden en de kervel en kruiden met peper en zout.

    Met een scherp mes een insnijding maken in de mignonnettes zodat er een soort envelopje ontstaat.

    Kruiden met peper en zout en vullen met de kruidige kaas.

    Het vlees dichtprikken met een houten prikker of opbinden met keukengaren en aan beide kanten laten kleuren in de hete boter.

    Uit de pan nemen, warm houden en de braadjus deglaceren met room.

    Het vlees op een bedje van waterkers en tuinkers schikken en overgieten met de saus. Serveren met deegwaren.

    28-05-2006 om 12:31 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen klik op het plaatje

    28-05-2006 om 12:24 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Fris slaatje van zure haringfilets en rode biet

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 haringfilets (zuur)
    1 rode biet
    1 aardappel (Bintje)
    1 appel (Jonagold)
    1 eetlepel citroensap
    1 eetlepel mayonaise
    takje dille
    peper
    zout

     

    De aardappelen gaarkoken in de schil en laten afkoelen.

    De aardappelen en de appelen schillen en in kleine blokjes snijden.

    Besprenkelen met citroensap tegen het verkleuren.

    De haringfilets in dunne plakjes of in vierkantjes snijden.

    De blokjes aardappel, appel en haring mengen met de mayonaise en deze salade op smaak brengen met peper en zout.

    De rode bietjes in dunne plakjes snijden.

    De plakjes rode biet in waaiervorm op een schaaltje schikken, daarop de salade leggen en garneren met takjes dille.

     

     

    Champignon-tomatentaart

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    265 g bloem (tarwebloem)
    10 g gist
    1.5 dl melk (halfvol)
    75 g boter (bakboter)
    zout
    500 g champignons
    4 tomaten
    1 paprika (groen)
    1 paprika (rood)
    1 ui
    1 dl groentebouillon
    peper
    20 g paneermeel
    50 g kaas

     

    Een gistdeeg maken.

    Hiervoor de gist oplossen in een beetje lauwe melk.

    Een kuiltje maken in 250g bloem en de gist hierin gieten.

    Bedekken met bloem en een snuifje zout toevoegen.

    1/3 van de boter in klontjes verdelen en alles kneden tot het deeg makkelijk loskomt van het werkblad.

    Tot een bal rollen en afgedekt laten rusten.

    De tomaten pellen en in stukjes verdelen.

    De paprika's schoonmaken en in reepjes snijden.

    De ui fijnhakken en aanfruiten in boter.

    Tomaten en paprika toevoegen en laten meestoven.

    Blussen met de bouillon, kruiden met zout en peper en gedurende 20 minuten laten sudderen.

    De champignons reinigen en ze in schijfjes snijden.

    Bij het tomaten-paprikamengsel voegen 5 minuten voor het einde van de stooftijd.

    De rest van de bloem losroeren in een beetje bouillon en er het kookvocht mee binden.

    Het deeg uitrollen en er een beboterde taartvorm van 28 centimeter doorsnee mee bekleden. Het deeg doorprikken met een vork en de bodem even laten rijzen.

    Een laagje paneermeel over het deeg uitstrooien en er de groentevulling over verdelen.

    Bestrooien met geraspte kaas en gedurende 40 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven van 200 graden.

    Warm serveren.

     

     

    Zoete gevulde peer

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 peren
    2 sinaasappelen
    2 eetlepels papajablokjes (gedroogd)
    1 eiwit
    2 dl room
    50 g walnoten
    0.5 theelepel vanillepoeder
    1 eetlepel honing (vloeibaar)

     

    Hak de walnoten grof (hou 4 noten apart).

    Rasp de schil van de sinaasappel.

    Hak de papajablokjes fijn.

    Klop het eiwit stijf.

    Klop de room.

    Meng eiwit en slagroom.

    Roer er de noten de papaja, vanille en sinaasappelschil door.

    Zoet naar smaak.

    Halveer de peren en hol ze lichtjes uit.

    Vul de holte met het roommengsel.

    Garneer met walnoten en sinaasappelschil.

    28-05-2006 om 12:22 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    28-05-2006 om 12:06 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Ename taart

     

    Kaas: Ename

     

    Ingrediënten

    Een deeg van 250 g bloem

    125 g boter

    een kop water

    zout en peper

    Een vulling met:

    5 sneetjes gerookt spek

    2 sneden gekookte hesp

    100 g champignons

    200 g Ename kaas

    6 eieren

    Peper

    5 cl room

     

    Bereiding:

    Deeg maken door de boter met de gezeefde bloem, het water en een ei flink te mengen.

    Op smaak brengen.

    Het deeg in de vooraf ingeboterde bakvorm (diameter +/- 20 cm) gelijkmatig aanbrengen. Spek en hesp in kleine stukjes snijden, champignons in schijfjes, Ename kaas raspen.

    De eieren opkloppen met snuifje peper.

    Spek, hesp, champignons en Ename kaas eronder roeren, flink kloppen en tenslotte de room toevoegen.

    Dit mengsel in de met deeg belegde bakvorm gieten en zowat 30 à 35 minuten in matig verwarmde oven plaatsen.

    Lekker warm opdienen als stevig voorgerecht of lunch.

    27-05-2006 om 16:37 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    27-05-2006 om 14:43 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept

    Bladerdeeg met kaas, ansjovis, paprika en prei

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    preiwit van 1 prei
    4 plakjes bladerdeeg (ca. 10 x 10 cm, gebakken)
    4 ansjovisfilets (in olie)
    0.5 paprika (rood)
    100 g roomkaas

     

    Snijd de prei in de lengte doormidden en kook hem in water net gaar.

    Laat de stukken uitlekken en snijd ze opnieuw in de lengte doormidden.

    Rooster en ontvel de rode paprika en snijd hem in 4 gelijke reepjes.

    Leg op elk vel bladerdeeg 1 ansjovisfilet en 1 reepje paprika.

    Bestrijk ze met een kwart van de kaas en leg er een stuk prei op.

    Zet de taartjes 3-4 minuten onder de grill (ze moeten goed warm zijn) en dien ze direct op.

    27-05-2006 om 14:40 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    27-05-2006 om 14:32 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!